Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz -secret- #67511 üzenetére
Hát, hogyne! Szerinted jelenleg melyik szolgáltató kínál a lakossági ügyfeleinek 1 Gbit-es csomagot?
Japánban szerintem simán van már 10 Gbites is egy ideje.
Egyébként egy japán számára ideális a Steam-es játékok gyűjtögetése! Nem foglal fizikai helyet, és meg lehet mutatni a többieknek. És persze a fizetéshez képest fillérekbe kerül.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz csaba951 #67512 üzenetére
Most fog (július17-től) a DIGI 1000/100-as netet adni 4690ft-ért. Épp duplázás volt náluk, szóval aki DIGI-s, mérjen rá az új sebességére.
#67514) ollie
Elvileg igen, már többen jelezték hogy dupláztak(sőt még többet kaptak)
Itt van pl Mastermark Xbox topicból:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
nagyúr
válasz maross #67516 üzenetére
Az azért eléggé ideális eset... ha random vagy töredezett akkor nem lesz ennyi, márpedig tartós használat alatt vissza fog esni eléggé. Főleg egy Steam könyvtár pl.
Mondjuk ha SSD-n van akkor mindegy.Egyébként meglephe ha ezt ki lehetne csavarni a jelenlegi szerver infrastruktúrából bárhonnan... talán a google/microsoft/apple... de még az sem szvsz.
Kíváncsi leszek a többi szolgáltató mit lép majd, főleg a T optikai nete.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
warcat
veterán
Inkább két és feles szorzó felé hajlik a dolog,az árak maradtak
20/10 Mbit -> 50/30 2700/hó
40/20 -> 100/50 3700
80/25 -> 200/100 4700 (legtöbb helyen várni kell még a 100mbites switchek cseréjére)
És van az új gigabites csomag júl. 15-től, 6700 forintért,ami 4690 ha van mellette telefon +tv is.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A Family Sharingben hogy is tudok egy barátot hozzáadni, hogy lássa a Librarymet?
Elolvastam a guide-ot, de nem látom, hol az opció. :S
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz wjbhbdux #67531 üzenetére
Illetve, ha azt akarom, hogy az én játékaim megjelenjenek nála, akkor nekem kell egyszer belépnem az övén?
Mert addig eljutottam, hogy a saját gépemről bejelentkeztem a másik accounttal is, és úgy már ott voltak nála az én játékaim.
Ha viszont ő jelentkezik be a sajátjáról, nem lát semmit.
-
Diopapa
addikt
Tudom nem ide tartozik, de nem tud valaki egy Test Drive Unlimited 2 kulcsot / giftet 1500 forint körül? Ha igen PM plz.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Edorn
senior tag
válasz BomiBoogie #67532 üzenetére
Az Ő gépén bejelentkezel a saját accoddal és a beállításokban a családi megosztásnál kipipálod, hogy ezen a gépen is megosztod a játékaidat. (mint ahogy a saját gépeden ezek szerint már megcsináltad, csak éppen ezt mindig azon a gépen kell, amelyiken a barát/családtag játszani fog)
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
Edorn
senior tag
válasz BomiBoogie #67537 üzenetére
Nem oda-vissza kapcsoltad be - már ha jól értem hogyan csináltad. Hanem azt csináltad, hogy Ő akkor is tud játszani a játékaiddal, ha otthon van, meg akkor is, ha nálad van és belép a saját accountjával a te gépeden.
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
Edorn
senior tag
válasz BomiBoogie #67540 üzenetére
Viszont ha a te account-oddal játszik, akkor hozzád számolja a játékidőt, neked írja jóvá a teljesítményeket (acsi), meg a mentések, képernyőképek, stb is a te felhődbe kerülnek. Míg ha a saját neve alatt lép be, mindezt külön kezeli a steam...
-
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok még erre felé
Az lenne a kérdésem ,hogy ha steamen elakarok adni egy cuccot az ,hogy működik?
Bankkártya nélkül is ellehet valamit is adni? -
regener
veterán
válasz starpeter #67546 üzenetére
Venned kell valamit a Steamen majd 30nappal később eladhatod a ládáidat 1 évig. Vásárlásonként 1évet mindig hosszabít a vásárlás napjától számítva +30 napra.
(Kulcs vagy gift aktiválása nem jó, közvetlen a Steamről kell venned valamit.)(#67548) starpeter
Akkor megkéred egyik ismerősöd / szüleid hogy olcsó XY játékot vegyél és rögtön menni fog (ha eltelik a 30nap persze).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Dell Precision munkaállomások
- További aktív témák...
- Samsung.com TV bontatlanul gyári garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506LU-HN1388T - 144Hz, i7-10870H, 8GB, 512GB SSD, GeForce GTX 1660Ti 6GB
- Eladó BE QUIET! Pure Base 500 szürke
- DOBOZOS ASUS TUF F15 FX506 (Core i5-11g / 32GB DDR4 / 15,6" 144Hz / RTX3050 TI) ASUS gar
- HP ProBook 650 G1 a sulikezdéshez - Kecskemét - Szigethalom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest