Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- WH Sony XM-6 Help
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
DaemonX
üzenetére
Jó hogy bejöttem kicsit olvasgatni. Törlöm is ki a könyvjelzők közül a mentett modelleket. A héten akartam volna megrendelni egy 75 C7K-t. Ezekre amiket felsoroltál, mind allergiás vagyok. Samsungok ugyan ilyen selejtek. 2 év után olyan szép lesz a panelja mintha egy fehér lámpabúrát belülről összesároznánk. Maradok Sony vonalon, inkább kiadok 500 ajróval többet mint a tcl-ért, de nekem ilyen hibák ne jöjjenek elő.
-
Qtya123
őstag
válasz
DaemonX
üzenetére
Durva lista....

Nekem a 65C845 esetében az újabb firmware-ig volt ez az akadozásos probléma, amit a bemenet váltással lehetett megoldani, de az másoknak is volt és nekik a bemenet váltás sem oldotta meg.
Viszont végül jött hozzá olyan firmware, amelytől kezdve már nincs vele gond. Ennyi negatívumom volt vele. Képe film és 144 Hz játék esetén is hibátlan.
Viszont az egészen elképesztő, hogy ennyi típust felsorolsz és mindegyiknél gond van.Nagy lutri ez az egész. Itt többen is írták a samsungot, hogy gond volt vele és akitől vettem a soundbart, az is arról számolt be, hogy két felső kategóriás samsungja halt meg és ezért áttért LG-re.
Mikor a monitoromat vettem, akkor meg hol pixelhiba, hol túlzott bevilágítás, hol G-Sync hiba, hol panel hiba miatt vittem vissza őket, míg végre nagy nehezen befutott egy megfelelő, pedig nem alsó polcos volt egyik monitor sem.
Soha semmilyen technikai eszközzel nem volt annyi gondom, mint a kijelzőkkel.

-
jose999
senior tag
válasz
DaemonX
üzenetére
Én most azzal küzdök az egy hónapos 65C6K-n, hogy HBO streamelés közben, pár rész után mikor új rész kezdődik, átugornám a bevezetőt, és lefagy. Először csak ki-be a főmenübe majd vissza, és jó. A következő alkalommal már az sem működik, hiába lépek a főmenübe majd vissza, csak a tv újraindítása. És ilyenkor pl a Netflix app is jéggé fagyva, nem tölt be... Elfogy a ram, vagy mi? Most komolyan.. használjuk az új Android tv-s készüléket Chromecast with Google Tv-vel?! (Amúgy azzal gond nélkül megy, nade na....)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Byintek Love U14 Projektor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Vhiktor