- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz
Veetyaa #37895 üzenetére
Régi DCT3-as telókat neten ki lehet függetleníteni, kb. 5 perc alatt. Országot kell megadni, majd a szolgáltatót és utána az imei számot. Kiíja a kódot, amit a telefonba be kell pötyögni. Az oldalon alul van az unlocking instructions-ban, hogy pontosan hogy kell beírni a kódot. Már csináltam. Csak T-Com függetlenít ingyen, a másik két szolgáltatónál be kell mutatni a vásárlást igazoló számlát, hogy Te vásároltad a telefont tőlük.
-
Sziasztok! Lenne egy Nokia 3310-es készülék fellelt állapotban, 2004 környékén volt utoljára használva - az haverok között is kemény 14 év - még az akksit is sikerült megmenteni, egy gond van, hogy anno a
Telenornál, akarom mondani Pannon GSM-nél vásároltuk, azóta pedig az egész család átesett szolgáltatóváltáson, és vodás kártyával lenne használva ha lehetne.Szóval kellene valami információ függetlenítéssel kapcsolatban. Köszi előre is!!
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #37893 üzenetére
vont nálam ilyen, emlbontottam, háááát
minimális kamera, jó, ha VGA. ja,. a panel egy sima n95-re HASONLT- értsd: a 8GB az egy 8GB MicroSD a klón N95-ben. -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #37892 üzenetére
Nem akartam azzal basztatni, hogy X-plore-ról fotót is rakjon fel, gyanúztam hogy nem próbálta ki, csak eteti a népet.
Ha elég ügyes, még el is adja.Nekem is a kamera, a kék LED tűnt fel leginkább.
Ráadásul találtam is YT videót olyan kék ledes klónról, aminek ilyesmi volt a menüje. -
-
geprombolo
őstag
válasz
quailstorm #37873 üzenetére
Köszi, ma feltettem a telóra és minden rendben vele.
-
quailstorm
félisten
válasz
Öcsielvtárs #37889 üzenetére
Nem a tagság volt a kérdés, hanem hogy hamis-e.
Amúgy azóta kommentelte a tag, hogy kipróbálta az X-ploret és felment, szal lehet a V10-es szoft tényleg úgy nézett ki.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
quailstorm #37881 üzenetére
Szia, én igen, Meg más tematikus fb csoportnak is...
-
dz1989
senior tag
válasz
quailstorm #37887 üzenetére
Szívesen.
Amúgy az ND szűrő olyan, mint nekünk a napszemüveg. -
dz1989
senior tag
válasz
quailstorm #37885 üzenetére
Szeritem gyári a kép alapján. Mellé kéne tenni egy másikat.
Bocsi nem néztem a kommenteket.
Az nem a Blend mert az fix hanem az ND szűrő ami bezár.
Az N73-egészen a 808 ig volt szinte minden csúgy Nokiában volt ND. Kivéve az N86 8MP mert ott tényleg több blend volt, valamint az N93, N93i N80 mert egyszerüséggel nem volt szükség(F3.5 nél verőfényes napcsütés ben sem tudott be égni. )A többien nem tudott elég gyors záridőt ahoz hogy ne égjen be F2,8 alatt és így ND szűrővel lett megoldva.
Az N86 sem de ott volt F2.4 F3.2 F4.8.
808 max záridő 1/665
N8 1/1000 körül van(emlékeim szerint)
Az E90 az kakuk tojás mert annak sem kellett ND, és F2.8-as blendű. -
-
dz1989
senior tag
válasz
quailstorm #37883 üzenetére
Szeritem élőben kéne látni. Nem elég jó a képek minősége.
Akku alá kéne bekukkantani hogy nem-e proto.
Valamint hogy írta hogy "pöpec" így lehet hogy utángyártott cucból lett felujitva. -
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #37881 üzenetére
Elég furcsa, de azt írja, hogy a nokiánál vette. Lehet, hogy ilyen volt az első szoftverrel?
-
quailstorm
félisten
-
geprombolo
őstag
válasz
quailstorm #37873 üzenetére
Értem, tehát a működést elméletileg nem befolyásolják. Köszi.
-
quailstorm
félisten
válasz
geprombolo #37872 üzenetére
Lowot, és ez a debug level. ilyen üzenetek összeomlás esetén
Magasabb debug level, több ilyen üzenet hibánál.
-
geprombolo
őstag
válasz
quailstorm #37871 üzenetére
Húúú, nagyon köszi!
Olyan kérdésem van, hogy az .rc2 végződésű fáljokból melyiket kell feltenni a készülékre, a low, vagy a mid-et? Pontosabban, mi a különbség közöttük?
-
quailstorm
félisten
válasz
geprombolo #37870 üzenetére
-
geprombolo
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyre tévedtem, egy Samsung S5350 Shark-hoz kellene magyarul is tudó rom, ha valaki tud ilyet bárhol.
Kollégám hogy-hogynem, sikerült úgy ráfeküdjön, hogy olyan gombkombinációt nyomkodott össze, hogy a készülék felizzott, amire ő persze kikapta az akksit. Az eredmény: a készülék működik, csak kikapcsoláskor összeomlik és bedob valami bootloader szöveget, amitől csak áramtalanítás árán lehet megszabadulni. Sikerült kínai, illetve indiai (inkább keletázsiai) romokat összekaparjak, de azokban nincs magyar nyelv, a srácnak meg kellene, mert nem igazán vágja az angolt (a bengáliról nem is beszélve). Mondjuk ezektől legalább megjavult, újra kikapcsolható és hibátlan, de nem magyar. Ezért kellene valami, ha bárki tud.
Köszi előre is -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #37868 üzenetére
Jó, azért ez a Gear VR egy kicsit drágább móka, kontrolleres szenzoros Oculus termék.
Amúgy meg igen, az külön vicces lenne, ha mire elővenném, tönkremenne a dobozban.VR-nak van értelme, metalexovics videóin jókat lehet röhögni, de Gear VR-ra semmi olyan nincs, ami érdekelne.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #37867 üzenetére
Ha azt mondod, hogy elfér a szekrény aljában, akkor lehet érdemes megtartani. Elteszed, nem zavar, hgy ott van, és ha bontatlan, szerintem el tudod majd adni. De ezek a telefonok már inkább multimédia-eszközök, amiből 12 egy tucat, telefon vagy tablet, mind ugyanazt tudja, csak max. nagyobb a kijelző. Aztán persze a vége ugyanaz, hogy ha elsomlik, kuka, mert nem / nehezen javítható, és akkor meg hiába szép vagy tudja / tudta ezt / azt.
Én Vaterán 3 ezer ft körül vettem a Oneplus VR kit-et, mert Oneplus, és a telefonomhoz vagány eltenni. Ennyi. Szekrénybe még befért, kipróbáltam, eltettem. Van Google cardboardom is, azt se használom. Vicces, mutogatni jópofa a VR, de gyakorlati haszna nincs. -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #37866 üzenetére
Az a gondom, hogy van egy ilyen VR sisakom (bontatlan). Mondjuk úgy, hogy ingyen. Telefonom nincs hozzá. Aztán nem tudom mit kezdjek vele, mert nekem S8 nagyon nem kell, S8 plus (edge) akármit fogtam, azon kívül, hogy el tudom ejteni, vagy összetapperolni a szélén mindent, sokat nem tudok vele kezdeni.
S7 már elérhető árú viszont.Szóval nem tudom hogy járok jobban, ha eladom a fenébe és veszek belőle mást, vagy aszalom 10-20 évig, esetleg veszek hozzá egy S7-et.
Anyagilag az elkövetkező fél évben max egy használt S7-et tudnék kiköhögni ilyen "just for fun" jeligére.Viszont magára a sisakra sincs kimondottan értelmes tartalom, mert a teló kevés hozzá. VR inkább a PC-hez lenne jó, de ez meg ahhoz nem kapcsolható, és még egy vacak VR Chat se futna rajta.
Szóval ha megtartom akkor is kb. minek.N-gage az szerintem menő volt anno és voltak rá maradandó játékok, ez a mobilos VR viszont tartalom híján meghótt.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #37865 üzenetére
Hát egyszer lehet, majd talán.
De nem a telefon lesz érdekes, hanem a kiegészítő, nyilván.
Fene tudja. retro biztos lesz, de hogy mennyire nagy presztízse lesz, azt passzolom. Ehhez az kell, hogy egyrészt ebből a VR-ból ne legyen semmi, a játékok meglegyenek, és akkor talán lesz belőle egy N-gage szintű valami. -
quailstorm
félisten
Hülye kérdés következik. Szerintetek a Gear VR with controller (2017) verzió lesz valaha nagy presztízsű retro? Mondjuk SGS7 vagy SGS8 telefonnal?
-
imi290
aktív tag
Hali,szeretem egy Nokia E5-00 telefont.Sajnos magyar nyelv nincs rajta,szeretnék rá tenni.tudja valaki,hogy honnan lehetne letölteni egy product code-ot ? A navifirm évekkel ezelőtt sem ment már.Phoenixem van ha minden igaz. Ez a product code kellene 0595197 RM-632 CTR BLACK HUNGARIAN QW1 HUNG HU
Köszii -
golya32
senior tag
-
-
zorzy4
addikt
válasz
quailstorm #37849 üzenetére
Nekem is tőle van, igaz egy n8 protoba került. Én is viccelődtem vele, hogy teríti az n92őt.
-
zolikaDB
veterán
válasz
ferret77 #37843 üzenetére
Uristen! Ez a "sor"!!! Csak az N90 volt meg annak idejen, mar banom, hogy regen "forgattam" a telefonokat, es odavannak azok, amik ma ritkasagok...
Egy 6630 mai napig nagy vagyam, de nem lelek olyat, ami hellyel-kozel hibatlan lenne...
Nemreg egy olyan 3650-est fogtam ki, ami ugyan angol nyelvu, de pl a Nokia felirat hatul es a kameragyuru feliratai épek!!!
Erre meg egy szep ezust haz hianyzikSzoval, nem egyszeru sport ez!
-
arkades
senior tag
válasz
quailstorm #37849 üzenetére
Persze, biztos volt még egy. Amúgy kizárt, hogy eladta volna.
-
golya32
senior tag
Már írtam neki nekem 8910i kellene
-
arkades
senior tag
Közel lehet az apokalipszis, ha a Marci elad egy ilyen telefont
-
-
-
ferret77
aktív tag
Ha jól tudom, az apróról linkelve ezt szabad, ha mégsem, akkor elnézést és töröljétek.
-
KSparrow
őstag
Sajnos én Phoenixszel csak újabb telefonokkal tudok bármit kezdeni, ezek már túl régiek nekem, és sajnos akit ismerek, hogy szervizes volt (nem tudom, olvassa-e még a fórumot) ő se a szoftver oldalát javította tudtommal, valamint nem ebben a korszakban volt a Nokia szervizben. (ami persze másik vállalat volt, megbízva ezzel a feladatal).
-
boxee
csendes tag
válasz
KSparrow #37817 üzenetére
Szia,
Több helyről hallottam ezt én is, a szoftverhibára azt mondták hogy meg kellene próbálni flash-elni egy új szoftvert rá, hátha. Elvileg a Nokia Phoenix tudja is ezt, csak abban nem vagyok biztos hogy a 6310i soros kábelével meg lehet e csinálni?!
Ez egy vadi új telefon (0 perces) egyébként ami megmaradt, nagyon jó lenne ha meg lehetne javitani.
Nem tudsz esetleg valakit aki Nokia szervizes volt és tudhatna segiteni? Vagy legalább hogy hogyan lehetne bővebb infot kinyerni a hibáról a "contact service" -en kivül?
Persze én is tudom, hogy "nem éri meg", csak gondoltam megér egy próbát...üdv.
-
zorzy4
addikt
válasz
Mulderpapa #37819 üzenetére
Komoly darab. Gratulálok hozzá!
Lassan nekem is meg kéne mutatnom a gyűjtemény újabb darabjait. -
KSparrow
őstag
Biztos van, vagy ha nincs, akkor meg lehet építeni. De ugye azt éri meg megépíteni, amire van kereslet, és a kereslet sajnos nem 1, vagy 50 ember.
Az említett telefonok , az N91 miniUSB-vel és az N82 is sima MicroUSB-vel teljesen szabvány. csak nincs bekötve az 5V a töltőre. Ugyanez azt hiszem az 5310-zel is a helyzet, meg 6500 slide-dal, holott ott már ott volt a 6500 Classic, ami nemhogy töltött USB-vel, hanem csak USB port volt rajta. (ennyit az Apple átalakítós füleseiről meg az "új" trenddel, amit a többiek követtek)
-
cocka
veterán
válasz
KSparrow #37830 üzenetére
De az amúgy is egy speciális USB port nem? Vagy rendes vmilyen szabvány USB port?
Igen én is az USB-2mm-es átalakítóra gondoltam.
Viszont az USB-3.5mm-es átalakító csak úgy simán nem megy, mert egyrészt a kábelvég belső átmérője egy kicsit kisebb, mint a szokásos 3.5 × 1.35 mm-es DC dugó (tán 1.1 mm körül van), másrészt meg a feszültségszabályozása más az ilyen régebbi telóknak, ezért műxenek csak 6 volttal. Tehát a powerbank kizárva, ha csak nem találják fel a feszültségszabályozós powerbankot, az igazán jó lenne. Mondjuk egy 5-12 voltos tartomány.
-
cocka
veterán
Azt vágjátok, hogy a 2mm-es töltőcsatlakozóval ellátott Nokiákat lehet tölteni USB-ről is?
(mármint én tudom, hogy lehet, csak a kérdés, hogy ti tudtok-e róla)Mármint teszteltem és működik, viszont a régebbi 3.5mm-eseket csak univerzális töltővel lehet tölteni és csak 6 volttal, mert az 5 volt kevés neki.
-
quailstorm
félisten
MMS szerver lehet, hogy megy, de a mobilnet szerver az nem. Próbáltam januárban, 3510i-n is meg 3100-on is, de semmi.
-
cocka
veterán
válasz
zorzy4 #37821 üzenetére
Az mms működik most is minden telefonon ami tudja.
Ez kiváló, csak a kérdésem nem az volt, hogy tudok-e MMS-ezni azzal a telefonnal, ami támogatja.
A kérdés az volt, hogy a 3510-essel lehet-e MMS-ezni, akár most 2018-ban is, mert tudtommal ahhoz kellett a GPRS. Márpedig itt előttem két ember is azt írta, hogy a GPRS szolgálatás megszűnt.
-
zorzy4
addikt
cocka
"Amúgy ami a 6210-6250-6310-6310i vonalat illeti, az miért kölcsönöz ezeknek üzletemberes feelinget, ha ezek a mai átlag feature phone-okhoz képest féltéglák? Tömegüket és hosszukat tekintve is."
Na most ez, már ne haragudj, de nem áll össze. Mi az, hogy miért kölcsönöz üzleti feeliget? Azért mert olya a formája, és abban a korban a szolgáltattatás kínálata is megfelelt.
Hogy lehet összehasonlítani egy mostan feature telefonnal?
Amúgy meg nem féltéglák, még egy 6110 sem.
A 8310 fellső kategóriás divatt telefon volt, a 6510 meg mini üzleti, kicsit keverve a 6310est, és a 8310est.
Az mms működik most is minden telefonon ami tudja.
-
cocka
veterán
Arra tud valaki válaszolni, hogy a régi mondjuk monokróm kijelzős, még most is árult, "felújított" Nokiákon mi a büdös franc kerül több tízezerbe?
Magyarul a GPRS hiánya miatt, ha akarnám se tudnám egy régi 3510-esen kipróbálni a fantasztikus "MMS" szolgáltatást, aminek ha jól tudom előfeltétele legalább a GPRS.
Bár valójában ezt csak régebben jelentették így ki. A díjszabásban nyomát nem látom, hogy bármilyen net kapcsolat kéne az MMS-hez.
-
-
KSparrow
őstag
Szia!
Sajnos az valóban, vagy szoftverhiba, vagy van egy mikrorepedés a többrétegű főpanelben, ami miatt nem indul. Garanciális szerviz általában főpanelt cserélt. Nekem 3410-re ajánlották, de addigra megvolt az új telefon, visszakértem, és így megvan még a legelső telefonom valaha. Neked azt tudom javasolni, nézz egy üzemképes romos állpotút, és építsd át. ezzel foglalkozni nem éri meg.(#37806) stufen2:
7310 SN típushiba, hogy a 789 gombok nem mennek. És nem a fólia a hibás. Valami elszállt a panelon. Javítással nem foglalkoztam, a panel elfér így is a telefonban a gyűjteményben, amíg nincs jobb. Ha nem lesz, akkor meg ez van. sajnos. de egy 6700 nem beszerezhetetlen, vagy akkora nagy kincsNekem is van egy, alig van benne használat, dobozos, és melegszik.
(#37807) cocka:
Sajnos Quailstorm jól írja, már nincs wap támogatás. próbáltunk volna mi is valamit a Mobilmementókkal összehozni, de egyik hazai szolgáltató se tudott segíteni.(#37814) novinyul:
Láttam olyan 7110-est, amit átépítettek, hogy a világítás passzoljon a Golf műszerfalához. valahol még meg is van elvileg.
Amit utáltam, az a 6510. az a kék szín bántotta a szemem. messziről szép volt, de olvashatatlan.(#37816) FoxiestFox:
RGB-t lehet azért nem tettek bele, mert sokáig hiába volt LED, nem volt olyan ereje, mint ma. A korai nyomógobos telefonoknak, pl Benefon Max (/vagy City, ki hogy hívja) minden gombja alatt van egy LED. és még úgy is halvány. A 2600 gombsorát meg össz-vissz egy darab LED világítja be. RGB LED (Samsung értesítési LED-et nem számítva tudtommal 2008 körül jött be, 7610 SN és 7900 Prism telókkal. -
-
novinyul
veterán
Talán a legdurvább háttérvilágítása a Siemens C30-nak volt, ha jól emlékszem, kegyetlen piros volt a ledezése
-
cocka
veterán
Amúgy ami a 6210-6250-6310-6310i vonalat illeti, az miért kölcsönöz ezeknek üzletemberes feelinget, ha ezek a mai átlag feature phone-okhoz képest féltéglák? Tömegüket és hosszukat tekintve is.
Másik úgymond üzleti vonulat volt a 6510-8310 kombó, amik meg pont az ellenkezői ezeknek.
Amúgy a neten lévő fotók mennyire mutatják jól a különbséget a 6510 és a 6310i kéksége közt?
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem sose tetszett a kék háttérvilágítás. A Samsung R210, R220-nál volt megfigyelhető ez a brutális kékség, ami szerintem kifejezetten zavaró.
A Siemenseknél a narancssárga még oké volt, de én a zöldes vagy fehéres háttérvilágítást szeretem a legjobban.
-
cocka
veterán
válasz
quailstorm #37810 üzenetére
Attól még beállítások, névjegyzék és SMS-ek menthetőek lehetnének.
-
cocka
veterán
válasz
quailstorm #37808 üzenetére
Oplogó az 1 SMS azt tudom.
Összeállítod és elküldöd magadnak, egy mezei usbs modem is elég hozzá. Legrosszabb esetben is ott az SCKL.
3410-en betárcsázós net volt
Akkor ezt szem előtt tartva valószínűleg nem lehettek olyan nagyok azok a java appok, csak kérdés, hogy kellett-e valami hitelesítő biszbasz, ha mondjuk saját appot akartál írni hozzá, majd azt feltölteni egy szerverre. Működhetett vajon annak letöltése?
Természetesen egyik se működik már.
Gondolom ezt úgy kell érteni, hogy technikailag működhetne, csak már nincs wap oldal, ami betölthető lenne.
1112-höz nekem is volt kábelem, gnokiival nagyon kevés infót ki lehetett nyerni, de alapvetően semmire se volt jó igazából. Csengőhang áttöltésre max.
-
quailstorm
félisten
MBUS kábellel oplogót meg még pár dolgot lehet, 3510i-n Java-t is. Sima 3510-em nincs. 3410-re meg nem barkácsoltam.
3410-en betárcsázós net volt, 3510i-n már rendes WAP és GPRS. Természetesen egyik se működik már.Tervben van, hogy ezzel foglalkozzak, eddig odáig jutottam, hogy van 3310 custfw-m, 3310, 3410 itthon, meg FBUS és MBUS kábelek.
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Ha már retro telefonok. Nekem sose volt Nokia 3410-esem, se 3510-esem.
Azt tudom, hogy a 3410-esre úgy mond letölthetőek voltak játékok meg animált screensaverek WAP-on keresztül. Engem igazából az érdekelne, hogy ezeket a cuccokat sideloadolni is lehet(ett) a telefonra vagy kizárólag letölteni? Azaz kábellel át lehetett rájuk másolni mondjuk animált gifet vagy java játékot?
Egyáltalán működnek még azok a szerverek, amik alapból be voltak állítva ezek letöltéséhez?
Na állítólag a 3510 a monokróm kijelző ellenére már képes volt MMS fogadására is. Aztán ott fel van sorolva a használatiban pár képformátum meg hogy midi csengőhangokat támogat. Ezeket át lehet tölteni kábelen is vagy ezekhez is wap kell vagy MMS?
-
stufen2
aktív tag
Adott egy 6700 slide, a 8as és a 9es gomb nem működik rajta, kicseréltem a gombok fóliáját is úgy sem működik....Mi lehet a hiba?
-
boxee
csendes tag
Sziasztok,
Van egy 6310i -m ami sokáig a fiókban hevert, viszont most feltöltöttem és bekapcsolás után egyből a "contact service" felirat fogad. Gombokra nem reagál, sem kódot, sem hivást nem lehet inditani.
Ha valakinek van ötlete vagy látott már ilyet akkor kérem, hogy segitsen, hogyan lehetne életre kelteni a telefont. Ahogy külföldi oldalakon nézem, elsőre azt írják hogy flash-elni kellene a telefont de akár hardware hiba is lehet.köszi előre is!!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Jövedelem
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged