Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
fojtviki
üzenetére
Köszi rendes tőled, de már utána is olvastam, lehet megfelelne...nagyobb is 25 centivel, jóval jobb is.. Most azon szomorkodom, hogy ami itt fent van nekem jó áron, nem tudom megvenni mert nincs megoldása a Szolnokra juttatásának Salgótarjánból
eladó nem bízik a futárokban, nekem meg megfelelő autó/idő nincs. Ez egy jel, isten nem akarja hogy tv-t vegyek

-
-
kovacsit
tag
válasz
fojtviki
üzenetére
Persze elmehetünk abba az irányba, amikor a digitális fotogépek bejöttek és elindult a megapixel fetisizmus, aztan a végére kiderült, hogy a felhasználók 98%-ának teljesen megfelel a 10-12mpx jpg tömörítve. A többieknek meg ott vannak a DSLR-ek RAW-ban , meg a cserélhető hátfalú Mamiya-k, Hasselblad-ok.
Nem vitatom, hogy bizonyos helyzetekben van szükség nagyobb sávszélre, de házi körülmények közt az átlag user nem is nagyon találkozik ilyennel. Nem is látja a különbséget sokszor egy FHD és egy 4K tartalomnál. A többiek meg vagy nem ilyen kategóriájú megjelenítőt használnak, vagy céleszközöket vesznek, nem a commercial kínálatból.
Most nagyjából arról írogatunk, hogy "de bizony kell a Ferrari a forgalomba, mert az akár 340-nel is tud menni" és ezt az autót 95%-ban a belvárosban használnánk...
Ezt már végigfutottam HiFi kábelekkel 20 éve , akkor is vakteszten nagyjából mindegy volt a 2000 forintos hangfalkábel, és a 200ezres. Szerintem milliókat spóroltam.. :-)
Peace.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
fojtviki
üzenetére
Én is azt vettem
(805) . Nem volt képben BF előtt, mert Hisense-t akartam (410volt 1x akcióban most már 450környéke legutoljára a Hisense 75 U8HQ ---a C845 meg már a vásárlási határ felett volt ami hasonó "tudású" kb ) Csak sajnos mint kiderült IPS paneles,nekem annak rosszabb lenne a feketéje,mozizni a VA jobb ---van egy 55ös hisense u8qf azzal nagyon meg vagyok elégedve (kép,hang tekintetében ,132 zónával se rossz ) Kíváncsi leszek a 805re ,főleg a kép ,hang nem kell mert házimozi lesz rajta
-
válasz
fojtviki
üzenetére
Bocsánat a dupláért. Mindenképpen netes rendelés lesz, mert van itt más dolog is, most jut eszembe. Annó volt egy TCL C715 ami végülis visszakerült hozzánk
Levittük a nyaralóba és ott van használatban. Viszont páromnak volt egy lézeres szemműtétje, és nagyon fáradt a
TCL-től a szeme. Nem tudja miért, azt mondta, hogy az OLED jóval kellemesebb valamiért. Szóval ki kell mindenképpen próbálni majd itthoni körülmények között. -
Zoleee83
addikt
válasz
fojtviki
üzenetére
8+ éves a régi prémium LG FullHD LK450-em, köszöni szépen jól érzi magát, sokat megy, van hogy tizenórákat naponta + konzol gaming.
Soha nem volt szervízben, bontva, javítva, ennyit arról hogy max 4-5 évig lehet használni valamit. És erre a felhasználásra én sem vennék OLED-et. -
laci laci
addikt
válasz
fojtviki
üzenetére
+ A többiek:
Sokszor mondják,hogy lasabban irjak és olvassam is el mit írok,mert érthetetlen és valami nyominak állítom be magam így.
Tegnap az alza-nál rendeltem egy tclc725-ös tv-t a neten.Ma bementem,hogy szemügyre vegyem valóságban is milyen a képe, hanga meg úgy összességében.Oda jött egy eladó kérdezte"-Mièrt pont ezt akarom megvenni?"Válaszoltam,hogy mire is használnám a tv-t.Erre ő-"inkább vegyek egy hiense tv-t az sokkal jobb."Remélem,hogy nem bánom meg,hogy ezt vettem..?
Na most leültem és megírtam és el is olvastam..
-
laci laci
addikt
válasz
fojtviki
üzenetére
Gyorsan írok, ezért olvashatatlan az írásom,minden másra ott van az a k.csög Gboard javító amit utána nem olvasok el,hogy jól irtam-e..🤣

-Nak akkor újra:
-Üdv mindenkinek.Holnap átveszem a 725-öt.Ma voltam az alza-ban megnèzni milyen..Jött az eladó és mondtam neki mire használnám a tv-t,hát akkor miért nem hiense veszek?Remèlem nem bánom meg.. -
-
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
fojtviki
üzenetére
Most nézek hálózatról egy filmet nagyon jó a mozgás megjelenítés és abszolút nincs akadás a kép is nagyon jó a saját lejátszóval itt normálisan működik az 5.1 ja és végre bele lehet tekerni a filmekben nem mindig az elejéről kezdi. Igaz nekem a 609 van fent ha gondolod próbáld meg.
-
tothjani81
senior tag
válasz
fojtviki
üzenetére
Szia. Nem akarok topikrontó lenni. Volt tcl 55 x815 és 65 c715 tv m. Moat egy általad említett Hisense 65U8QF et nézek. Ez a tv brutál. Ne érts félre a Tcl ek is nagyon jó tv k voltak és ugye nem egy árkategória a U8QF el de ahogy írtam már minden forintját maxximálisan megérte. A hdr lenyűgöző és az sd felskálázasa is páratlan. Nézz meg egy ilyet vigyél rá minden féle tartalmat.
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
válasz
fojtviki
üzenetére
Tudom hogy mindenbe jobb egy külső de pont az lenne a lényeg ha már tudja az atmost akkor a saját rendszerén miért nem megy amikor más gyártó androidos rendszerén simán megy. Ha veszel egy u8qf-et kíváncsi leszek mi lesz a véleményed majd írj ide is! Már kezdek lemondani azokról a javításokról amiket vartam a frissítésekbe amik pl a régi lg tévén tökéletesen működtek.
-
marton.m
tag
válasz
fojtviki
üzenetére
Köszi srácok!
Kamatmentes részlet lenne a cél, ha nem muszáj nem szeretnék egy összegben ennyit tv-be fektetni.Azt is láttam, hogy tegnap az Emagon 160k volt a C715, az igen jó ár volt érte. Nem igazán értem, hogy a Telekom honnan vehette ezt a 250k-s árazást.
Ha a Telekomnál is 200k alatt lenne a C715, akkor nem kérdés, hogy azt választanám.
Igazából attól félek, hogy a P715 nem lenne túl jövőbiztos a C715-el szemben. -
tomp
félisten
válasz
fojtviki
üzenetére
Ez egy kicsit bonyolult. De a legegyszerűbben: szedd szét a gyári BD m2ts fájlt és ha a 2. videósáv több GB akkor az FEL. Ha ezt Single Track Dual Layer módban összemuxolod majd a TV-re telepített Plexel elindítod akkor bár a TV-n meg fog jelenni a DV logó de a kép beállításba belépve már HDR-t fog írni. A TV nem tudja a FEL-t feldolgozni. A Plex maga tudja de a TV fw nem.
Shield viszont tudja így ott tökéletes DV-t kapsz. -
tomp
félisten
válasz
fojtviki
üzenetére
Azért nem látsz felhősödést mert az szoftveres bug.

Nekem sincs csíkozódás ha Shielden Dolby Visiont nézek.
Play Movies-on a Ready Player One-nál az elején látszik de ott az elején eleve nem 100-as a DV mert elég csúnyán feltolja már a feketénél is a fényerőt...
Nálam a HDR10+ hiánya nem zavar mert a DV jobb minőséget ad. Max ha annyira nagyon szeretnék nézni HDR10+ képet akkor bedugom az SSD-t a TV-be.
-
Kiskutya
veterán
-
tomp
félisten
-
tomp
félisten
válasz
fojtviki
üzenetére
Fire 4K stick-el nagyon ritkán áll meg bufferelni wifin. Csak a nagy méretű 4K DV filmeknél fordult eddig elő. Egy USB-LAN adapterrel viszont soha! Azon stabil!
Viszont nálam csúszik a Dolby hang a sticken. Ha sztereóra állítom a Fire sticket akkor már nem csúszik.
Van még egy Zidoo Z9X is. Azzal nem csúszik a hang. -
Kiskutya
veterán
válasz
fojtviki
üzenetére
Igazából én azt ajánlom hogy állítsd be a saját szemedhez meg minden forrás más! A digitális zajszűrőket én mindig kikapcsolom. A micro dimming nálam be van kapcsolva! A dinamikus kontrasztot lehet használni sok esetben jól néz ki ha be van kapcsolva! A fekete szintet is érdemes addig húzni lefele amig nem takarja ki a részleteket. Fényerőt hdr esetén maxon másnál olyan 65-70 körül szoktam beállítani. Este én eco módba átkapcsolok nekem az kellemesebb kivéve ha hdr anyagot nézek!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
eladó nem bízik a futárokban, nekem meg megfelelő autó/idő nincs. Ez egy jel, isten nem akarja hogy tv-t vegyek

Vhiktor