- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
A probléma abból adódik, hogy haverom tök hülye ... hmm ... (nem találok rá jobb szót) mindenhez.
Szóval az ilyen szétszedem-kiporolom-összerakom dolog rám vár. Amúgy ezt már megcsináltam pár hónappal ezelőtt és nem javult a helyzet. Most gondolj bele. Itt szívok a tápjával, mikor Ő meg otthon kényelmesen nyomul az enyémmel. Hiába mondtam neki, hogy a tápja a ludas, csak azt hiszi el amit lát (cirkuszba ne menjen, mert a bűvész megeteti rendesen) Mivel nem tudtam sem én sem Ő kölcsöntápot szerezni, így (mivel a Tököm már tele volt a siránkozásával) hétfőn szétkaptam a gépem. Procchűtőtől nem fért ki a tápom, majd az Övével összeraktam. Ment a tápja nálam 1 napot és természetesen nálam elkezdtek jelentkezni a problémák, míg nála megszűntek. Most éppen az asszonnyal tárgyalja a dolgot, hogy 0 pénzből hogyan lehetne megoldani, mert kb. annyit szán az akcióra, ahogy a hozzáállásából látom. Lehet eddig azt hitte elektroműszerész vagyok és majd megszerelem?
Mondjuk igények azért vannak: sok tápcsati, passzív PFC, és főleg: minimum 400W
Annyira a számok birodalmában él, hogy ............. áhh inkább nem is írok rá semmit. -
katt777
félisten
Jó az AMD chipset (tesztek szerint megduplázza a 2 kártyás rendszer teljesítményét, vagy majdnem eléri ezt, persze program támogatottság függvényében), amellett a CF is jobb és szebb az SLI-nél. Ráadásul ár/érték jobb az ATI VGA-knál. Kérdés, nagy teljesítményű DX10-es kártyát akarsz-e, mert teljesítményben egyelőre az ATI nem érte utol az nVidiát, vagy egy nem túl drága, mégis gyors rendszert. NVidiához viszont állítólag min. nForce4 ajánlott, ebben biztosan segít valaki, akinek több tapasztalata van ebben. CF-höz mindenképpen AMD chipset-es (min. 580) lapot javasolnék (nekem MSI K9A Platinum bevált, de az ASUS hasonló lapja is jó), mert csak ezek 2X16PCI-E-sek.
CF-höz minden itt:
[link]
Támogatott hardverek, leírás, és amit még tudni kell.
[Szerkesztve] -
Geffry
aktív tag
Az nforce-os lapok 6100 ill 6150es integrált kártyáihoz volt szerencsém, ugyan nem szépen de pl még F.E.A.R.-t is toltam rajta... Az AMD chipset mellé ATI kártyácskák járnak, szerintem kb hasonlóak lehetnek.
Szal asszem el lehet mondani hogy az integrált videó igen jó, persze játékra nem való, azt csak viszonyítás kedvéért mondtam, de bármi másra untig elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest