Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz Qtya123 #66862 üzenetére
Látod, teljes mértékben igazad van. Ezért írtam, hogy nem volt hosszú távon. A város, semmit sem jelent. A klíma folyamatosan megy, ablak nincs nyitva soha. Álló helyzetben a belső keringetés megy, menet közben a külső.
Egy támpont, de valós fogyasztásban nem jó a város. A tapasztalatom az, hogy a várost jobban bírja nálam 100-al. Egy év múlva ilyenkor már pontos adatot fogok tudni a 100-as fogyasztásról, mert 1220km-t fogok vele lenyomni. Lehet megköveznek ezért, de nem tankolok 95-öt. Tételesen, amúgy hosszú táv is csak akkor lenne mérvadó, ha az útvonal, a szél, a szállított tömeg, a forgalom és a légellenállás is ugyanaz lenne. Ez ugye lehetetlen. Marad a teszt pad. Elfogadom, hogy a 95-ös nem fogyaszt többet, de ha ez bizonyítva is lesz, valamikor, akkor is a 100-as lesz benne. Vonaton ingyen utazom, szóval a hosszú távra ott a vonat.
Az autó bírja a 100-at, még sosem köhécselt, hangja sincs. Először azt hittem sok lesz neki, ha állandóan azt kapja, de semmi tünete nincs. Megy rendesen. Elégedett vagyok. Panasz semmi!A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- COSORI Dual Blaze TwinFry 10 literes Forrólevegős Sütő
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest