- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Holnapra Real Madrid hendit bepróbálom, 2x oddsért.
-
pohár
félisten
válasz
Body_builder #162996 üzenetére
nekem szerencsére csapat over kell, de nem bánnám, ha holnap csak 500ft-tal vágnék neki online a meccseknek, mert a PSG nem tudott 2-t lőni 90 perc alatt
OTT VAAAAAAN, FAKKJE
-
pohár
félisten
nagyon kell egy 2. gól a PSG-től
-
djculture
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #162993 üzenetére
Többel is lehetett volna tenni
-
LyonnaisFan1
őstag
SKA 2:2
-
b4zsi-
őstag
Holnapi Bundesliga:
Dortmund-Frankfurt X2 (2,70)
Mainz -Hertha X2 (1,50) -
újratöltve
csendes tag
a hornon kell egy gól
-
LyonnaisFan1
őstag
-
djculture
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #162988 üzenetére
Ja egy ezrest megért a 4.35
-
LyonnaisFan1
őstag
Metallurg
Most kéne rakni az ska győzelmet. -
SkiDev
őstag
válasz
B-L-A-C-K #162981 üzenetére
Ember... Grt.
Mondjuk, hogy ezt miből vezetted le, az rejtély. Ránézek a statisztikára és azt mondom, hogy ezt az életben nem tenném meg így.
Mondjuk már csak az érdekelne , hogy csak nyertes szelvenyeid vannak, vagy esetleg nem teljesen tiszta nyeremény?
Gyorsabb voltál. xD -
B-L-A-C-K
titán
válasz
tigipuf #162984 üzenetére
Te évek óta hisztizel és irigykedsz nekem, viszont 1, kurvára nem érdekel, 2, meg senkinek se kell elhinni semmit, hiszen hidd el ettől nem leszek se boldogabb, és se szomorúbb hogy te vagy bárki elhiszi e...
Viszont gondolom ha valótlan dolgokat állitanék azzal se jönnék hogy nemrég 1 hónap alatt elment az idei nyereségek nagyja...
Viszont ma képzeld elment egy 20 ezer szelóm, de ezt se azért mutatta hogy lekönyveljem a mai napom, hanem hogy hogy jött.
-
yogibear
addikt
Remélem az MK Dons lehoz egy jó kis 2/1-et, ha már a dánt elfelejtettem... az már kellemes kis 1/2 lett úgy egész véletlenül.
Hajduk is pöttyinthetne 2/1-et este... -
Linem
senior tag
Mintha csak egy Atletico meccset láttam volna, 60 kapura lövés 1 gól..
-
Bigemperor
senior tag
Tetves faxopkodó oláhok megint kiqrtak velem, a román2-ben 13 előző meccsen -egy kivétellel- lőttek gólt az első félidőben, persze most nem.
(18k ment rá)
Reméljük a kengurukon meglesz az 1. fi. 1,5 gól over, röhejes az odds sb-n rá. Asszem az sb-t is kilövöm, oltári hülye felülete van, ömlesztve a 20. osztály a kiemelt bajnokságokkal, teljes káosz, ja és igen tré odds-ok vannak sokszor, az általam kívánt fogadás helyett valami tök mást könnyű bejelölni, múltkor is pórul jártam, mert 1.fi. 1,5 g over-re akartam rakni, 41. percben 1-1, ekkor tudatosult, hogy 2. fi. 1,5 g over került bejelölésre, ami persze nem jött.
-
sz_abika
addikt
Bwin: Williams vs Haas
1.5x penz h a futamon előrébb lesz a W. Bahreinben ez ígéretesnek tűnik, sőt sztem Stroll pont is jihet 2.75ert -
stefyY
őstag
Délutáni tutik?
-
-
SkiDev
őstag
válasz
yogibear #162956 üzenetére
Kb, hasonló gondolatok.
Én meg nem tudom mit üssek szét, mikor az 1,30 is elmegy.
Mindenféle tippmix oldalt próbálok összevetni, átgondolni, de ha bejön 10/1 akkor bódogság van. Bár én nem tudok és nem is merek nagy pénzen játszani (nekem már 500 Ft bukó is letargia), így egyelőre lassú bukásokon élek.Az Ajaxot meg sajnálom, hogy nem tettem, bár 200 -> 400 Ft nem sok...
-
újratöltve
csendes tag
válasz
újratöltve #162963 üzenetére
köszönöm, megint csak sírnom kellett itt
-
újratöltve
csendes tag
az anderlechten kéne egy gól
-
]Phobos[
senior tag
Hello!
Kérdés:
Volt olyan valakinek, hogy mind bankkártyás befizetéssel, mind sms/átutalással lekönyvelte sikeresnek a tranzakciót, de nem jelent meg a belső egyenlegen?Thx!
-
yogibear
addikt
válasz
B-L-A-C-K #162958 üzenetére
Az nem is vitás, hogy csak nagy téttel lehet nagyot nyerni, de azért az sem mindegy, hogy te kiveszel 3 élőt félidőben over plusz 1 gólra és jön, míg ha én veszek ki 3-at, kettő elmegy belőle mert baxnak gólt lőni 45 perc alatt.
Na ez a nem mindegy...
vagyis nem csak a tét nagyságán műlik, hanem a jó megérzéseken, tippeken...
a tét nagysága csak azt befolyásolja, hogy mennyi idő alatt jön össze X nyereség... -
stefyY
őstag
Schalke ha találna egy gólt...
-
yogibear
addikt
-
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #162949 üzenetére
nem is vitás...
Mondjuk érdekes, hogy a szpíker azt makogta, hogy a szurkerek csak sűsű motozás ellenőrzés után mehettek be, akkor viszont a janicsárok hogy a fenébe vitték be a petárdákat? a s*ggükben?
Na ennyit erről. Ezzel az erővel komolyabb cuccot is simán bevihettek... -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
yogibear #162946 üzenetére
A keddiek után nem nagyon kéne a 15000 török csűrhének ilyenekkel szórakozniuk, főleg, hogy elég egy néhány késes hülye köztük és annál is nagyobb baj történik, mint ami eddig.
Ráadásul németből sokan csak "átutaztak" lyonba, nem feltétlenül a mérkőzés megtekintésének céljából.A "tárgyak" meg náluk a késeknél indul, és a molotov koktélnál végződik. Utolsó patkány népség a török.
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #162945 üzenetére
Csigazabálók bementek a pályára, most terelgetik vissza a sok nyomit...
Nem bírnak magukkal... vagy sok csigát ettek, vagy keveset.
(Digisport 2) -
LyonnaisFan1
őstag
A lyon meccs egy jó darabig nem indul el sztem. Volt valami affér a stadionban, még aulas úr is kiment a lyon keménymagja közé. Egyelőre nyugtalanság uralkodik.
-
Digestive
veterán
Én a 4 EL meccsre bepróbálok egy 1. fi 2+ gólt. Kellemes 41-es odds együtt. Hátha gólzápor lesz!
-
LyonnaisFan1
őstag
Az anderlechtet azért erősen lenézik a fogadóirodák [link] , pedig pitbullrooney sem lép pályára, ahogy más társa sem.
Érzek itt egy esélyes 1X-et, és Tielemans be is baszhatja Romeronak, mint a lónak; ha nem figyelnek a manchesteriek. Megnövelheti saját maga értékét még egy pár misivel, és az udvarló klubok számát is növelheti egy kettővel. Így is sorba állnak érte európa top csapatai.Ez dupla esélybe, meg mellé a lyon (akinél Gonalons hálistennek nem játszik [gonoszfej]
)
-
SkiDev
őstag
Sziasztok! Az EL-ből van biztosabb meccs mára?
Illetve kérdezném a profiktól, hogy mi a véleményetek a Facebookon a Premium csoportokról? Ismerős szerint nem érdemes fizetni érte, de nekem sosincs szerencsém...
-
Chereiose
addikt
JPM F1-re tippjeid vannak már?
-
itachi94
tag
Lehet hogy jobb. De ennyivel nem. Az meg hogy bajnokság.... Hagyjuk a spanyolokat, köszi
-
B-L-A-C-K
titán
Sok hiányzó lesz MU-nál.
itachi94: Mint előttem írják jobb csapat, azért egy Spanyol Bajnokság nem egy Belga, meg a Gent amúgy se egy top3-as a ligában.
-
itachi94
tag
Genk -re miért van ekkora odds?
-
zolynet
veterán
Ajax 2.4x oddsa tetszik, szerintem otthon behúzzák.
B-L-A-C-K: kösz
-
Jarod1
veterán
1:0 nál betettem a tutit
1 Real Madrid
Bayern München v Real Madrid
(Játékidő eredménye) 12/04/2017 Egyik sem 10,00 Nyert
Tét: 500,00 Nyereség: 5 000,00 -
szab.tam
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #162921 üzenetére
én raktam.
csak pro-n egy ezressel:
Dortmund - Monaco 1X2 Monaco 4,75 Nyertes
Bayern München - Real Madrid 1X2 Real Madrid 4,50 Nyertesegy ilyen is ment, de ez ugye nem jött egyeesben, csak a trixie-ben egy 2-es kötés:
Dortmund - Monaco 1X2 Monaco 4,75 Nyertes
Bayern München - Real Madrid 1X2 Real Madrid 4,50 Nyertes
Atl. Madrid - Leicester Kétesély Döntetlen vagy Leicester 3,55 Vesztestegnap ezt kaptam el, szintén csak egy ezressel:
Juventus - Barcelona Hendikep 0:2 Juventus 12,25 Nyertes****
(#162926) B-L-A-C-K
thx.
sok meló, sok zsibbasztó meeting, sok alvás.
nics sok posztolhatnékom.és táborban
-
hacki87
senior tag
Ha mar a bayern hendi kuka legalabb a 2.5 over johetne
-
szekra
addikt
Árulja már el valaki miért a kakas lőtte a bayern tizit? ...
-
LyonnaisFan1
őstag
Na mostantól lesz igen jó a bvb meccs. A dortmund vérszemet kap, és a monaco nem fogja bírni a német tempót.
-
pohár
félisten
jeee, ez a Monaco lő 2-t 2,62-ért nagyon könnyen jött, akkor a tegnapi papíros szelóm kész is
-
yogibear
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #162900 üzenetére
ez már nem Paks 2, hanem Paks 3
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!