Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Dummykat gyártok, azért kell.
-
stufen2
aktív tag
Nincs valakinek egy hibás 8210-ese?
-
kadam4
tag
Retró Nokia, bár nem mobil..

-
ferret77
aktív tag
Van nálam egy N95, amin ez a videó van gyárilag.
Amúgy ha valakit érdekel, eladó. Nincs képe, de tv-re kötve látszik, hogy működik.
-
-
TommyX_
őstag
válasz
shimano1978
üzenetére
Total Recall v.2.00-ás verzió, szerintem jó lesz.
KSparrow:
"téglához hasonló Nokia 5110-es okostelefonra,"
-
KSparrow
őstag
Itt ez a cikk. Aranyos infografika.
De az első mondaton nem tudom magam túltenni, akkora baromság van benne. kinek van meg? -
shimano1978
csendes tag
Nokia E71-hez keresek stabilan működő hívásrögzítő programot.

-
stufen2
aktív tag
Eddig nekem még nem volt maemo-s dolgom, de még symbian se szóval teljesen kezdő vagyok, nem próbáltam eddig semmit se, azt se tudom, hogy kell.
-
stufen2
aktív tag
Valaki tud n800-ra normális böngészőt a gyári az elég halott, nem nagyon nyit meg semmit

-
Earl_Muttley
őstag
Valakinek nincs egy fehér SE W200 akkufedele?

-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2
üzenetére
Nem tudom, miért, de nekem kicsit ki is folynak. Még jó, hogy ott a papír, és nem folyik az érintkezőkre. De majd meg kell nézzem mindet, milyen állapotban vannak, mikor hazamegyek.
Ma voltam piacon, volt pár régiség, ugy előlapos 5130 (majdnem 5110); 5€, 6233 10€, de a legjobb, amit el is hoztam: fekete Nokia E6, független, Symbian Annával: 15€. pár hete meg egy 5800 Navit vettem 7€-ért. Végre itt is találok jó dolgokat. Volt második héten egy dobozos maku 9300, de azt kihagytam, kicsit sajnálom, de az e6 most kárpótolt

-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Igen. Volt sima is, telenoros. Ez független. Kb ezért cseréltem le. Más bajom nem volt az OMAP-pal sem, kicsit nettel melegedett talán. Amúgy jó a Z10, csak az akku mobilnettel nem mindig bírt ki nekem egy napot. A Z30 most 2 npig is elmegy, ha spórolok a nettel. ha nem, akkor 1,5.
A 8910 jü ötlet, de nincs bele jó akkum, sorra halnak meg. Meg akkor már inkább a 8800, ar rendesen csattan

-
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow
üzenetére
Köszi a tippeket!
Csak szépen sorban:
E90: miután letettem, akartam használni, de nagyon nehéz volt. de van rá esély, benne van egy csomó név
7110: Makulátlanom van, teljesen felújítottam, nem akarom koptatni
5730: Anno 808 és E90 között használtam E75 protot, jó volt E90 után egy 3,5-ös Jack, de zenelejátszóval egy agyhalál lezárni, mert ugye a hívás vége a bekapcs. gomb: így egyrészt nem lehet nyomogatni, int N82-n, mert mindig bejön a kikapcsolási menü, másrészt meg nem tudom lezárni amikor a zenelejátszóban vagyok. Mondjuk a zenelejátszó gombokkal már lehet jobb kicsit... Persze, nem a 38 perccel van a gond (Life timert nem nullázok gyűjteményi telefonon, elvből), meg 5310 helyett akartam is nagyon ilyet, még átgondolom. (lehet nem tudok ellenállni, csak beköltözni macera)
N90: Esélyes, karira meglepem magam az 55 órással, ki akarom próbálni, szerettem azt a típust. N93 volt, (N92 túl drága volt ahhoz, hogy használjam) de nem nézték meg annyira. A 2110-est inkább, de az kiesik a frekvenciaváltás miatt.)
Szerk: kimaradt a 6650: Nekem a nagy beszerzés előtt volt (ó, én, a hipszter), még a 2012-es kiállításra. Kicsit drágább volt, félteném használni.
9500 volt, nem akkora eresztés, bár szépem van, de.. Áh. 3300: fel van újítva, plusz annyira nem szerettem, egy hétig használtam, macerás SMS-ezni. QD: Proto, vagy a demo? rendesem csak ramaty van. N-gage sima: túl szép, meg nagy. és nem hallottam jól Dumboként a másik felet. Bár lehet csak süket vagyok.
E50, E52: Tudom, az csak nekem nosztalgia: de az megvan akkor is, ha bekapcsolom, meg megnyomogatom. Ahhoz nem kell használni, igazad van.
Tornado: ilyen tokom tuti nem lesz, Z30-ra nem kapni UGY tokot, pedig átjártam Budapest kínai piacait. végül bolhán találtam gyári bőr flip tokot. Iphone-om meg androidom elvből és (előbbi) anyagi megfontolásból sose lesz, a következő főtelefonom tuti Lumia lesz, de hogy milyen, még kérdés. Szerintem 930, de ez még vagy egy év, a Z30 nagyon jól szolgál.
Quailstorm: Van X5, de az nullperces, mindene gyári fóliás. Amim volt használt, az már Stufen tulajdona (legjobb tudomásom szerint), kétlem, hogy karácsonyra visszahozza nekem
Amin agyalok, és tudom, ellene megy az elveknek, de: Otthon el vnan rakva (kb tablet volt otthon, azaz villogott a Facebook miatt) a Z10. És sajnos, ha belegondolok, ha nincs is mobilnetem, a 808 már nem jó facebookra, még wlan-nal sem. Harmadik telefont meg hogy vigyek? szóval lehet az marad, ismerem is, szeretem is, és wlan is van... Remélem erős leszek, és ráveszem magam.

-
ferret77
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
5730-ban le lehet nullázni a life timert fél perc alatt.
Én is a 7110-et mondom, az feltűnő. Antennás, flippes.
Vagy N93(i), esetleg 9500, 6650(2003-as természetesen), 3300, N-Gage QD, na és persze a sima, amivel elefántfülezhetnél
E50-re senki nem fog ráhederíteni se. E52-re se, sokan használják. Viszonylag új. Az okostelók 3310-ese. Tömegteló.
-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0
üzenetére
Jaj atyám. A Samsung mikor menő? Soha
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kár, hogy a Telenor lelőtte a 900mHz-t, saját számmal már nem menőzök a 8110-zel. Nem baj, ha valakinek van ötlete, milyen Nokiával nyomuljak a két hétben, mikor otthon vagyok..Sőt! Pörgessük fel a fórumot!
Milyen telefont használjon KSparrow a két hétben, amíg otthon van? Feltételek: Ne legyen túl kommersz, pl 3310. Ne legyen csajos, azaz 7380 (bár mivel a 7280 kiesik az akku gyengesége miatt, ezt lehet bevállalom, de nem csajozni, mert nem írom be a nevét....
) , 7373. Ne legyen 6310. Csak mert ne. Szép, sokan szeretik, de még van, aki használja, nem feltűnő.Jelenleg a listában vannak:
e50 - Régen szerettem, csak a fém illesztés húzta a növekedő szakállam (=borosta), és túl kicsik a gombok. 1 napig akarom használni azért.
e52 - Céges telefonom volt, a célnak megfelelt, de csak akkor használom, ha nincs jobb.
5730 - Nem sokkal azelőtt lett meg, hogy kijöttem Németországba, így most akarom használni, de lehet hagyom, maradjon 38 perc a life timer, úgyse tud újat mutatni.
E61 - Szerettem régen, 3 hónapig használtam is, na meg vagány nagy tepsi.
E90 - Ó a nosztalgia, 9 hónap. Használnám, ha nem lenne ilyen batár nehéz.
7700 - Bármennyire nagy a kísértés, NEM használom
8800 - Lehet sima vagy sirocco, elegáns, csak halk és gyenge az akku. De egy estére villogni jó lehet...
Sony Xperia P - Magenta színű, tokban is gáz kicsit, és nem akarok androidot, a cél a retró.
Lumia 800: Talán kipróbálom, kíváncsi vagyok.Tuti kiesik: 9110, 9210: Szeretem, de macerás az akku, tokban kikapcsolgatnak, nem éri meg. 7700, 7600: többet ér, mint a buli, hogy használom (bár a 7600 proto-t használtam, de nem tudtam rajta írni. Ugyanezen okból kiesik a 3650 is).
Vagyis a feltételek:
Menjen Telenoron, tudjak rajta SMS-t írni meg telefonálni.
Ha lehet, akkor ne egy mainstream c3 legyen, akkor már valami értelmes, mg ha régebbi is, pl 6600
Nem feltétel:
a multimédia: Akár kártya nélkül is, de a 808 nálam lesz, mert "zene nélkül mit érek én", meg a kamera is kell;
a mobilnet: otthon nem lesz visszaaktiválva két hétre
az érintőkijelző: sőt, ha lehet hanyagoljuk, vagy max rezisztívVárom a javaslatokat! Vétó előfordulhat, tekintetbe véve különböző hibákat, nem Telenor hálózati függőséget, nullpercességet.
Gyűjtemény állapota: Majdnem teljes Nokia az N-és E szériával bezárólag, valmint csekély X, C, és Lumia jelenlét. Pontos állapotot nem közöltem soha, tudom. De be lehet tájolni, hogy 380-390 db körül van összesen, képek pedig a téma összefoglalóban, melyek segítik a tájékozódást (de persze közel sem teljes, hiszen 5XXX mappában csak az 5510 van, holott teljes a strapa-széria (5100, 5210, 5140 (i), 5500, stb.). -
dz1989
senior tag
Nagyon szépen köszönöm Nektek hogy segittettetek.
) 
-
ferret77
aktív tag
Nem sok különbség van a végleges és a proto között. a sim foglalatnál van némi különbség.
Még egy memóriakártya is van benne, de nincs rajta semmi.
A doboz is olyan, mint a végleges, csak sima fehér.
Sajnos fel kell áldoznom miatta a véglegeset, ha valakit érdekel, akkor eladó.

-
KSparrow
őstag
válasz
dz1989
üzenetére
Üzemmódot bent lehet, bármikor megnyomod a menü gombot, és az utolsó menüpontok között lesz az üzemmód.
A programok: Elvileg valahogy le lehet őket simán másolni, a sima telefonnál a kártyán voltak, a 9210i-n a telefonban, mert nagyobb a memória. Sajnos olyat is lehet csinálni ,hogy a file managerrel letörölted a saját file manageres adatokat: vagyis kilépés után nem indult el többet. -
dz1989
senior tag
Üdvözlet mindenkinek.
Van egy 9210i nokiám és a gyári alkamazások név szerint: File mangere a word exel stb..., valamint még a számológép hiányoznak.
Továbbá hogy kell csengőhangot beállitani és üzem módott szetkeszteni?
Segitséget előre is köszönöm -
zorzy4
addikt
-
lehella
senior tag
Nem ez volt a baj, mára megint működik a Realplayer, tegnap végigpróbáltam a kapcsolatokat. Szerintem a vodafone szarozott valamit, vagy a Symbi, nem tudom.
KSparrow: Opera Mini lesz a YT böngésző, onnan ugyanúgy működik tovább. Valamiért nem mennek ezek a 2+ verziós appok.
-
ferret77
aktív tag

-
ferret77
aktív tag
Mai szerzemény. Sima N-Gage Proto. Sima fehér dobozban van, rá van írva alkoholos filccel, hogy NGage proto. Benne van tojástartó, töltő, adatkábel, hozzá való füles.
Új, 0 perces 7600, dobozos, összes tartozékkal. A barna szélű, fehér színű.
Full dobozos 9500 újszerű.
Majd teszek fel képeket. -
KSparrow
őstag
válasz
lehella
üzenetére
Én valahogy sose voltam appmániás. Most se vagyok. BB-n van majdnem minden gyárilag, a 808-ra is kb csak az extra buttons kellett az egyszerűbb billentyűzár miatt, meg egy eq widget. Z30-on csak 1-2 játék(Gta3, fallout shelter és szókereső), waze, google chat, instagram van fent (amit használok is) meg most küldöldre jó a Deutsche Bahn navigator. Ennyi. Ja, meg a netbank token app van fent. Ennyi. Nem is tudom, minek mindenre hatmillió app. Stopper? Visszaszámláló? Ott a gyári óra, mind tudja. Naptár is van, nem kell határidőnapló, és jegyzetelni is lehet bele, akár docx-be. Más minek kell? Zenére meg kamerára ott a 808. Még diktafon is van - igaz, ott a 808, és annál jobb minőség nem is nagyon lehet.
-
bunkomen
aktív tag
E50 vodafonos előlap, tmobilos középrész és telenor függő

-
lehella
senior tag
válasz
ferret77
üzenetére
Köszi a segítséget, megoldottam az a lényeg
Most hackeltem először symbiant, azért vakoskodtam kicsit. Kicsit félrevezető volt az első leírásban hogy a c: meghajtóra másoljak, nálam ez a Windowst jelenti. Másodikban esett le, hogy a FileBrowser progit használva a telefonnak is van c: meghajtója 
Egész jó program és játékfelhozatal van ezen a nokiaprogramok.hu oldalon
-
lehella
senior tag
válasz
lehella
üzenetére
Felraktam a ROMPatcher Plust. 3 féle program is volt a Belle+bebooo43 zipek alatt. Akármelyikkel néztem, csak az Open4All RP+ tudtam engedélyezni (zöld pipa), az Install Server RP+ vagy az 1.7RP+-t nem, azok piros x-esek ha rájuk bökök, vagy ha Add to auto akkor kék jobbra nyíl, ez normális?
Felmásoltam a telefon c:\sys\bin alá az Installserver.exe-t, amit az installserver92.zip alól vettem elő.
Ezután a NiceLight spéci verziója sikeresen feltelepült

-
lehella
senior tag
válasz
ferret77
üzenetére
Ez a Belle FP1 Hack.zip-ből kellene ugye?
Felraktam a NortonSymbianHackLDD-t, de az van hogy This Norton secu product has expired, please renew..Nem tudok semmit se csinálni vele.
A sima Norton SymbianHack sis felrakása sikerült, kiszedtem a karanténból egy filet, de utána meg a RomPatcher adott megint piros X-et. Ami a leírásokban van C:\ az a telefonmemóriára utal? Most látok az utóbbi leírásodban erre való utalást elsőre, eddig a PC-re másoltam.Lehet nem értelmezem jól a leírásokat, vagy wtf

-
ferret77
aktív tag
válasz
lehella
üzenetére
Akkor ezt a módszert próbáld:
1. Telepítsd a "NortonSymbianHackLDD.sis"
2. Indítsd el az alkalmazást.
3. Menj az Options - Anti-Virus - Quarantine list
4. Menj az Options - Restore all
5. Lépj ki az alkalmazásból és töröld le az alkalmazás kezelőből (Symantec Symbian Hack) és töröld a c:\shared\ mappát. (Ez a mappa nem mindig jön létre)
6. Telepítsd a "RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx" a C meghajtóra (Telefon memória).
7. Indítsd el és engedélyezd a patcheket:
- Open4all - teljes hozzáférés a rendszer mappákhoz (private,sys,system,data, stb.)
8. Csomagold ki az "Install Server RP+ 1.7.rmp" és másold a telefonra.
9. Másold át az "Install Server RP+ 1.7.rmp" a C:\Patches mappába. (Használj FileBrowser vagy X-plore)
10. Indítsd el a RomPatcher+ és engedélyezd at "Install ServerRP+ 1.7" (Add to Auto)
11. Indítsd újra a készüléket. -
lehella
senior tag
válasz
ferret77
üzenetére
Minden stimmel elvileg

A telefont milyen módban csatlakoztassam PC-hez? Kábellel kötöttem össze ugye, tárolóhely, vagy PC Suite?
Felraktam a ROMPatchert, ami induláskor ezzel fogad: \sys\bin\Patcher*. LDD Not found, ha pedig továbbmegyek, akkor látom az Install Server RP+ és Open4All RP+t és ha az All patches->Applyt nyomom akkor mindkettő piros X-es.
C:\ meghajtómon ott van a tmquarantine mappa, bár a neten volt ahol mquaraninet írta. Mindkettőt létrehoztam.
A sys\bin alá is bemásoltam az installserver.exe-t -
ferret77
aktív tag
válasz
lehella
üzenetére
Hát kipróbáltam E71-en az összeset, amit találtam, de csak a nicelight megy.
Ez a verzió elméletileg tört, így nem kér elméletileg reget: [link] Viszont szignózni kell, amit ugye már nem lehet, ezért a tanúsítványhiba kikerülésére hack-elni kell a telót így:1. Csomagold ki a Hack by bebooo43 csomagot, majd csomagold ki Quarantine mappát a C meghajtóra (használj X-Plore-t) így legyen: C:\tmquarantine\
2. Telepítsd fel az Anti-Virus
3. Indítsd el az Anti-Virus
4. Menj az Options - Quarantine list
5. Menj az Options - Restore at all files
6. Lépj ki Anti-Virus és töröld le.
7. Telepítsd a RomPatcher+
8. Indítsd el a RomPatcher+ és engedélyezd a patcheket:
- Open4all - teljes hozzáférés a rendszer mappákhoz
- Installserver - szignózatlan alkalmazások telepítése, ha piros x- et kapsz akkor másold be az Installserver.exe a C:\sys\bin-be! -
-
KSparrow
őstag
válasz
ferret77
üzenetére
Én régen (2012 február, N86) úgy oldottam meg egy 3 napos próbaidős London városnéző alkalmazást, hogy visszaállítottam a dátumot. így mindig volt +3 napom, cserébe az összes telefonos fényképem (és a kis kompakt, amit kivittem, folyton lemerült, szóval sok a telefonos kép) össze-vissza van. Egy rémálom volt rendet tenni otthon, gépen.

Ferret kolléga, mi ez az új Avatar?
(#35306) bunkomen: Ha elég erősen vágta földhöz a kis lurkó, leválhatott a töltésvezérlő IC is.
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Utángyártott.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77
üzenetére
Kölcsön volt adva, arról tájékoztattak hogy a kisbaba földhöz vágta és repedt a plexi. Ezzel semmi gond előfordul
Azt is mondták, hogy valószínűleg meghalt az akksi, mert nem tölt. Gondoltam, hogy csatlakozó lesz a bibi, de nem. Akksi sem. Passz. Egy kis víz csinálhat vele ilyen hülyeséget? Amúgy nem oxidos sehol. Kapargattam a csatlakozót de így sem jó. Holnap jönne érte a vevő egész szép áron, de úgy néz ki így marad a polcra és a telenoros megy a piacra de az a kutyának sem kell. -
bunkomen
aktív tag
Nokia 6303-nál az lehetséges, hogy az alaplap miatt nem tölt? Hiába cseréltem csatlakozót, hiába feszítettem ki a lábait hogy tutira érintkezzen, nem tölt. Illetve a billentyűzet világítás is kedvére működik.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Motoros topic
- Milyen videókártyát?
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- LEGO klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Minőségi Seasonic 850W- os gold minősítésű tápegység!
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Playstation 5 + 1 kontroller
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A régi youtubeot vissza lehet állítani valahogy?