Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
új játékot csak a kliensből lehet regelni az accountomhoz? csak a böngészőt tudom használni egyelőre a nettel semmi más programot
-
horvathd
senior tag
Call of Duty: Modern Warfare 3 - multiplayer ingyenes hétvége Steamen. Más most el lehet kezdeni a letöltést. [link]
"The Kid just rages for a while."
-
Sonja
nagyúr
válasz lordjancso #19657 üzenetére
Köszi! Be kell jelentkezni, majd várni, hogy bal oldalt megjelenjen, hogy 50 kulcs van még, alatta meg a "GET KEY" zöld felirat. Ekkor kell rányomni. Viszont 1-2 másodperced van erre, amikor megjelenik a zöld felirat, szóval kurta gyorsnak kell lenned!
Én már az időpont lejárta előtt árgus szemekkel figyeltem az órát (9:00-kor volt most), és amint 9-lett, már F5 gombot nyomogattam. Végül 9:07-kor lett kitéve az 50 kulcs és még időben nyomtam rá, így meglett. Tegnap próbáltam először, akkor nem sikerült, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsnak kell lenni.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
viktor82
őstag
Hali,hogy tudok egyszerre 2cod mw2-t vásárolni az amazonason vagy csak egyesével lehet?
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
7
addikt
Még mindig nem ez a kereskedős topic...
-
bmatty
tag
Hali
Ma vasarlas kozbe aramszunetet kaptam, paypal-al akartam volna fizetni de mar odaig nem jutottam hogy belepjek az accomba a steam azt irja hogy feldolgozas alatt hogy tudnam ugyannnan folytatni a tranzakciot ahonnan megszakadt?
Steam id: Mathias, Battlelog/Origin id: Mathias_hun
-
F34R
nagyúr
hmm halott már valaki olyanról hogy tört steam kliensekkel ingyen jut valaki játékhoz ? a minap tudtam meg valakitől nem mintha ki akarnám használni (úgy sem játszok ) steam cloud nem pont ez ellen való ?
-
hjanos1
senior tag
A játékok igen kis része érhető el tört Steam alól.
Általában azok, amiknek van valamilyen demójuk:
Portal - Portal First Slice
HL2 - HL2 Lost Coast
És hallottam már bannolásról is tört Steam miatt, amit tökéletesen megértekDe persze a játékot csak letölteni és használni tudja (már amit), de továbbadni, cserélni nem.
Általában a Steam közösséget sem lehet használni (ahhoz már kell legalább egy regisztrált játék)[ Szerkesztve ]
The Factory Must Grow
-
F34R
nagyúr
ezekszerint akkor játszani is tud multiplayert? az azért elég gáz bár gondolom a mainstream és újabb játékok nem (bf3 és társai ) mindegy biztos fellép ellenük majd a steam csak érdekességképp írtam.
-
hjanos1
senior tag
Az újabb játékokat nem lehet letölteni rajta, és még az indításnál is belebukhat elvileg.
Például a Garry's modban volt egy hamis Steam ellenőrzés.
És olyan hibát produlált, hogy a hibaüzenetben benne volt a Steam ID.
Ezek után aki elment a Steam Fórumra reklamálni az már kapta is a bannt (persze üres játékkönyvtárral)The Factory Must Grow
-
SityiSXT
őstag
Napi: Bunch of Heroes -50%
-
Steam napi: Bunch of heroes 50% 4.99euro
Na...
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
chatran
őstag
Kijött egy új patch a Rochard-hoz, már a gamepad gombkiosztása is módosítható. A Rumblepad2-t eddig rosszul kezelte, remélem mostantól ez változni fog.
-
Crytek
nagyúr
Ja jut eszembe pár napja megjelent a steam könyvtáramba egy Company of Heroes Opposing Fronts.
Valami free weekend van vagy mit keres az ott?Next PC Upgrade: 2022
-
TommyX_
őstag
Nation Red 4-es packhoz kellene még egy ember, akit érdekelne a játék, írjon
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Sundesz
őstag
Múltkor volt szó steames Dead Space Originben való aktiválásáról. Minden világos, de mégsem találom a registry-ben az ergc nevú bejegyzést, pedig a Dead Space mappa megvan. Ez miért lehet, valamit rosszul csináltam? Amúgy ha Originbe beírom a kódot, akkor simán magyar lesz, vagy kell bütykölni?
Köszi.
Hörcsög Powa'
-
Sundesz
őstag
-
AtHoS
nagyúr
válasz Sundesz #19695 üzenetére
Itt valahogy nem egészen azon a registry útvonalon helyezkedik el a key, mint ami képet linkeltél. De ezt írta már hjanos1 is #19691-ben.
Ha ott sem találod meg, akkor neked igencsak érdekes verziód lehet DS-ből
Mod:
Az EA Games alatt is nézted már?[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Sundesz
őstag
Igen, de nekem 64 bites Winem van, amit írtatok az meg 32 bites verzióra vonatkozik.
Na talált, neked volt igazad, az egyik EA Games mappában volt. Köszi a tippet. Pedig a másik EA Games-t megnéztem, csak ezt nem.
Itt volt: [link]. Hátha jer1cho-nak is jó lesz így.Köszi mindenkinek a helpet.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Ukrajnai háború
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10