Hirdetés
- Samsung P2270HD
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xbox kontroller maraton
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent-Vega
tag
válasz
Soulfly842 #169368 üzenetére
66-os odds? Grat,wazzeg te tudsz valamit
Na most mennyi jött ha lehetek kíváncsi?
-
Vincent-Vega
tag
Ha valaki élőzik Magyar győzelmet rakjon
-
Vincent-Vega
tag
válasz
Soulfly842 #169318 üzenetére
Grat!
Holnap Magyar-Ausztrál ki mit rak?
-
Vincent-Vega
tag
válasz
Soulfly842 #169316 üzenetére
Eddig minden jött. Na most összesen mennyit szakítassz?
-
Vincent-Vega
tag
Holnap vajon kap gólt a bayern ?
-
-
Vincent-Vega
tag
Rakta valaki nagy téttel a barcát végül?
-
Vincent-Vega
tag
Liverpool továbbjutásra jó magas odds van.
Gondolom lesz*rják ezt a kupát,klopp beküldi az újoncokat gyakorolni jó lesz.. -
Vincent-Vega
tag
Portugál nagyon simának tűnik,viszont nem is olyan rég 3-3at játszottunk velük,igaz nagyon nagy szerencsével. Plusz ahogy elnézem nekik ez tétmeccs is lesz az 1. helyért.
-
Vincent-Vega
tag
Liechtenstein U21 x Románia U21 - első félidő V. 1,45-ért nem néz ki rossznak. 1:0 V Hendi se 1.40-ért.
Hazai u21esek még soha nem nyertek az utóbbi években.Legutóbbi meccs is 6:0 Bosznia ellen.Szerintetek? -
Vincent-Vega
tag
Atleticora miért van ilyen nagy odds?
-
Vincent-Vega
tag
Holnap a monacot kiejti a marseille? Monaco az underdog, durva
Oké hogy kupameccs,de azért nem egy szint a két csapat,az előző 2 meccsükön 2es hendikkel kapott ki a marseille.. -
Vincent-Vega
tag
válasz
yogibear #160682 üzenetére
"Ez mindig így van, de itt sosem bántanak senkit ha az előre beírt tippje nem jön... nem erről szól a topik"
Na azért ennyire képmutatóak ne legyünk
Elég csak pl. az 1 hónappal ezelőtti hszeket olvasni.
https://mobilarena.hu/tema/tippmix_3/hsz_159201-159400.htmlNagyon ritkán írok be tippet, de rögtön jönnek a megmondóemberek,aztán ha esetleg elmegy akkor a meccs után okoskodók,kárörvendők
Sajnos itt is jelen van a rosszindulat,főleg ha valaki esetleg nagyobb téttel játszik/nyer. Persze tisztelet a kivételnek. -
Vincent-Vega
tag
válasz
Vincent-Vega #160468 üzenetére
jött is,jó oddson volt.
-
Vincent-Vega
tag
Dijon rúg gólt 1.60x
-
Vincent-Vega
tag
válasz
Vincent-Vega #160360 üzenetére
Bár ahogy látom a csütörtöki továbbjutásokra is jó kis oddsokat ír a honlap(besiktas 1.35,lyon 1.25 lol
) hulladék az egész.
-
Vincent-Vega
tag
válasz
Vincent-Vega #160336 üzenetére
bet-en mind2 meccs továbbjutásra 1.01 szorzót ad. Akkor mixen valami gebasz lesz,ezek irreálisan magas oddsok.
-
Vincent-Vega
tag
Holnapi EL oddsok :
Manchester Utd. - St-Etienne (Ki jut tovább?) H 1.20
PAOK - Schalke (Ki jut tovább?) - V 1.29x1.55 a kettő. Mind2 csapat 3 gól előnnyel megy.A schalke ráadásul idegenbe lőtt 3at. Ahhoz képest gyanúsan "nagyok" az oddsok,de miért?
-
Vincent-Vega
tag
Monacora miért van ilyen nagy odds?
-
Vincent-Vega
tag
válasz
L_YKing #159345 üzenetére
A Real is elég tuti volt,bár abban nem voltam ennyire biztos,csúnyán el is ment. Nyilván ez is elmehet,ez szerencsejáték,egy meccs sem 100%-os,főleg ezek a kupák és barátságos mérkőzések.De gondoltam beírom ha esetleg valaki tippeket nézeget,és van rá esély hogy nyerhet is vele...Inkább minthogy az utólag berakott szelvényekkel villogjak,és jól megmondjam hogy mekkora király voltam,nemde?
-
Vincent-Vega
tag
Mai tuti ingyenpénz : Vitesse - Feyenoord Feyenoord továbbjut 1.45 Ajándék nagyon aki tudja pakolja
-
Vincent-Vega
tag
válasz
Vincent-Vega #159319 üzenetére
Na így viszont szopás,vége van
-
Vincent-Vega
tag
Aki élőzik real győzelem 1.70ért szerintem ajándék,legalább 2 góllal kellene nyerniük ha tovább akarnak jutni.
Egy celta csúnya lenne ha kiütné őket a kupából. -
Vincent-Vega
tag
-
Vincent-Vega
tag
válasz
juliabrilke #157553 üzenetére
Itt már nem lesz feltámadás
Ez a meccs már túlságosan is papírforma volt,ajándék oddsért,az ilyenek szoktak általában fordítva végződni,szánalmas. -
Vincent-Vega
tag
válasz
Vincent-Vega #156674 üzenetére
Remélem azért páran raktátok
-
Vincent-Vega
tag
Monaco-ra miért van ilyen nagy odds?Másodosztályból felkerült csapat ellen megy,akik ráadásul ligautolsóak. Elég ajándéknak tűnik,3x-os pénzért még hendibe is.
-
Vincent-Vega
tag
román meccset nézi valaki?
-
Vincent-Vega
tag
válasz
Vincent-Vega #152195 üzenetére
Szóltam
-
Vincent-Vega
tag
-
Vincent-Vega
tag
válasz
Soulfly842 #149169 üzenetére
Nagyon x szagú,ha nem cserélik most be lewandowskit hogy kotorjon be legalább 1 gólt,akkor szánalmas lesz a vége.
-
Vincent-Vega
tag
Na belgium viszi a szelot,nyilvan a legpapirformabb,1.20as oddsert,finnek ellen. A jo qrva anyatokat.
Ja es persze 10 emberrel vezetnek a finn kutyak
-
Vincent-Vega
tag
Veszprém legutóbb is kikapott a kieltől,ma se biztos hogy nyer.
-
Vincent-Vega
tag
Fenerbahce megnyeri a kupát?
-
Vincent-Vega
tag
Egyvonalban neymar a védőkkel,és befújja a gólhelyzetet lesnek..
Mindjárt sevilla 11-es lesz
-
Vincent-Vega
tag
Remélem ma este még találkozik pár parca fannal ez a bíró,és finoman kitépik a végtagjait egyesével
-
Vincent-Vega
tag
Ez a pool meccs azért csunya lett a végére
-
Vincent-Vega
tag
válasz
margithid #147555 üzenetére
7-1 re? Volt olyan? Én az utolsó meccsükre 2011re emlékszem,amikor 4-0ra nyert Magyarország,azóta nem is játszott egymással a két ország.De amugy persze majd kiderül,lehet meglepetés,ki mit érez azt pakolja
Ja,bocsi nem szóltam,a Hollandokra értetted a 7-1et. Az viszont csúnya volt tényleg,ha jól emlékszem 8-1 is lett a vége
-
Vincent-Vega
tag
Neten megy majd mindenképp,megvárom azért hogy mennyire fog ugrálni júniusban az odds.
Nem akarok így előre beszélni róla,de valószínű hogy 7 számjegyű lesz az összeg. -
Vincent-Vega
tag
válasz
B-L-A-C-K #147541 üzenetére
Tippmixpron nem játszottam soha,csak egyből a bet ugrott be a kinézetéről.
Ááá semmi komoly,realt nagyon meg akartam pakolni,de végül hanyagoltam,ilyenekre hogy BL-EL meg már szinte nem is teszek,teljesen kiszámíthatatlan. Egyébként ja most sz*pott volna a real ha kap egy gólt,szóval necces volt,főleg ha a city nem balfaszkodja el. Majd talán hétvégén,de ami igazán nagy tétes lesz majd az a Magyar-Portugál meccs,arra még magamhoz képest is egy elég szép összeg fog menni -
Vincent-Vega
tag
válasz
pohár #147492 üzenetére
Nem értem miről beszélsz,egy szóval sem írtam hogy veszítettem volna a Real miatt. Épp ellenkezőleg,egy nehezen nyert meccs után döntöttem el hogy tiltólistára kerülnek nálam a sorozatos gyenge és kiszámíthatatlan játékuk miatt.
És már megbocsáss,de szerintem az én dolgom ha nem 200 forintokkal játszom,ha akarom rá "baszok" 10 milliót egy meccsre,mindenkinek szíve joga mit csinál
-
Vincent-Vega
tag
Ha a multkori után nem került volna végleg tiltólistára a real,1-2 kilóval menne a továbbjutása.
http://www.fogadoportal.hu/foci/europa/euro/magyarorszag-portugalia/SnIcG2kl/
Nem szívesen írom,de erre a meccsre szerintem gyűjtsétek a pénzt, ajándék 1.6 szorzó Ronaldoékra
-
Vincent-Vega
tag
A végére izgalmasak voltak
#tomrRRR: Szerintem azt a meccset hagyd ki,teljesen kiszámíthatatlan. Ez az Atletico most nagyon rajta van hogy bl döntős legyen,a barcát így kiverni nem sokan tudják. Szvsz a BL-t is megnyerik majd a Real ellen
-
Vincent-Vega
tag
-
Vincent-Vega
tag
Egyébként holnap nyer a juve @2.15-ért ajándék .
-
Vincent-Vega
tag
válasz
B-L-A-C-K #147011 üzenetére
Köszi,ja hát ez volt az 1 fix meccs amire épült az összes szeló + neten is megvolt küldve egy kisebb összeggel.De ennyi elég is volt belőlük,multkori wolfsburg bukta után már nem is értem miért raktam őket..
Haver 150 rongyal verette hendi realt 1,7-ért,na ő már elég morcos volt.
-
Vincent-Vega
tag
Bocsi,teló így töltötte fel valamiért.
-
Vincent-Vega
tag
-
Vincent-Vega
tag
válasz
LyonnaisFan1 #146968 üzenetére
Nem fog. Amit leműveltek eddig az kb mint egy megye2es csapat. Egy potyagólt befejeltek,kb ennyi is lesz az egesz meccs.
Se ronaldo,se benzema,ezt a testi fogyatekos varant meg nem kepes lecserelni zidane. Szanalmas nyomorekok. -
Vincent-Vega
tag
Valahogy éreztem hogy a realt nem kéne belerakni. A jó qrva annyukat,hogy 10 2 mecca után így kikapnak. Nyomorult férgek.
-
Vincent-Vega
tag
Na gyerekek,ritkán látni ilyen full papírforma napot. Juve,barca,dortmund,ajax,liverpool,mu..
Ki mennyit nyert?Itt dortmund 1.63 - 150k -->244k
Barca meccs amúgy kivézgés volt.
-
Vincent-Vega
tag
válasz
yogibear #146597 üzenetére
Arra gondoltam,hogy nem számítottam arra hogy ilyen nyomás alatt nem rúg a barca legalább 1 gólt.Mert embertelen volt amit leműveltek az utolsó fél órában,ha raktam volna nem kis összeg ment volna barca gólra.
De egyébként ha számodra ennyire nem volt meglepi a kiesés sem,gondolom raktad is rendesen és most örülsz?
imádom a meccs utáni megmondóembereket
-
Vincent-Vega
tag
Aztakurva..hát erre nem számítottam.
-
Vincent-Vega
tag
Aki élőzik 2.2-ért barcelona gól betonfix. Ha nem rúgnak gólt kiesnek,ráadásul ilyen nyomást amit csinálnak rég láttam.
-
Vincent-Vega
tag
válasz
Vincent-Vega #146552 üzenetére
Azért arra kíváncsi lennék a premier league hulladék csapatai ellen miért nem tud így focizni a city
-
Vincent-Vega
tag
Psgnek lefőtt a kávé
-
Vincent-Vega
tag
Mai tuti real továbbjut @1.80 130k megküldve
Előző meccsnél nagyobb bundát nem láttam még,ma legalább 5 góllal fog nyerni a real.
-
Vincent-Vega
tag
Aki élőzik : Eibar gól @1.75-ért ajándék
-
Vincent-Vega
tag
Marseille meccsnek az első negyed óra kellett hogy vége is legyen
-
Vincent-Vega
tag
válasz
Vincent-Vega #145071 üzenetére
Csak kérni kellett
-
Vincent-Vega
tag
Na mostmár egyenlítsen a bayern,nézni akarok egy izgalmas 11es párbajt,ahol továbbjut a juve
-
Vincent-Vega
tag
Na. Beten 1.5 odds juve winre. Ajándék
-
Vincent-Vega
tag
válasz
Vincent-Vega #145022 üzenetére
Kezdődik...
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Politika
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- HiMedia lejátszók
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Építő/felújító topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic V2 - origami
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest