- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
válasz
stufen2 #34796 üzenetére
Az a baj, hogy már benyaltam a cumit, még augusztus 4-én. 6-án jött egy csomag egy szaros telefonnal. 7-én mentem feljelentést tenni. Azóta semmi nem történt, pedig utána tucatnyi linket küldtem a hirdetéseiről e-mail-ben a rendőrségre, de semmi reakció. Senki nem keresett a rendőrségtől. OTP-s számlaszámra utaltam.
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #34795 üzenetére
Ha netán még is beveszed a cumit, elárulom mi a menete: Megteszed a feljelentést, beidéznek meghallgatásra, viszed a papirkáidat. Aztán beidéznek újra a papírkáiddal, elmondod ugyanazt és elédraknak egy listát, hogy ennyi meg ennyi személy adta be ilyen meg ilyen indítékkal a feljelentést hasonló paraméterekkel rendelkező személy ellen, ezek kb kötetlen beszélgetések, ezalatt eltelik 1,5-2 hónap. A poén, hogy az a tetves, mert mást nem tudok rá mondani raiffesen 2 hónap elteltével sem tudta elküldeni az utalásról az igazolást a megyei rfk-nak(elémtették az összes belső iratot is, amit elvileg nem lehetne onnan tudom)(, de azért a kezelési költséget ugye minden hónapban le tudta vonni....Persze már e miatt is csúszik az ügy. Az osztrák bank érdekes a feljelentést követő harmadik napon átküldte. Majd rá 2-3 hétre kapsz egy levelet, hogy valamelyik megyei rfk-n egybevonták az ügyedet x másikkal és valakinek megkezdték az előzetes letartóztatását - ami ugye az ég adta világon nem jelent semmit. Az ügy eleje óta eltelt lassan 8 hónap. És vársz a sült galambra. Unokatesómat 2 éve tartó ügyben (babakocsi) hívták be meghallgatásra. Ott 100 milliós nagyságrendű volt a csalás. Több ezer embernek adta el ugyanazokat a használt babakocsikat vaterán jófogáson satöbbin.
-
ferret77
aktív tag
A rendőrség persze szarik rá. Azóta sem történt semmi. Pedig sok embert megkárosíthat. Tuti, hogy nem vagyok egyedül.
-
ferret77
aktív tag
válasz
arkades #34793 üzenetére
Marhára oda kell figyelni. Azóta rakott fel újabbakat, de már ezt is jeleztem a jófogásnak. Kaptam is tőlük választ, de nem kapkodják el, mert még mindig fent vannak a hirdetések [link]
ismertetőjegyek:
Ezt a két telefonszámot szokta megadni: +36202496156 és +36302496156
A képeken sokszor, de nem mindig, más oldalak logója látható, pl.: OLX, vatera
Sokszor túl jó minőségű kép, amit egy ilyen suttyó kizárt, hogy tudna készíteni.
A leírás egy soros, csupa kis betűvel, mindenféle írásjelet nélkülöz és hosszú ékezeteket nem használ. Lehet, hogy telefonról teszi fel.
A hirdetés szerint a hely általában Köröstarcsa és Gara. Persze ez változhat. A csomagot Kunhegyesen adta fel.
Tegnap és ma a hirdetések egy részét Pataki Viktor néven adta fel. Persze mint ahogy a fent ábra mutatja, egybe írva és kis betűvel. Viszont létező, mert a számlaszámhoz ez a név tartozik.
Van, amikor más neveket használ. -
MurdR
veterán
válasz
ferret77 #34782 üzenetére
Miért? Még ingyen szállítás is van.
-
protomi
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat. Szívem szerint a 9110 felé húznék, de racionális szempontokat figyelembe véve azt hiszem 6310i lesz belőle
Viszont valaki nem vágyna egy szép 1611-re?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
TommyX_ #34770 üzenetére
Hónap elején beáztattam a vízálló sony-mat, így szépen ment is vissza garanciába. Végre volt lehetőségem és 2 hétig váltogattam a telefonokat. N73, 3310, 8310, 6310i, N70, 3410. Asszem ez volt a lista. A 6310i kiemelkedő volt, hangos, térerő erős még a konditerem pincéjében is, ahol a 3310-8310 páros igen csak szenvedett, illetve egyszerűen képtelen volt lemerülni
-
protomi
csendes tag
Nem csak Nokia, annak idején azom volt, azt ismertem, ezért szerettem volna. Más "teniszütő" is szóba jöhet ami masszív kivitelű és alapfunkciók tekintetében megállja a helyét (lehessen vele telefonálni, sms-ezni, simkártya telefonkönyvét tudja kezelni, esetleg órát mutassa).
-
protomi
csendes tag
válasz
zorzy4 #34765 üzenetére
Hát nagyon szomorú vagyok
A 1611 az első telefonjaim egyike volt és emlékeim szerint jó volt és mindent kibírt...
Más márkájú telefonok közül mit érdemes keressek? Az 5110 nem rossz de nem az igazi, a "féltégla" dizájn jobban bejön. Nem vagyok nagyon otthon a témában, mi van a 90-es évekből ami sms képes, nem egy törékeny ropiszar és esetleg mutatja az időt? És persze elfogadja a mai SIM-et. -
-
protomi
csendes tag
Üdv mindenkinek! Szaktanácsot szeretnék kérni. Végképp elegem lett a modern érintőképernyős szarokból, és úgy döntöttem visszatérek egy jól bevált hagyományos készülékhez. Beszereztem egy újszerű állapotú Nokia 1611-et (eredetileg francia Itineris, de elméletileg függetlenítve mert a függetlenítő kód beütésekor azt válaszolja, hogy nem volt lezárva) de nem fogadja el a kártyámat (francia Orange, ami ha jól tudom az Itineris utódja). PIN kódig eljutok, aztán utána kiírja hogy a kártya elutasítva. Kipróbáltam egy régebbi kb. 5 éves kártyával (SFR), azt elfogadja... Létezhet, hogy a tavaly kiadott SIM nem kompatibilis a 15 éves készülékkel? Van valakinek valami ötlete? Előre is köszi
-
boti202
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!
A következőkben kérném a segítségeteket. Szereztem egy nagyon szép, szinte új Panasonic GD52 tip. telefont. Külföldi / azt hiszem német / és függő. Hogyan lehetne azt megoldani, hogy tudjam itthoni / vodás/ sim-mel használni? A válaszaitokat előre is köszönöm!
-
ferret77
aktív tag
válasz
stufen2 #34754 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. még nem találkoztam ilyennel és furcsa volt.
Más: 6700 jó áron valakinek? Ha jól látom, fóliás a kijelzője.
Vagy inkább egy csepkopot
C5-03?
-
ferret77
aktív tag
6010 minoltától. Az normális, hogy 010701-el kezdődik az IMEI?
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #34748 üzenetére
Az alsó gombsort ritka szar kezelni, meg úgy a gombsor úgy ahogy van egy fos, nagyon mély nyomásponttal, több gombnál is eléri az újj a műanyag keretet, az 1-9-ig jóindulattal elfogadhatóak a gombok, de a többi katasztrófa, nem tudom milyen kézre áll jól ez a forma, de 3-4 ember kicsi nagy kéz próbája alapján rettenetesen kényelmetlen
-
stufen2
aktív tag
válasz
quailstorm #34746 üzenetére
Van egy sima működő is csak lusta voltam előkotorni
-
stufen2
aktív tag
válasz
arkades #34737 üzenetére
Várj, lehet nem is gyári rajta a burok, 20ért (ha azt veszem alapul, hogy bill, kameratakaró, akkufedő egy tizes) nagyon szépnek kell lennie, azt tisztázd, hogy, mint mondtad mennyire legyen szép - jó állapotú, mert ha extra kell akkor a 20 is kevés lesz, meg akkor egyszerűbb újat venni, a nem gyári házaknál a hátlap belsejébe nincs belegravírozva, hogy rozsdamentes acél és újra hsznosítható, erre figyelj
-
ferret77
aktív tag
-
arkades
senior tag
Egy szép állapotú Nokia 6700c-nek mennyi lehet a reális ára?
-
LaciGSM
aktív tag
Van egy Szépe,hibátlunl működő Samsung P510 telóm, töltővel, gyári, nyakbaakasztós headset... motoros flip nyitás,csukás... ha valakit érdekel,privátban keressen.!
Van egy Samsung N400 is. hibátlanul működik. külsőre csúnya, viszont a gyári doboza is megvan!!Ez szintén eladó,ha valakit bolygat!
köszönöm....
-
Gaborpecs
csendes tag
ez mekkora királyság volt anno
most találtam
sok sok éve még használtam
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz
FoxiestFox #34724 üzenetére
csak a gyűjteménybe vettem
-
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz
FoxiestFox #34722 üzenetére
40€
-
-
Gaborpecs
csendes tag
Sziasztok.Megmutatnám pár újdonságom
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Sziasztok,
van egy eladó Nokia 9110i Communikator telefonom, gyári dobozzak (IMEI stimmel), adatkábellel, CD-vel, floppyval... szép állapotban, de csak annyira tudom bekapcsolani, hogy kiírja: nincsen töltés. Kívül-belül az működik LCD, szép állapotban van, de a telefonálást nem próbáltam. benne van az eredeti Westel 900-as SIM kártya is, képet e-mailben tudok küldeni, hátha érdekel valakit közületek.
-
-
zorzy4
addikt
Megválok az egyik ericsson r520 prototol. Ha kell valakinek jelzze, de drága lesz.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
stufen2 #34700 üzenetére
& (#34701) minolta5 Köszi.
Ezek szerint marad a 8210. Egyébként a magyar nyelv nekem annyira nem égető szükség, az már jó ha angol van benne legalább, és kártyafüggetlen.
Akkor szétnézek ebayen, és lehet beírok még rendelés előtt hogy az jó lesz-e. Kicsit fázok amúgy az ebayes rendeléstől, még soha nem vettem onnan semmit, csak amazonról. Töltőt szoktak hozzá adni, vagy azt is külön be kell szerezni? Az újabb SIM kártyákat el szokták fogadni? (Mondjuk a jelenlegi is már 6 éves, de nemsoká váltani fogok.)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RC modell földön, vízen, levegőben
- A Nubiánál vehetünk legolcsóbban levegőt
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Autós kamerák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- További aktív témák...
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PlayStation 5 Digital Edition + Midnight black cover
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest