Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Xbox kontroller maraton
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
válasz
Mardel #186591 üzenetére
Az elején kicsit félreértettem, de már tiszta. Ugyanúgy rendes játékidő van, mint tippmix-en vagy bárhol máskor akkor.
Jégkorongnál meg kosárnál lehet fogadni ezt, hogy vagy sima rendes játékidő kimenetelét fogadja meg az ember vagy a mérkőzés győztesét. Második esetében nyilván a hosszabbítás is számít amennyiben van a meccsen. Kicsit az odds-ok is változni szoktak a két fogadási tipusnál. -
zsolti72837
addikt
válasz
Mardel #186563 üzenetére
A Middles ugye ugye?
Arsenal vitte nekem is múltkor, szép gödörben vannak az egyszer biztos.sherlock82: Az angol kupa meglepi tegnap is jött.
-
zsolti72837
addikt
válasz
sherlock82 #186559 üzenetére
Nem szurkoló barát intézkedések vannak kint leginkább.
Jó kis meccsek na.
-
zsolti72837
addikt
válasz
sherlock82 #186557 üzenetére
Ha állsz valahol a stadionban (nem büfé vagy WC, de nem is a nézőtér) akkor a stadionrendőrség (vagy nem tudom minek lehetne fordítani) egyik embere pár percen belül már ott van nálad, hogy mi a baj, nem találod a helyed?
Azt simán elhiszem, hogy látták a képernyők mögül."Hétvégén is lesz szerintem meglepetés."
Luton - Bolton, Nottingham - Blackpool, West Ham - Bristol City párharcok pl csak a mai napról.Idegenbe több vendégszurkoló utazhat el, mint a Premier League meccseken amúgy. Ez is egy érdekesség.
-
zsolti72837
addikt
válasz
sherlock82 #186555 üzenetére
Ez teljesen igaz. Bár a nézőtéri dolgokban az angolok a top bajnokságok közül eléggé hátul kullog, ha azt nézzük.
Futball Factor, Beépített huligán. Lehetne még sorolni az biztos. -
zsolti72837
addikt
válasz
Mardel #186553 üzenetére
Értem, hogy mit mondasz ne értsd félre. Angol focit nem tudom mennyire követed, de teljesen más, mint bármelyik másik bajnokság. Például amikor a nagy gödörben lévő Palace a City otthonából rabolt pontot. Fulham verte az Arsenal-t vagy a United kikapott a Nottingham-tól. A kupa meccsek náluk még nagyobb izgalmakat tud tartogatni az egyszer biztos.
Angol másod és harmadosztályról ne is beszéljünk. Utolsó 6-os oddsért simán veri az elsőt meg ilyenek.
Az ő esetükben kétlem, hogy lehetne beszélni bundáról. Nagyon más a focihoz való szenvedélyük ott a szigeten, mint akár a spanyoloknál, németeknél, stb. -
zsolti72837
addikt
válasz
kovacslevi98 #186430 üzenetére
Az állami szokott csak zárva lenni , a magán nem.
Egyet kell tudni, hogy ilyenkor szoktak néha 1 napos karbantartást tartani. Ha jól tudom ez most 25-e, hétfő. Aznap sehol nem fognak menni a gépek. Kedden már a magán viszont nyitva lehet és a rendszer is fog üzemelni. -
zsolti72837
addikt
válasz
zsolti72837 #186386 üzenetére
Bocsi, benéztem, már látom.
Igen, abban sima is lett. 1-5. A kis srác megint nagyon komolyan játszott, nagyon jó meccs volt. Gilding 4/4es kiszállóval kezdett. Kíváncsi vagyok meddig viszi. -
zsolti72837
addikt
válasz
ta777 #186301 üzenetére
Ha ez ennyire zavar akkor miért fogadsz? Miért idegeskedsz ezen folyamatosan? Nem lenne jobb egészség szempontjából is neked?
Lottózz vagy vegyél sorsjegyet inkább. A szerencsejáték egyik másik formáját is tudnám mondani a kaszinót. Ott ha tud játszani az ember elég szépeket lehet nyerni, a gépi fele meg nyilván szerencse. De legalább nem látja a meccset az ember és nem idegeskedik. -
zsolti72837
addikt
válasz
ta777 #186217 üzenetére
Feltetted ugyanazt a kérdést ismét.
Sárga lapot soha nem fog megvizsgálni a var, mert nem erre van. És nem is vizsgálhatja. Valahol láttál már olyat, hogy sárga lapot vizsgál a var?Abban van valami, hogy a 11-es sem volt jogos Szabó Zsolt szerint sem például.
A véleményes szituációról Szabó Zsoltot, korábbi FIFA-játékvezetőt kérdeztük.
„A szituáció rendkívül érdekes volt. A labdarúgásban a labda megszerzése a cél, de ebben az esetben a támadó nem erre törekedett, hanem arra, hogy akadályozza a védőt a labda megszerzésére irányuló mozgásában – ekkor rúgta meg. Innentől kezdve a csatár követte el a szabálytalanságot, tehát nemhogy büntetőt nem kellett volna adni, hanem kifelé kellett volna szabadrúgást ítélnie a játékvezetőnek.”
[link] -
zsolti72837
addikt
válasz
ta777 #186211 üzenetére
Második sárgát mióta kellene megvideózni?
Amúgy az tény és való, hogy botrányos volt a játékvezetés a mérkőzésen, ezt a stúdióban is elmondták.
Aztán a füstről meg hogy hol volt a var arról ne is beszéljünk.
Angliában is panaszkodnak a játékvezetésre elég rendesen mostanában. -
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
válasz
Soulfly842 #185770 üzenetére
Ne haragudj, de min pislogtak? Lottózóban mondjuk már inkább nem is kérdezek semmit, mert alig értenek valamihez. Tisztelet a kivételnek.
Ha feltöltőkártyád van és többel töltöd fel akkor azt visszakapod? Vgeason talán 10000 alatt ki se tudsz utalni, de lehet hogy tévedek.Mára: Nyíregy win, Honvéd vagy X, Vasas vagy X 2,03x
Pool többet rúg, mint 1,5, Lever többet rúg, mint 1,5, Atl. Madrid többet lő, mint 1,5 2,31x -
zsolti72837
addikt
Tippmixpros fiókoddal be tudsz lépni a másik felületre, viszont azt nem tudom megmondani, hogy ki tudod-e egyből venni. Ezt lottózóban vagy a szerencsejáték zrt-nél telón kérdezd meg.
De minek töltenél fel X összeget, ha aztán meggondolnád magad?Feltöltés előtt kéne átgondolni nem?
-
zsolti72837
addikt
válasz
Soulfly842 #185695 üzenetére
Jaa, akkor nem szóltam. Semmi kritika, jó szeló volt.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Soulfly842 #185676 üzenetére
Holnap előre rakd ki. Grat amúgy!
#185679Soulfly842: Megújul a felület. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz majd élesben.
-
zsolti72837
addikt
válasz
hobizoli #185653 üzenetére
Viccet félretéve: [link]
Vegasra sportfogadás is nemrég beindult. Cashout stb stb. Tippmixpro is meg fog újulni. Miben másabb a bet365, mint a két említett oldal például?
"akkorsenemhagyja" Egy picit az írásra figyelj azért legközelebb, ne csak dobáld egymás után a szavakat.
-
zsolti72837
addikt
válasz
-secret- #185375 üzenetére
Pár hónapja egy meglepetés szelót szerettem volna felrakni, min tét közeli összeggel, de túl nagy nyeremény miatt nem tudtam feladni. 1,1M lehetett nagyjából a várható nyeremény.
Igen azt tudom. 1-2 hónapja változott talán. Most szeptemberben a lottók is más áron mennek.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Zsolesz1885 #184386 üzenetére
Itt megy.
-
zsolti72837
addikt
Fejlett digitális megoldásoknak örülhetnek a Szerencsejáték Zrt. játékosai
"A díjnyertes OddsMatrix sportfogadási platformnak köszönhetően jelentősen bővül a sportfogadási kínálat és többek között olyan piacvezető fogadási funkciók válnak elérhetővé, mint a korai kifizetések (cash out), valamint a fogadáskészítő (bet builder)."
-
zsolti72837
addikt
Áldott, békés Karácsonyt Mindenkinek!
-
zsolti72837
addikt
Tippmixpro ment élőben.
-
zsolti72837
addikt
Mai meccs rendes játékidő Argentin?
-
zsolti72837
addikt
Este egy francia győzelem?
-
zsolti72837
addikt
Esti meccsre tipp?
-
zsolti72837
addikt
Kincsem+ kombis szelvény kitöltéséhez ért innen valaki?
-
zsolti72837
addikt
-
zsolti72837
addikt
válasz
Tippmix_beer #183608 üzenetére
Ha tudnánk akkor már raktuk volna nagy téttel nyugi.
-
zsolti72837
addikt
válasz
sherlock82 #182922 üzenetére
lord_m tippje jött és még gólt se kaptunk.
-
zsolti72837
addikt
Porto, Sporting, Juve, Crystal Palace, Kecskemét-Szeged X mára, apróval.
-
zsolti72837
addikt
válasz
sherlock82 #181956 üzenetére
-
zsolti72837
addikt
Reggelre ment egy döntetlen a Persik Kediri - PSIS Semarang indonéziai meccsre ami jött is.
Egyes kötésben ezek mentek még.
-Barito Putera - PSS Sleman X
-Barito Putera - PSS Sleman 1.félidő X
-Suphanburi - Nakhon Ratchasima X -
zsolti72837
addikt
Szerencsében gazdag Boldog Újévet Mindenkinek!
-
-
zsolti72837
addikt
Áldott, békés Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
zsolti72837
addikt
válasz
Zsolesz1885 #181278 üzenetére
Vannak szép eredmények.
Leicester is kikapásra áll. -
zsolti72837
addikt
Mára két meccset néztem ki döntetlenre.
Metz - Montpellier X
FC Dundee - St. Johnstone X
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest