Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34801) sklopp válasza borovi (#34796) üzenetére


sklopp
őstag

Szerintem próbáld meg a weapon mappát kihagyva. Én egyébként sem szoktam ezeket felrakni, úgyis csak max. 3-4 fegyvert használok.

(#34802) Sensut válasza borovi (#34800) üzenetére


Sensut
őstag

A Solyankának van egy jó sztorija és van értelme benne tökölni, de ennek semmi értelmét nem láttam. Itt nem voltak bugok stb., hanem egyszerűen (nekem) játszhatatlan mert qrvára nehéz és semmi nem motivál benne, hogy kínlódjál. Próbálta valaki a Miseryt? Aki igen, az tudja miről beszélek :K

(#34803) borovi válasza sklopp (#34801) üzenetére


borovi
aktív tag

Lehet, hogy az eredeti weapon mappát kéne visszaraknom, mert esetleg a módosított okozza a gondot. Csak azt nem értem, miért tudtam a hiba jelentkezése előtt órákig játszani gond nélkül.

(#34804) rétisün válasza borovi (#34803) üzenetére


rétisün
veterán

lehet, most került be a játékba az a(z akár valamelyik npc-nél lévő) fegyver, amelyik a hibát okozza.

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#34805) shield válasza Sensut (#34797) üzenetére


shield
Topikgazda

Mekkora egy baromság 155db-ra korlátozni a cuccot. Egy fegyverhez is ennél többet lőszert szoktam vinni.
Valamelyik modnál már olvastam ezt pár hónapja, lehet hogy talán a Soup-nál találták ki ezt a hülyeséget.
Ezek szerint felénk nem lesz kapós a mod.
Elő lesznek véve a régebbi jó kis modok.

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#34806) Aarpok válasza Sensut (#34802) üzenetére


Aarpok
őstag

Én próbáltam illetve kijátszottam mind a 2 részt hát elég szenvedős volt az biztos. A második rész főleg nagyon sok cucc volt benne az alap 2.0-ban sportkocsit megszégyenítő mutánsok és a karakter pedig mint a csiga plusz a kutyafalkák 10 - 20 darab egyszerre. Aztán finomítottak rajta úgy már elviselhetőbb lett. A legutóbbi változattal nem játszottam az nem tudom milyen lett.

Аарпок

(#34807) DEARevil


DEARevil
tag

Sziasztok!

Kérlek segítsetek megérteni!

Vettem egy laptopot, Windows 10 home fut rajta.
A Last Dayt szeretném elindítani, de nem sikerült.

Hiába másolom át, azt az üzenetet kapom, az eredeti játék szükséges hozzá. Emlékeim szerint csak kicsomagolni kellett és nem kellett telepíteni semmit.

Tudja valaki ez miért van így?

(#34808) hubai38 válasza DEARevil (#34807) üzenetére


hubai38
aktív tag

Rengeteg oka lehet hogy nem megy a játék,gondolom üres a laptop,mármint nincs rajta semilyen más játék.akkor szokott szorakozni,redist,drirectX,vcredist 32,64.NET-keretrendszer 4.5,de ez változhat,probálj meg fölrakni egy másik játékot ami ezeket a programokat autómatikusan rakra magával fölfelé,példa nekem a fallout 3 mindig segített.Nem biztos hogy ez a probléma.

(#34809) Antonius1978 válasza DEARevil (#34807) üzenetére


Antonius1978
addikt

Ne csodalkozz rajta, az nekem sem sikerult, pedig a tobbi mod (Fotograf,OGSE) es az alap COP (najo, az xFreex-el kozos Turul modunk) siman fut rajta.

How is Last Day installed?
Fairly simple. These files need to be installed into a single directory, in order.

Last Day — main files, version 1.3 + patch
Last Day — fix (2018/3/14)
Last Day — translation files - itt a telepitesi sorrendet irja, es hogy onmagaban fut, nem kell hozza semmi egyeb.Ma ha lesz idom, meg egyszer letoltom es megprobalom feltenni.

An older version of Last Day is available here:
Last Day 1.2 — main files (this version requires version 0.8.5 of the English translation) - ez pedig egy regebbi verzio.

Es termeszetesen kellenek ezek a dolgok is, amiket Hubai felsorolt. Sot, olyan esetre is emlekszem (csak nem tudom, hogy Stalker kapcsan-e, hogy a jatek nem indult el bizonyos verzioju Redist-el, ha jol emlekszem)

[ Szerkesztve ]

(#34810) Antonius1978 válasza DEARevil (#34807) üzenetére


Antonius1978
addikt

I've been playing Echo of Misery http://www.moddb.com/mods/echo-of-misery quite a bit lately. It's another pack based on Call of Misery, but I like it more than Last Day. It has a more polished presentation overall and so far it's been more stable than LD.

Itt azt irja ez az illeto, hogy az Echo of misery mod sokkal jobban van osszerakva, es sokkal stabilabb mint a Last Day, ha gondolod, probald ki ezt a Last Day helyett.

Meg azt is irtak masok, hogy a LD el van cseszve, elbaszodnak a mentesek es ilyenek.Szerintem inkabb hagyd a fenebe, ha hemzseg a hibaktol, es meg a tetejebe nagyon nehez is.En sem vagyok egy felados fajta, de a Misery-t 2 alkalommal tettem fel, es 2x le is torultem.Egyszeruen tul szivat ez a mod, es nekem nincs se idegem, se idom erre.Az tetszik, hogy nagyon vaganyul megcsinaltak, de esszerutlenul, tehat ha kurva nagy sugarzas van a Zonaban, akkor tuti hogy nem 1 szal puloverben megyunk oda, mint a Miseryben, ez bosszantott a Miseryben.

[ Szerkesztve ]

(#34811) Sensut válasza Antonius1978 (#34809) üzenetére


Sensut
őstag

Ja, a Redist (MS Visual C++) egy rusnya dolog. Pld. az új laptopomra a Lost Alpha egy olyat kért volt, hogy az istennek se kaptam sehol. Hiába talál az évszám, még azon belül is vannak változatok. És ha ez a szarság nem tetszik neki, a játék egyszerűen nem indul el, vagy jön a fekete képernyő.

(#34812) Erdő


Erdő
tag

Hello Shield!
Egy kis módosítási javaslat a Diverzáns fordításához: van egy olyan küldi, hogy Novikovnak kell vinni egy Szem képződményt. Vittem, de szóba sem állt velem. Nem az kell neki, hanem egy speciális, amiről Garik ad felvilágosítást (Pripjatyban lesz ott, ahol Zulu dekkol), de annak is Szem a neve. Érdemes lenne valamire átnevezni a leírás alapján. Apróság, de okozhat egy kis zavart.
Kösz!

Wind of Time magyarítás: https://drive.google.com/drive/folders/0B73H3Id1W-adb2d4cnVZLTMxVXc?resourcekey=0-1pUMj3yh6KEWaGg0McZi_Q&usp=sharing

(#34813) kekeeci válasza DEARevil (#34807) üzenetére


kekeeci
senior tag

Lehet butaságot kérdezek, de mivel indítod?

Ugyanis nekem se indul el, ha a 'Stalker-CoC.exe'-vel vagy az 'xrEngine.exe'-vel indítom, csak ha a 'Last Day___XXcoreCPU.cmd'-k egyikével indítom.

[ Szerkesztve ]

kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :(      "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"

(#34814) shield válasza Erdő (#34812) üzenetére


shield
Topikgazda

Sajnos nem emlékszem erre. Ötször álltam neki, de egyszer sem jutottam át piripatyba. :W
Minden alkalommal meghaltak a mentéseim, így nem is tudtam leellenőrizni a fordítást. Jupiteren vége
lett mindennek. Nem jöttünk rá, hogy mi lehet a gond. Ha jól emlékszem talán hubai38 társunk töltötte fel nekem a saját komplett játékát, de azzal sem jutottam előrébb. Nagyon elvette a kedvemet a kudarc, pedig lenne még mit csiszolni rajta.
Lehet hogy egyszer még neki állok, de azt hiszem nem mostanában lesz.
De azért köszi a tájékoztatást.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#34815) Dhampir válasza Sensut (#34811) üzenetére


Dhampir
félisten

Milyen az új laptop (gyártó, típus)? :)

(#34816) Sensut válasza Dhampir (#34815) üzenetére


Sensut
őstag

Már nem új, akkor volt új. Asus i5 - Gf Gtx740 - 8GB RAM.

(#34817) Erdő válasza shield (#34814) üzenetére


Erdő
tag

Hát, lehet, hogy te jártál jobban. Én átjutottam, megvolt a kivonulás, a 400 zombiból is már csak tízegynéhány maradt, amikor elkezdte, hogy lefagy a mentésre - a visszatöltésre már korábban, de az kilépés-belépéssel megkerülhető volt -, így nem tudom végigcsinálni a feladatokat. 3700 pontom volt. Elég bosszantó.

Wind of Time magyarítás: https://drive.google.com/drive/folders/0B73H3Id1W-adb2d4cnVZLTMxVXc?resourcekey=0-1pUMj3yh6KEWaGg0McZi_Q&usp=sharing

(#34818) Dhampir válasza Sensut (#34816) üzenetére


Dhampir
félisten

Értem, köszi szépen.

(#34819) sklopp


sklopp
őstag

Üdv stalkerek. Van hír Az idő összekapcsolása magyarításról? Belekóstoltam az orosz feliratos változatba, de egy kukkot nem értek, szégyen ide vagy oda, pedig 4 évig tanultam általános suliban (rohadt régen volt, ne kérdezze senki, mikor). A Szövetség ideje nagyon bejött, ez is ígéretesnek tűnik. Támogatnám Milkával aki nekilátna :U .

(#34820) borovi


borovi
aktív tag

Sziasztok! Föltettem a Dacolva a halállal 2 magyarítását SaGa CoP magyarítások mappájából, de nem lett magyar a játék. Hogyan kell és hova tenni a magyarítást, hogy jó legyen?

(#34821) borovi válasza borovi (#34820) üzenetére


borovi
aktív tag

Oké, visszakerestem, megértettem, tárgytalan. :)

(#34822) Aarpok válasza borovi (#34821) üzenetére


Aarpok
őstag

Lehet rosszak az emlékeim (előfordult párszor) de mint ha nem lenne teljes a magyarítása ennek a módnak. :U

Аарпок

(#34823) Laris2 válasza Erdő (#34817) üzenetére


Laris2
aktív tag

Ha megvan az eredeti nem magyarított misc fájlod, cseréld le. ugyanis ezt és a weapons fájlt nem ellenőrzi betöltéskor a játék. Lehet hogy van benne hiba, de az is lehet, hogy aki angolra fordította az vétett valami hibát. Ugyanis amikor felvetted ezt a küldetést, még nem szembesülhettél a hibával, csak akkor amikor megközelíted a területet, és elkezdi bespawnolni a személyeket, tárgyakat. De lehet konfigurációs hiba is, pl ha a logs fájl üres, vagy textúra hibát ír ki az is lehet, hogy egy ilyen "spawnoló" helyen lelőnek, vagy hirtelen mozdulatot teszel, és a hirtelen megnövekedett adatokat a gép nem tudja feldolgozni, és kidob de ez csak az én véleményem, tapasztalatom. Az elmentésedbe belekerül a bug is, ilyenkor a feladat felvétele előtti mentés viheti tovább a játékot.

(#34824) Erdő válasza Laris2 (#34823) üzenetére


Erdő
tag

Kösz a tippeket! Próbálkozom...
Pripjatyban nem engedett menteni, de a Jupiterre való utazás előtt az autosave-et megcsinálta. Utána örültem, mert Jupiteren és Zatonon működött az F5 (mondjuk érdekes lett volna Pripjatyban mentés nélkül akciózni), de korai volt: néhányadik alkalommal már ott is lefagyott. Gyanakodtam egy új fegyverre, de aztán az előtt is csinálta, hogy azt átvettem volna. Mindig a gyorsmentésre fagy le, hibaüzenet nincs. Menüből pedig nem enged menteni, nem csinál semmit a "Mentés" gombra kattintva.
Már újraraktam a játékot, de az nem segített.

Wind of Time magyarítás: https://drive.google.com/drive/folders/0B73H3Id1W-adb2d4cnVZLTMxVXc?resourcekey=0-1pUMj3yh6KEWaGg0McZi_Q&usp=sharing

(#34825) DEARevil válasza hubai38 (#34808) üzenetére


DEARevil
tag

Nem szórakoztam sokat, azt tettem amit írt, felraktam a COP-ot, utána ment a last day is. Sőt jobban fut mint a COP. Köszönöm a válaszod :)

(#34826) DEARevil válasza Antonius1978 (#34809) üzenetére


DEARevil
tag

Folyamatosan frissítettem minden szükséges komponenst, soha nem futottam hibába. Most pl a rendes gépemen nincs se egér se billentyűzet a LD alatt :)

(#34827) DEARevil válasza Antonius1978 (#34810) üzenetére


DEARevil
tag

óóóóó nekem a kedvencem ez a két mod, taktikailag a legjobb a stílusomnak. Viszont kipróbálom, amit említettél. Gyakorlatilag eddig minden Stalker mod elindult, már ha volt türelmem bíbelődni :) Neked is köszönöm a segítséget, és mindenkinek!

(#34828) DEARevil válasza kekeeci (#34813) üzenetére


DEARevil
tag

parancsikon :D Nem trükköztem semmivel.

(#34829) ' Tzs , válasza sklopp (#34819) üzenetére


' Tzs ,
senior tag

sklopp: Na ennek én is örülnék! Én is támogatnám! Az a mod volt az amit évekig vártam és még fogok is, mivel nagyon nem megy az orosz... :(( :)

Anno én is feltettem Shield a komplett Diverzánst. Ha kell megint meg tudom majd osztani, nálam nincsenek ilyen hibák amiket ti leírtatok. Van az a csaló menü azzal próbálkoztatok már? Elég sok mindent meg lehet oldani vele.

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#34830) Erdő válasza ' Tzs , (#34829) üzenetére


Erdő
tag

Én nem néztem a "csaló menü"-t. De hogy tudna az segíteni?
Mit értesz komplett Diverzáns alatt? Nem azt a patch-elt exe-t használtad, ami Shield oldalán van?

Wind of Time magyarítás: https://drive.google.com/drive/folders/0B73H3Id1W-adb2d4cnVZLTMxVXc?resourcekey=0-1pUMj3yh6KEWaGg0McZi_Q&usp=sharing

(#34831) hubai38 válasza Erdő (#34830) üzenetére


hubai38
aktív tag

Menű,f2 és mehet a csalás. ;] ;] ;] ;]

(#34832) Erdő válasza hubai38 (#34831) üzenetére


Erdő
tag

Köszönöm!
De a gyorsmentés lefagyáson ez hogy segít?

Wind of Time magyarítás: https://drive.google.com/drive/folders/0B73H3Id1W-adb2d4cnVZLTMxVXc?resourcekey=0-1pUMj3yh6KEWaGg0McZi_Q&usp=sharing

(#34833) hubai38 válasza Erdő (#34832) üzenetére


hubai38
aktív tag

Sehogy,ha egyszer elkezdi akkor :O .

(#34834) Sensut válasza hubai38 (#34833) üzenetére


Sensut
őstag

Ezt már tárgyaltuk régebb, amikor Shield is kinlódott a bugokkal. Viszont én simán végigvittem nem is egyszer a Diverzánst egyetlen hiba nélkül. Azt találgattuk, hogy nem-e az alapjáték verziója a ludas? Az enyém a legutolsó lemezes angol verzió és soha nem volt problémám modokkal vele.

(#34835) Erdő válasza Sensut (#34834) üzenetére


Erdő
tag

Igen, az valószínű. Csak sajnos a lemezes verzióm már elmúlt, kapni meg sehol sem lehet. Egy oldalon találtam meg a játékot, de ott is azt mondták, hogy már egyik beszállítójuknál sincs. (Külföldről nem szeretnék rendelni.)

Wind of Time magyarítás: https://drive.google.com/drive/folders/0B73H3Id1W-adb2d4cnVZLTMxVXc?resourcekey=0-1pUMj3yh6KEWaGg0McZi_Q&usp=sharing

(#34836) Dhampir válasza Sensut (#34834) üzenetére


Dhampir
félisten

A nocd-t rátetted a lemezesre, hogy ne a meghajtóról fusson?

(#34837) Sensut válasza Dhampir (#34836) üzenetére


Sensut
őstag

Nem a no CD-t, hanem a tunningolt exe-t. Vannak azok a patchelt exe-k, amikkel a játék kezeli (állítólag) a 4 GB RAM-ot. Mind a 3-hoz van egy ilyen és az eleve NO CD is.

(#34838) hubai38 válasza Sensut (#34834) üzenetére


hubai38
aktív tag

Ja igen biztos igazad van.

Én is elég sokat játszottam vele és nekem sem volt gond vele,igaz én még sosem tudtam a végére érni.

(#34839) Dhampir válasza Sensut (#34837) üzenetére


Dhampir
félisten

No, ezt nem is tudtam, köszi az infót.

(#34840) Sensut válasza Dhampir (#34839) üzenetére


Sensut
őstag

(#34841) Dhampir válasza Sensut (#34840) üzenetére


Dhampir
félisten

Köszi szépen, elmentettem. :R

(#34842) Antonius1978 válasza Sensut (#34840) üzenetére


Antonius1978
addikt

Ez hasznos cucc, mindjart rateszem a Turulra, meg a Fotografra is,
Szerintetek hogyan lehetne lemerni, hogy valoban kihasznalja-e a jatek ez a dolgot?

(#34843) shield válasza Antonius1978 (#34842) üzenetére


shield
Topikgazda

Végeztem a Chernobyl Chronicles moddal, vagyis jobban mondva, csak majdnem.
A Pöröly és csapata likvidálása kimaradt. Még jó, hogy ráakadtam a júniusi hozzászólásokra, amikor valaki rákérdezett a Pöröly likvidálására. Amikor Ladik elengedett, én csak a meneküléssel voltam elfoglalva, a monolitos lövéseit kikerülni. Nem is vettem észre az új feladatot. Ki kellene valamit találni ide, hogy az ember ne siklodjon át ezen a feladaton.
Amúgy nagyon könnyen átvergődtem az anomáliák közt, a csavarok segítettek, ja meg a térkép, mert a mutatott irány az rossz volt.
Az összes cuccom megmaradt, csak egy leromlott páncél, egy pisztoly és pár apróság veszett oda. Lepakoltam a Mosodában, miközben a két gyilkos stalker majdnem kinyírt, de pórul jártak.
Majd egyszer újra kell játszanom, mert a hosszú idő alatt már elfelejtettem a történet elejét.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#34844) Antonius1978 válasza Sensut (#34837) üzenetére


Antonius1978
addikt

Kiprobaltam a Turul moddal ezt a 4 gigas cuccot, mit mondjak, meg gyonyorubben fut, kevesebb szaggatas van (annak ellenere, hogy a szaggatasokat nagyon sikerult lecsokkenteni a hibas hangallomanyok helyrehozatalaval)...

A Fotograf mar eleve ezzel a 4 gigas cuccal futott...

shield ezt a megoldast a modban nem csipaztam, hogy a cuccunkat nem tudjuk visszavenni az eromu teruleten...Ugyan miert is nem? Talan elparolog a levegoben? Meg abban az esetben is, ha szetosztottak a cuccainkat a monolitosok kozott, akkor mindegyiknel meg kellett volna talaljuk a cuccaink egyes reszeit, de nem, a nagy Monolit elvitte a fenebe, vagy arrafele :D
Hat hogy ne sikuljunk el a feladat mellett, be kell iktatni Ladik dumajaba, hogy bosszulj meg, nyird ki Porolyt es csapatat, es akkor vagni fogja, azki jatszik, ennyi. Csak meg kell keresni a megfelelo allomanyt, es a szovegbe beletoldani, ennyi.

(#34845) shield válasza Antonius1978 (#34844) üzenetére


shield
Topikgazda

Én is Ladik dumájára gondoltam, ott figyelmeztessen.
Figyelj, most mi van a Turullal? Mikor lehet játszani vele vagy tesztelni?
Azt hittem hogy már ki lesz adva, de csak nagy csend van. :F

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#34846) Antonius1978 válasza shield (#34845) üzenetére


Antonius1978
addikt

Hat ha tesztelni szeretned, akkor a jovo heten valamelyik nap feldobom neked valahova.
Hetvegen keves az idom es hetfon se nagyon lesz szerintem.Kulonben mint tudod, felkesz allapotban van, azaz nincsenek benne lezsirozva veglegesen, hogy melyik fegyvert mikor kapjunk meg, mikor es kitol kapjuk meg a bizonyos Exo-kat, persze otletek vannak/voltak, csak nincs megcsinalva, kivetel 5 pancel, amiket alapjaraton tudsz megszerezni (Tiszta Egbolt Exo - Furgetol, Tiszta Egbolt SEVA - Furgetol, Szolgalatos vagy Szabadsagos Exo - annak fuggvenyeben hogy kikhez csatlakozol, es vegul Pripjatyban alapbol a Katonai Exo, amit a fegyvermestertol kell majd elkerni).
Van meg 4 Exo, amire van otletem, a Sztalker Exo (ez lenne az alapjatekbeli sima Exo) az Spartakusztol jonne (ha oket fogadod fel a tudosok orzesere), a Zsoldos Exo pedig azoktol a Zatoni zsoldosoktol, akiket szinten felfogadhatsz a tudosbunker orzesere, a Bandita Exo pedig akkor jonne, ha Szultan oldalara allnank.A Monolitos Exo pedig akkor kerulne hozzank, amikor megtalaljuk Koszat es monolitos csapatat.
Tehat annak fuggvenyeben hogy hogyan valasztunk 5 Exohoz mindenkepp hozzajutunk, aminek a csucsa termeszetesen ugyis a Katonai Exo, mert az a legjobb. (meg szeretnek/szerettem volna egy vaganyul kinezo fekete Exo-t, de annak a skinje nagyon rossz volt, es abban maradtunk, hogy talan, de csak talan majd xFreex kijavitja es esetleg be is kerul, talan ha majd egyszer akad valaki aki beszalljon, akkor az megcsinalja)
A fegyverek meg szet vannak szorva ide-oda, ahogy az otleteim/otleteink nyoman xFreex megprobalta ide-oda elhelyezni oket, de vegleges allapot nem alakult ki, mert mindig uj otleteim jottek, es emiatt megunta es abban maradtunk, hogy egyelore tobbet nem valtoztat, amig meg nem lesz a vegleges helyuk, en ugyan azota tobbszor is jatszodtam mar a Turullal, egyszer meg is probaltam felallitani egy fegyver sorrendet, hogy mit mikor hol kapunk, de nem jegyzeteltem le,igy megint nem tudom a sorrendet, meg kellene bele meg 1 pisztoly is.
5 uj kepzodmeny is be van teve, azok helyet majd egy osszefoglaloban le fogom irni, csupancsak azert hogy eleve tudja majd az aki jatszik, hogy hol keresse. (kulonben mindent, amit xFreex betett a jatekba, megtalalhato a Szkvadovszk tetejen egy ladaban :DDD :C )
Es meg van par aprosag, amit xFreex megvaltoztatott, de azokat fedezze fel aki kiprobalja :D
Nagyjabol ez jutott eszembe.

(#34847) shield válasza Antonius1978 (#34846) üzenetére


shield
Topikgazda

Én azt hittem hogy készebb állapotban van, mert egyszer mintha lett volna róla szó, hogy valaki neki áll tesztelni. Arra gondoltam, hogy már csak a végső simítások vannak vissza.
Így akkor nem akarok neki állni. xFreexel mi van? Lesz ebből még valami?

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#34848) Antonius1978 válasza shield (#34847) üzenetére


Antonius1978
addikt

Valo igaz, hogy elkuldtem vagy 2-3 embernek, de mar azt sem tudom kiknek :DDD , mivel elfelejtodott, ok sem jeleztek semmit vissza, vagy ha igen, akkor az is elfelejtodott.
Nyugodtan jatszodhatsz, mivel gyakorlatilag ugy fogd fol, hogy ez egy fegyver, pancel es kepzodmeny+grafikai mod az alapjatekhoz.Ennyi, se tobb, se kevesebb.

xFreex nem hajlando velem a Turulrol beszelni, igy azt lehet mondani, hogy kiszallt a tovabbi fejlesztesekbol.
Kinsinoo-t kertem meg anno, hogy a tapasztalatai alapjan probaljon meg par kuldetest irni (mas modokbol, vagy az alapjatekbol kiszedett scriptekbol), hogy pl a tudosok megvegyek a mutans testreszeket, ezt o egyszer meg is csinalta, de az a fejlesztes valahol az otthoni gepemen van, es akkor nem tevodott be ebbe a valtozatba ami nekem van, mert hibas volt picitt, a burer testreszt nem vettek meg a tudosok (valami hiba volt a scriptben), es igy nem tettem bele a kotegelt valtozatba.
Esetleg remenykedem meg abban, hogy talan idovel kerul majd meg 1-2 ember, akik ertenek a moddolashoz, es akkor talan el tudnek kepzelni egy olyan Turult, mint pl az Enot ha jol emlekszem, hogy a helikopteres kivonas utan meg atkalandozhatunk mas palyakra.Van jo par palya, melyek ritkan latottak, es azokat egybefuzve, valamint kuldeteseket irni rajuk lehetne egy erdekesebb modot krealni.Viszont ezt leirni konnyu, megvalositani nehez.En mar csak annak is orulnek, ha a jelenlegi mod elerne a kiforrott vegleges valtozatot.
Habar ahhoz is a terveim szerint kellenenek meg uj fegyverek, mondjuk 5 darab, amiket egy ismerosom meg is csinalna, viszont 40 ezer forint darabja, igy az 5 fegyver mondjuk 200 ezer forint.Habar ezeket a fegyverkerelmeket akar at is lehetne vinni nemzetkozi oldalakra, mivel ha egyszer meg van rajzolva egy modell, akkor azt barmelyik modba be lehet portolni.Ha 1000 nemzetkozi sztalker adna egyenkent 200 forintot, mar meg is lenne az 5 fegyver fel even belul :C

(#34849) Yutani


Yutani
nagyúr

Meg tudnátok mondani, hogy a Dacolva a halállal első részének mi a vége? Navigátornak odaadtam a két képződményt, gondolom most várni kell (csak spawn menüből tudtam az Illúziót megoldani). Arra vagyok kíváncsi érdemes-e még húzni vele az időt. Alapvetően tetszik, csak bosszant a teljesíthetetlensége.

#tarcsad

(#34850) Papa Joe válasza Yutani (#34849) üzenetére


Papa Joe
tag

Néhány oldallal ezelőtt, szépen kifejtette ezt valaki. Sajnos már én sem nagyon emlékszem, de kb ott a vége ennek a résznek.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.