Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlaxix
tag
-
xlaxix
tag
Sziasztok!
Két problémám lenne a Steam-es játékokkal kapcsolatban.
1.
A Steam-en letöltött játékok felbontása alapból nagyobb, mint a monitorom felbontása. Ez azt eredményezi, hogy megnyitás után egy fekete képernyő vár és ez a szöveg: "Input signal out of range"
A PlanetSide 2-nél tapasztaltam először ezt a problémát. Ott sikerült megtalálnom a "UserOptions" config fájlt, de most a legutóbb letöltött játékomnál még hasonlót se találtam. Ez a játék a March of War.Haveromnak is volt ilyen problémája a CS:Go-val. Azt Teamviewer nevű programmal oldottuk meg. Az a baj, hogy ehhez két ember kell és még lassú is.
2.
A Steam-es játékok hangerejét minden indításkor újra át kell állítani a Mixerben. Ez azért lenne számomra fontos, mert némelyik játék olyan hangos, hogy nem elég a játék menüjében alacsonyra venni.Előre is köszi a segítséget!
-
xlaxix
tag
Valaki játszott már a Dishonored-el? Most elég jó árban van és erősen gondolkozok rajta.
Egyik haverom játszott vele, neki nem tetszett. Nektek mi a véleményetek? -
xlaxix
tag
Köszi a válaszokat!
Lehet, hogy meg is veszem. Régen amikor megjelent már akkor is néztem, de az akkori gépemen el sem futott volna. -
xlaxix
tag
Hali!
Szükségem lenne egy kis segítségre a kártyákkal kapcsolatban.
Az egyik játékban másfél óra alatt megkaptam a 3 kártyát, ami kapható. A többi háromhoz hogy tudok hozzájutni? A kitűzőknél ír valami bónuszcsomagot, amire jogosult vagyok.
"A bónuszcsomagokat a jogosult felhasználók véletlenszerűen kapják, ahogy a közösség tagjai újabb kitűzőket készítenek. "
Ezt most hogy kell érteni?Másik pedig az lenne, hogy van 3 csereajánlat függőben, amit nekem küldtek és sehogy sem sikerült rájönnöm, hogy kell visszavonni.
-
xlaxix
tag
Köszönöm! Teljesen elkerülte a figyelmem, pedig majd ki szúrta a szemem.
Na akkor, ha jól értem úgy tudok újabb kártyákat szerezni, ha szerencsém van és kapok egy bónuszcsomagot, cserélek vagy veszek.
A bónuszcsomagot is játék közben kapom meg vagy teljesen véletlenül bármikor? -
xlaxix
tag
Ha steam-es játékra magyarítást telepítek, azt nem veheti rossz néven a Steam?
-
xlaxix
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az összes steam-es játék kupont meg lehet nézni valahol?
Van már 3 kuponom és mind indie játék.
Csak ilyenek szoktak kiosztásra kerülni vagy más játékok is előfordulnak? -
xlaxix
tag
Hogy van, hogy vannak olyan steam felhasználók, amin van 35 játék, abból negyedével sem játszott, de 129 oldalon (4x4-es kockában) keresztül vannak cuccai a raktárban. Ebből több, mint két oldal steam gift. A maradék 127 oldal pedig olyan játékok kártyái amikkel sohasem játszott.
Ezekkel mit csinál? Pénzt keres a giftek eladásával?
De 13-as szinten honnan van ennyi kártyája?
Ezt én nem értem. Láttam már pár ilyen profilt, de nem tudtam eddig rájönni, hogy ezt hogyan csinálják. -
xlaxix
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy Counter Strike: Global Offensive-ben, ha közösségi szerveren akarok játszani, akkor azt írja, hogy "A munkamenet elérhetetlenné vált."
Pár napja még játszottam ezen a szerveren és akkor nem volt ilyen gond. Azóta egyre sűrűbben kapom ezt az üzenetet a játéktól.
Más szerverre közben akár elsőre is felcsatlakozik.
Ilyenkor nálam van a gond vagy esetleg a szerverrel? -
xlaxix
tag
Sziasztok!
Most fogom újratelepíteni a gépemen az operációs rendszert és az lenne a kérdésem, hogyha felrakom újra a Steam-et, akkor fel fogja ismerni a másik partíción lévő játékaimat?
Jelenleg úgy van, hogy a C meghajtón van a rendszer és a Steam, a D meghajtón pedig a Steam könyvtár.
Nem szeretném újra letölteni azokat a játékokat, amikkel játszom, mert elég lassú az internetem.Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest