Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evome
senior tag
Bocs az offért de ez fergeteges
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
djculture
félisten
válasz genndy #67352 üzenetére
Belehet állitani maradjunk annyiban de nem sok értelmét látom ennek az üzemmódnak, mert nagy monitor kell eleve hozzá meg egy csomó xbox kontroller ezek már soktizezeres kiadások ...
Making Borderlands support splitscreen
All right, first up can either download a modified version of the WillowInput from MegaUpload or copy the text below. Next up, unzip the contents and copy the information from WillowInput.ini located in the '1' directory in the rar file. Alternatively you can just copy and paste the text below into your WillowInput.ini. It should look like the following:
[WillowGame.WillowPlayerInput]
AdvancedButtonTapInterval=0.350000
AdvancedButtonRetapDelay=0.500000
bAlwaysPlayForceFeedback=false
RunWalkTransitionThreshold=0.750000
MoveForwardSpeed=1200.000000
MoveStrafeSpeed=1200.000000
LookRightScale=300.000000
LookUpScale=-250.000000
Bindings=(Name="Fire",Command="Button bFire | StartFire | OnRelease StopFire",Control=False,Shift=False,Alt=False,Left Trigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False ,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="AltFire",Command="StartAltFire | OnRelease StopAltFire",Control=False,Shift=False,Alt=False,L eftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=Fa lse,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="MoveForward",Command="Axis aBaseY Speed=1.0",Control=False,Shift=False,Alt=False,Lef tTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=Fals e,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="MoveBackward",Command="Axis aBaseY Speed=-1.0",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigg er=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgn oreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="TurnLeft",Command="Axis aBaseX Speed=-200.0 AbsoluteAxis=100",Control=False,Shift=False,Alt=Fa lse,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCt rl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="TurnRight",Command="Axis aBaseX Speed=+200.0 AbsoluteAxis=100",Control=False,Shift=False,Alt=Fa lse,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCt rl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="StrafeLeft",Command="Axis aStrafe Speed=-1.0",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigg er=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgn oreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="StrafeRight",Command="Axis aStrafe Speed=+1.0",Control=False,Shift=False,Alt=False,Le ftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=Fal se,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)----
Next, you'll need to copy and paste the above code into the WillowInput configuration file located in your Borderlands document directory. The file you're looking for is located here:
C:\Users\(User Name)\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config
Find the line with the contents: WillowGame.WillowPlayerInput
Then paste the above code into/over that section. Save the file and then you're done with that part. You shouldn't have to mess with this section again.
Playing 2 - 4 player splitscreen
Next up, open up DXwnd and click on 'Execute' for the Borderlands. Make sure you also have Auto Window Manager open and the appropriate amount of Xbox 360 controllers plugged into your computer.
Now, the first Borderlands you opened will be attached to the Xbox 360 controller that's lit up as player 1. Get to the options menu and go to the LAN option and begin to host a game. Once you get to the LAN hosting lobby wait there.
Next, use DXwnd to open yet another Borderlands...this will be player 2. Use Auto Window Manager to designate the alignment of the screen and make sure that the graphics settings are turned all the way down in both windows.
Player 2 should be controlled by the Xbox 360 controller that's lit up as player 2. Use player 2 to join a LAN game...the game you just created with player 1 should show up in the menu, whether you're online or offline.
If you plan to play four-player splitscreen you'll need two additional Xbox 360 controllers. Repeat the step of using DXwnd to open Borderlands and then use Auto Window Manager to align the windows where you want them, and then simply have player 3 and player 4 join player 1's LAN game. It's pretty easy.
[ Szerkesztve ]
-
Tűzkígyó
tag
Sziasztok!
A Summer Sale alatt vásároltam jópár játékot, minden rendben ment. Tegnap akratam venni még hármat és ezt írja ki:
"For the protection of the account holder, this purchase has been declined. Further purchasing will be temporarily limited - please contact Steam Support to resolve this issue."
Pénz van a kártyámon, nem is az a hibaüzenet. Írtam support-nak, de nem válaszoltak. VEletek fordult már elő ilyen? Mi az oka? Support meddig ül az ilyenen?
Kösz.
Minél bölcsebb az ember, annál egyszerűbb dolgokra vágyik.
-
Anonymus X
tag
válasz Tűzkígyó #67368 üzenetére
A support reakcióideje kb. 3-5 nap, jobb esetben ennél kevesebb. Valószínűleg a rövid időn belüli sok vásárlás miatt jelölték meg a fiókod. Egyedül a support tud neked segíteni.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Tűzkígyó
tag
válasz Anonymus X #67369 üzenetére
Summer Sales akciónál nem tudom, mire számítottak...
Kösz a választ.
-
Nem lehet, hogy azon a npon már több mint 10 alkalommal használtad a kártyádat? Magyarországon, ha jól emlékszem a számra, előírás, hogy nem lehet 10 alkalomnál többször használni a bankkártyákat (az itthon kiadottakat), így e felett automatikusan visszautasít minden vásárlást.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz maross #67377 üzenetére
Valami biztos van, mert én hiába állítok be pl. magasabbat, akkor sem enged többet mint 10 egy adott helyről... (többről már igen, de ott nem tudom meddig lehet elmenni)
:meatytears:
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
szami777
addikt
Édes ez a Family Sharing. Kipróbáltam Warfacet, szóltam barátomnak töltse le, letölti, de nem engedi játszani, mert azt mondja, hogy az az enyém és meg kell vennie
(Freetoplay játék)“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
csaba951
veterán
>Valószínűleg a rövid időn belüli sok vásárlás miatt jelölték meg a fiókod.
Biztosan nem ez az oka. SS alatt naponta nagyon sokszor és nagyon sokat vásároltam a Store-ban. Nem volt érte semmiféle korlátozás.
Én inkább arra gondolok, hogy a Steam fiók tulajdonosának adatai nem egyeznek meg a terhelt fizetési mód tulajdonosának adataival. Pl. vetted valakitől a fiókot, és most vásároltál rá először. Vagy a tiéd a fiók, de valamiért a haver kártyájával/PayPal-jával fizettél. Tehát minimum a név nem stimmel a kettőnél. És/vagy a cím sem.
Esetleg a Steam mégsem kapta meg a pénzt a vásárolt játékok egy része után, mert a bankod bekavart valamit. Érthető, hogy most nem akarnak további játékokat "eladni" neked.
[ Szerkesztve ]
-
Tűzkígyó
tag
válasz csaba951 #67382 üzenetére
Saját kártyával vásárolok, az egyenleget látom, elment róla a pénz. A fiókot nem vettem, én indítottam évekkel ezelőtt. Szóval név, cím, pénz jóváírása stimmel.
Szerintem tényleg az lehet, hogy nagyon sokat költöttem most (és több mint egy éve előtte nem vettem semmit), és letiltott.
Azért kösz az ötleteket. Nem írt support még mindig... Sacred Collection-ről lecsúszok úgy néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok!!
Hogyhogy nem lehet megvenni a steamen a Fable 3-at?
Nem is volt fent?Köszi!!
-
Hunbeast87
senior tag
válasz aftercooler #67384 üzenetére
Fent volt, de levették. Horribilis árakért viszont még beszerezheted traderektől.
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
De4d
őstag
Néha nem értem meg komolyan a steam árazásokat.
Gothic 1 5euro az 1,2,3 pakkban ugyanannyi, és a pakknál 2,5 euro van feltüntetve darabonként és az egy ingyenes.Minden jó, ha a vége jó!
-
Diopapa
addikt
Crusader Kings 2 complete annyiba került mint egy-egy nagyobb dlc külön az akció alatt, Skyrim Legendary annyiba került mint 1 db dlc-je stb... Értelmet ne keress... illetve de, aki volt olyan marha, hogy az elején megvette, azt a mai napig húzzuk le...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
warcat
veterán
Hétvégi akciós a Broforce,aki még nem tette meg,tessék beszerezni. Humble boltban/oroszoknál olcsóbb
Előre a bro-kért, remek coop, és kiváló kontroller támogatással[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
eszement24
aktív tag
Itt hol látom, hogy ha az adott játék régió kódos? Mert nézegetem, de nem találok ilyenre utaló jelet. (Egyik ismerősnek kéne, de ő a németeknél lakik és ott ez az akció nem elérhető)
-
csaba951
veterán
válasz eszement24 #67391 üzenetére
Vedd meg magyar Steam Store-ban, majd cserével vagy ajándékozással juttasd el hozzá! Simán fogja tudni használni!
-
De4d
őstag
válasz csaba951 #67392 üzenetére
Lehet hülye kérdés, már említettem hogy nem rég használom rendesen a steamet, de mi értelme a régiózárnak? Úgy alapból sem értem, ha valamit megvehetek itt, máshol miért nem feltétlen? Így meg pláne ha ezzel az ajándékozással gifteléssel kilehet cselezni...
Minden jó, ha a vége jó!
-
addikt
Mert bizonyos piacokon ha drágábban adnák nem vennék (pl. Oroszország). Viszont hatalmas piac, úgyhogy azt akarják hogy vegyék, ezért inkább adják olcsóbban. Még így is nyereségesek mintha warezolnának. Azt viszont nem akarják, hogy ezek az olcsó játékok elárasszák az egész piacot, mert az a kiadónak veszteség. Aki megteheti az vegye csak meg drágábban.
Vagy az adott ország törvényei miatt. Németországban a játékokban tiltott a piros vér, meg a horogkeresztek, ezért ők egy kicsit megváltoztatott játékot kapnak. Erre is használható a régiózár.
Egyébként ügyelnek rá hogy ne is nagyon legyen megkerülhető (nem giftelhető/nem aktiválható címkék), lehet hogy a DS2 pont kivétel.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
pethYeti
addikt
MegériPersze javították már
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest