- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigipuf
senior tag
válasz
újratöltve #163599 üzenetére
így is kell,hátha jön
-
újratöltve
csendes tag
válasz
újratöltve #163598 üzenetére
jól van, megint kisírtam szokás szerint
-
újratöltve
csendes tag
brondby gólt akarok
-
janos1988
addikt
Bradford, Millwall és a Celta Vigo meccsen 6+ gól patentba, sorja 100-al (össz. 700 Ft), csinos kis várhatóért.
-
lecsokolbi
aktív tag
Tudom utólagos dolgokról mi a vélemény de azért okozott némi merevedést az este
Ma én meg ezt néztem, hogy totál indokolatlanok az oddsok, profit céljából meg szerintem ez egy tök jó dolog lenne. Nem tudom elképzelni, hogy ne rúgjon otthon a celta. Mu-nak kutya kötelessége bevasalni legalább egyet ezért én külön -külön gg igen eredménybe gondolkodom.
Szerk. Ha egy kibetekert 0-0 lesz akkor valakit megujjazok
-
margithid
veterán
Holnapra a werder nagyon piszkálja a csőrömet, hihetetlen sorozatot produkálnak, Köln ellen ki-ki meccs lesz.
DNB 2-t lehet bepróbálom. -
yogibear
addikt
Bakker, valakiknek ma jó napjuk volt, elvitték a skandi telit... 2*128 milla...
nekem bezzeg egy 4 találatost is csak kínkeservvel hajlandó adni a rezsimlottó. -
pohár
félisten
1 gól, 1 lap, 1 szöglet, csak ennyit kérek még...
-
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K #163587 üzenetére
1. ez a Juve nagyon össze van rakva
2. a Real sokszor hajlamos elbalfaszkodni egy meccset, mert azt hiszik hogy 1:0 után már meg is nyerték... lásd legutóbb pl a Valencia ellen...ha nincs Marcelo akkor X... de van még pár ilyenjük idén...
3. az Uefa eddig sem hagyta, hogy egy csapat duplázzon a BLben...
4. Zidane tuti a BBC-t küldi majd fel, ahelyett hogy merészet húzva kezdő lenne Asensio, Morata, Isco például, akikre kevésbé van felkészülve egy ellenfél, míg a BBC-t kívülről fújják... Simán berakhatná Moratát Benzema helyett például...több gólt rúgott idén tized annyi percnyi játék alatt, mint a csigaevő...
5. a Real védelme tetszik, nem tetszik, szar... HIgany, Dybala, Super Mario simán megetetik...
6. Igazából a Realnak lesz ott nagyobb vesztenivalója, a Juve nem várta, hogy sikerül a döntőig menetelni, de ettől még szépen megcsinálták... -
yogibear
addikt
Asszem meg is van a cardiffi döntö szereposztása: Real Madrid - Juventus...
Lehet rakni, hogy a digók nyerik a BL-t
-
LyonnaisFan1
őstag
Az a gólpassz Alvestől
A monaco kakiban. Mbakbé most mutathatja meg igazán mit tud. -
B-L-A-C-K
titán
Most olvasom megnyílt ez első magyar hivatalos Online kaszinó, és élő online kaszinó...Lehet lapátolni ide a pénzt. Nem nem, én nem regeltem, és nem is fogok...
-
LyonnaisFan1
őstag
Lehetett volna 9:3 is
Nemet mondtak a kurva sok gólra, nem respectViszont azért igen, hogy a lyon nemet mondott a sampiyon liigára
Hátha elzavarják ezt a ZS védelmet. Hol van már a Cris, Réveillere, Cacapa, Clerc fémjelzett védelem, akik a realt szopatták 3:0-ra -
m4rk_
aktív tag
válasz
LyonnaisFan1 #163576 üzenetére
Az Ajax mashogy gondolta
-
LyonnaisFan1
őstag
Na most érdemes megfogadni a lyon 5. gólt. Most, hogy Balbuena szépített menni fognak, mint a gép. Azért két idegen gól, mégiscsak két idegen gól. És akkor le is szarják a lyoniak, hogy 3:2-re kikaptak.
-
Digestive
veterán
Kis segítség kellene.
Bet-en nem tudom frissíteni a bankkártya adataimat. Vagyis igazából semmilyen menübe nem tudok belépni. "oldal nem elérhető" Böngészőből és az alkalmazásből is ez van! ???
Pro meg b*ssz* meg! Délután még volt lehetőség gólszerzőre fogadni. Most meg már nincs. Nyomorékok.
-
m4rk_
aktív tag
Az Ajax nem sajnálja a Lyon-t...
-
tigipuf
senior tag
Ez azért szép eredmény gratula a fiúknak!!!
[link]
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/u17-es-eb-a-legmereszebb-almainkat-is-felulmulta-2567013 -
tigipuf
senior tag
pohár!!!
Ezt a megérzést lehetett volna volna kicsit erélyesebben is hátha rá bírtál volna beszélni:[link],
Ugyan mekkora oddsa volt? -
sz_abika
addikt
Ha már hét eleje, akkor lehet még csipegetni:
Bedene-Joao Dominguez-Berlocq mind jó underdog lehet, trixiebe teszem őket. Mármint underdog szóval hendikkel.
-
musli26
tag
Mai meccsekre mik a jóslatok?
-
Max_218
tag
-
pohár
félisten
na, valaki guruljon be, kell még 2 sáááárga!
-
SkiDev
őstag
RIP ATL
Egyébként érdekesség, de élőben a második Real gólra 1,5-ről egészen 2,45-ig kúszott fel a második félidőben.
-
yogibear
addikt
CR7 - ATMA 3:0
Kigyütt az afrik a matracbú...
-
pohár
félisten
még 1 gólt, és 3 sárgát plíííz
vagy egy sárgát és egy pirosat, azt se bánom
-
yogibear
addikt
CR7 kettő
-
LyonnaisFan1
őstag
Benzema
Ha azt be újvárijocizza akkor készíthetné a helyet a puskás díj serlegének. -
pohár
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #163555 üzenetére
ó tényleg, most volt azon a szaron is, annyiért egész kellemes
volt még nálam 400ft apró, na mondom ebből nem csinálok nagy bizniszt
raktam egy meccs 2,5 overt (2x) & Real rúg több szögletet (1,3x) & 5,5 lap overt (1,6x), jöhet bő 1600ft, egynek jó volna, fedezné a mai bevásárlásom -
SkiDev
őstag
Meg aki 8,5+ szögletre rakott, nem hiszem, hogy gyűrnie kell izgalmában a szelvényt.
20. perc - 6 Real szöglet -
LyonnaisFan1
őstag
-
pohár
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #163553 üzenetére
szerintem olyan 1,6 körül
-
LyonnaisFan1
őstag
Ez gyorsan ment a realnak, a ronaldo szerez gólt fogadók gyorsan húzhatják a pipát
Mennyi lehetett arra? -
yogibear
addikt
CR7
Szerencse hogy Casemiro eltörte a labdát.
-
yogibear
addikt
-
SkiDev
őstag
válasz
djculture #163548 üzenetére
Hát, ha az bejön, csodával határos lesz.
Az Atletico gyakorlatilag egy kapus + 10 tagú sorfal. Még nem láttam őket megszórva, mióta követem is a focit.Úgy tennék ma valamit, még nyitva a lottózó, de egy meccsre nem tudok annyi szorzót összeszedni, hogy megérje.
Kacérkodtam a H + GG 3,10-ért, de hát tudja a fene.
-
yogibear
addikt
A kezdők:
REAL MADRID: K. Navas – Daniel Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Isco, Benzema, Cristiano Ronaldo
A kispadon: Casilla, Nacho F., Kovacic, M. Asensio, James Rodríguez, Lucas Vázquez, Morata. Vezetőedző: Zinédine Zidane
ATLÉTICO MADRID: Oblak – Szavics, Godín, Lucas Hernández, Filipe Luís – Koke, Gabi, Saúl Níguez, Carrasco – Gameiro, Griezmann
A kispadon: Moyá, Alberto Rodríguez, Tiago M., Thomas Partey, N. Gaitán, Correa, F. Torres. Vezetőedző: Diego Simeone
-
Digestive
veterán
Én ennyit szánok a BL meccsekre.
Real - Atma GG
Monaco - Juve GG5k>>>15k
-
yogibear
addikt
válasz
Dan-szan #163538 üzenetére
Okés, de ő azt írta vendég gól 1,6-ért... márpedig kétlem, hogy az ATMA nyerne 1:0-ra... akkor meg már jobb a GG.
Margit valami majdnem 60 meccs óta mindig lőtt gólt...
Hogy aztán képesek-e kettő gólra Margiték, az már picit neccesebb, a bajnoki is asszem 1.1 lett a Bernabeuban, gyanítom az ATMA kontrákra áll be, bízva Grízemberben (nem alaptalanul)... meg amúgy is jellemzően kevés gólt kapnak...
Aztán addig okoskodok itt, míg szanaszét erőlködik magukat, tele lesz a pálya aranyerekkel és lesz egy 1:0 a Margitnak.
-
törölt tag
válasz
sz_abika #163539 üzenetére
Feltölteni feltudom, azzal nincs gond.
Univerzális, vásárlásra is használható az egyenleg. Annyi, hogy bet.szerencsejatek oldalon belépve át kell írnom az MCOM-hoz használható telefonszámot. A gond azzal van, hogy vajon elég ha egy meccsre felteszek mindent, bejön, utána engedi kifizetni? -
törölt tag
Hali!
Egyik ismerősöm árul SIM kártyát, telekomos, ~12 ezer Ft univerzális egyenleggel féláron.
Az mennyire játszható ki, hogy feltöltöm az egyenleget tippmix-re, keresek egy atombiztos meccset pl. Bayern-Darmstadt 0,5 felett, allin és utána kiutalom a számlámra? -
sz_abika
addikt
14:30tól játszik Pella München ATPn az egyik német srác ellen.
Még nem nagyon jöttem rá a buktatóra, de 1.44ért ígéretes a sikere. De közben találtam 1.5ért is, úgyhogy ez eldőlt, mehet singlebe.
-
törölt tag
Real Madrid - Atletico Madrid meccsre ki mit mond ?
-
újratöltve
csendes tag
a betnél vajon miért korlátoznak valakit?
-
B-L-A-C-K
titán
-
szekra
addikt
-
adrian94
őstag
-
yogibear
addikt
Messi pont 12 éve indult el a barcelonai gólok útján
Mekkora sérója volt akkor... mostanra lecsúszott az állára.
-
yogibear
addikt
válasz
zsolti72837 #163521 üzenetére
Elvileg igen... akkor jórészt nincs MB1, csak MB2, így van szabad közvetítő kocsi, lemennek egy kamerával meg a kocsival és mondjuk akár mobilneten átlövik a képet/hangot, mert gondolom nem minden pályán van kiépítve szélesszájú net... ahol van, ott meg akár azon át is felküldhetik a központba... ott meg kiteszik a netre...
-
újratöltve
csendes tag
válasz
újratöltve #163520 üzenetére
ennyi helyzetből nem tudnak egy nyamvadt gólt rúgni
jól van megint csak sírnom kellett itt
-
újratöltve
csendes tag
a lensen kell gól, mert all-in ment rá
(7334 ft)
-
yogibear
addikt
Fizetnek a szurkolóknak, ha nincs playoff
Hehehe... utolsó 4 meccsen vesztettek 10 pontot, abból 7 is elég lett volna a play-offhoz...
-
djculture
félisten
válasz
zsolti72837 #163510 üzenetére
Brutálba nyomja az biztos: [link] Nagyon hülye
-
yogibear
addikt
válasz
zsolti72837 #163514 üzenetére
Látom nem esett le... tavaly óta vasárnaponként közvetít a neten mennyei megyeit... a mai meccs meg ráadás volt, kupadöntő... május elseje örömére...
-
Krisz79
őstag
Mindenkinek működik a pro?
Reggel óta nem enged belépni... -
djculture
félisten
válasz
zsolti72837 #163508 üzenetére
Szöcske a labdában, vót anyag a lövésben.. Ki a kommentátor? Jobb mint valami kabaré.
Csak a színes fém. Beszarás... -
zsolti72837
addikt
-
m4rk_
aktív tag
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
djculture #163496 üzenetére
Ebben az a szomorú, hogy Liptákot biztosan úgy tiltják el, hogy a szezon hátralévő meccseire már ne álljon csapata rendelkezésére.
Burmeister megússza, Kassai megússza, Lipták meg (részben a dührohamáért) kap egy jó 5-6 meccses eltiltást.Nono sem úszta meg sokkal kevesebbel. Nagyjából ő is felült egy provokációnak, és meg is kapta (azért erősen túlzó) büntetését.
Persze Liptákot sem akarom felmenteni, mert nem CSK-hoz méltóan reagálta le jogtalan kiállítását. Mind a két játékos hülye volt valljuk be. Bár azért Lipták is tudhatná, hogy az MB1-ben rengeteg a provokáló játékos. Romarez (bár őt már oroszban tanítják jómodorra), Halmosi, Burmeister, Szakály és tsai.
Hiba volt felülni a provokációnak. -
m4rk_
aktív tag
válasz
pohár #163499 üzenetére
offtopic, de pont most fizettem be a sportingbet-hez, és nem írták jóvá a 100%-os befizetési bónuszt, majd miután beszélem a supporttal, közölték, hogy nem tudják mi a hiba, mert meg kéne hogy kapjam, szóval továbbítják egy másik részlegre és majd egy hét múlva visszaszólnak. Eddig nem valami szép kezdés..
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia