Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
A hétvégén vásároltam egy Sony KDL-42W650A típusú készüléket! Az lenne a kérdésem a kiterjesztett garival kapcsolatban, hogy sok helyen az van, hogy csak a vásárlástól számított 90 napon belül lehet megvenni ezt a "plusz szolgáltatást", vagyis a +3 év garit, míg a Sony honlapján az van, hogy erre lehetőség van 360 napon belül is! Akkor ezt most, hogy is van, mert nem egészen értem??!!
A TV meg fenomenális!!
Ui.: A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
XFishboneHUN
senior tag
Illetve egy kérdés még:
Ugye csak egy USB csatija van, de ha rádugok egy USB HUB-ot, azt tudja kezelni és így ezzel több usb-s eszközt?
-
XFishboneHUN
senior tag
A TV képes kezelni az 1TB USB3.0-s HDD-t? Mert lehet vennék filmek miatt!
-
XFishboneHUN
senior tag
Aki most, vagy nem rég vett Sony TV-t, annak mondom, hogy okt 27-ig 50% kedvezmény van a kibővített garanciákra!!!
Már megérte bemennem a Sony Centerbe!
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz radi8tor #1732 üzenetére
Vásárlástól számított 180 napon belül lehet érvényesíteni, azt mondták, bár nem túl nagy határozottsággal!
Bár ez érdekes, mert itt a fórumon mondtak nekem 90 napot, a Sony Center honlapján 360 nap szerepel, ők meg megmondták az arany középutat!
Mindenesetre a 28 ezres eredeti ár helyett 14 pénz a +3 évért és a balesetből eredő károkért szinte "ingyen" van
-
XFishboneHUN
senior tag
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, adott egy 42W650a típusú TV és egy Xbox 360 Hama HDMI kábellel összekötve, viszont valamiért a menüben szereplő írások élei tiszta homályosak a betűknek mintha mosva lennének egy kicsit, mindezt 1080p-n produkálja ellenben meg játék közben a kép gyönyörű, szerintetek ez miért lehet? Ha jól emlékszem előtte nem volt ilyen! De az is lehet, hogy csak a szemem csal, csak érdekességképp valaki akinek van 360-ja tud valamit mondani, hogy neki milyen ha megnyomja a HOME gombot a kontrolleren!?
[ Szerkesztve ]
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok újra!
Ez az Xbox 360-as betű téma csaknem hagy nyugodni! Ma kipróbáltam a boxot a volt régebbi TV-men X360-as Componens HD-AV kábellel és a szóban forgó [SONY KDL-32P2520]-as TV-n 1080i felbontáson ott nagyon szépen tisztán kiadja a betűket teljesen sima élekkel teljesen patent minden, a nem régen vásárolt KDL-42W650-men meg HAMA HDMI kábellel 1080p-n olyanok a betűk mint a borzalom, teljesen szét van pixelesedve a betű széle, olyan furcsa idegesítő feketés árnyalata van a betűszél mentén, akár az Xbox menüt, vagy akár egy játék menüjében olvasom a szöveget! Olyan mintha plusz pixeleket rakna be oda, vagy nem is tudom....annyira nem értek hozzá ilyen mélyen, de ez a mi a pöcstől lehet??? Viszont, ha filmet, vagy TV nézek ott a kép nagyon szép, csak ez az ami nagyon idegesít és nem hagy nyugodni!...............
Pixelhibás nem lehet a készülék igaz? Bár gondolom nem, mert azt már észrevettem volna TV nézés közben! A válaszokat és ötleteket nagyon szívesen várom!!!!
[ Szerkesztve ]
-
XFishboneHUN
senior tag
Még ennyit az előzőhöz, hogy ezzel a HDMI-vel összekötve a konzol és a TV: HAMA HDMI
(#1971) nismoka: Így már király! Kiemelést hol érdemes használni?
[ Szerkesztve ]
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
A W650-es nem támogatja az MKV fájlt? mert azt írja, hogy nem támogatott, közben meg van hang!
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz hefa888 #2099 üzenetére
A megadott márka alatt, tetszőleges nevek/címek vannak, amelyik szimpatikus neked azt kiválasztod, mellette van egy, vagy több szám (ebben az esetben több részes demo videóról van szó), azok valamelyikére rákattintasz átdob a letöltő oldalra és ott lesz, hogy trailer download.
[ Szerkesztve ]
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz XFishboneHUN #2100 üzenetére
Pontosítok, ahol több a szám, szét van szedve a videó és, hogy meg tudd nézni értelemszerűen az összeset le kell szedni és kicsomagolni!
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz barack1997 #2180 üzenetére
Szerintem nagyon jó a 42w650 én nem bántam meg, hogy megvettem! Remek darab!
Már csak az Xbox ONE hiányzik hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
Most jött egy frissítés a W650-re, mi van az update-ben, nem tudja valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- PlayStation 5