Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaki92
senior tag
válasz
Alienhun79 #22049 üzenetére
jaja! adja! meglepődtem mikor mentem smaragdba aztán egy rakéta a fejem mellett elrepült és becsapódott.Dmeg mikor bementem az egyik kis kunyhóba aztán átdobott egy anomáliába a szennyvíztisztító mellé!
meg alapból tetszik a misery grafikája! szóval ez a mod nagyon adja!köszi!
-
Alienhun79
tag
válasz
Antonius1978 #22046 üzenetére
Okés megprószálom, hátha van remény.
-
kislaki92
senior tag
válasz
Alienhun79 #22034 üzenetére
-
Antonius1978
addikt
válasz
Alienhun79 #22034 üzenetére
Hmh, latom, hogy mar megtortent a kivonas, mert csak a zombis kuldetes maradt ?
Akkor szerintem valami elmaradhatott, vagy valami hiba folytan valami nem tudott elindulni, de az is lehet, hogy meg elindulhat.Lam menj a tudosokhoz, mert az is megtortenhet, hogy a kivonulas utan kapod a kuldetest, habar en nem igy emlekszem.De azert meg megprobalhatod, menj el a tudosokhoz, lam mifele kuldetest akarnak adni, ha akarnak egyaltalan. -
kislaki92
senior tag
válasz
Alienhun79 #22043 üzenetére
működik! csak az előző verzióból a mentésemet akartam betölteni! tökéletes a magyarítás hozzá! lehet ide az összefoglalóba ki kéne dobni nem?
-
kislaki92
senior tag
válasz
Alienhun79 #22042 üzenetére
nem semmi! szeressük a skyrimet! egyébként ez már jobban tetszik! viszont a honosítás ezzel nem működik...
lost alpháról amúgy valami hír? remélem meg kell venni ! :
örülnék lemezes változatnak!
és amúgy köszi a tippet! -
Alienhun79
tag
Nem semmi ez a grafika [link], ha egyszer Dezodorék alá tolnák a Lost Alphának, tuti behubesza
-
kislaki92
senior tag
válasz
Alienhun79 #22039 üzenetére
most a te verziódat is megprószálom...mert ez az orosz volt...és mivel hunosítás működött vele nem foglalkoztam vele
mindjárt kiderül
-
kislaki92
senior tag
válasz
Alienhun79 #22038 üzenetére
a.a a leltáram meg miserys
-
pvtneo
csendes tag
válasz
Alienhun79 #22033 üzenetére
A Shoc-os AMK akad meg mindig, a Doom's-ot például szépen leszedte :/
-
Alienhun79
tag
válasz
Antonius1978 #22027 üzenetére
-
pvtneo
csendes tag
válasz
Alienhun79 #22005 üzenetére
Valamiért mindig bekrepál a linked
Olyan 50 %-nál összeomlik a böngésző, nem tudsz valamit javasolni ?
-
kekeeci
senior tag
-
Antonius1978
addikt
válasz
Alienhun79 #22025 üzenetére
Ne kezdd ujra, mert lehet hogy nem csinaltal meg valami olyan kuldetest amit kell, es azert nem indul a szkript.Tegyel be 1 kepet, hogy milyen kuldetesek aktivak jelenleg, es hogy a tudosoknak mifele kuldeteseket hajtottal vegre, mert ha jol emlekszem, akkor a tudosoknak mindent vegre kell hajtani...
-
kislaki92
senior tag
válasz
Alienhun79 #22025 üzenetére
orosz verziót nyomtam fel...mert tegnap este 99%-nál elment a net
de egy printscreent csinálnál a főmenüdről? -
kislaki92
senior tag
válasz
Alienhun79 #22015 üzenetére
működik a hun hozzá!
-
Aarpok
őstag
válasz
Alienhun79 #22015 üzenetére
-
ReznovMan
csendes tag
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl AMK Mod... valaki játszott már vele?
? -
kislaki92
senior tag
válasz
Alienhun79 #22013 üzenetére
vedd elő azt a detektort tényleg amit Anto mondott...egy prototípust...
a tudósok adták/adják egy küldihez.amikor a szolgálatosok bent ragadtak egy téranomáliában
-
Antonius1978
addikt
válasz
Alienhun79 #22010 üzenetére
Csak akkor lesz ott amikor a tudos vagy ki ertesit, hogy valamit kell csinalni...megjelenik a kepernyo bal felen a szoveg.De ez csak a vege fele lesz, ugyhogy ne siesd el, csinalgassad a kuldiket a tudosoknak.
Mar nem tudom mi kell hozza hogy aktivalodjon a dolog.Amikor aktivalodik, csak akkor jelenik meg a gomb, es asszem hogy a "mittudomenmilyenfajta" detektor kell a kezedbe legyen. -
dodopek
addikt
válasz
Alienhun79 #22010 üzenetére
Agropromba egy térkapun keresztül tud átmenni, ha jól dereng, az északi fennsíkon, a helitől nem messze...
-
Alienhun79
tag
válasz
Antonius1978 #22009 üzenetére
Hát valamit akkor el baltáztam, hm ez van ha angolul viszem végig. Nálam nincs semmi a kőfejtőben a gép alatt, ki hagytam egy két küldit tuti
-
Antonius1978
addikt
válasz
Alienhun79 #21991 üzenetére
Mindent ertek.Ugy van ahogy Aarpok mondja, a Sotetvolgyve egy kuldi kapcsan tudsz atmenni, a terkapu a nagy kővájó alatt lesz.Agropromra nem emlekszem, viszont mintha az Enotban is at tudtal volna oda menni valami miatt, mar nem emlekszem pontosan.
Sajnos akkor az ilyen 1 loves, puff az nem jon be nekem.Kivetel ha keves benne a szorny es ellensegs sztalker/bandita/katona, mert akkor ugy meg van ertelme.
En neztem Misery videot, de az talan csak a simma Misery volt ? Fene tudja, a Kisorias kb 2 tar 7,62-es loszertol kifekudt. -
kislaki92
senior tag
válasz
Alienhun79 #22007 üzenetére
fúú..ez nagyon nagy lesz!
-
kislaki92
senior tag
válasz
Alienhun79 #22004 üzenetére
jah ezt már láttam!ügyes a srác!
-
pvtneo
csendes tag
válasz
Alienhun79 #22001 üzenetére
Meddig él ez a link ? Asszem letöltöm a ZINTERNETET
-
kislaki92
senior tag
válasz
Alienhun79 #22001 üzenetére
köszönöm! te gyűjteményed?
kár,hogy csak 100kb/s-al jön! de holnapi program meg van...meg úgy az egész havi...
csak legyen stabil
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Fekvő AT Gépház + Tápegység
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest