Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz
Jarod1
üzenetére
Liverpudli Klopp-klopp... ki az? A húsvéti nyuszi, csak most értem ide a zakótokkal.

ezzel a szép méretes zakóval még a MUnak is esélyt adnak, hogy beférjen az első 4-be és BLes legyen...
Mondjuk így utólag okoskodva tavaly meg tavaly előtt is nyert az Anfielden a CP...
-
Jarod1
veterán
megrakom az arsenal -city döntetlenbe ez jött is. és mellé egy tuti liverpoolt,, hát nem ez xaros 1.5 ös oddsa viszi majd el?
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Az igen... tavalyi versenyen kemény 7 pontot szereztek, most már hatnál járnak 2 meccs után...
Reménykedjünk, hogy bírják erővel a fiúk, a tudás az megvan...3. harmadban négyet hintettek a csíkszeműek, ráadásul ezek a kazahok első körben verték a sógorokat...
Ha mázlink van egy vereség is belefér a 2. helybe... de inkább ne.
Ahogy nézem, a C8-ra is betolták a Klasszikust fél kilenctől...

-
LyonnaisFan1
őstag
A ferdeszemű gyorskorcsolyázók legyőzték Kazahsztánt

Még a végén velük együtt jutunk fel.Ha holnap verjük a sógorokat nagyon jó helyzetbe hozzuk saját magunkat.
-
Linem
senior tag
Szép volt Ajax.
Mindkét félidőben egyszer találták el a kaput. Így kell elszúrni egy bajnokit. -
Phobion
addikt
SPORT1-et lehet valahol online nézni?

-
tigipuf
senior tag
Mekkora már ez az arsenal-city 2. félidő!!! Telt házas wembley
. Nem semmi, tényleg látszik,hogy a Fa kupa a legfontosabb a premierliga után . -
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Kimennek azok... csak így tiltakoztak az idei gyenge csigatermés miatt.

-
LyonnaisFan1
őstag
Ez a francia forduló sem múlhat el botrány nélkül

Most a szentek szó szerint betörtek a stadionjukba, és onnan szép szóval aligha távoznak. -
yogibear
addikt
" Köszöntünk mindenkit, a spílerstévén..."
Bmeg ez a nyomi dadogós pubi kijafax?Supertévékettőn kezd a Liver - CP meccs és így kezd bele a pubi, még a munkaadójának nevét sem képes kimondani... spílers tévé.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bmeg ezek szedett-vedett bloggerekkel töltötték fel a műsoraikat? Igaz vannak olyan szagértők, mint a Nemzet Sanyija.
Bmeg, nem semmi a figura... derékből mozog, a fejét nem képes fordítani, tisztára mint a Terence Hill, amikor a derékből forgó bábuval leveri a rossz fiúkat. pont olyan a manus...

-
margithid
veterán
Az olaszoknál vannak meglepik, Milan, Samp, otthon kikapott.
Tudom még messze van, de jővő vasárnap a Nice-Psg oddsát szerintem elmérték.
Igazi ki-ki meccs lesz, kis szerencsével még Nice is lehet bajnok, nem értem miért tartják ennyire esélytelennek, ráadásul otthon. DNB 1, 5ös odds! -
yogibear
addikt
Erőlködött a BarceLOLna aztán befosott

A Barcelona az utolsó pillanatban egy merész, avagy pofátlan húzással megpróbált kiskaput találni Neymar eltiltásán, hogy a brazil vasárnap részt vehessen a bajnoki cím szempontjából döntő fontosságú, Real Madrid elleni mérkőzésen.
-
pohár
félisten
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
vagy nem

pedig örültem volna neki... mindegy, talán a City meccs se lesz overes, akkor legalább 2-n ment el a szelóm
-
JayZ
tag
Fa Kupa Arsenal stat..
gratulálok!
remélem a második félidőre összekapják magukat 
-
itachi94
tag
Remélem következő fordulóban már meg lesz a Tappara jégkorong X. Mind a 3 meccs közel volt hozzá.
-
yogibear
addikt
válasz
m4rk_
üzenetére
Sajnos hiába küzdött elől Insigne meg Mertens, rúgtak 2 kapufát is, de azt nem bírta el a csapat, hogy a két sz@rházi a Tarajosgecc meg a Kulabálint eltipszmixűték a győzelmüket ott hátul... 90 perc vicc volt, amit ezek ketten műveltek... igazából a Sasolló bénaságán múlt, hogy két ilyen nyomorral szemben nem tudtak nyerni... félidőben ki sem engedtem volna ezt a kettőt a pályára az edző helyében... annyira vicc volt, amit az elsőben is műveltek, mintha nem tudnák milyen milyen rendezvényen vannak és melyik a saját kapujuk...
-
újratöltve
csendes tag
válasz
újratöltve
üzenetére
a második félidő első 20 percében lőttek 3 gólt a thun meccsen
szemetek

-
Linem
senior tag
válasz
m4rk_
üzenetére
Ugyanígy jártam az elején, amikor évekkel ezelőtt elkezdtem a fogadásokat. Minden jött volna, de az Olaszok elvitték. Viszont tanultam belőle, mellőzöm őket minden szelvényről, és nem bántam meg. Mindegy, hogy BL, EL, vagy bármilyen kupa, ha Olaszok is játszanak, akkor kerülni kell azokat a meccseket.

-
yogibear
addikt
Imádom, amikor egy b*zeráns tót tarajos gecc gólpassz ad az ellenfélnek és azon megy el a meccs...nápolyi muffia helyében kb szilánkosra törném a lábát ezért...
ráadásul 3 percre rá megint megpróbálta, nem rajta múlt, hogy az nem jött össze...Elől a többiek vért izzadva összehozzák a vezetést, erre ez a kis k*cs*g elcseszi,
(#163270) Dan-szan jogos, igazad van
-
újratöltve
csendes tag
thunon kell egy első félidős gól

persze pont akkor álltak le amikor fogadtam rájuk 2,50.ért

persze majd a másodikban biztos
lőnek hetet -
LyonnaisFan1
őstag
Van egy olyan érzésem, hogy a lyon odaadja a meccset a monaconak, hogy ezzel is a párizsi patkányokat szopassák

Három meccset kell megnyerniük az eurépa liigában, azt már be kell húzniuk
... és akkor a BL főtábla is megvan. Dől a pénz, jönnek igazolások, és talán Gallardo is a Riverből -
Linem
senior tag
PSV-Ajax GG
Liverpool-CP GG
Lyon-Monaco GG
Arsenal-MC GG
Feyenoord
Las Palmas
RB Leipzig -
yogibear
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
A Dorti már előzőleg a BM elleni bajnokin is szét volt zuhanva, a többi mondjuk úgy "ráadás" volt...
A Monaconak messze könnyebb dolga volt a Lyonénál, utaznia sem kellett, egy nappal korábban játszott, stöbbi...
Nem mellesleg az hogy a Monaco idáig jutott a BL-ben, az szvsz csak hab a tortán, az elsődleges cél a bajnokság volt első lépésben... és ha ma kikapnak, azt kukázhatják is... a PSGnek már csak a bajnokság maradt... elég csak arra koncentrálnia, míg a Monaco két hét alatt mindent elveszíthet, akár a Barca...
Szóval, bár a Juve elleni elődöntőt nem fogják persze csak úgy feladni, de a bajnokság sokkal elérhetőbb mint egy BL győzelem... ha ma nyernek, pontegál a PSGvel és egy meccsük még van... ha kikapnak, hiába az egy elmaradt meccs, már a PSG marad az élen és gyaníthatona nyeri is a bajnokságot...
Értem én hogy mumus, meg rangadó, de ennek a Lyonnak 5 veresége is van otthon (plusz 7 idegenben), míg a Monaconak csak 2 idegenben (és mindössze 1 otthon)...
és már csak 4 forduló maradt...
Emellett biztos ott van a lyoniakban, hogy akárhol végeznek, nem indulhatnak jövőre az ELben... amit ugye szintén a héten tudtak meg... ezért gondolom, hogy a mostani EL-t veszik komolyabban a bajnokságnál, mert akár azt meg is nyerhetik, az Ajax és valszeg majd a MU ellenében...
És jellemzően 3 nap alatt egy 120 plusz perces kemény meccset nem szoktak csak úgy hamar kiheverni, mindig erre hivatkoznak a csapatok, ha utána kikapnak... Azért ezek nem egy Barca, Real, BM, hogy 3 naponta trappban hozzák a komoly meccseket... ha Lafazette tényleg nem jácc, az nagy érvágás elől a Lyonnak, láttuk a Besiktáska ellen, mit tud...Lipcséről meg annyit, hogy Red Bull... akkor adja el, amikor utasítják rá, akár a Sóvár... no meg ugye bejátszik, hogy kizárólag csak 25 év alatti suhancok, akármilyen kiváló is tőlük a jelenlegi 2. hely, képesek meglepire., lásd a sima 3-as Brémában, vagy otthon a másik szutyok Hamburgtól a 3-as, avagy a Wolfi lipcsei győzelme 1:0-ra... avagy az ingolstadti zakó...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ez a meccs nálam lutri, bármi lehet mind kimenetelben, mind góloknál.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Ezt úgy írod mintha esélyesebb lenne a Schalke...Viszont nagyon nem, sok hiányzó, és idén a Leipzig láthatóan jobb csapat. Viszont bármi lehet ugye, de hogy a Schalke nem egyértelmű hogy nyer az biztos.
-
Soulfly842
addikt
Mi a véleményetek a Schalke Leipzig-ről?
Ott is maratoni harcot nyomott és drámai hosszabbításban esett ki a Schalke az ajax ellen... Nem lesz egyszerű nekik a Leipzig ellen, nem?
-
Soulfly842
addikt
válasz
yogibear
üzenetére
Kicsit úgy érzem viszont, hogy a Monaconak a Lyon az Achilles pontja... Az utóbbi időkben nem igazán ment a játék ellenük. És ők vannak hazai pályán. Majd meglátjuk

A legtöbb német csapat saját bajnokságukban erős csak, de nemzetközi porondon kicsit nehézkesebb (persze, a Bayern más dimenzió)), a dortmund is eléggé szét volt esve (bár az más kérdés, hogy mennyire lehettek a történtek után összeszedettek (Bomba, második meccsen biztonsági okokból késve indulhattak a stadionba, stb))
-
yogibear
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Annak fényében, hogy a Monaco otthon könnyedén verte a Dortit, míg a Lyon törökbe' hosszabbítás és 11-esekkel 120 plusz X percet kökeményen meccselt, majd utazott,
plusz lehet, hogy La Kazetta pl. nem is jácc sérülésből kifolyólag a hazaiaknál, elég merész V-re tenni...
Nem lehetetlen, persze, de nem egy tuti...
Főképp, hogy pár napja a Lorient 9-es oddsért verte őket otthon... és emellett ugye a Lyon Fun Club számára a bajnoki helyezés már tök mindegy, mert jövőre úgysem indulhat kupában, el vannak tiltva a Besiktáskával egyetemben, így igazából az EL esetleges megnyerése lehet számukra értelmes opció...
10 nap múlva mennek "ajaxba" egy hétre rá otthon...Igazából a bajnokságban a 6. helynél lejjebb nem nagyon csúszhatnak...
Jó kis Monaco - Ajax - Plzen trió 17-es oddsért, utóbbi kettő ma már ment is lejjebb...
egyáltalán nem lehetetlen, mind3nak a bajnokság lehet a cél... -
Soulfly842
addikt
válasz
lecsokolbi
üzenetére
Az Arsenal-City-n meg az Arsenalt?

-
pohár
félisten

igyekeztem a biztos pénzre menni, meglátjuk...

-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nem vagyunk egy hullámhosszon :-D Lyon helyett is inkább Monacot tettem.
-
Soulfly842
addikt
válasz
lecsokolbi
üzenetére
Nekem papírformákkal megszórva egy mindkét csapat szerez gólt és hazai, ill. ue. mindkét csapat szerez gólt és döntetlennel szerepel

Remélem reszketni fognak még azok a barca lábak...
Ez a Real most erősebb.Ami még érdekes lehet
Lyon - Monaco
Utóbbi meccseken mindegyiken gólzápor volt, s mindkettőt le is hozta a Lyon. Ez is jó lehet egy mindkét csapat szerez gólt és H-ra

-
yogibear
addikt
válasz
lecsokolbi
üzenetére
Az első Juve meccs után is "maradt a barcás lábakban egy pár gól"... aztán a visszavágón bennük is maradt.

Nejmárpubi piros lap miatt nem jácc, Vidal elvileg sérült...
a védelmük, akárcsak a Realé alapban egy halom trágya... Értem én, hogy Klasszikus és bármi lehet, de jelen állás szerint a Realnak nagyobb a motivációja... no meg a Madrid egy döncivel is tökéletesen elégedett lenne, maradna a 3 (esetleg 6, ha nyerne Vigoban) pont előny és igazából utána nincs nehéz meccse... csak a BL elődöntő az ATMA ellen... az meg még 1,5 hét és még utazni sem kell... igaz jövő szerdán La Corunába mennek, szombaton viszont Valencia otthon...
Lesz egy ordas 0:0... vagy 1:1, mint az odavágón... -
lecsokolbi
aktív tag
Kíváncsi leszek az estére, hogy alakul...
Én arra készülök, hogy mivel maradt a barcás lábakban egy pár gól megszórják ma a reált ha már a bltől búcsúztak.
Nagyon veszélyes de én lehet bejátszok egy 2,5over V-t.
-
djculture
félisten
válasz
újratöltve
üzenetére
Odamész és berúgod..
egyesek azt csinálják mint itt egy szurkoló: [link] -
pohár
félisten
baaazz, PSG sem tud 3 gólt lőni otthon, nehogy profittal végezzek a mai napon

-
újratöltve
csendes tag
egy caen és eupen gól kéne még

-
itachi94
tag
Nem igaz hogy nem akarj jönni ez a Tappara X ! 19.percben gól ...

-
nzsolt77
tag
benfica
dortmund,
vasas megrakva 1k val -
yogibear
addikt
Hull City - Watford 1X2 + mindkettő gól / hazai és igen 3,85
Villarreal - Leganes 1X2 + mindkettő gól / hazai és igen 4,15
Sheffield Wed - Derby 1X2 + mindkettő gól / hazai és igen 3,95Bournemouth - Middlesbrough 1X2 + mindkettő gól / hazai és igen 3,55
@224,04Hát ez nem sokon múlt egy Watford meg egy Middlesb gól kellett volna...

Van még egy ilyen:
Korona Kielce 2,10
Plock 3,00
Bournemouth 1,80
Brentford 1,90
Sheffield Wed 1,75
@37,71A 3 angol jött, a két polyák kellene mellé...
-
törölt tag
Cardiff City jöhetne már egy gól.

-
cSuwwi
senior tag
azért az komoly hogy a hertha meccsen 50 perc alatt egy kapura lövés sem volt egyik oldalról sem (vagy nagyon kavar az eredemenyek)
simán 0:0 lesz ha ez igaz -
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Egy üres kapus gólunk csak lett.

-
Soulfly842
addikt
8 emberrel már csak elbír a Zenit!

Szerintem arra tettek a játékosok, hogy a 85-90 perc között esik az első gól...

A meccs előtt is és biztos, ami biztos, akkor is amikor már a 63. percben 9 ember (!) ellen játszottak!

-
yogibear
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
Hát ja de a felsőházból nem lehet kiesni, az alsóból meg még igen.

Ja és a két újoncról van szó...Bakker a srácok olyan lepke gólokat szednek be, hogy csak na...

3:2-re bukóra állunk az ukránok ellen... -
-
yogibear
addikt
Arka Gdynia - Plock lengyel 1 V@3,00
Hazai már tuti alsóházas, vendég, ha nyer tuti felsőházas, mert most van 38 pontja, előtte a felsőházban 3 darab 39 pontos csapat és abból kettő egymás ellen játszik (Kielce - Termalica), így ott ha X lesz az 40-40 pont, ha egyik nyer annak lesz 42, a másiknak viszont marad a 39... azaz győzelemmel a Plock felsőházas lehet... már ha akar...
-
yogibear
addikt
Bartalis, te atya ég, milyen góllal egyenlítettünk. ez tuti évekig mutogatják majd.

-
yogibear
addikt
Edzés közben halálra gázolták a Giro d'Italia 2011-es bajnokát, Michele Scarponit

Ő volt az Astana elsőszámú embere a Giro d'Italiára, miután Fabio Aru térdsérülést szenvedett.
-
újratöltve
csendes tag
elvitte a kashiwa az e heti első fogadásomat

-
JayZ
tag
Hofi gólt majd nézzétek meg. Nevetséges
Nagy nehezen lejött a bátor over 1.5öm a 93'ban..... 
-
itachi94
tag
Hát ez a hónap, nekem se úgy alakult ahogy terveztem. Egyedül a jégkorong D-k jöttek. Illetve egy kisebb mix.
-
yogibear
addikt
válasz
konci79
üzenetére
heh, tegnap este már nem volt kedvem feljönni, néztem a hosszabbításokat, de írtam volna, hogy a két Madridot tuti összesorsolják, ha foschPrón lehetne rá rakni, tennék is...
Hát tessék...
Nehogy véletlenül megismétlődhessen hogy két azonos országbeli játssza a döntőt...Bár őszintén szólva, így előre, látatlanban, a Real talán jól is járt az ATMA-val, elnézve a Monaco gyorsaságát, meg a Juve stabil védekezését és elől meg Dybala, Cuadrado, Super Mario és Higany ténykedését...főképp az első kettőét...
A matracosokat jobban ismerik, láthatják hetente, ráadásul ez már azért, a Grízembert leszámítva, nem olyan veszedelmes ATMA, mint volt 1-2 éve...
Ha vasárnap nem kapnak ki a Klasszikuson, onnantól igazából a bajnokságnak zsebben kellene lennie, Depor, Granada, Malaga idegenben. Most a Barca, meg majd a Valencia és Sevilla meg otthon... plusz az elmaradt meccs Vigoban... szóval rá tudnak készülni az ATMAra...
Az más kérdés, hogy elbírnak-e akár a Monacoval akár a Juvéval a döntőben, ha bejutnak...Az a Monaco - Juve párharc, nagyon komolynak néz ki így előzetesen...
-
konci79
őstag
EURÓPA LIGA
Ajax Amsterdam – Olympique Lyon
Celta Vigo – Manchester Unitedmájus 4 és 11
-
konci79
őstag
BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ
ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
május 2., 20.45 óra: Real Madrid (spanyol)–Atlético Madrid (spanyol)
május 3., 20.45 óra: AS Monaco (francia)–Juventus (olasz)
VISSZAVÁGÓK
május 9., 20.45 óra: Juventus (olasz)–AS Monaco (francia)
május 10., 20.45 óra: Atlético Madrid (spanyol)–Real Madrid (spanyol) -
sz_abika
addikt
Remélem mélytorokra veszik a schalkesokat a drukkerek otthon. Ajax ellen emberhátrányban illett volna továbbmenni (jópénzemért). Így sajnos aprilis is tiltre ment, de legalább már 21-éig eljutottam

-
szab.tam
nagyúr
válasz
SkiDev
üzenetére
ha a leicester 1:0 lett volna, akkor kasza...

a logikára egy barátom hívta fel a figyelmem. amit én is tudtam, játszottam, de már nagyon hanyagoltam: nagyon kevés volt idáig a hosszabbítás.
ideje volt.
most már remélem, beüt pár néhány első félidő 2:2.
kötésekben...----
(#163213) yogibea
thx, megérdemeletem, rámfért. kiutaltam.
-
gorje
senior tag
"Makostesztam". Az elgondolas bejott. Hosszabbitas, idegen gollal tovabbjut (10e-ft ra nyomtam eloszor, kar volt gondolkozni es torolni 0-at).
Schalke hurokban, kapus is tamad ezert ajax gol beesik. -
LyonnaisFan1
őstag
A S04 saját magát ejtette ki, pedig minden adott volt a továbbjutásukhoz. Emberelőnyben szerzett hosszabításos gól, errefel kiestek

... Bánhatják, hogy nincs aranygól, mint régen.
Csábító volt pedig egy ajax hosszos 5. gól, bár kisklájvert már nem volt a gyepen. Pedig ő a 120. percben biztosan begyorsvonatozott volna a lasztival együtt. Megtette helyette más.A besiktas meg szétlövésekkel dől el.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Trollfodzsííí plízs

-
pohár
félisten
válasz
Aventador91
üzenetére
ez mekkora szar
-
LyonnaisFan1
őstag
Három hosszabítás, ebből egy biztos szétlövésben fog eldőlni. Az ajaxom kiesik, a manu és az OL megy tovább a másik kettőből.
-
szab.tam
nagyúr
3/8 és 4/8
túl sok van hátra...Leicester - Atl. Madrid Pontos végeredmény Leicester 1:0 9,75 Vesztes
Real Madrid - Bayern München Pontos végeredmény Bayern München 2:1 9,50 Nyertes
Barcelona - Juventus Pontos végeredmény Barcelona 3:0 10,75 Vesztes
Monaco - Dortmund Pontos végeredmény Dortmund 3:2 15,25 Vesztes
Manchester Utd. - Anderlecht Pontos végeredmény Döntetlen 1:1 10,50 Nyitott
Genk - Celta Vigo Pontos végeredmény Genk 3:2 22,00 Nyitott
Schalke - Ajax Pontos végeredmény Schalke 2:0 8,75 Nyitott
Besiktas - Lyon Pontos végeredmény Besiktas 2:1 9,00 Nyitottnem kevés jönne...
viszont ez már jött. elég könnyű volt:
Manchester Utd. - Anderlecht Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,18 Nyitott
Genk - Celta Vigo Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,14 Nyitott
Schalke - Ajax Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,15 Nyitott
Besiktas - Lyon Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,12 Nyitottmegnéznék 4 hosszabbítást.
csak ahhoz a celta meccsen el kéne guruljon a bogyó, a többin pedig be kéne aludjanak...
-
pohár
félisten
kösz barney, szakadjál meg, hogy képtelen vagy 3 retkes leget nyerni

-
Max_218
tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Nagyon kellene oda mar a 2gol nekem de nemakarnak rugni nagyoncsak
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Talicska betalicskázta a másodikat a Nylonnak.
eddig 4-ből 3 meccs hosszabbításra áll...
-
LyonnaisFan1
őstag
Lyon

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Crimson Desert
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az igen... tavalyi versenyen kemény 7 pontot szereztek, most már hatnál járnak 2 meccs után...

Mindkét félidőben egyszer találták el a kaput. Így kell elszúrni egy bajnokit.

gratulálok! 

ráadásul 3 percre rá megint megpróbálta, nem rajta múlt, hogy az nem jött össze...