Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#79743) #58000384 válasza cskamacska (#79738) üzenetére


#58000384
törölt tag

Szerinted a Valve nem tudott a botokról, scriptekről, ilyenekről? Az egyik játék, ami inspirálta őket, a Cookie Clicker. Hát abban sem kattintgatással lehet komolyabb eredményeket elérni. 1.000.000-ig meg el sem lehetne jutni scriptezők nélkül, mégis készítettek kitűzőt a 300.000 után, mert tudják jól, hogy ez megy. Én is becsatlakoztam egy szobába, amit írtak Steam-es csoportban, ma reggelre 6M+ volt a szintem, pedig semmit sem csináltam (scriptem sincs), ráadásul írták rá, hogy rengetegen nem tudják, hogy milyen csoport, ezért nuke-olták a bossokat. Semmi nem volt belőle, se vita, se csúnyán nézés.
Szerinted valaki majd megfogja az ezres barátlistáját, felmennek egyszerre TS-re taktikát beszélni és 24 órán át megy majd a csapatmunka, hogy mikor cripple, meg mikor wormhole, hogy meglehessen valamelyik nagyobb szám? Ugyan.
Most is voltam olyan csapatban, ahol semmi ilyesmi nem volt. Állandóan ment a nuke, alig volt arany, a 2000-es szintet is elég nehezen értük el.
A másik meg az, hogyha semmi tétje nincs, senkinek nem lehet belerondítani a játékába (ugye script sem magától települ), akkor miért zavar? Akkor lehetne visszaélésről beszélni, ha nem lenne 200XP-s korlát. Más játékokban történő csalással meg vicces, hogy összehasonlítod :U
Én örülök, hogy lett egy ilyen kitűzőm, mert érdekes a szintje.

Egyébként a pénzemet tegnap vissza is kaptam, tényleg 4 nap kellett, mire megjelent.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.