- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #35358 üzenetére
Köszi a tippeket!
Csak szépen sorban:
E90: miután letettem, akartam használni, de nagyon nehéz volt. de van rá esély, benne van egy csomó név
7110: Makulátlanom van, teljesen felújítottam, nem akarom koptatni
5730: Anno 808 és E90 között használtam E75 protot, jó volt E90 után egy 3,5-ös Jack, de zenelejátszóval egy agyhalál lezárni, mert ugye a hívás vége a bekapcs. gomb: így egyrészt nem lehet nyomogatni, int N82-n, mert mindig bejön a kikapcsolási menü, másrészt meg nem tudom lezárni amikor a zenelejátszóban vagyok. Mondjuk a zenelejátszó gombokkal már lehet jobb kicsit... Persze, nem a 38 perccel van a gond (Life timert nem nullázok gyűjteményi telefonon, elvből), meg 5310 helyett akartam is nagyon ilyet, még átgondolom. (lehet nem tudok ellenállni, csak beköltözni macera)
N90: Esélyes, karira meglepem magam az 55 órással, ki akarom próbálni, szerettem azt a típust. N93 volt, (N92 túl drága volt ahhoz, hogy használjam) de nem nézték meg annyira. A 2110-est inkább, de az kiesik a frekvenciaváltás miatt.)
Szerk: kimaradt a 6650: Nekem a nagy beszerzés előtt volt (ó, én, a hipszter), még a 2012-es kiállításra. Kicsit drágább volt, félteném használni.
9500 volt, nem akkora eresztés, bár szépem van, de.. Áh. 3300: fel van újítva, plusz annyira nem szerettem, egy hétig használtam, macerás SMS-ezni. QD: Proto, vagy a demo? rendesem csak ramaty van. N-gage sima: túl szép, meg nagy. és nem hallottam jól Dumboként a másik felet. Bár lehet csak süket vagyok.
E50, E52: Tudom, az csak nekem nosztalgia: de az megvan akkor is, ha bekapcsolom, meg megnyomogatom. Ahhoz nem kell használni, igazad van.
Tornado: ilyen tokom tuti nem lesz, Z30-ra nem kapni UGY tokot, pedig átjártam Budapest kínai piacait. végül bolhán találtam gyári bőr flip tokot. Iphone-om meg androidom elvből és (előbbi) anyagi megfontolásból sose lesz, a következő főtelefonom tuti Lumia lesz, de hogy milyen, még kérdés. Szerintem 930, de ez még vagy egy év, a Z30 nagyon jól szolgál.
Quailstorm: Van X5, de az nullperces, mindene gyári fóliás. Amim volt használt, az már Stufen tulajdona (legjobb tudomásom szerint), kétlem, hogy karácsonyra visszahozza nekem
Amin agyalok, és tudom, ellene megy az elveknek, de: Otthon el vnan rakva (kb tablet volt otthon, azaz villogott a Facebook miatt) a Z10. És sajnos, ha belegondolok, ha nincs is mobilnetem, a 808 már nem jó facebookra, még wlan-nal sem. Harmadik telefont meg hogy vigyek? szóval lehet az marad, ismerem is, szeretem is, és wlan is van... Remélem erős leszek, és ráveszem magam. -
ferret77
aktív tag
válasz
KSparrow #35358 üzenetére
5730-ban le lehet nullázni a life timert fél perc alatt.
Én is a 7110-et mondom, az feltűnő. Antennás, flippes.
Vagy N93(i), esetleg 9500, 6650(2003-as természetesen), 3300, N-Gage QD, na és persze a sima, amivel elefántfülezhetnélE50-re senki nem fog ráhederíteni se. E52-re se, sokan használják. Viszonylag új. Az okostelók 3310-ese. Tömegteló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest