Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #12411 üzenetére
ATX méretben ott van az UD3H.
szerk.: ebben az esetben UD3 szériából származót válassz.
-
bnss
veterán
venember83: telefonon nem tudod megkérdezni a revíziót? Oliverda tippjei még jobbak lennének.
[ Módosította: philoxenia ]
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #12401 üzenetére
Nem rossz alaplap, tuning is működhet - már amennyiben tuningolni fogsz, az energiatakarékos processzorból arra mernék következtetni, hogy nem. A 4450e és a 2300 BE között tudomásom szerint gyakorlatilag nincs teljesítménybeli különbség clk2clk.
[ Módosította: philoxenia ]
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #12187 üzenetére
Nem figyeltem, hogy van VGA-d. Jó választás ez az alaplap és a processzor.
-
bnss
veterán
válasz
namerke #12181 üzenetére
Biztos, hogy nem lehetséges manualra állítani? Mert, ha nem lehetne, akkor miért rakták volna bele a BIOS-ba a módosítás lehetőségét? (Halkan jegyzem meg, hogy én óvatosan tuningolnék Phenomot ebben a lapban, 4 fázisú tápáramkörrel látták el - nem feltétlen kevés -, ráadásul a FET-eken még borda sincs.)
CMOS Clear sem javított a helyzeten?
venember83: üdv a köreinkben.
Szükséged van int. VGA-ra? Processzorban én mindenképp a 7750 BE-t választanám, clk2clk erősebb elődeiénél (mivel ez egy 65nm-en készült Phenom 2 letiltott maggal), tuning sem gond, hozzáteszem amiket a PH!-en láttak, nem éppen a legtuninosabb példányok voltak.
-
bnss
veterán
válasz
TomBoy1986 #11907 üzenetére
Éljen a rossz WB.
Hamarosan esedékes egy rendszer karbantartás, akkor majd kipróbálom megint és CPU-Z shottal prezentálom (LE-1650 a CPU, ha jól emlékszem).
-
bnss
veterán
válasz
TomBoy1986 #11904 üzenetére
Az általam emlegetett Gigabyte lappal a Sempron minden gond nélkül hajtottam alapfeszültséggel 3GHz-en.
kem: így elég nehéz - gyak. lehetetlen - megállapítani a kondik minőségét.
-
bnss
veterán
válasz
TomBoy1986 #11901 üzenetére
Így sem rossz, sőt. Ebben a kategóriában nem ismerem az MSI lapokat, viszont ez a Gigabyte bizonyított már nem egyszer - amint azt már írtam -, ezért bátorkodtam ezt ajánlani.
Kem: fontold meg TomBoy1986 ajánlatát is!
-
bnss
veterán
Szia!
Komplett PC-re van igény, tehát házzal, táppal együtt?
Ha igen, akkor én ilyet vásárolnék:
- GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ~13k
- AMD Athlon 64 LE-1640 AM2 BOX ~10k
- BUFFALO 2048MB DDR2 667Mhz ~4,5k (itt spórolhatsz 1-2k-t, de szvsz nem éri meg - Kingmax/Kingstone memróiákat nem használok)
- SAMSUNG 250GB 7200rpm 16MB SATA2 ~10k
- ASUS TA-861 ~6,5k
- FSP ATX-350PNR ~5k (bőven elég, jelen esetben nem éri meg a PNF a 2k pluszt)
---
Összesen: ~49k (ahogy Te is számoltad)Én mindenképp megpróbálnám rábeszélni az illetőt a némi plusz költségre, cserében a minőségibb/megbízhatóbb alkatrészekért. 2 db PC esetén ez még nem oly mértékű túlköltekezés - szvsz.
-
bnss
veterán
válasz
antikomcsi #11650 üzenetére
Egy hónapja még nem mondtam volna ilyet (azóta pozitívan csalódtam), de egyet kell értsek az MSI ajánlattal.
-
bnss
veterán
válasz
antikomcsi #11623 üzenetére
Biztos akkora forgalom van IPonban Karácsony előtt, hogy egy héten többször kellett rendelni X2 6000+-t.
Itt is van egy majdnem olyan MSI lap, egy betűvel hosszabb a neve viszont már üzemel.
-
bnss
veterán
válasz
antikomcsi #11621 üzenetére
Csak 790GX-et nem kap 30k alatt jelenleg (a bazárosoknál sem egyszerű a beszerzés már Karácsony előtt).
szerk.: 24k-ért van MSI KA790GX pl. Iponban (a decemberi BIOS ráadásul lehetővé teszi a NB szorzó állítását is - perzse ha nem tuningol, akkor nincs jelentősége).
-
bnss
veterán
válasz
Oliverda #11321 üzenetére
Leesett mire gondolsz, én a sima DS4-re gondoltam. Igazából a lélektani határ az a 30k, pár nap múlva kiderül mi sül ki a jelenlegi ajánlatból.
gyiku: kicsit több típus van, de szeretett hazánkban gyakorlatilag lehetetlen beszerzni őket. Az, hogy támogatja a 140W-os CPU-kat szép és jó, de én nem preferálom annyira az ilyen fogyasztású CPU-kat.
-
bnss
veterán
válasz
Oliverda #11317 üzenetére
De, gondoltam arra is, viszont ha arra szeretnék egy PWM bordát, akkor ott vagyok, hogy másik lap is szóba jöhet, amely már rendelkezik ilyen bordával. (Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki rendeződik a helyzetem, kopp-kopp.)
gyiku: annyira nem is dilemma, inkább a 790-es kínálat hiánya a probléma.
-
-
bnss
veterán
Tudom, egyelőre marad az X2-es CPU, majd jövő nyáron újítok - talán. Néztem MSI-t, Gigabyte-ot, a J&W valahogy nem szimpatikus, de ha nem lesz más lehetőségem, akkor az lesz.
Nem tudom, sajnos Nándival eddig nem tudtam beszélni, a hétvégére pedig mindenképp kell már egy alaplap.
-
bnss
veterán
Dilemmában vagyok, milyen lapot vegyek. Mindenképp 790GX-es chipsettel szerelt lapot szeretnék, NB szorzó állítási lehetőségen gondolkozom, hogy kell-e, mert ha nem, akkor olcsóbban hozzájutok valamely alaplaphoz.
-
bnss
veterán
válasz
darthsmoke #11171 üzenetére
Telefonon elérhető Nándi esténként. Remélhetőleg jövő hét elején befutnak a 790GX-es Biostar lapok.
-
bnss
veterán
válasz
spgabor #11048 üzenetére
Annak a tápnak is megterhelő, ha cask bekapcsolod a PC-d.
Gyuri27: csak helyben tudtam megoldani a kérdést, de még egy PC-t kell építenem, lehet, hogy oda exportálom a jelenlegi lapom és jön egy Biostar a jelenlegi helyére.
(A kis Sempron 1,28V-al megy 2,9GHz-et, nem is rossz - 90nm, F3 stepping.)
silent84: tudomásom szerint nincs olyan játék, ami komolyan profitálna a 3 magból. Azt mondtad, hogy nem tuningolsz, akkor Neked a költségvetésedhez mérten a legmasabb gyári órajelű CPU kell - szvsz. -
bnss
veterán
válasz
Gyuri27 #11031 üzenetére
Az én lapomat szerettem volna elköltöztetni, nekem pedig jött volna valószínűleg egy Biostar, de az élet nem ilyen egyszerű. Hogy miért ez a lap lett? Mert ez volt a elgolcsóbb int. VGA-val szerelt lap, sajnos most a pénz volt az elsődleges szempont.
silent84: ha mindenképp alapórajel, akkor valami X2 6000+ környéke jöhet szóba - szvsz.
spgabor: szedd ki a gombelemet a alaplapból, majd rakd vissza (várj egy percet, biztos, ami biztos).
-
bnss
veterán
válasz
Sandormaster #10899 üzenetére
Nem hiszem hogy együtt fog menni vele, hanem csak a VGA-d fog üzemelni.
Legalábbis nálam így működik, igaz nekem régebbi lapom van.
Szívesen.
-
bnss
veterán
válasz
Sandormaster #10896 üzenetére
Int. VGA nem fog segíteni ott, ahol a 4850 kevés.
Itt kapható (az eladó nagyon korrekt).
-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk #10406 üzenetére
140W-os Phenomokat is kezeli, inkább a feleakkora fogyasztású Denebet látnék szívesen benne.
Gyuri: szép az az Inno lap, de csak SB700-as.
-
bnss
veterán
válasz
TomBoy1986 #10134 üzenetére
Gigabyte és Jetway lap már előrendelhető az aprók között.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest