Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz FoxiestFox #35099 üzenetére
Jaa, én csak polcra vettem. Asszem a 800-as szoftvere volt rajta, azzal kezelte a 2GB-s kártyát - Downgrade-eltem sajátjára, már nem ismerte fel. Na mindegy, hagytam, legalább eredeti. Most megvan a teljes sor (a 770-es használt, de jó, 800-as nem tölt, amúgy szuper, a 810 makulátlan, az N900 meg nullperces) - de csak állnak zacskóban, dobozokban (N810 és N900 vitrinben). Jó cuccok voltak, de nekem kimaradtak az életemből. (Na jó, N810-esen a rugós webcammal azért jó Skypolni, meg nagyon szépen szól Internetes rádióra)
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
félisten
-
stufen2
aktív tag
Hang nincs a 2300-n, de holnap előkotrom a másikat megnézem annak a kijelzőjével
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
KSparrow
őstag
válasz FoxiestFox #35096 üzenetére
Hát igen, de mire (én legalábbis) megbarátkoztam a mobilnettel, addigra lett - 2012. És akkor is alap adatmennyiségek voltak.. Na jó, nem volt mindig csúcsmobilom, de mikor már megvolt az N82 (2009, asszem) akkor kerestem folyton a wlan-t. De a mobilnet aránytalanul drága volt még.
Aztán az E90-re lett 100 megám havonta. Akkor (mivel utána csak lassítottak, de egy E90-esen pont semennyire nem éreztem különbséget) kipróbáltam, és adtam a 770-re (jobb nem volt) Bt-n mobilnetet otthon. Na az tetszett. Utána most nem szólok semmit, a (ha majd hazamegyek) 10,5 GB Hipernettel havonta.. De már laptopra osztom meg, nem Nokia Tabletre, mert a Z30-am már lekörözi.Nem baj, most fél évig kibírom... Az a baj, hogy itt a német koliban csak lopott gyenge wifim van, a kábeles netem körülbelül a 2G-nél is lassabb (ez azt jelenti gyakorlatban, hogy a Facebook írásos chat szétkapcsol)...
Nem baj. Van mobilnetem, (500 mb 4 hétre, spórolnom kell, amit még soha nem csináltam.. Egy hét alatt lement a fele, mondjuk ugyan utána csak lassít, de 64kbps elvileg, amit nem szeretnék)... Legalább az egyetemen van wlan, onnan tudok jobban netezni, és nem megy a mobilnetemNokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
félisten
-
arkades
senior tag
Nekem meg a 2300 olyanokat csinál, hogy késve reagál a gombnyomásokra, kilép a menüből. Ez lehet szoftveres probléma?
Каждый дрочит как он хочет.
-
stufen2
aktív tag
válasz FoxiestFox #35090 üzenetére
Igazából mindhárom "tabletje" zsákutca volt sim foglalat nélkül
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
stufen2
aktív tag
NOKIA 2300 bekapcsol, de fehéren világít,az szoftver hiba?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
stufen2
aktív tag
válasz FoxiestFox #35086 üzenetére
10 Euró
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
A 3 betűsön van 1-2 Bosch mobil.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
golya32
senior tag
Blackbarry 9500 angol menüs érdekel valakit végén kettőt vettem.. 4500ft+postáért vihető
ez azCsere is érdekel!
[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
félisten
-
stufen2
aktív tag
válasz FoxiestFox #35084 üzenetére
nincs nekem csak láttam
-
félisten
-
stufen2
aktív tag
Mit ér manapság egy n800 ami lock code hibás, illetve hogy lehet meggyógyítani?
-
KSparrow
őstag
válasz novinyul #35080 üzenetére
Nekem is tetszik a 225, de nagyon tré, ezt tudom. Nem éri meg, használhatatlan. Én is pont azon gondolkodtam, hogy jobb egy N82- de tényleg egy 6300 is, mint egy ilyen valami. Nem csak azért, mert jobb a kamera, vagy a tárhely, vagy akár a ház minősége, hanem mert az egészet kézben tartva:Van súlya, minősége (akár egységben, akár csak a kijelzőt nézve). Persze, aranyos meg tetszik pl. a Nokia 105 a maga kis kijelzőjével, de betekintési szög kb 0 -és ugyanez a 225 is, ami egy akkora LCD esetében igencsak gáz.
-
arkades
senior tag
Köszi mindenkinek. Csak telefonálásra kéne, néha egy-egy sms-re. N82 van, szeretem is, csak az a gond, hogy túl kicsik a betűk. Qwerty nem nagyon jön be.
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz arkades #35069 üzenetére
Én pedig a 301-re dobom a voksot. Családban van egy 301 és nekem nagyon bejön. Szerintem ilyen totál alap készülékeknél nézel egy összehasonlítást, rájössz hogy szinte semmi komoly különbség. Majd pedig döntesz design alapján
Link szerint a 225 nem 3G-s, számomra ez döntő érv 301 felé. Nem beszélve a leheletnyivel jobb pixelsűrűségről és a szintén leheletnyivel jobb kameráról.
Üdv
-
arkades
senior tag
válasz ferret77 #35068 üzenetére
Újabb összehasonlítósdi kérdés: Nokia 225. vs. 301.
Quailstorm kolléga a múltkor leírta, hogy ezek a 225-ösök mtk platformos készülékek, és nem sokat érnek. Én ezeket az új telefonokat nem nagyon ismerem, csak most kapott a feleségem egy 301-est, és elég jónak tűnik. Szóval kíváncsi lennék, hogy alap funkciókra használva, melyik lenne a jobb választás, már ha egyáltalán megéri ilyen készüléket használni?Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
Köszi, akkor még átgondolom. Végül is csak a karcsúsága tetszik benne.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Ez ide vág, nem hallgattam még végig, annyi időm még nem volt.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
arkades
senior tag
Mit gondoltok, egy jól működő magyar nyelvű N95-öt érdemes elcserélni egy angol nyelvű E66-ra? Mindkettő független.
-
ferret77
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #35058 üzenetére
Csak egy ugrásra
Én itt lakom a közelében -
ferret77
aktív tag
A Sugárban nyílt egy hivatalos Nokia szerviz. [link] Azt hittem, hogy nincs már ilyen. Régebbi telókkal is foglalkoznak.
-
stufen2
aktív tag
Ha a telefon azt dobja ki, hogy contact service, akkor szoftver probléma?
-
ferret77
aktív tag
6510 valakinek? Nem az enyém.
-
arkades
senior tag
Nokia 7210- hez való arany színű házat látott már valaki élőben, nem túl giccses?
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 150, 350, 450, illetve hasonló régi típusokra vadászok mostanában. Természetesen a tőlem megszokott pár ezer forintos kategóriában. Akinek van valami az írjon, hátha összehozunk valamit
Ami nem kell: 1011, 440, 2010, 550, 3110, 2110, 1610, 540, 232, 640, 720, 1620, 650, ringo 2-3
Üdv
-
félisten
-
ferret77
aktív tag
De kár érte.
-
Gaborpecs
csendes tag
na itt van baj [link]
-
stufen2
aktív tag
Ebayen 3-4 szeresére drágult egyik napról a másikra a posta? Tegnap még 7 volt ma 28
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ha valakinek van elfekvőben MMC kártyája (256, 512, 1GB méretben érdekel), az dobjon nekem egy pü-t ajánlattal.
N-Gage QD elő és hátlap is érdekel.
Minoltától szereztem a QD romot, kipofoztam, szépen megy, csak külsőleg cicomáznék rajta. -
stufen2
aktív tag
válasz arkades #35033 üzenetére
Egyszerűbb ha veszel egy szépet, felújítani felesleges, jó ha a fele burkolatot össze tudod szedni és az a pár darab is 10 felett van. "Egyszínűt" meg alig lehet összerakni.
[ Szerkesztve ]
-
arkades
senior tag
Nokia 5700-nak az előlap cseréje annyiból áll, hogy az akku alatt lévő két csavart kiveszem, és kész?
-
MurdR
veterán
-
ferret77
aktív tag
Ez nem normális. ha ilyen árakon el lehetne ezeket adni, hamar gazdag lennék. [link]
-
arzachel2
újonc
Üdv!
Érdeklődnék egy olyan szerelő után aki a Ericsson T39 telefonjaimat meg tudná javítani.
Sajnos az évek során több darabom is tönkrement.
-
ferret77
aktív tag
Akksifedőket keresek a következő telókhoz: 3720classic, 3250, N71 és 5700(piros). 5700-é megvan, csak a rögzítő pöckök töröttek és nem tart.
3300-hoz is jó lenne egy királykék akksifedő. Sajnos most sötétkék van rajta, de az előlap királykék és ezért lenne jó.
Valamint kellene N95 8GB független panel szalagkábellel.
Persze egyik se minden áron. Ha most nem lesz, majd találok előbb-utóbb. -
LaciGSM
aktív tag
Gyors árazás segítséget kérek!
Szereztem egy Nokia 5610 xpress music-ot. fekete ,kék..
Gyakorlatilag karcmentes a teló, ( egy próbakártyával volt bekapcsolva egy ideig!
Life Timer 00000
mennyit ér???https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
ferret77
aktív tag
Á ezek még kicsik, de szép nagyok lesznek.
Öten vannak.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz zorzy4 #35013 üzenetére
kelleni kéne, csak most totál nincs semennyim, amit rá tudnék fordítani.
MurdR: Jesszus. Szép nagy dögök.
Konkrétan nekem fel se tűntek, annyira a telefont figyeltem.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
ferret77
aktív tag
Ma valaki nagyon jól járt. Volt jófogáson egy 8600 Luna 4000-ért. 15 perccel azután hívtam, hogy meghirdették és már elkelt.
A csávó nem tudta, hogy milyen telefon. Mondtam neki a típusát, utána nézett és ma szerintem álmatlan éjszakája lesz, hogy ennyiért eladta.
Nem itt van a szerencsés? -
félisten
-
sz.balazs.95
veterán
Na, túl vagyok az első komolyabb javításomon is: One S képernyőcsere.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
stufen2
aktív tag
válasz FoxiestFox #35007 üzenetére
Elég húzós én is úgy tudom , nekem lesz egy piros felújítás, a piros elemek 1500 volt, de szerintem 15ből nem jön ki, szalagot is kell cserélnem, pont a csillag gomb nem müxik
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz FoxiestFox #35007 üzenetére
Ha nincs lelakva, akkor ~20k.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
félisten
-
KSparrow
őstag
Köszi! az 5730 most jött meg, 35 perc a life timer. Régen ezt akartam nagyon, mert tetszett, hogy kitolható qwerty. Aztán 5310 lett. És a Symbian csak N82-vel jött meg. De emlékszem, Auchanba ki volt téve, én meg néztem, hogy "Deszíp", csak épp nem 70.000-ért..
-
MurdR
veterán
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest