Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Cyberslider
üzenetére
ha fontos a tuning de nem fontos az sli (aminek nem látom sok értelmét) akkor ott az asus m2r32-mvp. nagyon erős tuningban (400 körüli fsb), ugyan nem tudja az sli-t, de tudja a crossfire-t és kevesebbet fogyaszt valamint kevésbé melegszik.
-
Cyberslider
őstag
válasz
Cyberslider
üzenetére
Na ugylátom am2+ még nemnagyon van....
Akkor szvsz sztem ez jó lenne nekem csak erősítsetek meg
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Cyberslider
üzenetére
Ezek DX9-es VGA-k, szerintem nem veszítesz semmit a régebbi driverrel, fél-egy évnél meg tuti kevesebbet kell várnod a hiba orvoslására.
(lásd Intel nVidia példáját
) -
Sdi
addikt
válasz
Cyberslider
üzenetére
Hali
Ha nem akarsz extra tuningot és kellene a dual giga lan, akkor az Abit KN9 Ultra / NF 570 / a te barátod. Most már stabil, kiforott lap. -
ftc
nagyúr
válasz
Cyberslider
üzenetére
igen ,nem
csak a plus csatikban van eltérés meg tuningban....ennyi...mind2 kazán
#2682 ....
ez bármi végett lehet amit irtal...VGA, chipset,nem kapot időben adatot stb -
Chaser
legenda
válasz
Cyberslider
üzenetére
Az első generációs zenek nem voltak valami nagyon eltaláltak, ez kb nyílt titok
Egy szegedi user is árul 350-eseket, +kérdeztem tőle vittek-e már vissza gariba hozzá, jah azt mondta 2-t, mert levágta a biztosítékot
ez 2 év alatt, a 2 esetben mint kiderült gyenge volt a villamos hálózat..
Nem tudom mért nem megy a bio lappal, az nem állja meg a helyét, hogy kicsi az amd chip áramfelvétele, p2-vel is használtam ilyen tápot...úgyhogy passz, a táp másik lapal ment amennyire én tudom, a bio lap is megy másik táppal, úh inkompatbilitás...ez van
Lassan +érjük azt is, hogy egy moncsi egy gépen pöpecül megy, egy másikon képet se ad
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pánik a memóriapiacon
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)
Egy szegedi user is árul 350-eseket, +kérdeztem tőle vittek-e már vissza gariba hozzá, jah azt mondta 2-t, mert levágta a biztosítékot
Lassan +érjük azt is, hogy egy moncsi egy gépen pöpecül megy, egy másikon képet se ad