Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
dz1989
üzenetére
Akku egyelőre kérdéses, nem bírtam eddig bebikázni, de van másik Alcatelből, ami szét van koptatva, tehát használni tudom.
Amúgy semmi sincs hozzá, csak a telefon. Függőséget nem tudom, vodát megette, mást nem néztem még. De nem hiszem hogy az Elle volt függőben.Nem a beárazás a lényeg, hanem hogy van-e egy ilyennek respectje vagy eszmei értéke. Ugye nem Nokia, még csak nem is SonyE vagy Motorola. Hanem kínai Alcatel alapú divat izé.
-
-
-
quailstorm
félisten
válasz
dz1989
üzenetére
Nem Phoenix kell hozzá, hanem maemo flasher.
Ez saját mentésem, szerintem teljes.
Amúgy ennyire még anno én se tudtam elbarmolni az N900-at szántszándékkal, bár a lilaság előjött. Remélem nem arról van szó, hogy a 32GB-os eMMC-d meghótt.
-
-
-
draco31
veterán
válasz
dz1989
üzenetére
Itt vannak a képek. Lejárt kártyával tudtam csak kipróbálni, nincs a környékemen egy 30-as sem.

Egy kis szépséghiba lett, amit nem is fényképeztem le, megpróbáltam kinyitni a fülhallgató fedelét, és a gumi már annyira elöregedett, hogy egy darabja letört, tovább nem is piszkáltam. Szomszédomé, kb. 5-6 évet állhatott, most találtam meg, az akku azt jelzi, hogy tele van. Egy piros E250 vagy E250i-je van még, de az nem fogott meg.

-
nokia párti
őstag
válasz
dz1989
üzenetére
Ezalatt a 3 nap alatt elolvastam több száz hsz-t magyar és külföldi fórumokon is, de bármilyen info jöhet.

Taskman progit te nem használtad véletlenül?(process szelektáló vagy mi) Mert állítólag a telefon eléggé pazarol, pl: miután megnyitsz progikat és bezárod őket, ugyanúgy futnak hiába nem mutatja a telefon.Szerk: Igen teljes hard és szoftver reset megvolt, mindent formáztam letöröltem, beállítgattam a telót: kijelző fényerősség 50%-on van, bluetooth, wifi, gps kikapcsolva, gsm hálózat, csom.kap.kapcsolat ha szükségesre állítva. Egyébként tegnap töltöttem 4 órán keresztül kikapcsolt állapotban, délután 2 órakor vettem le a töltőről, azóta volt egy kis fotózás, kb. 10 perc telefonálás, meg kis nyomkodás, 7 csíkból 5 db van most meg. Ez már jobb, mint előtte, de még mindig nem az igazi.

2 dolgot kérnék, ha időd engedi: 1:Akkud neked milyen, letudnád fényképezni, majd feldobni ide? Itt is nagy szórás van állítólag. 2: Milyen szoft. van a telódón? Előre is köszönöm!

-
-
KSparrow
őstag
válasz
dz1989
üzenetére
Üzemmódot bent lehet, bármikor megnyomod a menü gombot, és az utolsó menüpontok között lesz az üzemmód.
A programok: Elvileg valahogy le lehet őket simán másolni, a sima telefonnál a kártyán voltak, a 9210i-n a telefonban, mert nagyobb a memória. Sajnos olyat is lehet csinálni ,hogy a file managerrel letörölted a saját file manageres adatokat: vagyis kilépés után nem indult el többet.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Nintendo Switch 2
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Elfèrt ebben a nagy forgalomba