Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9001) Traxx válasza Traxx (#8998) üzenetére


Traxx
őstag

Premiumot nem kaptam, helyette volt Rousse: kicsit gyümölcsös beütésű, és a vártnál édesebb sör. Meglepődtem, hogy nem vörös, ahogy a neve mondja, legalábbis nem úgy, mint a Delirium Red, vagy a Kasteel Rouge :) Kellemes volt, de semmi nagyobb extra.

A 9000 quadruple viszont valami nagyon állat. Eleve ott lepődtem meg, hogy világos sört kaptam. A második meglepi az első kortynál jött, mert nem találkoztam azzal a tömény édességgel, mint a sima tesónál, sokkal frissítőbb és finomabb volt. És nem tudom hogyan, de a 10,5%-os alkoholt valami fenemód elbújtatták, először azt hittem, rosszul olvastam, hogy ez ennyi, mert nem lehetett egyáltalán érezni. Aztán félúton rájöttem, hogy ott van az :D Ennyire mocskosul alattomos sört még nem kóstoltam...a sima az izomból üt, ez viszont sunyin :) Szóval nagyon jó döntés volt, sokkal jobban bejött, mint a tesó, pedig az is kegyetlen jó...jobban csúszott, összetettebb, komolyabb. Megittam volna szívesen még egyet, de akkor tuti, hogy nekem kakukk lett volna :D

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.