Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Gyuri27 #4128 üzenetére

Persze az jobb, de gondolván a jövőre, akinek esetleg most olyan nagy teljesítményre most nincs szüksége, viszont később, akár 1 év múlva 4 mag is jó lenne, az vesz alá egy ip35-öt lapot, és jó ideig meg van oldva a problémája, vagy netalántán htpc-be is tökéletesek az új cerkák, passzívan is vígan ellehet a kicsike.
    1ébként sztem a 3800-as windsor jobb, nekem legalábbis sokkal fürgébbnek tűnt alapon, mint a 3600-os 2.5g-n. Kicsit sajnálom is/ nem is kicsit :U / hogy eladtam, kalandos útja volt:) Amikor eljön az a kor, mikor 100%-ig kihasználják az alkalmazások mind2 magot, már sztem nem is igen lesz 2 magos proci gyártásban:)
    Amúgy valszeg változtatok a felálláson, komolyabb gép lesz az AMD, netezős/letöltős meg az intel cerka, csak valami okosságot kéne kitalálni tápra, valami extra kicsi méretű gépet akarok, egy mATX lap, minden integrálva+ 1 notivinyó, odd nem is lenne benne, valami olyan tápfélét kéne neki szerkeszteni, mint a notik töltője, azok a kis méretű mATX tápok qrva drágák..valami ilyen gépet szeretnék összehozni [link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés