Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
Az miért van,hogy a gyökér bayern otthon nem tudja megverni a dortmundot,és elvisz egy nagyon szép kis szelót?? : Lehet az a gyökér aki hazai tutira tette?

-
D@niel
addikt
válasz
újratöltve
üzenetére
másnak más a max tét, én korlátozva vagyok.

-
újratöltve
csendes tag
-
D@niel
addikt
beten a max tétet engedi többször is megtenni? egyik csetes ezt mond, másik azt.
-
pohár
félisten
lehet én voltam a fasz, de kéne 2 gól az Arsenaltól... már bánom, basszák meg

jött mellette már a Real dupla, meg Bayern meccsen 3 gól... ez már biztos nem fog akkor, mermiérjönne
-
Jarod1
veterán
Jól emlékszem hogy a Depor kente el a Barcalonát ??
-
-
yogibear
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Fel hát... a Ligakupát is feladta, otthon 1:4 lett... szintén a PSG ellenében...
Sok a 3-4 front... a bajnokság az első, a BL a második... Utóbbi ugyanis még nem volt betervezve, hogy eddig jutottak, az hab a tortán, persze azért azt nem adják fel...
17 éve voltak utoljára bajnokok, amennyi pénzt beléjük öntöttek, ideje valamit felmutatni és az nem a kupa lesz.
Még 5 meccset kell lehozniuk a bajnokságban és kettőt vagy hármat a BL-ben... ez mellé még pont nem hiányzik nekik esetlegesen még egy hazai kupadöntő is...
Kupagyőzelemmel csak EL jár, a BL meg már mindenképp meglesz jövőre...
No meg Angliát kivéve a kupa kb mindenhol másod- harmadlagos...
szerintem... -
margithid
veterán
válasz
margithid
üzenetére
Látom sok játékos még a keretben sincs benne Monaconál, igy már érthető.
De ki tudja psg is mennyire veszi komolyan, lehet inkább Nizza ellen készülnek hétvégén.Leganes-Las Palmes is érdekes odds. Las Palmas +1.5 AH 1.43, ez szerintem nem rossz, Leganes 33 meccs alatt 2szer lőtt 2 gólnál többet mint az aktuális ellenfele.
-
margithid
veterán
PSG-Monaco mik ezek az oddsok?
Feladja a Monaco ezt a meccset vagy a miért ilyen esélytelenek?
Összeállításokra kiváncsi leszek. PSG-nek se sétagalop még a bajnokság se, hétvégén Nizza ellen kemény lesz, ott is ők az esélyesek, amit szintén nem értek, Nizza még ki se kapott ebben az idényben otthon. -
Jarod1
veterán
óóó Hogy rohadna meg az atletico...
-
szab.tam
nagyúr
Atl. Madrid - Villarreal (élő) 1X2 Villarreal 7,50 Nyitott
bocs, hogy mindig utólag, vagy a vége felé.
de csak akkor jön....
(#163383) Digestive
szép.
szerintem egy rugóra jár az agyunk...
**
**igazából egy kis apróért a chelsea-t is verettem. kötésben sok 100k-t hozott volna, de minden nem mehet....
-
LyonnaisFan1
őstag
Ausztria ha egy góllal is, de megnyerte. Ha holnap kazahsztán rendes játékidőben legyőzi a házigazdákat, akkor biztos a jövő évi 1/A tagságunk. Pontegyenlőség esetén az egymás elleni rangsorolna először, abban meg jobbak lettünk az ukránoknál.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
yogibear
üzenetére
Gondolkodtam azon

[link]Mondjuk jobb is, hogy megkíméled magad attól
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Telenor mytv... befizecc egy hónapra azt lemondod bármikor...
Milyen doktor, milyen kórház?

Akkor raknak a supernyalonckettőre PL-t, ha üti a moto GP-t...
-
ati888
senior tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
A SuperTV2-n is adnak már meccset. Néha.
-
LyonnaisFan1
őstag
Chelsea

Ez gyorsan ment
-
LyonnaisFan1
őstag
Valakinek van linkje a Szpojler TV-hez? Annyira megnéznék már egy Premier League meccset ama csatornán, csak a diginél nincs

-
yogibear
addikt
válasz
újratöltve
üzenetére
Meg kellett volna nézni a bajnoki tabellát is...
2 pont előnye van csak a Plzen előtt az élen és még 5 forduló van hátra... és erős a versenyfutás kettejük közt.
Utoljára 2009-ben voltak bajnokok, a következő esélyükre lehet újabb 10 évet kell várniuk, szóval "egy bajnoki cím mind felett".
No meg az összeállítást is... az előző bajnokihoz képest kb 6-7 helyen más játszott, gyanítom a cserepad meg a "pályakarbantartók"... magyarán belexartak a meccsbe, nem vették komolyan, ha nyernek, nyernek, ha nem, nem... -
újratöltve
csendes tag
válasz
yogibear
üzenetére
sajnos igazad van,de nem gondoltam, hogy ezek is ilyen bundások

most elvitték majdnem az összes pénzt amit délután nyertem

a csehekre se fogadok többet

és gyorsan kitiltattam magam egy napra, nehogy vissza akarjam nyerni egyszerre a pénzt, mert abból mindig nagy bukta van

-
yogibear
addikt
válasz
újratöltve
üzenetére
13-as V oddsért? felejtsd el.

-
yogibear
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ha nem követed, akkor meg minek érdekel?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1 perc guglival ugyanarra jutottál volna, mint én amúgy
[link] -
újratöltve
csendes tag
egy slavia praha gólt kérek

-
LyonnaisFan1
őstag
Remélem a Chelsea ma hozza a mérkőzését, és akkor megvan a tipszmiksz

És akkor tesznek egy újabb lépést a serleg felé, és egyben örülhetnek is, ha a tottenhagen eseglet bukik.Nagyon kapaszkodnak ám a csirkék, egész anglia röhögne a londoni kékeken, ha tizenakárhány pontos előnnyel végül nem érnek révbe.
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Nem tudom, ennyire nem látok bele...az eddig mind3 meccsen látszott, hogy erővel bírjuk, csapatjátékkal is kevés gond van, az ilyen bottal akasztások és hasonlók és miattuk a kiállítások, emberhátrányok a játék része... Amit hiányolok, az a higgadtság... persze könnyen ugatok a fotőjből, de azért még ha nem is szagértő valaki, de kívülről kicsit más szemszögből is látja azt a meccset, amit ők belülről megélnek...
Igazából, mint elébb mondtam, a higgadtság hiányzott, hogy pl. egy emberelőnyt ziccerig játsszanak ki, még ha nem is lesz belőle gól... a fiúk viszont kicsit mintha hévből szívből mentek volna előre és nem ésszel... igazából csak ennyi ami "negatívum"... amúgy a vereségek ellenére élmény volt nézni, hogy jól játszanak, bírják erővel is és nem adják fel a végéig...
Erre mondják, hogy így szabad kikapni... és megérdemelnek minden tiszteletet... le a kalappal előttük...
-
yogibear
addikt
Nah, Koreától is kikaptunk, annyi a feljutásnak... Pedig szépen dolgoznak a fiúk a jégen, erővel is bírják, de valahogy fejjel még nem. Sajnálom, de majd legközelebb újra megpróbálják...
Azért mindenképp megérdemelnek egy "Szép volt fiúk"-at.
-
yogibear
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Még csak holnap lesz a csoportkörök utolsó fordulója.... a Final Six meg pont egy hónap múlva... akkor szerinted?
© Ligue Européenne de Natation - Email: lenoffice@len.eu
Tessék, kérdezd meg tőlük.

Vagy hívd fel a magyar vízilabda szövetséget, talán ők már tudják, mikor sorsol a LEN...
-
zsolti72837
addikt
Mikor lehet megtudni, hogy a LEN CHAMPIONS LEAGUE FINAL SIX-ben ki kivel játszik?
-
zsolti72837
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
-
olloczky
senior tag
Megabankón ma 5 ezrecske jött R betűjelzéssel. Illetve a mai napi tippmix ajánlat is fel van adva
-
újratöltve
csendes tag
válasz
újratöltve
üzenetére
az első jött

most már csak az entellán kéne egy gólocska

-
újratöltve
csendes tag
frosinone , spal( már jött) még egy 1,71 , 3014 ft
brescia, entella még egy 1,57 , 2716 ft

-
Bigemperor
senior tag
Skacok, mérhetetlenül sajnálom, hogy ügyintézés miatt lemaradtam az ázsiai bl délutánról, megint nagy tűzijáték volt, sajnos csak a végét csíptem el, az elején viszont bosszankodtam.jó kis gólzápor volt megint...
-
itachi94
tag
Mára :
Chelsea -South. Pontos végeredmény 3-1 10.75x
Angers - Guingamp pontos végeredmény 1-0 6.25x -
olloczky
senior tag
válasz
olloczky
üzenetére
Feladtam tegnap 3 ilyen szelvényt. Volt egy 12 egy 8 meg egy 3 ezres (nyereményű) szelvény. A 12 ezres elment mint a sz*r. A 8 ezres volt a legesélyesebb 6 meccsből 5 bejött, a 6. Xamax-Zürich, utóbbi megtéve nyertesnek, 87. percben kaptak egy gólt és már nem tudtak még egyet lőni így lett 1-1
A 3 ezres szelvény, Atl. Bilbao meccs, 95. percben lőttek egy gólt, és így nem lett döntetlen ez meg emiatt pápá 
-
Gyapszi
csendes tag
Huhh Bilbao necces lett!

Ha már bet365, mennyire legális használni, így a NAV tiltás miatt. érdemes belevágni? a papiros tippmix helyett valami újra vágyom és hát nem a tippmixprora..
-
D@niel
addikt
melyik az a fogadó portál, ahol végeredmény tippet lehet tenni, európai másod és harmad osztályos meccsekre? bet365-ön van ilyen lehetőség, de mást keresek.
-
janos1988
addikt
Roma és Eibar meccsen 1 fi. GG + Newcastle 1/2-be és trixie-be. 400 -> ~94k.
-
zsolti72837
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére

-
Digestive
veterán
Besiktas eladja vajon jó pénzért?

-
itachi94
tag
Na mindegy már biztos hogy hagyom a köcs.. Finneket.. Marad az Nhl.
-
D@niel
addikt
hali, bet365 korlátozással kapcsolatban van valakinek személyes tapasztalata?
továbbiakat pü-ben. -
itachi94
tag
Istenem ez a KalPa - Tappara szerintem soha nem fog X-elni . Kár volt neki vágni . NHL-ben már több X-volt mint ezeknél .

-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Magyarország Kettő - Ausztria Nulla

-
zsolti72837
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Ha kikapunk akkor se biztos, hogy lecsúszunk a 2 helyről.

2-0

-
LyonnaisFan1
őstag
Ki mit mond a magyar - osztrákról? Jó lenne őket is ütni, és akkor a kiesés aligha fenyegethet minket

-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Tippmixben nagyon nem vagyok otthon, így egy olyan kérdésem lenne, hogy a tippmix.hu-n a szerencsejáték zrt által ajánlott szelvények mennyire jönnek be (pl ma hétfői focimix)? Komolyan kérdezem -leginkább olyantól- aki már adott fel ilyeneket és esetleg nyert is vele.
üdv
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz
lecsokolbi
üzenetére

Jó igaz mielőtt ránéztem volna betre úgy mondtam ahogy megláttam csak 3,5 over eredmény van lemondtam róla.
Viszont singlebe barca meg gg barca volt összvissz párszáz ft híjján 30 ropi
Nem vagyok telhetetlen de volt még két szelvény amin a levidiakos nem tudott gól rúgni illetve a Lipcse... Másodjára etetnek meg egymás után
8e meg 25~ de bosszantó mert a héten minden nem erről szólt egy egy egy
mint korábban itt az a srác. -
Chereiose
addikt
Roberto gyereket elkaszálfa volna bárki középpályán akkor közelében nem lettek volna a gólnak ezek a majmok.
-
B-L-A-C-K
titán
Ez elég nagy meccs volt...

-
Jarod1
veterán
lemaradtam a döntetlen megtételéről 7 es oddsért

-
szab.tam
nagyúr
Lyon - Monaco 1X2 Monaco 2,15 Nyitott
Real Madrid - Barcelona 1X2 Barcelona 3,45 NyitottReal Madrid - Barcelona Mérkőzés alakulása Hazai vezetést szerez és vendég 11,75 Nyitott
csak 1 a baj.
kiutaltam. és nem tudok visszafogni...
(nem hagytam zsét rá. hiba....)és ismerem a forgatókönyvet.
még pirossal is x lesz...***
ilyenkor kapcsolok ki mindent, majd fél óra múlva vissza...

-
szab.tam
nagyúr
válasz
djculture
üzenetére
este fél tízkor még nem így van.
nem ez van mindig vasárnap,
ma az ajax meccset is elég későn írták jóvá.pedig délután volt.túl sok dezinfot tolsz,
és kamu fogadást.(pl. az ominozus olasz c meccset a barátoddal, én még emlékszem...)
(hsz-od linkjei megvannak, ne akard, hogy megkeressem....)
-
berbatov2
senior tag
Kobenhavn-Mityilland nalatok is nyitott meg? Eleg reg vege van de ez a tippmixpro....
-
szab.tam
nagyúr
kis pihi képpen:
jó kis visszavágós, hosszabításosomon kívül volt egy aranyos 5-ös kötésem.
nagyon ritkán rakok ilyet, mert ez az örök lúzerek játéka.
egyen megy el, egyen megy, egyen megy el...
de én pakoltam, és jött...
Chelsea - Tottenham 1X2 Chelsea 2,60 Nyertes
Mezőkövesd - Újpest 1X2 Újpest 2,40 Nyertes
Hertha BSC - Wolfsburg 1X2 Hertha BSC 2,40 Nyertes
Villarreal - Leganes 1X2 + Gólszám 1,5 Hazai és több 2,05 Nyertes
Gyirmót - FTC 1X2 + Gólszám 1,5 Vendég és több 2,00 Nyertes
5-ös kötés 480 Ft 480 Ft 29 473 Ft
ajándék, (
), naná, hogy ezt is kiutaltam.****
jó volt a hetem, és még van pár futó szeló...

-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
És mégsem volt les, jól látta a salabakter...
Csodás... Végbéla is megy le... ezért kár volt egyáltalán betenni, jobban jártak volna Iscoval a kezdőben...
-
LyonnaisFan1
őstag
Casemiro találatával előny a hazaiaknál 1:0
... erősen vitatható, háááát.
-
yogibear
addikt
Ott is van 1:0
jó kis lesgól. 
Messi hepa szűrőn át veszi a levegőt.

és még így is gólt lő... 1:1
Két fostaliga védelem... -
LyonnaisFan1
őstag
Egy jó laza piros lapot érdemes meghúzni

Lesznek még itt komolyabb kakaskodások. -
B-L-A-C-K
titán
Messi miért iszik ilyenkor szörpöt

-
enginev3.0
félisten
Van Real barca stream valahol?
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
C8 nem is tudom mi a tosznak van egyáltalán...
AMC amire még átdobáltak egy időben meccseket, asszem BL-t...
Ráadásul C8 csak SD mindenfelé...Ja és a felvezető baxakodást is parallel adják a SP1 és SP2-n...
A meccset meg mind3 kanálison.
Lehet kapcsolgatni.... hábakker elromlott a tévé, mindenhol a Klasszikus megy.

-
szab.tam
nagyúr
Juventus - Genoa 1X2 + Gólszám 3,5 Vendég és több 98,00 Nyitott
Real Madrid - Barcelona Pontos végeredmény Barcelona 4:1 52,00 Nyitott
Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 509 600 Ft -
yogibear
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nyíl Tibinek még mindig titok az összeállítás vazze.

(#163305) Digestive [link]
Lipcséről meg annyit, hogy Red Bull... akkor adja el, amikor utasítják rá, akár a Sóvár... no meg ugye bejátszik, hogy kizárólag csak 25 év alatti suhancok, akármilyen kiváló is tőlük a jelenlegi 2. hely, képesek meglepire., lásd a sima 3-as Brémában, vagy otthon a másik szutyok Hamburgtól a 3-as, avagy a Wolfi lipcsei győzelme 1:0-ra... avagy az ingolstadti zakó...
(#163307) zsolti72837 ja egymást arcát kifesthetnék. azt megnézném.

-
újratöltve
csendes tag
a galatasarayon kellene egy gól, de látom ez egy ilyen szar hétvége

na jól van, megint csak itt kellett sírnom egy sort

-
yogibear
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Bakker te már tudod is? Ezek a Sport 1-en még össze vissza tologatják a bábukat, hogy ki játszhat és hol merre meddig.

Szólj már nekik, hogy ne okoskodjanak feleslegesen, megvan a tuti kezdő.

-
zsolti72837
addikt
Real Madrid: Keylor Navas - Carvajal, Nacho, Ramos, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric - Bale, Benzema, Cristiano.
Barcelona: Ter Stegen - S. Roberto, Piqué, Umtiti, J. Alba - Busquets, Rakitic, Iniesta - Alcácer, Suárez, Messi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)