Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz FoxiestFox #38814 üzenetére
mielőtt bármit elállítanék, ez jelenik meg egészen pontosan:
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
lócitrom
őstag
válasz FoxiestFox #38814 üzenetére
driverezésbe belehalok. de ha sikerül ez lesz a következő.
más: 3330-hoz tényleg létezett hivatalos 5.06 verzió? és ha igen, valakinek megvan az eredeti wintesla csomag esetleg?
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
renegat1
tag
válasz FoxiestFox #38760 üzenetére
Szia! Itt gyárit találtam: [link]
-
zolikaDB
veterán
válasz FoxiestFox #38722 üzenetére
Ó basszus, térdem beremegett...
NFSU? -
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #38724 üzenetére
Ne is mondd.
No, de nemsokára lesz saját kis raktáram, és azzal már sokkal jobb lesz a helyzet.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #38722 üzenetére
Egyszer már kéne csinálnom egy galériát, mert lett egy pár cuccom mostanában.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
novinyul
veterán
válasz FoxiestFox #38656 üzenetére
Tényleg a lehető legszarabb helyen van a csati
[link][ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
ferret77
aktív tag
válasz FoxiestFox #38654 üzenetére
Hülye helyen van. Ha be van dugva a füles, nem lehet kinyitni rendesen a telót.
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz FoxiestFox #38635 üzenetére
Elképzelek egy Nokia 5310 XpressMusic (2007-est) az N91 gombsorával. Úúuuu!!!
E60, 6510, 8910 ha nem is kiemelkedőek, de nagyon el lettek találva (szerintem).Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
novinyul
veterán
-
novinyul
veterán
válasz FoxiestFox #38637 üzenetére
Na nekem csak a "sima" szürke van, de legalább új fóliás De a black tényleg rohadt jól néz ki. Ahogy az N91 is a fekete betéttel
-
novinyul
veterán
válasz FoxiestFox #38635 üzenetére
Nem vagy egyedül Szép lett az N91, bár nálam az első 6650 tetszik talán a legjobban. De ott van a topp mezőnyben nálam a 6230i(a szögletes és végtelenül egyszerű dizájn miatt) N93i, N91 és a 8800 széria. Nagyon sokáig használtam a 6270-t, na az lett még egy elnyűhetetlen telefon.
Sony Ericsson nálam a W800, W995, HazelXiaomi 14 - Retro telefonok
-
Stylewars_kp
őstag
válasz FoxiestFox #38613 üzenetére
Digitális földi adással is megküzd?
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #38601 üzenetére
Ha találok egyet, azt biztosan megtartom, de egy másodiktól már hajlandóbb lennék megválni.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz FoxiestFox #38058 üzenetére
50ért van az ebayen.. bár nem hinném hogy megér annyit.
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
kovy79
őstag
válasz FoxiestFox #38058 üzenetére
Nekem van pár darab (ez csak kijelentés, nem hirdetés!). Majd keress privátban és megmondom, hogy hardveraprón nem lehet kapni!
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
nagyúr
válasz FoxiestFox #38044 üzenetére
Retróban egy év nem sokat számít! 😂
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #38029 üzenetére
Oké, majd otthon este/éjjel megcsinálom akkor.
-
kovy79
őstag
válasz FoxiestFox #38024 üzenetére
Szerintem kb lassan mindegy milyen felület, ennél már minden jobb...
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #38024 üzenetére
Ja, discord mehetne, most már használom pár hónapja, van elképzelésem kb. milyen.
Lenne a kategóriáknak saját channel, úgy nem keveredik a cucc.Kérdés váltanának-e a népek, mert pl. a saját gaming klánunkat nem sikerült FB-ről áttolni.
-
novinyul
veterán
válasz FoxiestFox #37794 üzenetére
Azt hiszem nem vesztettél semmit, egy igazi ipari hulladék volt. Ráadásul nem is a Nokia saját gyártása, de majd Marci pontosít.
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #37671 üzenetére
Naigen, natív OTG és külső töltőport előnyei.
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #37669 üzenetére
Azt nem tudom, hogy az a fogyasztást mennyire növeli meg. Azért N900-ból kiindulva az OTG emeli a fogyasztást, főleg ha órákat megy úgy.
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #37667 üzenetére
Asszem alulbecsültem az OMAP2420-at az N95-ben nyújtott visszafogott képességei miatt.
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #37665 üzenetére
Lehet az én sorsom is az lesz, bár elsőre megpróbálok majd beleférni a 2GB-ba. Talán nyáron tudok vele foglalkozni egy kicsit.
Sonykba viszont muszáj, mert a belső az nudli, nem elég semmire.
Ahogy olvastam 16GB-ig elmentek N800-zal meg N810-zel is.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #37625 üzenetére
Ja, arra is gondoltam, bár magát a Discordot nem volt még szerencsém használni. Ős Skype user vagyok, meg mostanában nem túl aktív új irányokban.
Discordban mennyire lehet visszatekerni? A fórumnak az az előnye, hogy google-el kereshető. Márpedig a készülékekről készült fotók és a szakmai diskurzus az jó, ha kereshető. -
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #37614 üzenetére
Sose próbáltam, de látom ennek van natív supportja. Durva. még N900-nak sincs ugye
Sebességet mennyit tud? N95 8GB ugye csak USB1.1-et max.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #37612 üzenetére
Nem tud OTG-t vagy tudsz valamit, amit én nem tudok?
Nekem csak miniSD-ről fullosra van adapterem. -
KSparrow
őstag
válasz FoxiestFox #37609 üzenetére
Elméletileg azt hiszem, hogy van valahol, de gyakorlatilag meg fogalmam sincs, hová tehettem.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #37604 üzenetére
Asszem N95-re még volt is olyan játék, ami használta a médiagombokat fektetve (a bunyós tán).
Korát max az első n-gage előzte meg, de ott kevés volt a HW és rossz volt a szoftverterjesztés módja.
A Nintendo DS-nél is kevés volt a HW, de azért annak nagyobb sikere lett sokkal.
Azt meg nem lehet szépen kommentálni, hogy a Nokia kiad egy telefont GPU-val, sok RAM-mal, és heaplimites meg szoftver renderelt appok vannak rá csak...
Majd az egész S60v5-tel ráfejeltek, hogy mind gyengébb, mint N95 8GB.Én azt mondom, lett volna mindkét N-gage-nek piaca, csak jobb minőségben és könnyen elérhető/letölthető formában kellett volna tolni. J2ME nagyon pörgött már N-gage 2 idején.
Verizonnál meg USA-ban ott volt a BREW, az is ment eléggé mobilnettel. Jobb grafikájú játékokat ki tudtak adni, mint J2ME-re. Ez nekünk EU-ban tök ismeretlen.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #37602 üzenetére
Igen, sajnos a felhozatal pocsék. Nem csak játékélményben, de grafikában, teljesítményben és energiafelhasználásban is. OMAP2420-ból semmit se használtak ki, le voltak butítva a gyengébb telókra
Elég vicces a Futuremark E3 demohoz vagy a Quake2 bármikor 30FPS fölött futásához képest az akadós ocsmány N-gage 2.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #37580 üzenetére
Kíváncsiságból rákerestem ebayen, és elég szép ára van
(szóval időben kellett vona begyűjtenem azokat az N-Gage játékokat, amik érdekeltek volna, de mostmár teljesen mindegy)[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #37578 üzenetére
csak a sima volt, de csak a kártya, doboz nélkül
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #37530 üzenetére
Mennyiben lehet vitatkozni azzal, hogy az N95 8GB az WinMO-s vasakhoz képest top 0.1%? Én mást nem állítottam.
Az egész Symbiannak az volt a veszte, hogy nem vették komolyan a hardvert, még akkor se, amikor volt csúcsmodell, és csak az aljával foglalkoztak. De ez nem ide tartozik.DOSbox-hoz erő kell, nem kevés. Még N95-ön is elég rossz, de azon már talán van valami értelme. Most ahhoz hasonló erejű WinMO-t én alig tudok mondani. Omnia II talán, de sose használták ki benne, meg HTC HD2, ahol viszont igen, de az már droid éra, HTC Desire hardver. És ezek évekkel N95 (OMAP2420) után jöttek ki.
Ahogy elnézem kb 2009-től volt olyan vas WinMO fronton, amire volt értelme a DOSbox-nak, de addigra a homebrew elfordult tőle szvsz, ott volt a droid meg a Maemo. Túl azon hogy volt rá DOS emulátor, csak fizetős.
Túl azon, hogy a film hasonlítgatás atom nagy butaság, ha mindössze a DSP-n múlik hogy mit játszik és mit nem. Pl. MT6572 elég sok fullHD-t és 720p-t tudó chipsetnél fürgébb.
Vario 2-m van, azt se cserélném el N95-re. Nem az a 15FPS-el Quake 3 minden effekttel és csicsával szint.
[link][ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
addikt
válasz FoxiestFox #37512 üzenetére
"Illetve egy töltő sem ártana, ami nem trafós nagy és nehéz, hanem a kisebb fajta, trafótlan."
Gyorstöltőnek hívják.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz FoxiestFox #37443 üzenetére
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #37256 üzenetére
Ez csak a saját N95 8GB-om, amit nem adtam el 3 év nyúzás után, mert 5 évesen már kutya se adott volna érte semmit, aztán csak a szilikon volt a baja.
Hét a szilikon az sokkal rosszabb lett mióta nem használom -
orion1025
őstag
válasz FoxiestFox #37193 üzenetére
2000Ft, de megküzdöttem érte. Van egy rakatra való mobilos kiegészítőm, köztük pár kevésbé megszokott, illetve nem nagyon ismert darab, majd apránként megválok tőlük.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #37135 üzenetére
Még nem dugtam fel a töltőre csak azt az egyet.
Most már legalább 2 jó van. Az is sárgás bal szélen Viszont az még kevésbé karcos, nincs ott a kopáscsík a billentyűn a sok nyitogatástól.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #36901 üzenetére
Nem épp azért kellene többet érnie mert retro és egyre kevesebb van belőle? Szvsz pont az N900 most a legolcsóbb. 9-15k közt már egészen szépeket kapni belőle.
Megvárom a többi szakit, te nem vagy gyűjtő
-
KSparrow
őstag
válasz FoxiestFox #36851 üzenetére
[link]ilyen.
Nekünk is volt, Ericsson A1018s volt benne, Már nincs meg sajnos. 12 évvel ezelőtti költözéskor kidobtuk.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
zolikaDB
veterán
válasz FoxiestFox #36721 üzenetére
Nalam szinte mindenbol kimállott a gumi. Pl ME45-el napi szinten telefonaltam 2010-ben, pedig akkor is eleg regi darab volt. Ma szinte gyurmakent pereg ki belole a gumi.
-
KSparrow
őstag
válasz FoxiestFox #36719 üzenetére
E51-nek nem lesz oldalgombja, mind elmállik. E71 jó, (nekem lesz is fölös, bár lehet megtartom, fain cucc nagyon). E72, talán még jobb, vagy E6. Esetleg C5, vagy N8.
E51: 5-6000,
E71: 6-8000,
E72: 6-10000,
C5: 3-5000,
N8: 8-15000 Ft.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
nokia párti
őstag
válasz FoxiestFox #36717 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
arkades
senior tag
válasz FoxiestFox #36710 üzenetére
Hát az a helyzet, hogy nem tudom van-e benne, de szerintem nincs. Kicsit bosszant a dolog, mert pár napig akartam használni, de így inkább kihagyom.
Каждый дрочит как он хочет.
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #36588 üzenetére
Azt egyszer valaki elmagyarázhatná hogy kell futtatni. Az N-gage 2-t. Hiába van ROMpatcher és kapcsolom ki a patchet csak újraindul a telefon installserver hack után. Addig meg csak a demok mennek...
Hát, azért N-gage se volt erős és én inkább a játékot játszanám.
-
zorzy4
addikt
válasz FoxiestFox #36569 üzenetére
Bolhapiacok.... Tele vannak v3al.
[ Szerkesztve ]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
arkades
senior tag
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #36352 üzenetére
LENYOMJUKATORKODONIS
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz FoxiestFox #36283 üzenetére
Te venni se akarsz!Meg amúgy se adok veszek topic, ha árat írok az a baj ha nem akkor az.
-
stufen2
aktív tag
válasz FoxiestFox #36290 üzenetére
Egy haver hozta őket kintről, ezek nem az 5-10 ezer forintos kategória.
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #36269 üzenetére
N95 8GB-ra telepíthető verzióban nem volt multi.
-
nokia párti
őstag
válasz FoxiestFox #36269 üzenetére
Imádom ezt a játékot.
-
TommyX_
őstag
válasz FoxiestFox #36160 üzenetére
Minolta jól leírta.
Itt egy példa rá.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
zorzy4
addikt
válasz FoxiestFox #36160 üzenetére
Olyan készülék amit a gyártók forgalmazók, szervizek azért tesznek félre, hogy ha egy az egyben kell cserélni a telefont, legyen mihez nyúlni. Sokszor nincs hozzá akku hátlap, és kis fehér dobozban van.
-
novinyul
veterán
válasz FoxiestFox #36123 üzenetére
2 ève egy doboz nèlküli új swap N91 30000ft volt, mire visszamentem volna èrte már elvittèk. Felújítani meg nem èri meg, k.rva drága hozzá minden. De egy tizest levève már nagyon jó vètel.
-
TommyX_
őstag
válasz FoxiestFox #36082 üzenetére
Nekem a sima N-Gage-be 1 gb-os mmc volt, azt kezelte.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Fancy-boy
addikt
Találtam egy régebbi külföldi topicot és ott azt írják, hogy akár 4GB-ot is kezel mind a két készülék: [link]
Persze ez függ a memóriakártya fajtájától, a készüléken lévő szoftververziótól, stb...[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Mi lenne ha megpróbálnád a partíciót lecsökkenteni a nagyon fél gigásra? Lehet baromság a vezérlő miatt, de ingyen van.
-
ferret77
aktív tag
válasz FoxiestFox #36042 üzenetére
Az a tatabányai? Neki is írtam. Nekem válaszolt: "Szia.. a legjobb ar viheti... aki tudja mennyit er az realis arat kínal"
De még fent van, úgy látszik senki nem ajánlott még neki eleget.
Rájöttem, hogy az N91 nem is igazán ritka. A 8 gigás ritka, de a sima nem annyira. Szinte mindig találni itthon egy-egy darabot. Inkább csak normális áron van ritkán.
A lengyel olx-en három is van, abból kettő 8 gigás.Itt meg annál is több van. Kár, hogy nem tudom, hogy lehetne innen szerezni.
Nekem a pixelhibás is jó lenne, ha más baja nincs, mert az enyém kijelzője jó.
[ Szerkesztve ]
-
bunkomen
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
válasz FoxiestFox #35948 üzenetére
5-8000.
-
MurdR
veterán
válasz FoxiestFox #35942 üzenetére
Fater V3 függő, neki szoktam évente venni egyet, mert gyilkolja őket.
Ha csúnya akkor max 2, ha szép akár egy 5öst is megérhet.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
ferret77
aktív tag
N76
-
sz.balazs.95
veterán
Ez?
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz FoxiestFox #35856 üzenetére
Én hirtelen azt sem tudom hol van a lakásban, pedig 2-3 éve még meg volt... hibátlan működéssel (1,5 napos akksival), de az elején a két kisebb műanyag gomb az gyurmaszerűre alakult... talán hétvégén megkeresem.
ThinkPad
-
draco31
veterán
válasz FoxiestFox #35853 üzenetére
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
zorzy4
addikt
válasz FoxiestFox #35853 üzenetére
30-80000 ft. Ha találsz.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #35825 üzenetére
amúgy 1GHz fölött inkább melegszik mint gyorsul, egyszer mértem linpackkal, lehet még meg van
ott valahogy megtorpan -
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #35823 üzenetére
enyém és Panzeré is 1150-et bír
-
ferret77
aktív tag
-
ferret77
aktív tag
válasz FoxiestFox #35817 üzenetére
-
ferret77
aktív tag
válasz FoxiestFox #35807 üzenetére
Létezik, hogy ezen még nem mennek ezek a billentyűkombinációk? Se a Ctrl+shift+x se a Ctrl+shift+p.
Van rá valami screenshot progi? -
ferret77
aktív tag
válasz FoxiestFox #35804 üzenetére
Várjá' most van először a kezemben N900, leszámítva azt, amikor a Mamutban megnézegettem a megjelenésekor.
Linuxhoz meg segg vagyok. Úgyhogy most ismerkedés van. Bár N810-em van, arra telepítgettem maemo.org-ról, de ennyi.
Ráadásul most melózom, még épphogy csak megnézegettem kívülről.[ Szerkesztve ]
-
ferret77
aktív tag
válasz FoxiestFox #35799 üzenetére
Nyert
-
zorzy4
addikt
válasz FoxiestFox #35794 üzenetére
Szép lista. Az n91et leszámítva egyik sem egy kommersz darab.
-
Korrekt Áron
csendes tag
válasz FoxiestFox #35487 üzenetére
Hatalmas élmény filmezni vele
180-200 cm kép
szó szerint mozi otthon -
Korrekt Áron
csendes tag
válasz FoxiestFox #35479 üzenetére
Kutya nem rágta meg
Siemens az magától kezdett lebomlani[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz FoxiestFox #35440 üzenetére
A bill az oké hogy érdekes, de nem veszek mást észre. Mondjuk eléggé sötét a kép
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
stufen2
aktív tag
válasz FoxiestFox #35292 üzenetére
Utángyártott.
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #35292 üzenetére
ennyiért ajándék.
-
ferret77
aktív tag
válasz FoxiestFox #35290 üzenetére
Ahhoz találni is kéne. Ráadásul annyiba kerülne, mintha vennék egy komplett, szép telót. Már ha azt is találnék.
-
ferret77
aktív tag
válasz FoxiestFox #35288 üzenetére
5000ft.
-
KSparrow
őstag
válasz FoxiestFox #35099 üzenetére
Jaa, én csak polcra vettem. Asszem a 800-as szoftvere volt rajta, azzal kezelte a 2GB-s kártyát - Downgrade-eltem sajátjára, már nem ismerte fel. Na mindegy, hagytam, legalább eredeti. Most megvan a teljes sor (a 770-es használt, de jó, 800-as nem tölt, amúgy szuper, a 810 makulátlan, az N900 meg nullperces) - de csak állnak zacskóban, dobozokban (N810 és N900 vitrinben). Jó cuccok voltak, de nekem kimaradtak az életemből. (Na jó, N810-esen a rugós webcammal azért jó Skypolni, meg nagyon szépen szól Internetes rádióra)
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KSparrow
őstag
válasz FoxiestFox #35096 üzenetére
Hát igen, de mire (én legalábbis) megbarátkoztam a mobilnettel, addigra lett - 2012. És akkor is alap adatmennyiségek voltak.. Na jó, nem volt mindig csúcsmobilom, de mikor már megvolt az N82 (2009, asszem) akkor kerestem folyton a wlan-t. De a mobilnet aránytalanul drága volt még.
Aztán az E90-re lett 100 megám havonta. Akkor (mivel utána csak lassítottak, de egy E90-esen pont semennyire nem éreztem különbséget) kipróbáltam, és adtam a 770-re (jobb nem volt) Bt-n mobilnetet otthon. Na az tetszett. Utána most nem szólok semmit, a (ha majd hazamegyek) 10,5 GB Hipernettel havonta.. De már laptopra osztom meg, nem Nokia Tabletre, mert a Z30-am már lekörözi.Nem baj, most fél évig kibírom... Az a baj, hogy itt a német koliban csak lopott gyenge wifim van, a kábeles netem körülbelül a 2G-nél is lassabb (ez azt jelenti gyakorlatban, hogy a Facebook írásos chat szétkapcsol)...
Nem baj. Van mobilnetem, (500 mb 4 hétre, spórolnom kell, amit még soha nem csináltam.. Egy hét alatt lement a fele, mondjuk ugyan utána csak lassít, de 64kbps elvileg, amit nem szeretnék)... Legalább az egyetemen van wlan, onnan tudok jobban netezni, és nem megy a mobilnetemNokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
stufen2
aktív tag
válasz FoxiestFox #35090 üzenetére
Igazából mindhárom "tabletje" zsákutca volt sim foglalat nélkül
-
stufen2
aktív tag
válasz FoxiestFox #35086 üzenetére
10 Euró
[ Szerkesztve ]
-
stufen2
aktív tag
válasz FoxiestFox #35084 üzenetére
nincs nekem csak láttam
-
stufen2
aktív tag
válasz FoxiestFox #35007 üzenetére
Elég húzós én is úgy tudom , nekem lesz egy piros felújítás, a piros elemek 1500 volt, de szerintem 15ből nem jön ki, szalagot is kell cserélnem, pont a csillag gomb nem müxik
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz FoxiestFox #35007 üzenetére
Ha nincs lelakva, akkor ~20k.
-
MurdR
veterán
válasz FoxiestFox #34945 üzenetére
Jópofa cuccos, volt régen. Kár hogy elpasszoltam.
-
MurdR
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #34878 üzenetére
Szerintem csak x db előre programozott játék van benne, azt annyi.
Mondjuk ennyiért nem is várok el többet tőleDon't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #34876 üzenetére
Nokia 7700-mintára készült "kézikonzol"
Egy ilyen kell nekem, már csak a külseje miatt is
-
lehella
senior tag
válasz FoxiestFox #34855 üzenetére
Akkor már inkább lyukkártya
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz FoxiestFox #34724 üzenetére
csak a gyűjteménybe vettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest