- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
david476
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy van egy Motorola 3200-as mobiltelefonom. Nagy nehezen sikerült bele életet lehelni, szépen bekapcsol kéri a betett SIM kártya kódját, viszont a hálózatra nem akart sehogy sem felcsatlakozni. Hosszas kísérletezés után rájöttem, hogy az antennával lehet valami gond, azt helyettesítettem egy "alkalmas eszközzel" és így már csatlakozott a betett kártya hálózatához. Viszont ismét zsákutcába jutottam. Miután sikeresen csatlakozott, nem lehetett a készülékkel telefonálni, sőt hívni se. A sim kártya egy kb 2004-es lehetett, de próbáltam újabbal is, mindig ugyan az történt. Nem tudom, hogy a készülékkel van-e gond, vagy csak szimplán a sim kártya túl új neki, régebbi kellene? Addig nem szeretnék nagyobb energiát és összeget rááldozni, míg ki nem derül, hogy működik-e valójában rendesen. Ha esetleg találkoztatok már hasonló problémával, vagy lenne ötletetek szívesen elolvasnám. Köszönettel: david476 -
puputewe
csendes tag
Tartok tőle én is, hogy nem gyári. Régen sajnos sok ilyennel volt dolgom, amíg újítgattam fel a készülékeket. A fólia eleve nem rásimulós, a gombokon nagyobbaknak, elnagyoltabbnak tűnnek a piktogramok. A színe, a fényvisszaverése nem igazán hasonlít - nyilván a fogásából pedig azonnal lehetne tudni. Azért vagyok inkább biztosabb az (rosszabb minőségű) utángyártottságban, mert 5-6 évvel ezelőtt is horror volt - már külföldről is gyárit szerezni. Persze ez a vitrinben senkit sem zavar
De egy gyári "ruha" a 8310-hez ritkán bukkan ma elő, akkor sem kevesebb sajnos 60 euronál... ez pedig már több mint az egész készülék ára. Persze ha tévedek, mea culpa, és szerencsés lesz aki megveszi - ha tévedek.
-
susu88
tag
Sziasztok!
Erről mi a vélményetek:
[link]"kínai" felújított, vagy van esély rá, h gyári az előlapja?
-
Sziasztok! Fel fogom számolni retro telefonjaimat is a sok egyéb kacattal együtt. A fóliás 7650-es is megy a levesbe hamarosan. Az utolsó symbiant is kukázni fogom. Kellett pár év.
-
puputewe
csendes tag
Kedves Fórumtagok, Sziasztok !
Egyszer, még tavasszal jelentkeztem itt azzal, hogy felszámolom a mobil gyűjteményem, melynek nagy részét akkor - sajnálatos, de szükséges módon - teljesítettem is. Ti is szépen "részt vettetek" benne, többeteknek sikerült néhány érdekesebb példányt is, jó áron halásznia. Akkor maradt még néhány készülék, azonban időhiány, egyéb tekintetében mostanra jutottam el oda, hogy azokat is feldolgozzam. Szeretném jelezni Nektek hogy a Vaterára feltettem - azokat is. Akik itt voltak akkor tudják - teljes mértékben tisztességes módon ment el tőlem a Vaterán a kb 150 db készülék. Volt ami nagyon sokért ment el, és nem gondoltam volna hogy annyi lesz, de voltak nagyon ritkák is, melyek valódi értékük negyedén, ötödén mentek el - persze az ígéret kötelez, át lettek adva. A maradékot is így kívánom eladni : 1Ft-os aukciókra, minimálár nélkül raktam fel őket. Ha van kis kedvetek, időtök, látogassatok fel : több minden van fent 1Ft-ért, de az itteni dolgokhoz kapcsolódva inkább régi Sony-k és BlackBerryk lehetnek érdekesebbek. Természetesen minden kérdésre szívesen válaszolok itt is, ha tudok válaszolok, de az aukció nyertese fogja elvinni azt, akár 1Ft-ért.
Üdv Nektek !
Felhasználó akinél keresni lehet, ha ez a link nem működik : "mucukucu"
[Linkesítve. -MurdR]
[ Módosította: MurdR ]
-
-
lehella
senior tag
Valaki próbált már R520-ast összehozni bluetoothos kihangosítóval? Valamiért nem akarja a párosodást az autóval, androidos masinának egyszerűen ment.
-
ferret77
aktív tag
-
válasz
FoxiestFox #34878 üzenetére
Szerintem csak x db előre programozott játék van benne, azt annyi.
Mondjuk ennyiért nem is várok el többet tőle -
-
válasz
FoxiestFox #34876 üzenetére
Nokia 7700-mintára készült "kézikonzol"
Egy ilyen kell nekem, már csak a külseje miatt is
-
-
-
zorzy4
addikt
Ja és tudok egy nagyon ritka Ericsson a3618ast, ha valakinek kell.
-
zorzy4
addikt
Valakinek egy budapesti, ritka narancssárga siemens me45 kell?
-
KSparrow
őstag
Egy képen a mai piacom. A két dobozos Nokia Stick bontatlan, SIM-mel együtt (O2 SK). Az E71 ház, akkuvaél meg az Alcatellel volt egy ezres, Az E71 meg a C5 volt 2500.
Az E71 Proto. Sajnos lock code-ot kér, megpróbálom kiolvasni, vagy újraszoftverezni, remélem ki fogja bírni.
Az N76 még tegnapi, de az is proto. Ami a legjobb, rajta vannak a Nokia E60 proto-ról ismert témk is. -
lehella
senior tag
válasz
FoxiestFox #34855 üzenetére
Akkor már inkább lyukkártya
-
arkades
senior tag
válasz
FoxiestFox #34857 üzenetére
-
-
arkades
senior tag
válasz
FoxiestFox #34855 üzenetére
Gonosz
-
-
lehella
senior tag
Azt se tudtam, hogy milyen volt belül a régi giga sim kártya. Gondolom az egész plasztik alatt áramkör volt, csak a 90-es évek végére oldották meg, hogy a normális foglalatba beleférjen és a régi készülékek kedvéért lett ez a kitörhető megoldás. Nem tudtam, hogy NMT volt a 0660
-
MurdR
veterán
-
lehella
senior tag
válasz
LaciGSM #34846 üzenetére
Köszi a javítást, akkor alaposan félrevezettek az emlékeim. 94-ben apámnak volt Westeles előfizetése, Nokia2110-el, kezdetben 6 jegyű telefonszámmal, majd elérakták a 9-est vagy a 0630-at nem tudom
Apropó a bankkártya méretű sim kártya mihez volt köthető elsősorban? Melyik telefonok, vagy szolgáltatók? -
MurdR
veterán
Írhatnánk az összefoglalóba pár infót, az itteniek weboldalait, pár hasznos linket, stb. Valakinek ötlet?
-
-
arkades
senior tag
Újabb kérdés.
Mit gondoltok T39-ből T39-be mennyiért raknának át egy vibra motort?
Nem merem szétszedni, (mondjuk szerszámaim sincsenek hozzá) szívesebben bíznám egy hozzáértőre. -
arkades
senior tag
Motorola V3i beszéd hangszórójáról van valakinek tapasztalata? Most olvastam, hogy elég gyengén lehet hallani a partner hangját. Ez csak egyedi gond, vagy általános? A mobilarénás tesztben nem említettek ilyen problémát.
-
zorzy4
addikt
Valakinek olcsón egy még elmegy állapotú pannonos ericsson r310, kell?
-
ferret77
aktív tag
-
golya32
senior tag
8910 vagy 8910i érdekelne működőképes jó mikrofonnal.
Van valakinek eladó? -
ferret77
aktív tag
Egy ismerősöm ma megosztott egy facés N96 hirdetést. Mit ad Isten, a csaló hirdetése volt.
Kunhegyes van, ahol feladták nekem a telefont N91 helyett.Itt a profilja [link]
-
stufen2
aktív tag
Nálam a dummy - normál telefon burkoknál is bejött. Lényeg, hogy csak akkor állj neki amikor már nagyon taknyosan ragad. És akkor rá se kell nyomni a vattát. És elég mocskos egy meló. 8 (6131, E63, 2db 6021, 2db 6151, 2610 és egy 6234) telefonra majdnem egy egész csomag vatta pamacsot elhasználtam. A réseket meg kell fogkefézni. És a végén vizes szivaccsal tisztára törölni.
-
ferret77
aktív tag
Érdekel valakit egy 5800? [link]
-
törölt tag
Szerintetek ilyen telefont lehet itthon kapni? Meg működne az itthoni hálozaton?
[link]Ilyen telefon simán használnék a mindennapokban
-
stufen2
aktív tag
válasz
draco31 #34801 üzenetére
pl a arte dokkoló 11748 ft-ért itthon se nagyon van használt 8 alatt plusz posta, ha meg új akkor annyira nem vészes érte ingyen postával, p900 900i 910i akkufedő 2377 ft ezek nem olyan vészes árak, de van pár ami nagyon elszállt, mondjuk az új 8910 eredeti szerelt bölcső árát nagyon be lőni se lehetne...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest