Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31288) Williamgrant válasza razorbenke92 (#31282) üzenetére


Williamgrant
veterán

Röviden:
Az auchanos terminálok szarok. Lassan egy éve nem tudtam fizetni az Auchannál revos NFC-vel, mert a terminál mindig Error 50-et dobott. Persze nem részletezte mi ez, csak annyit hogy "Elutasítva". Megkerestem a Revolut ügyfélszolgálatot, futottam rajta több kört is, de közölték hogy szerintük a terminál szolgáltató utasította el a tranzakciót, nem ők.
Megkerestem az auchan ügyfélszolgálatot, ahol kvázi közölték hogy le se szarják a problémám, mert BIZTOSAN hogy a Revoluttal van a baj. Főleg azért idegesített mert minden más NFC-s tranzakcióm hibátlanul ment előtte és utána is. Prémium user vagyok, nem hiszem hogy limitbe futottam volna.
Mindegy is, tojtam az egészre egy idő után, elfogadtam hogy oda kp-t viszek. Pár hete újra bevásárlás, reflexből telóval fizettem és voilá', működött. Közöltem is a pénztárossal hogy eddig ez nem ment.
Szóval nem hiszem hogy a Revolut hülyesége lenne az auchanos hiba.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.