Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Ez az új Steam update nagyon kellett nekem. Sokkal használhatóbb lett az egész felület, végre.
-
Sonja
nagyúr
Érdeklődnék, hogy játszik-e valaki aktívan az UnnyWorld - Battle Royale MOBA játékkal?
Az keressen meg privátban. 
-
Sonja
nagyúr
Meg lett eredetiben az Our Wonderful World magyar fejlesztésű játék. Win és Linux alatt lehet vele játszani. Én Linuxot használok. Telepítettem Steam-ben, majd Play. Erre ezt a hibát dobta:
Azt tudni kell, hogy Linux alatt az ACTiVATED cracker csapat töri fel a játékokat, aminél mellékelnek egy activated.ini file-t, ami a különbőző nevet, DLC-ket, stb. tartalmazza.
Ezek után kérdezném, hogy komolyan egy crackelt játék van Steam-en, mint hivatalos "jogtiszta" játék?
Legalábbis a Linux verzió. 
-
Sonja
nagyúr
Ez az illető állandóan ír a profilomra (persze privát profil
), hogy cserélne cuccokat és linkel egy "képet", ami nem kép, hanem egy malware feltehetően (ha rákattin az ember a linkre, akkor egy .scr file töltődik le).
Törölni szoktam, de most meguntam. Szabálysértés jelentése opciót kiválasztottam, majd megírtam a problémámat. Fog ez érni is valamit, vagy továbbra is törölgetnem kell a hülye hozzászólásait?!

-
Sonja
nagyúr
Az utóbbi 2 hétben már vagy 5 ismeretlen próbált felvenni barátnak. A profiljuk vagy le van tiltva (privát), vagy épp csak akkor regisztráltak (1-2 napja).
Egyiket felvettem, kíváncsiságból. Rögtön nyomja a chat-be, egy rövidített linket, hogy ezek a cuccai vannak, és cserélne. Mondom, írj egy normális linket, ne rövidítésest. Erre ugyan azt válaszolja.
Rögtön nyomtam is egy block-ot.
Kezdenek elszaporodni ezek az átverős emberek?! 
-
Sonja
nagyúr
Semmi.

-
Sonja
nagyúr
Ezt mi a fenéért írja ki minden egyes, elsőnek való elindítás után?
Másodszor elindítva, már semmi gondja. Ellenben a gép bekapcsolását követően bármikor először akarom elindítani, akkor mindig ezt írja. Másodszor elindítva nincs gond. Amint a gépet újraindítom, és ismét el akarom indítani a Steam-et, akkor megint a hiba. Baromi fura, és egyben zavaró is.
-
Sonja
nagyúr
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Sajnos ugyan azt írja.
Ez ellen akkor nem lehet tenni semmit, most várhatok 7 napig, míg újra tudok tradelni?!

-
Sonja
nagyúr
Tegnap tradelgettem, közben semmi nem változott. Ma tradelnék, erre ezt kapom:
"You have logged in from a new device. In order to protect the items in your inventory, you will be unable to trade from this device for 7 days."
Mi a túró ez már megint a Steam részéről?!
Nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy lehessen tradelni?
Agyamra megy már, de tényleg. 
-
Sonja
nagyúr
A Games for Windows Live ugye megszűnik, és kérdés, hogy mi lesz a játékokkal. Itt egy lista, hogy mi lesz ezen játékok sorsa. Sajnos elég sok a piros.

Green = GFWL has been removed.
Blue = GFWL will be removed.
Red = No plans.
Purple = We've reached out but are still awaiting response. -
Sonja
nagyúr
Van 2db kupon, amit ingyen odaadok. PÜ-ben jelentkezz.

-25% Little Inferno, -66% Sins of a Solar Empire: Trinity
-
Sonja
nagyúr
Ha egy kulcsot aktiválni akarok, de kiírta, hogy már megvan (Tényleg meg volt a játék, csak nem emlékeztem rá.
), attól még az érvényes marad?
Úgy emlékszem, hogy igen, de örülnék egy megerősítésnek! 
(#37434) ollie: Köszi!

-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Én is kaptam 2 béta kupont, amelyből az egyiket fel is használtam! A másikat odaadom annak, aki PM-ben kéri.

-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Nekem már naponta van új PlayBlink kulcsom, szóval akinek kell, írjön PÜ-t!

-
Sonja
nagyúr
Tropico 4 ingyenes hétvége van!

-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Bezony, a Source engine is át lesz írva.
Sőt! Itt a HUP hír.Phoronix: érkezik a natív Steam kliens és a Source engine port Linuxra
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Egyébként most hétvégén PAYDAY: The Heist játékot lehet ingyen játszani, amit már lehet előtölteni az alábbi link segítségével!

steam://install/24240
-
Sonja
nagyúr
Miért nem tudom letölteni a Rayman Origins demót?!
Hiába kattintok a demó letöltésére, nem kerül be a listába se.
Többször is újraindítottam a Steam klienst, de semmi. 
-
Sonja
nagyúr
válasz
lordjancso
üzenetére
Köszi!
Be kell jelentkezni, majd várni, hogy bal oldalt megjelenjen, hogy 50 kulcs van még, alatta meg a "GET KEY" zöld felirat. Ekkor kell rányomni. Viszont 1-2 másodperced van erre, amikor megjelenik a zöld felirat, szóval kurta gyorsnak kell lenned! 
Én már az időpont lejárta előtt árgus szemekkel figyeltem az órát (9:00-kor volt most), és amint 9-lett, már F5 gombot nyomogattam.
Végül 9:07-kor lett kitéve az 50 kulcs és még időben nyomtam rá, így meglett.
Tegnap próbáltam először, akkor nem sikerült, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsnak kell lenni. 
-
Sonja
nagyúr
Én + 1 szén és + 1 -50% Terraria kupon.

-
Sonja
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Ha szerencséd van, akkor jó üzleteket is ki tudsz fogni. Ellenben ott általában 1 szén 0.5$-ért, tehát a Sonic Generations-t ($10.19) pl. 21 szénért tudnád elvileg megvenni. Olcsóbban, ha találsz olyat, aki ezt nem tudja.

Szerk.: Kupont általában lesz...ják, de néha kifoghatsz olyat, aki ad érte 1 szenet is!
-
Sonja
nagyúr
Már ennyi kuponom van.
Ha kell valakinek valamelyik, szóljon és adom! 
-25% Valve
-33% Valve (2x)
-50% Valve
-25% Konami titles
-25% SEGA titles
-50% BioShock 2
-50% Shadowgrounds
-50% Left4Dead 2 (2x)
-50% Gemini Rue
-50% Star Ruler
-50% Space Pirates and Zombies
-50% Strategy First
-25% Deep Silver
-25% TellTale Games
-25% Kalypso Media
-25% THQ
-25% Paradox
-10% Bethesda -
Sonja
nagyúr
Ha valaki tud eladó Terraria-t szénért, az szóljon!
-
Sonja
nagyúr
Terraria és Bastion játékokat keresek szénért!
-
Sonja
nagyúr
Van pár kuponom, érdekel valakit valamelyik?

-25% Valve
-33% Valve (2x)
-50% Valve
-25% Konami titles
-25% SEGA titles
-50% BioShock 2
-50% Shadowgrounds
-50% Left4Dead 2
-50% Gemini Rue
-50% Star Ruler
-50% Space Pirates and Zombies
-50% Strategy First
-25% Deep Silver
-25% TellTale Games
-25% Kalypso Media
-25% THQ
-25% Paradox
-10% Bethesda -
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Jajj de jó, a Rusty acsiért kaptam megint szenet.

-
Sonja
nagyúr
Van pár kuponom, ha kell valakinek valamelyik, szóljon és küldöm!
Ingyen persze! 
-25% Valve
-33% Valve
-50% Valve
-25% Konami titles
-25% SEGA titles
-50% Supreme Commander 2
-50% Oddworld: Abe's Oddysee
-50% Dungeon Defenders
-50% Bastion
-50% Altitude
-50% Gemini Rue
-50% Silent Hill Homecoming
-50% Monster Truck Nitro
-50% Steel Storm: Burning Retribution - 4 pack -
Sonja
nagyúr
Ha valaki szénért szeretne játékot venni, vagy játékot ad el szénért, az úgy számoljon, hogy 0.5$ ért egy szén! Nézd meg mennyi egy játék dollárban a Steam, és a szerint kalkulálj! Ez így megy a Steam fórumán.

-
Sonja
nagyúr
válasz
Kareszovics
üzenetére
Én 2x craftoltam, mind a kétszer kupont kaptam.

-
Sonja
nagyúr
Lassan új akciók lesznek.

-
Sonja
nagyúr
Délelőtt 10 óra óta töltöm a L4D2 játékot, és még mindig csak 92%-nál tart.
Eszméletlen lassú a Steam, sajnos. 
-
Sonja
nagyúr
Csak kipróbáltam a 7 szenes craftolást, aminek az eredménye egy -50% OFF Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012 kupon.

-
Sonja
nagyúr
Metro 2033 nincs valakinek? Cserélném Amnesia: The Dark Descent játékra! Esetleg szénért is venném!
-
Sonja
nagyúr
Kaptam 1 szenet meg egy Amnesia: The Dark Descent játékot eddig, és még hátravan az ingyenes CrimeCraft GangWars!

-
Sonja
nagyúr
Van valakinek Orange Box? Megveszem 7 szénért!

-
Sonja
nagyúr
Valkinek valami:

-25% off Valve
-33% off Valve
-50% off Valve
-25% off Konami titles
-50% off Supreme Commander 2
-50% off Oddworld: Abe's Oddysee
-50% off Dungeon Defenders
-50% off Altitude -
Sonja
nagyúr
Hű, de izgatott vagyok. Mindjárt jön az új akció!

-
Sonja
nagyúr
-50% Supreme Commander 2 kupont valami másik kuponra, vagy szénre cserélném!
-
Sonja
nagyúr
Hű, ebben a Rise of Immortals-ban segíthetne valaki, hogy megszerezzem az acsit!
Még soha nem játszottam vele. 
-
Sonja
nagyúr
Na végre, sikerült elcserélni az MNC-t egy DoD:Source játékra!
Ajánlom a Steam Trade fórumát, nekem is ott sikerült! Nyugodtan nyissatok egy új topikot. 
-
Sonja
nagyúr

"Sorry!
An error was encountered while processing your request:Your inventory is not available at this time. Please try again later."
Próbálkoztam előhozni, de nem akarja. Nem baj, majd később.

-
Sonja
nagyúr
Mi van akkor, ha egy játékban én már teljesítettem azt az acsit, amiért kapom majd az ajándékot?
Automatikusan megkapom érte vagy hogy lesz ez?! 
-
Sonja
nagyúr
Most csak nálam van a hiba vagy központilag, mert nem tudok senkit felvenni barátnak?!
Mindig egy "Nem sikerült meghívni ezt a barátot." üzenetet ad. 
-
Sonja
nagyúr
No, ez a Spirálos acsi már meg is van, de csak egy szenet kaptam érte.
A fenébe. 
-
Sonja
nagyúr
Ezt a Spiral Knight-os acsit, hogy kell megoldani?
Be akarok lépni egy Lockdown-os szerverre, de kiírja, hogy "Insufficient crowns". 
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az keressen meg privátban. 

Törölni szoktam, de most meguntam. Szabálysértés jelentése opciót kiválasztottam, majd megírtam a problémámat. Fog ez érni is valamit, vagy továbbra is törölgetnem kell a hülye hozzászólásait?!
Rögtön nyomtam is egy block-ot.
Kezdenek elszaporodni ezek az átverős emberek?! 
Eddig sosem szedte ilyen gyorsan, ezért is lepődtem meg.

Most már ez a második játék, amit kaptam.