- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MurdR
veterán
Frissült az összefoglaló. Akinek van még ötlete, ne tartsa magában.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Fancy-boy #34983 üzenetére
Az lilás bronz és zöldeskék között váltakozik a szín, csak tegnap felénk fos borús volt az időjárás, nem tudtam jót fényképezni. Élőben a 6110 egy jóllakott óvodásnak néz ki, kicsit gagyi mellette, egy minőségibb telefon érzetét kelti a japán. A festésnél sokkal nagyobb szemcséket raktak a festékbe, mint a 6110 7110 nél. Fogása is 5ször jobb.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #34973 üzenetére
Ilyen téren pontos infóm nincs róla.
-
arkades
senior tag
Hol van már a Marci, hogy megmondja mi ez?
-
Fancy-boy
addikt
válasz
stufen2 #34972 üzenetére
Ezt kb. eddig is lehetett tudni. Látszik a hátulján, hogy melyik év/korszak környékéről való.
Így, hogy nem európai, nem olyan könnyű kitalálni.
Nekem is a 6110 ugrott be először, ezért elkezdtem megnézni az amerikai kiviteleket, illetve azoknak a hátulját, de nem találtam meg. -
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #34967 üzenetére
Nagyon PRO
-
-
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #34965 üzenetére
40EUR
-
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! valakinek eladó mini Panasonicja esetleg??? vennék párat
A100, A 200, G50, G51,G53, GD55 ilyesmi érdekel! csak működő!! -
Van egy doboz 7650 cucc. Új kaszni, szép előlap, alaplap, billzet csavarok hangszóró stb.
-
Üdv! Felszámolom utolsó retro telefonomat is. First kamerás symbian.
-
Lacess
tag
Találtam itthon pár Nokia magazint. Különösebb bevételt nem remélek belőle de hátha valamelyik gyüjtőnek még értékes lehet.
Ezek vannak:
2001/3
2002/3
2003/1
2003/2
2003/3Ingyen/"köszönöm szépen"-ért/sörért/csokiért/ vagy postaköltség fejében vihetőek.
Találtam még pár régebbi Telekom és Mobilkor magazint is, ezeket sem dobnám ki ha valakinek még értékes lehet. -
-
MurdR
veterán
válasz
FoxiestFox #34945 üzenetére
Jópofa cuccos, volt régen. Kár hogy elpasszoltam.
-
-
MurdR
veterán
válasz
FoxiestFox #34943 üzenetére
Motorola V100
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
sz.balazs.95 #34936 üzenetére
Persze, Zsolthy, tudom, itt a fórumon is aktív (volt).
Ma nem volt ugyan nagy piac, csak egy 3300
Meg egy majdnem makulátlan 6100 (előlap donornak) , így már fel van újítva az enyém, boldogság van. -
-
bunkomen
aktív tag
Gyanítom sokatok már látta a honlapot, illetve biztos ismeritek is páran a tulajt. Az viszont biztos, hogy brutál ritkaságoknak a tulaja és a pénzt sem sajnálja, ahogy elnézegettem. A piacos telókat irigylem
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #34928 üzenetére
Igaz, hogy nokiás vagyok, de ezek a "karcmentes nulla perces nokiák" az agyamra mennek és itt most nem az irigység beszél belőlem. Sokkal jobban elismerem a te általad gyűjtött ritkaságokat/érdekességeket. Az más tészta, hogy lusta vagyok kommentelni
Számomra a legérdekesebb kategória, a régi ritkább nokiák, esetleg ázsiai/amerikai darabok.
-
KSparrow
őstag
Jó, hát majd. Egyszer nekiálltam, elment vele egy hét, és nem értem a negyedéig sem. Ellenben utána három hétig nem bírtam telefonokra nézni.
Most nem tudok kipakolni, mert két hét múlva kiköltözöm Németországba fél évre, ott meg ugye nem lesznek meg a telefonok. A másik meg, hogy azért én adok a minőségre is, vagyis akkor beállított, profi képeket akarok, - mint ami képeket felteszek ide, ha teszek. Bemutatni a gyűjteményt, 10 év munkáját nem fogom letudni annyival, hogy telefonnal lövök yeti minőségű képeket. -
-
stufen2
aktív tag
Az a gond, hogy egy bizonyos méret felett, k.rva nagy meló lefényképezni őket, pedig én is szeretnék egy összcsoportképet, nekem ráadásul ami dobozban van mindegyik be van csomagolva. Arról nem is beszélve, hogy én színeket is gyűjtök, szóval ha jön egy új szín, akkor újra elővakarni mindegyiket és csoportképet csinálni újból, iszonyatos meló.
-
Lacess
tag
Nem akarok nagyon "belevauvau" de rendszeresen benézek ide, pedig nem vagyok gyüjtő.
Egyszerűen érdekelnek a régi készülékek. Mára egy vicc a szememben ez az egész iparág, nekem is csak muszályból van tapicskolós.
De még megvan a régi E71-em, fehér színben, magyar billes, itthon vett, a dobozában még az utolsó papírdarab is megvan. Kincsként tekintek rá. Főleg a Nokiakért voltam/vagyok oda(meg az Ericsson), most is az van. 5210 volt az első telefonom, de volt 6510, 7210, 7250, több E Series stb.Mindegy is, a lényeg hogy nyomjátok, maradjon valami a jövőnek is ezekből a csodás dolgokból.
-
-
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #34914 üzenetére
Rendben. Mondom, az is jó, ha egyben lefényképezed, nem kell egyesével, kinek mire van ideje. Ha mást nem is, de szerintem egy képet mindenki tud csinálni a vitrinjéről, nem nagy fáradtság.
-
-
MurdR
veterán
Kéretik téma összefoglalót olvasni.
-
puputewe
csendes tag
válasz
david476 #34907 üzenetére
Lehetőségként gondoltam arra, hogy esetleg az IMEI tiltva van, ez nagyon régóta aktív tiltási lehetőség ha a készülék elveszett, lopott, stb. A szolgáltató felengedi a hálóra, de nem engedi kommunikálni. Ezt régen úgy teszteltük különösebb utánajárás nélkül, hogy 112-t tárcsáztunk, ha kiment a vészhívás, a készüléknek magának nem volt baja. Csak hát, ez finoman szólva sem szép dolog, ugye. Ebben az esetben hibát keresni már nagyon nehéz - inkább kizárni lehet lehetőségeket. A : ha tényleg ennyire izgat, a föld alól is, de beszerzel egy 90'-s évek végi SIM kártyát ami aktív. Jelzem, nem lesz könnyű. Ha azzal működik, valóban SIM hiba. Ha azzal sem B : amit itt írtam. C : Ha vészhívás sem megy ki, készülék hiba van (mondjuk a végfok kizárható ha jelez térerőt). Üdv
-
stufen2
aktív tag
Kicsit lemaradtam mostanában a magyar hirdetési oldalakkal, kapcsolatban. Mellyek most a leglátogatottabb, legmenőbb ingyenes hirdetési oldalak?
-
david476
csendes tag
válasz
puputewe #34902 üzenetére
Kedves puputewe!
Igazából nem tudom mire gondolsz az alatt, hogy "tiltott készülék". Mikor bekapcsolom természetesen nem a szolgáltató nevét, hanem a kódját írja ki. Jelen esetben Telekom: 216-30 Vodafone: 216-70
Ez egy 900 mhz-s készülék, a térerő mindkét szolgáltatónál maximumon van. Nem értem, hogy fizikálisan mi baja lehet. Csak a sim kártyára tudok gondolni. Van ebben olyan, ami könnyen tönkremehet? -
stufen2
aktív tag
Nekem van egy bontatlan gyári dummym, meg egy piros burkom amit a mindannyiunk által ismert szegedi János "csodabogár" eladótol vettem kb 1-2 éve 2,5 ért. Azt én bontottam ki a bliszterből. Az előlapon lévő fólia mindkettőn ugyanúgy néz ki mint itt az eladónál, szín árnyalatot csak élőben tudunk nézni így kép alapján nem. De ami döntő érv szerintem, hogy ez felújított, hogy a gyári bliszteresen nekem nem volt a hátlapon lévő kis króm darabon fólia, itt meg van a telefonon. Pedig a blisztert én bontottam ki....
-
stufen2
aktív tag
Ugyanaz a hirdető, sztem is kínai refurbished a 8310, bliszteres rózsaszín 8310 burokmeg elég sokszor fel szokott tűnni 2500 környékén.
-
puputewe
csendes tag
-
puputewe
csendes tag
válasz
david476 #34898 üzenetére
Lehet elsőre kicsit erősen hangzik, de nem lehet hogy tiltott a készülék ? Ilyen "hibák" ebben az esetben fordulnak / fordultak elő régen is. Nem tudok arról, hogy a SIM szabványa bármikor is változott volna. Feszültség elvileg ugyanannyi neki, működnie kéne. A szolgáltató nevét kiírja a készülék (Westel / Pannon ? ) Vodával pedig egyértelműen nem fog működni ha jól sejtem.
-
david476
csendes tag
válasz
zorzy4 #34900 üzenetére
Kedves minolta5! Köszönöm szépen a válaszod, de pont ez az "aberált" vágyam, hogy használjam ezt a csodálatos készüléket. A hálózat megvan, térerő maxon, viszont se fogadni, se hívni nem tudok vele. Ha a sim kártya lenne valószínűsíthető akkor azt gondolom meg lehetne oldani valahogy. Te találkoztál már ilyennel, hogy a hálózatra csatlakozott de onnantól semmi tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest