Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz TazLeacher #48967 üzenetére

Más a mérték és más a tempó, mint a dobozosoknál. Más is a modell. A dobozost megrendeli a kereskedő, aztán vagy rárohad vagy nem, a fejlesztő már pénzénél van. Nem is zuhan úgy az ára. Ez az egyik oldal.

A másik oldal az, hogy ezzel is a nagyok járnak jól, akik ki tudnak tartani az árakkal (Activision, EA, stb.) míg a kicsik kénytelenek belemenni a -75-be, aztán meg a bundliba, mert különben a kutya nem is veszi már meg a játékaikat. Jó, persze, van egy keményebb mag, de sokkal kisebb, mint lehetne, ha nem lenne ennyire standard gyakorlat, hogy valami megjelenik decemberben 20 EUR-ért az áprilisban már hármat-egy-dollárért akcióban van. Látom kijött a Hell Yeah... tetszik, meg minden, egyből rácsorgattam a nyálam, hogy ez nekem kell, megvettem? Francokat, mivel nem AAA-s játék, tuti megy a lecsóba ez is a többi közé, és a saját pénzem ellensége én sem vagyok.

Ezzel a kicsik szívnak, akiknek kellene a tőke a fejlődéshez, a nagyok meg jellemzően kitartanak. Lásd MW lásd WoW lásd TeS

Menjen le az ára, persze, legyen akciós, persze, nyilván. De ne legyen már törvényszerű, hogy amit nem egy dollárért veszel, azzal árukapcsolásban kapsz egy jegyet a copórollerre.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés