- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #34842 üzenetére
Végeztem a Chernobyl Chronicles moddal, vagyis jobban mondva, csak majdnem.
A Pöröly és csapata likvidálása kimaradt. Még jó, hogy ráakadtam a júniusi hozzászólásokra, amikor valaki rákérdezett a Pöröly likvidálására. Amikor Ladik elengedett, én csak a meneküléssel voltam elfoglalva, a monolitos lövéseit kikerülni. Nem is vettem észre az új feladatot. Ki kellene valamit találni ide, hogy az ember ne siklodjon át ezen a feladaton.
Amúgy nagyon könnyen átvergődtem az anomáliák közt, a csavarok segítettek, ja meg a térkép, mert a mutatott irány az rossz volt.
Az összes cuccom megmaradt, csak egy leromlott páncél, egy pisztoly és pár apróság veszett oda. Lepakoltam a Mosodában, miközben a két gyilkos stalker majdnem kinyírt, de pórul jártak.
Majd egyszer újra kell játszanom, mert a hosszú idő alatt már elfelejtettem a történet elejét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest