- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4128 üzenetére
Persze az jobb, de gondolván a jövőre, akinek esetleg most olyan nagy teljesítményre most nincs szüksége, viszont később, akár 1 év múlva 4 mag is jó lenne, az vesz alá egy ip35-öt lapot, és jó ideig meg van oldva a problémája, vagy netalántán htpc-be is tökéletesek az új cerkák, passzívan is vígan ellehet a kicsike.
1ébként sztem a 3800-as windsor jobb, nekem legalábbis sokkal fürgébbnek tűnt alapon, mint a 3600-os 2.5g-n. Kicsit sajnálom is/ nem is kicsit/ hogy eladtam, kalandos útja volt
Amikor eljön az a kor, mikor 100%-ig kihasználják az alkalmazások mind2 magot, már sztem nem is igen lesz 2 magos proci gyártásban
Amúgy valszeg változtatok a felálláson, komolyabb gép lesz az AMD, netezős/letöltős meg az intel cerka, csak valami okosságot kéne kitalálni tápra, valami extra kicsi méretű gépet akarok, egy mATX lap, minden integrálva+ 1 notivinyó, odd nem is lenne benne, valami olyan tápfélét kéne neki szerkeszteni, mint a notik töltője, azok a kis méretű mATX tápok qrva drágák..valami ilyen gépet szeretnék összehozni [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest