- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cabii
tag
válasz
konyi79 #1860 üzenetére
Szia,
köszi a választ, este sikerült megcsinálni. Az igazat megvallva, én azt hittem, hogy a renderer fogja legenerálni a képet, és a tv-csak megjeleníti azt.
Ha alapból csak azt tudja átküldeni, amit a Tv támogat, akkor arra ott van a dlna is, nincs sok értelme...
Azért érdekességnek jó, de így nem hasznos túlzottan
Üdv Cabi -
krx21
nagyúr
válasz
konyi79 #1602 üzenetére
Egy kis marketing a sony-tól... A valóság a számok mögött
-
konyi79
addikt
válasz
konyi79 #1597 üzenetére
Egyébként az i-manualban ennyit találni a beállításokról:
[Motionflow] [Egyenletes]: Lágyabb képmozgást biztosít, ami különösen filmalapú tartalom esetén hatékony.
[Normál]: A képen látható mozgásokat lágyabbá teszi a normál használathoz.
[Tiszta]: Nagy sebességű képi tartalom esetén csökkenti a mozgás által okozott elmosódást, miközben a fényerőt megtartja.
[Tiszta plusz]: A [Tiszta] beállításnál nagyobb mértékben csökkenti a mozgás által okozott elmosódást a nagy sebességű képi tartalom esetén.
[Impulzus]: Az eredeti képminőséget adja vissza. Moziszerű képet biztosít, mely vibrálhat.
[Ki]: Akkor használja ezt a beállítást, ha az [Egyenletes], [Normál], [Tiszta], [Tiszta plusz] vagy [Impulzus] beállítás képzajt okoz.
(A képtartalomtól függően a lejátszás során előfordulhat, hogy a beállítások megváltoztatása szemmel nem érzékelhető.)
[Film üzemmód] [Automatikus 1]: Egy filmspecifikus eljárás alkalmazásával lágyabb képmozgást biztosít, mint az eredeti filmalapú tartalom esetén. Normál használat során alkalmazza ezt a beállítást.
[Automatikus 2]: A filmalapú tartalmat az eredetit megközelítő képmegjelenítés mellett jeleníti meg egy, a filmekhez készített folyamat alkalmazásával.
[Ki]: Kikapcsolja a [Film üzemmód] szolgáltatást.
(Ha a kép szokatlan jeleket vagy túl sok zajt tartalmaz, ez a beállítás automatikusan kikapcsol akkor is, ha az [Automatikus 1] vagy az [Automatikus 2] lehetőség van kiválasztva.)Szóval azért részletesen nem kötik az orrunkra. Kedvencem a film üzemmó auto 2
-
krx21
nagyúr
válasz
konyi79 #1355 üzenetére
Ha vibráltatva is közel azonos fényerőt akarunk, akkor nagyobb erejű impulzusokkal kell bombázni, mintha csak folyamatosan égne...
A LED meghajtó áramának erőssége is élettartam meghatározó tényező, nagyobb árammal nagyobb fényáram biztosítható, de ennek a rövidebb élettartam lehet az ára.De legyen igazad...
-
Mankó
veterán
-
Mankó
veterán
válasz
konyi79 #1000 üzenetére
De sajnos nincs hely. 2.10 m körül van max a nézési távolság, ha kényelmes is akarok lenni. Ha csak a kanapéra ülök le és nem húzom ki, akkor csak 1.9 m. Igen szerintem így már necces lenne az 55-ös.
Jól gondolom?
S akkor még nem is tudom, hogy a fali tartó mennyit tart el a faltól. Csak kb. értéket számítottam ráKülönben ti milyen falitartót ajánlotok? Link is jöhet.
Digi-Tv-m van itthon, remélem, hogy jobb képet fog adni, mint a bolti "digitális" mindig tv, mert attól nem voltam elájulva.
-
törölt tag
-
Tegla80
addikt
ez így igaz.
2hiba létezik a HDMI kábelnél:
-szemcsés,de kegyetlenül a kép
-nincs képjelenleg 1 tacskós 1500ft ost használok és tökéletes(jah és ez is aranyozott)
(7990 ért volt előtte, csili vili,de azt adtam öcsinek,mert tökmind1 és Őneki az tetszett jobban, persze külsőre, az szövet borításos stb-stb. )
akkor még nem tudtam azt amit és...................
de most ennyit adtam érteés nem bántam meg,mert 1500ért ua
-
Tegla80
addikt
abszolúte , nem vagyok szaki a témában,de
szerintem valami linux disztóval tuti látnád és visszafoglalhatnád.
pl:
a ps3 linux alapú
az AverMedia "kütyüm" linux alapú
sztem a sony tv is lehet linux alapú (okos tv,ugyi,és ezeknek meg minimál a rendszerigényük,mmiint a linuxoknak )linux mint et használok,és nem látott a gépem még olyan adathordozót amit nem ismert volna fel.
havernak adtam mútkor penen filmet, azt sem látta a win7,h mekkora a pen,nem hogy mi van rajta
csak hát kukim tudta ,h ilyen butus a win7.,ha gondolod ezzel kipróbálhatod
felrakod penre ezt [link] majd beilleszted ezt [link]
és 1 laptopon penről futtatható virtuálisan ,telepítés nélkül a linux mint 11 . (1gb on elfér!!)youtube tele vidivel a mikéntjéről.
talán segítettem -
lakata
csendes tag
Nem kerdeztel hulyeseget, az altalad leirtakat tudja: nyomtatomegosztas (ell. kell hogy tamogatott-e a konkret tipus), p2p-t! Ehhez hekkelni kell, mind2 tipust, de a 1043 sok torrentnel keves lehet (mem. miatt is)!
Az usb sebesseg nalam halozaton nagy file masolasanal max 6-7MB/s(ext3 file rendszerrel, elvileg ntfs-nel ez kicsit gyorsabb, de en azt nem probaltam a linux miatt)! -
Digger
senior tag
Az én ismeretségi körömben volt gond az 1043-al! Ki is kellett cseréltetni. Előnye ennek a routernek az olcsóság, az n-es wifi és a gigabites switch, hátránya a kevés memória! Nekem hiányozna a második USB csatlakozó is! Vajon HUB-al lehet egyszerre több eszközt is csatlakoztatni?
Egy időben nekem az Asuson két pen volt. Az egyiken (2 Giga) a Firmware és a swap volt, a másikat (16 Giga) használtam a megosztásokhoz. Közel két évig ment hiba nélkül. Szereztem egy 650 Gigás 2,5"-os winyót, csak azért vettem le róla a stickeket. Egyébként azóta is hiba nélkül működnek, nem tette tönkre a sűrű írás! -
lakata
csendes tag
Elvileg jo lehet, a mostaninal biztosan jobb! Amivel jobb ugye az a 300Mbit (elvi max.), plusz a netet is tudja normalisan kezelni mivel Gbites a Wan portja is. Ha esetleg nem riadsz vissza a gyari szoftvert is lecserelheted, DDWRT-s szoft.-ra amivel mar "komolyabb" dolgokra is hasznalhatod normalisan (pl.: usb-s pendrive/HDD megosztas halozaton stb...! De megmondom oszinten en nem igazan tartom stabil-nak a TP-Link routereket (mar min. 20DB volt a kezeim kozott ami instabil volt a gyari szoft.-al/ujraindult megmagyarazhatatlan okokbol, egy-ket het utan nem lehetett hozzajuk csatlakozni wifi-n, stb..)! Amikkel nekem konkret problemaim voltak 741,841,340,8960! 1043-al kapcsolatban nincs tapasztalatom uh. azt javaslom, hogy vasarlas elott azert olvass utanna!!
En egy Asus Rt-N16-ot hasznalok 1TB-os winyoval P2P-re, mediaszerverre, usb-s nyomtatomegosztasra, Szambas megosztasra! Ezen routeren linux fut nem ritkan 200+ napos uptime-al! Szoval ha "csak" wifi-n akarsz bekapcsolt sz.gep melett DLNA-n tartalmat megosztani akkor jo valasztas lehet (forumozni!) a TP-Link is, de ha van esetleg + love es igeny egy 0/24-ben uzemelo 10-15W-ot fogyaszto mediaszerverre akkor inkabb vegyel egy min. Asus Rt-N16-ot vagy jobbat! Bocs ha hosszu voltam, nomeg nemileg eltertem a kerdestol! -
lakata
csendes tag
Egy valamire valo router Mixed modban egyszerre tud n/g-s szabvanyu eszkozoket kezelni. Viszont a g szabvany Max. sebessege 54Mb uh. elviekben a videonak akar menni kene! Viszont meg N-nel sem biztos hogy menni fog akadozas mentesen 2.4xxxGHz-en!! Neked egy viszonylag komolyabb router kellene ami szimultanban tud 2.4xxxGHz-et es 5.XXXXGHz-et! Persze az 5.XXXXGHz-et a tv-nek is tudnia kell! Szerintem a legolcsobb/legjobb megoldas a lan-lan kapcsolat, tehet vezetekkel a router es a tv osszekotese!
-
konyi79
addikt
Az egyik nyilván meg is oldódott, úgy tűnik a g-s wifin nem megy át a 28kbps videó. Ha n-es routert veszek, az n-es hálózatot hoz létre, vagy csak ami támogatja az használja? Gondolok itt arra a ps3 nem támogatja az n-es szabványt, az menni fog a tv n-el a ps3 g-szabvány szerint kapcsolódjon? Meg persze minden más össze vissza: 1 asztali gép kábellel, 2 teló 1tab, tv, ps3...
Működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával