Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincsó
aktív tag
Igazatok van persze,
csak lesz még egy Hd 4870 is valami 1Gb-os a nagy felbontás miatt. Gondoltam egy 9950 jobban kihajtaná. Bár lehet pár hónapot el leszek Phenom nélkül is mert felesleges buknom rajta.....
-
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
Gigabyte GA-MA790GP-DS4H vagy Asus M3A79-T Deluxe? Melyiket lenne érdemesebb és miért? Egyenlőre egy 9950 BE kerülne bele. Vagy esetleg más alternatíva?
-
Vincsó
aktív tag
Értem én ezt és venném is ha nem most költenék el egy valag pénzt egy Dell 2407wfp nonitorra
Szóval várni muszály valamennyit 
Amúgy köszi a linket.... ennyire lusta nem lehetek
Akkor felmerült megint egy kérdés (hátha ennek se kell utánajárni és tudja valaki élből
) látok itt ilyet hogy: AMD CrossFire(TM) Xpress 3200 Chipset illetve Chipset: AMD 690G ezek közül melyik a jobb 
Mod: helyesírás...
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
A közeljövőben vagy a távoliban... szeretnék váltani Am2-re eslő kérdésem az lenne meddíg lenné rdemes várni, jön e valami új chipset AMD bácsitól? A másik meg, hogy lehete valahol kapni, szerezni, lopni
... vagy akárhogy hozzájutni Sapphire deszkához ilyen chipset-el 
-
Vincsó
aktív tag
Igen a casht azt én is néztem és nem volt túl bizalomgerjesztő, bár valahol azt olvastam hogy ezt jobban lehet tuningolni mint a 2*512-es társát.... de akkor azthiszem egymagos lesz egyenlőre.. de minnél hamarabb mert itt fekszik az asztal alatt egy 7900 Gs... csak nincs mibe bepakolni

-
Vincsó
aktív tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ezt értem, csak nem tudom mennyire lenne jó vétel 33 ezer magyar pengőért.
Meg ha ez elég sokmindenre akkor nem tuningolok... majd ha kevés lesz már
Bár a 3200+ az meg 20 lenne mondjuk ha lenne biztosítékom hogy rendesen lehet húzni...
akkor esetleg megvenném mert mégis 13 ezer pénz... csak hát nincs lehetőségem válogatni...
Jah amúgy erről váltanék: Athlon 2800+ @ 2400 MHZ Abit nf7-S
szal ehhez képest mit tud egy ilyen 3200+?
[Szerkesztve] -
Vincsó
aktív tag
Sziasztok
X2 3600+ -t érdemes venni? Van valakinek ilyen?
Véleményeket, tanácsokat elfogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BMW topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
csak lesz még egy Hd 4870 is valami 1Gb-os a nagy felbontás miatt. Gondoltam egy 9950 jobban kihajtaná. Bár lehet pár hónapot el leszek Phenom nélkül is mert felesleges buknom rajta.....

Szóval várni muszály valamennyit 
Akkor felmerült megint egy kérdés (hátha ennek se kell utánajárni és tudja valaki élből
) látok itt ilyet hogy: AMD CrossFire(TM) Xpress 3200 Chipset illetve Chipset: AMD 690G ezek közül melyik a jobb
... vagy akárhogy hozzájutni Sapphire deszkához ilyen chipset-el