Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz norcsy #36798 üzenetére
Lehet még az. A 30-20as és 70-es tiltólista más, valamelyikkel menni kellene neki. De komolyan, ki tiltana le egy 8810-et?
Lumiát meg Samsung, iPhone oké de egy ilyen régit... Ugyan, más baja lesz annak. Szerintem látja a hálót, de nincs már ereje csatlakozni. Ha neked így nem kell, szívesen fogadom!Dik: a multimédia alatt a kamera, mp3-at értem, meg a színes kijelzőt. C2 jó lehet de egyik se fogja 4 napnál tovább bírni. Ami még bírná, az meg nem tud mp3-at, és nincs, vagy csak jelképes a kamera.
Majd szétnézek otthon, de én se tudom garantálni, mit bírnak az akkuk, mert én is okosat használok, amit nem teszek le egy napra se. (most is azon írok.) A másik számom meg csak aktív, de azon nem telefonálok.[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
-
dik
őstag
Eheti a fene az s5610 ez is csak kb. 2 évig ment hibátlanul. Szóval ez sem volt valami bajnok.... Ennyit csak kibir tán egy s5611 is....
Talán egy c2 kaptam igéretet de szerintem az is felejtős lesz szóval totális a hanyatlás nincs eladó normális egy sem aki hirdet meg vagy fel sem lép ide vagy egy tróger szóval eszméletlen ami van....
Vissza sírom nyilván a k750i az még megvan +1 donor. Csakhát van ott is baj kissé joy, aksi.
Be kell mennem nyilván egy boltba zat venni valami mocskot azt jólvan. Biztos átvágás lesz, de ha más nem marad..."A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
T0rnad0
addikt
válasz quailstorm #36790 üzenetére
A szériahiba a mikrofon/hangszóró/térerő hármasból fordul elő?
-
dik
őstag
válasz KSparrow #36785 üzenetére
Nem érdekel a multimédia egy szuper Nokia jó lenne valami régebbi. Csörög beszél szép fotók atom stabil rendszer 5 nap mondjuk vagy körülötte már jó lenne aksival birná és szépen hangosan szóljon. Röviden ennyi. Most egy 23330c-2 van ami nagyon jó lenne ha aksija erősebb lenne bár ki tudja mikori ez már benne igaz fénykorában meg nem tudom mit tudott meg kicsit erősebb lenne a kamera már szuper lenne. Szóval gondolhtod milyen nagy igényeim vannak... Konkrét ajánlatokat szeretnék az biztos kinek mi van esetleg elfekvőben...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
KSparrow
őstag
Szia! Ami hirtelen eszembe jutott a, a Nokia 101 (én más márkát nem is ismerek nagyon, én csak nokiával foglalkozom, Max nekem is az s5611 lett volna az ötletem).
Olyan, ami egy hetet bír, nem nagyon lesz, mert az okostelefont naponta (akár többször is) kell tölteni, szóval 3-4 nap már jó.
Ami bírja, vagy van bele akku, az esetleg a 3110c, de a kamera abban is kisebb.
Az ilyen újabb Nokiát (225,108) jobb, ha meg se próbálod.
Majd otthon gépen írok még, ha eszembe jut még valami, telefonon nem olyan kényelmes. De mindennek megfelelő telefon nem lesz, mert ha kell a multimédiás funkció, akkor már erősebb telefon kell neki, ami megeszi az akkut.Norcsy: magyar kártya nem fog másik magyar hálózatra csatlakozni, külföldi se biztos. Szerintem vagy a SIM túl új, ami miatt látja, de hálózat nincs, vagy a 8810 nem az igazi. Az enyém nem tölt, emiatt az akku se nagyon bírja fél percnél többet, szóval arra jó, hogy van egy halott telefon, megvan a modell, és ennyi. Állítólag a panel nagyon vékony, és elpattan úgy, hogy szemmel nem látni, de nem érintkezik. Én örülnék neki, ha menne akár csak a menü, használatra van annyi minden más. A menüje is ugyanaz, mint egy 6110, használj inkább egy olyat!
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
válasz quailstorm #36775 üzenetére
Ja hát igen ha ennyire vágnám ezt a témát úgy fogalmaztam volna ahogyan kell és itt illik. Nekem az bejött az a lényeg. De mivel nagyon nem vágom mi az S4v3 meg ilyenek így nem irhattam ilyesmit. Remélem megérted és mindenki! Na a lényeg várom a javaslatokat! Röviden ennyi. 20 év alatt 1 kezem megszámolom mennyi telóm volt így gondolhatja mindenki nem vagyok jártas a témában és nem 1 évre veszek telefont vagyis keresek....
-
norcsy
csendes tag
válasz quailstorm #36782 üzenetére
Köszi egyenlőre)
-
norcsy
csendes tag
válasz quailstorm #36780 üzenetére
független telefon hogy lehet tiltott? Imei szám alapján meg lehet nézni valahol hogy tiltott-e?
-
norcsy
csendes tag
válasz quailstorm #36777 üzenetére
A lényeg, hogy elfogadja a pin kódot.
Utána kézi kereséssel kiválasztom a hálózatot és sokáig keres, majd azt írja hogy "hozzáférés elutasítva".
Nem tudom merre induljak((( -
norcsy
csendes tag
válasz quailstorm #36777 üzenetére
igen van imei
-
norcsy
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni. Van egy Nokia 8810 telóm, sim kártyát fogadja, pin kód után nincs térerő. Kézi hálózatkeresés után keres-keres, de mégsem lép fel hálózatra.
Több verziót hallottam már a hibára, de nem tudom, hogy lehetne kideríteni mi a baja?
Hallottam, hogy lehet nem független, de a sim kártyát pin kóddal elfogadja két szolgáltató kártyájával is és nem írja ki, hogy sim regisztráció sikertelen.
Hallottam, hogy lehet le van tiltva...nem tudom hogy lehet kideríteni...
A harmadik amit hallottam, hogy antenna végfok IC hiba és cseréltetni kellene.
Esetleg tud ebben valaki segíteni, aki ebből meg tudja mondani, hogy tudom kideríteni, mi a hiba és hogyan javítható?
Köszi előre is. Szép estét. -
quailstorm
nagyúr
Ami már nincs napi használatban.
Csak sikerült agyondicsérned egy telefont amire itt senki se kíváncsi. Csak simán kérni kellett volna hogy dobjanak meg S40v3-tól v6-ig gombos használt Nokia ajánlattal, és jöhet más márka is hasonló kategória.
És hogy nem gyűjteménybe hanem használni. -
dik
őstag
válasz quailstorm #36773 üzenetére
Na jó akkor paszolom. Fogalmam sincs mi számít nektek retrónak a 20 ével ezelőtt vagy több táska telók vagy mik? Ha nem kellett volna majd töröljék ki a hozzászólásom. Hát igen ha semmi nem jön össze akkor rá kell hagyni...
-
dik
őstag
quailstorm
Rád halgatok és itt is szerencsét póbálok hátha nem vágnak már át tele van a tököm ezzel az egésszel....
Helló mindenki! (Vagy Jó napot kívánok! nem tudom már mit is szabad írni mert valahol belefutottam a tegezés nem nyerő ez nekem is ujdonság volt itt a fórumon, dehát ez van nyilván változnak az idők... )
Tehát szükségem lenne egy agyon üthetetlen Nokia vagy Samsung telóra(s5610, s5611 még talán szóba jöhet vagy hasonló), de valami atom jóra ami nagyon brija a gyűrődést és az aksija is kb. 1 hetet bír(nem használom sokat napi pár perc beszéd azt annyi). Szigorúan régebbi valami kellene valami jó és nem okoska mert azokat utálom. Alkatrész is legyen hozzá manapság azért kapható mert én 5+ évre veszek telót vagy tovább. Annyi legyen igényem hangosan tisztás szoljon(mp3 azért tudja bátran ) és 3mp feletti legyen a kamerája és elfogadható képeket csináljon ne valami elmosódott valamit lőjön. Akivel beszélek azt is szépen tisztán érhető legyen tehát a hangszórója legyen elég erős(Nokia 2330c-2 vagy mit használok most és ez atomnak tartom a fényképezőjét leszámítva na jó meg az aksija 3-4 nap max az kevés). Tehát valami ilyesmit tudna nekem valaki eladót ami szerény igényemnek megfelelő lehetne? Persze valami olyan helyről ahol nem vágnak át mert az utobbi időben csak ilyenekhez volt szerencsém...
+ olyan hely vagy személy kellene aki javítással foglalkozik telójavítással Samsung s 5610 volt előtte pár évig na az egy atom teló volt minden szempontomnak tökéletes volt csak elsőnek a rezgője döglött meg majd a beszéd hangszorójával lett valami mert alig értem mit beszélnak ha maxra veszem a hangerőt akkor is. Ezt kellene javítani azt annyi. Természetesen az anyagiakkal nem lesz gond csak egy megbízható valami kellene már ahova bizalommal elküldhetem és megjavítját!Elnézést érte kicsit hosszú lett, de nagyon megköszönöm ha valaki esetleg majd tud valamiben segíteni nekem!
-
arkades
senior tag
válasz kovy79 #36770 üzenetére
Köszi Próbáltam már azokkal is, de akkor a zene lejátszó jelent meg. Én nyomhattam rossz gombot, mert tényleg működik. Figyelni kell, hogy melyik gombot nyomom meg, mert itt több is van. Hát nem a legjobb megoldás, és a gombok nyomáspontja sem olyan jó mint pl. a 9700-nál. Mindegy, ez van.
Каждый дрочит как он хочет.
-
kovy79
őstag
válasz arkades #36769 üzenetére
[link]
"Press and hold the * button to lock it and to unlock it just press the mute/pause play button at the top of the phone."
De ha jól rémlik, még a beállításokban be is kell állítani.[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
arkades
senior tag
A BB 8520-nál hol van a lezárógomb? Általában ugye a BB telefonok tetején szokott lenni, de itt nem találom.
-
Korrekt Áron
csendes tag
B.U.É.K mindenkinek!!
-
Newneed
tag
Sziasztok!
Eladó, használható Ericcson T28-at keresek!
Akinek van, légyszi jelentkezzen.
Köszi!aloha
-
sz.balazs.95
veterán
BÚÉK
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
arkades
senior tag
Boldog új évet mindenkinek
-
KSparrow
őstag
válasz Amiens #36759 üzenetére
Nem. A Dual-sim telefonokhoz két IMEI szám tartozik, úgy van hálózaton. Lehet, hogy van valami kínai elosztó (régen volt 3210-hez, 5110-hez, 3310-hez), de az is csak annyit tudott, hogy egy telefonban vagy az egyik, vagy a másik SIM volt hálózaton, egyszerre nem lehet mindkettő. Egyszerűbb valami sima Dual-sim telefont nézni, vagy marad a két telefon.
-
Amiens
tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy van-e valamilyen megoldása annak, hogy a közeljövőben megérkezik egy Nokia e72-es készülék, és szeretnék valamilyen úton-módom Dual sim-es verziót fabrikálni belőle.
Ez mennyire lehetséges? Létezik rá megoldás?iPhone 11 Pro / LG G6 / Lumia 950 / Nokia E72
-
quailstorm
nagyúr
válasz St3ven #36751 üzenetére
Régiófüggő lehet a szám, nem érdemes ezzel így törődni. 5.65-öt találtam. Ezt találtam de indonéz.
-
St3ven
addikt
Nem tudjátok, mi lehetett az utolsó firmware verzió? A teló Wiki oldala elég szűkszavú, Nokia termékoldal ugye már nem létezik, a Microsoft oldala meg pont tesz nagyívből ezekre a legacy készülékekre.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz zorzy4 #36747 üzenetére
Ilyen szinten nem vállalkoznék a szétszedésre, akkor marad az eredeti fw, és csak optikai tuning lesz.
(#36748) quailstorm
Kár érte. Régi Nokia PC Suite még lett is volna, de flashbox meg speckó kábel már nem annyira kézenfekvő manapság.Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
-
St3ven
addikt
válasz quailstorm #36743 üzenetére
Ez nem valami biztató. 2002-es szoftver van rajta amúgy.
Megnéztem a kábeles linket, köszönöm. Azt honnan tudni, hogy frissítésre nem alkalmas a kábeles kapcsolat? A posztban csak azt írja, hogy tölteni nem lehet vele.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
quailstorm
nagyúr
válasz St3ven #36740 üzenetére
Nem sok ember lehet, aki ezen frissítést csinál neked.
Eleve ehhez az adatkábel egy USB-to-Serial DKU-5 vagy CA-42, ami hobbielektronikások közt népszerű, telefonosoknál alig van. Azzal frissíteni nem lehet, adatkábel. Itt egy jó kábelleírás.
FW update-hez egy régi flashbox kell, meg még a régi FW is, nem egyszerű, szerintem lemondasz rajta. Hátlap és talán akku alatt vannak réz bigyók, na oda megy a flashkábel. MBUS-FBUS tudja a tök micsoda.
-
St3ven
addikt
Sziasztok!
Előástam a fiókomból a régi 6610-es Nokiámat, és szeretném rendbe hozni. Rendeltem hozzá új elő- és hátlapot, valamint egy új akksit.
A kérdésem az, hogy firmware update-et hogyan lehetne rajta csinálni? Kábelem nincsen hozzá, ezekhez még nem adtak, illetve nem is az a ma szokványos kivitel. Lehet, hogy hülyeség, de esetleg infrán keresztül menne az update?
Ilyen színű a kicsike:
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz zolikaDB #36738 üzenetére
Én még a Nokia ledúrása előtt lementettem azt a verziót amire azt mondták viszi a 206-ot, 515-t 301-et, de sose próbáltam ki. Apámnak 206 van, BT dongle-vel MOBIL Edit Forensic-et használtam vele. Ott az SMS-ek lekérdezésétől kifagyott az egész, a névjegyzék az jól ment, más nem nagyon. Naptár még talán. Fájlkezelés se volt az igazi.
-
zolikaDB
veterán
válasz quailstorm #36736 üzenetére
Lehet nekem van baromi régi verzióm, ránézek.
MOD: nyertetek, nincs...[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz quailstorm #36736 üzenetére
Okés, megmondom neki, hogy akkor vagy körmöl egyessével, vagy átküldi más telefonra őket., Köszi!
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
félisten
-
zorzy4
addikt
válasz zolikaDB #36731 üzenetére
Ez a lényeg ritka.
Golya Bocs de pár forintos tételekkel már nem rohangálok postára, elég nagynak kell lennie a Budapesti piacnak hogy elmenjen. És nekem nem jó az utalás ez a legfőbb gond. A kártyáról nem lehet állandóan leveszegetni ha akarok új telefont venni a gyűjteménybe, plusz az asszony is látja a pénzforgalmat
[ Szerkesztve ]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
zorzy4
addikt
Hátha valakit érdekel? [link]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
draco31
veterán
Ismerős szeretne olyat, hogy az sms-eket ki kellene nyomtatni egy NOKIA telefonról. Típust sajnos nem mondott, de gyanítom, hogy s30-as rendszerű lehet. Le lehet arról valahogyan menteni? Vagy csak az marad, hogy valami okos dologra elküldi sms-ben őket? Telefonon keresztül annyit tud mondani róla, hogy a tetején van a vékony töltő csatlakozó.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
zolikaDB
veterán
-
félisten
-
KSparrow
őstag
válasz zolikaDB #36722 üzenetére
Igen, sajnos ez típushiba. és márkafüggetlen, a legtöbb ilyen gumi elmállik. Egyelőre szerencsére a gombsorok bírják, az lehet más szilikon/gumi. De nokiánál tipikus a strapatelefonok gumiburkolata, 5100, 5210, de a 6250 is sajnos. Samsungnál a kihajthatós telefonok összecsukásakor tompítást szolgáló gumibakok olvasnak meg, ugyanígy az oldalgumik, amik pl. a csatlakozókat védik.
Szerintem ahhoz lehet köze, hogy hogy van tárolva. Egyelőre az új gyári 5210 burkolatom szépen bírja: vagyis szobahőmérsékleten, fénytől és bőrzsírtól védett helyen tárolva (lehetőleg lezárt zacskóban) egész tartósnak bizonyul (egyelőre - 4 éve így van és még tart. és előtte is zacskóban volt )Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
zolikaDB
veterán
válasz FoxiestFox #36721 üzenetére
Nalam szinte mindenbol kimállott a gumi. Pl ME45-el napi szinten telefonaltam 2010-ben, pedig akkor is eleg regi darab volt. Ma szinte gyurmakent pereg ki belole a gumi.
-
félisten
-
KSparrow
őstag
válasz FoxiestFox #36719 üzenetére
E51-nek nem lesz oldalgombja, mind elmállik. E71 jó, (nekem lesz is fölös, bár lehet megtartom, fain cucc nagyon). E72, talán még jobb, vagy E6. Esetleg C5, vagy N8.
E51: 5-6000,
E71: 6-8000,
E72: 6-10000,
C5: 3-5000,
N8: 8-15000 Ft.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
félisten
Ismerős keres régi Symbian rendszerű Nokiát.
Vékony legyen, fém, GPS előny, de nem feltétel. Én E51-et és E71-et javasoltam neki, van más ötletetek?
Reális ára mennyi lehet ezeknek manapság? -
nokia párti
őstag
válasz FoxiestFox #36717 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
félisten
válasz nokia párti #36716 üzenetére
Elvileg Symbian-re is van Cutetube2. N900-on én azt használom, szuper kis program.
-
nokia párti
őstag
Vettem egy 808-ast, de nem akar menni a youtube rajta. Meg lehet vhogy oldani, hogy fusson rajta?
-
Korrekt Áron
csendes tag
Sziasztok
Rég jártam ittHa valakinek van felesleges Nokia Arte es cserélné új bontatlan Iphone 5S re akkor irjon..
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Van két régi telefonom, hátha innen valakit érdekel. Ericsson GH 198 és Siemens S3+. [link] Az árak irányárak, alkudni lehet
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
arkades
senior tag
válasz FoxiestFox #36710 üzenetére
Hát az a helyzet, hogy nem tudom van-e benne, de szerintem nincs. Kicsit bosszant a dolog, mert pár napig akartam használni, de így inkább kihagyom.
-
félisten
-
--HARDCORE--
senior tag
Üdv! Nincs valakinek elfekvőben egy független, hibátlan nokia 3100 vagy 3120 alaplapja imeis tálcával 4.01 vagy régebbi szoftverrel? (jobban néz ki a kocka térerő és akksi indikátor.) Esetleg hibátlan akksi jöhetne még. Cserébe vannak még telók itt.. 6210, 3110C, esetleg 5310... Köszi
leginkább XVII ker! vagy posta ha másképp nem megy. Köszi!Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
kovy79
őstag
Régen jártam erre (van vagy 2 éve...).
Gondoltam büszkén bejelentem, hogy meglett az 500. szépen rendbetett, bubis zacskóba elcsomagolt telefonom.
Stílszerűen egy kedvenc, egy 2 órát használt E52 lett a jubiláns.[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
quailstorm
nagyúr
válasz draco31 #36705 üzenetére
TommyX ezt adta nekem, még tesztelni nem teszteltem, V50. Nyáron mikor kértem csak leugatást meg hallgatást kaptam, a szervereket az MS kinyírta.
MS jelenlegi toolja Bellét tud, annál régebbit nem.
-
draco31
veterán
Nokia 5230-ast nem tudom már a PC Suite-al frissíteni? Állandóan azt írja a program, hogy nem tud kapcsolódni a központhoz vagy valami ilyesmi. V20.0.005. van rajta, gondolom ettől van újabb is rá.
Vagy ez még nem kellően retró ide? Csodafonos egyébként.[ Szerkesztve ]
-
stufen2
aktív tag
válasz quailstorm #36701 üzenetére
A mini még talán, de a young egy nulla volt akkor is meg most is, az olyan telefonokat kb egy tankolásért utána kellett volna vágni a vásárlóhoz nem, hogy még pénzt is kérni érte...Érintősből meg csak az lesz igazán retro sztem ami anno vmi kunsztot felmutatott, legyen az csak vmi kellemes formatervet például, ha más nem is
[ Szerkesztve ]
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
quailstorm
nagyúr
válasz zoltanz #36699 üzenetére
De ezek azért még messze nem tartanak annál az életkornál. Lada Samara hogy hasonlattal éljek. A régebbieknek már felfelé megy az ára, de a mini és a Young akármelyik verziója se volt se különleges (hacsak nem különlegesen szart értünk alatta), se szerethető, és még 2013-14-ben az utcakép része volt. Nem tudom retronak tekinteni. Ellenben a Broadcomosokban rejlő technikai antimegoldások csodálatra méltóak.
Ha mondanom kell Androidban low-endet de spécit és retrot akkor tuti nem egy galaxy y kaliber jut eszembe, hanem egy kicsit régebbi, mondjuk a Red Bull Mobile RBM2, avagy Huawei U8230 Mert hogy trackpoint mouse azért. Van ilyenem amúgy csak alaplaphibás, nem bootol be, SD-ről rendszertelepítés fail.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest