Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz cskamacska #19506 üzenetére
En mar kinottem a platformereket, nem tudnak mar lekotni. Ami hasonlit ra es bejott, a Limbo, de a Toki tori is lekotott vagy 16 percig .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
viktor82
őstag
Hali,a stemben hol tudom beállitani,hogy ne a rendszer vinyora tmentse és telepitje a játékokat,sehol nem találom ezt a funkciót holnap teszem fel az üj rendszert a 60gb-os ssd-re amire viszont csak a wint akarom!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Ilsyde
őstag
válasz viktor82 #19512 üzenetére
Pontosan úgy ahogy Doki16 linkjében olvashatod. mklink /J "honnan" "hova"
Például:
mklink /J "C:\Program Files (x86)\Games\Steam\steamapps\<user>\skyrim" "E:\Steam\Steamapps\<user>\skyrim"
(átmozgatod a C:\-rol az E:\-re a Skyrim mappát és beilleszted a fenti sort a parancssorba)Ugyanezt csináld meg a Dokumentumok mappával is ha sokat ment a játék, kulonben szétdarálja az SSD-t a rengeteg apró írásmuvelet!
-
Źşë'
addikt
egyértelműen kipróbáltam, nem mondok olyanról véleményt amivel nem játszottam
nem tudom elképzelni mi abban a jó h gyűjtögetni kell időre színes bogyókat, meg lövöldözni érdekes paradicsomszerű cuccokat"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
cskamacska
addikt
És a sült denevér?
De akkor már ide keverhetjük a wingsuit basejumpingot is, azt semmi nem üti.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Ilsyde
őstag
válasz viktor82 #19520 üzenetére
TF2-nél át kell mozgatnod a .gcf fájlokat is mivel Valve csoda. Sajnos nincs rá más módszer.
mklink /J "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\<user>\team fortress 2" "D:\Steam\steamapps\<user>\team fortress 2"
aztán
mklink /H "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\team fortress 2 content.cfg" "D:\Steam\steamapps\team fortress 2 content.cfg"
/J linkel mappát, /H linkel fájlt
[ Szerkesztve ]
-
Daily Steam: A Game of Thrones - Genesis 9.99 euro
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
bmatty
tag
Nincs valakinek felesleges Focus Home Interactive kuponja?
Steam id: Mathias, Battlelog/Origin id: Mathias_hun
-
-
SityiSXT
őstag
GTA III, Vice City, San Andreas -25% a Macjelenés alkalmából.
-
Źşë'
addikt
kb 100x nekem a crysis 2. része sokkal jobban bejött mint pl az 1., maradandót alkottak a single player résszel sztem a fejlesztők, hibáitól eltekintve frankó kis játék lett! a hangok eszméletlen jól el lettek találva, mintha ott lennék, érzem a levegőben a vírus által létrehozott atmoszférát, a nanoruha erejét... ezt mondtam régebben, sok játékból a hangok színességét hiányolom, vagy idiótán vannak megcsinálva vagy nem az "alkalomhoz illő" hangokat alkalmaznak ill. készítenek a játékhoz! tetszett ahogy a heavy armorral a mélyből alá zuhansz és megkapaszkodsz, az ellenfelek ritkítása hátulról cloakolva, a grafika frankó, bár dx9 az előző részhez képest visszafejlődés de a pecs megfogja a grafit dx11el, a pályák szerkesztése, megvalósítása fantasztikus! ami nem tetszett azok a következők: pár bennmaradt pályaszerkesztési hiba, néhol buta ai, nem valami változatos ellenfelek, + picit érződik a konzolosodás rajta // szokásos ea és szerkesztőcsapatai hiányosság, meg nemtörődömség, csak sz*rjuk a játékokat futószalagon effektus mint az összes többi ea játéknál is --- én személy szerint egy 84%ot adnék a singlire, a multira meg kb 67-et... az iszonyatosan el lett rontva az előző multijához mérve - szóval egy remekül sztori orientált alkotás lett sztem, a sablon amerika a világ közepe történetet leszámítva mert az már ugye ezer éve lerágott csont, de mégis amerika az amerika, főleg New York - New York --> a betétdalaival meg egyenesen tarolt sztem a gém (Hans Zimmer igazi zseni) - nekem bejött, jobban mint a battlefield 3
elvileg jön Prophet-nek egy küldetéslemeze is
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Sziasztok
Van egy kis gondom a Steammel.
A vasárnapi leállás ota böngészőből nem lehet megnézni a profilomat.
A fiokkal minden oké , de semmilyen böngészőben nem látszik.
Sem otthon sem a meloban.Ha rákeresek a felhasználonevemre , egyből megtalál , majd ha ráklikkelek [link], a válasz : nincs ilyen felhasználo.
Viszont ha bejelentkezek akkor én látom a profilomat de senki más.
Esetleg valami ötlet ? Amugy már irtam a supportnak.[ Szerkesztve ]
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
lordjancso
senior tag
válasz Bluerainbow #19531 üzenetére
Hi!
Nálam simán megjelenik a profilod..Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz lordjancso #19532 üzenetére
Igen , mostmár megy , mondjuk nem tudom mitől javult meg. Vagy a support csinált valamit , vagy az hogy én a beállitásoknál ujrairtam a steam id-emet ás ujra mentettem.
Mindeggy a lényeg hogy ok.Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
Srácok, most szeretni fogtok. Mindegyik Steam-es:
Call of Duty Modern Warfare 2 - 4.99 USD
Magicka Collection - 4.99 USD
Borderlands GOTY - 6.99 USD
Dungeon Defenders - 2.99 USD[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
voozu
csendes tag
wááá nincs pénz a kártyámon ha valaki megvenné nekem adnék érte plant vs zombie és Game of Thrones - Genesis :$
http://steamcommunity.com/id/p0c0klol
-
DeFranco
nagyúr
OK, megvettem
1114 forintért ez egy igen kiváló vétel volt (Főleg, hogy a 66%-os kuponját elcseréltem két hete egy játékra )
Az az érzésem, hogy az amazon most nagyon, de nagyon szivatja a steamet. Ebből nagy harc lesz...
@19539: az megvan, ha nem is a goty, de ami kell, az már megvan. A robot revo érdekelne külön, de max 2 dollárért (nagyon max). 100+ órám van benne, most járok a knoxx PT2-ért, de már csak becsületből csinálom, ennyi nagyjából elég volt belőle. Nagyon jó játék, az egyik legjobb, amit ismerek, de ennyi idő tisztán single-ben elég.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ennyiért én is megvenném az MW2-őt (szerintem a legjobb CoD rész, a negyedikkel együtt, a többi kaki), de még sosem vásároltam Amazonról!
Hogy megy ez? Kell regiznem, vagy csak paypal-lal megy a dolog?
És hogy kapom meg SteamAcc-ra?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
DeFranco
nagyúr
válasz AxBattler #19543 üzenetére
Paypal nincs, bankkártya kell, de az lehet bármilyen. Kell egy amerikai címet bekamuzni (lehetőleg valid legyen, és egy Clevelandit használok, mert ott nincs rajta tax), egyéb trükk nincs, sima vásárlás.
A game-t a library-dba kapod meg, ott ad kódot is, amit a steammel megetetsz, és játszol.
@agyzuzo: Win7 HP-t is akciózhatnának akár dupla ennyiért is
@AxBattler: nem, nem ellenőrzi, a kettőnek semmi köze egymáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
válasz DeFranco #19542 üzenetére
Über király játék! Nekem a dobozos van, és még mindig vannak szerverek, lehet multizni is. Unreal3 grafika, pazar játékmenet. És ha akarod, van hozzá honosítás is. Ajánlott termék!
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
- Asus 19V 1.75A (33W) 4.0x1.35mm gyári új töltő
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest