- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gerner1
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
-
dmad
aktív tag
válasz
quailstorm #37292 üzenetére
Gmailból lementettem, spliterrel szétvágtam,amikor beilleszteném a Pc-suitba nem jól jelennek meg a nevek, az ékezeteknél összevisszaság van.
Ha a vcf filet megnyitom mondjuk a Word-el, akkor ha ott átállítom a kódolást utf-8 ra akkor jól jelenik meg, de hiába mentem el olyan kódolással, nem lesz jó.
Ötlet? -
dmad
aktív tag
válasz
quailstorm #37292 üzenetére
Elolvastam, de az angol sajnos nem annyira megy...
Na megpróbálom, hátha... -
dmad
aktív tag
válasz
quailstorm #37289 üzenetére
Köszönöm!
Megpróbálom.
Ezt a verzióval való variálást hol tudom megtenni?
fancy-boy
A classicot, eléggé szép állapotban, csak az üvege alatt kopott ki a fekete festék.
De így sincs okom panaszra, teljesült egy újabb álom. -
quailstorm
félisten
VCF-ben kiexportálod.
Felteszed gépre az Ovi Suite-ot vagy a 2004-es PC Suite-ot (nem tudom viszi-e a legutolsó Ovi), aztán mondjuk Bluetoothon rátöltöd VCF-ből az egészet.Ezt még olvasd hozzá.
Kelleni fog vcf splitter is, meg lehet az a verziós mókolás. -
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Hozzájutottam egy régi álmomhoz, egy Nokia 8800-hoz.
Az a kérdésem, hogy a Gmailban tárolt névjegyzéket rá tudom valahogy varázsolni?
Napi szinten használnám a telefont és nincs nagyon ingerenciám az összes számot kézzel beírni...
Valaki tud segíteni?
Koszi.
Udv. -
KSparrow
őstag
válasz
nokiauser #37285 üzenetére
Na igen, logikus az érvelés,(hiszen maga a név is árulkodó) de a slide az inkább az, amikor a fél telefon csúszik - 8800, vagy épp 6600 slide, 3600 slide, 6500 slide.
A 7110 szerintem nem illett volna annyira a Mátrixba. Amúgy asszem az "Egy boltkóros naplója"c. filmben a főszereplő egy 7610 Supernovával nyomul, és azon még látszanak a kis kockák a nyitot flipen - Vagyis nem dummy, hanem igazi telefon van a kezében, sőt, prototípus!
-
KSparrow
őstag
válasz
nokiauser #37278 üzenetére
a 8148 az a 8110 amerikai változata, de nem rugós.
Az egyetlen, ami flipes és rugós, az a 7110. A 8110 a filmben volt csak átalakítva (és logikus, hogy a 8148 sem lehetett rugós, ha a 8110 nem az, hiszen egy idős a két telefon). A 7110-est is a film miatt csinálták meg rugóval.
Ami még csúszkás, azok a már említett 8600, 8800 (+sirocco, arte), 8910i, vagy régebbiek közöl a 8910i, 8850, 8810 - de a 8910i-t kivéve nem rugós egyik sem. A 8800 is azért "csattan", mert amikor összecsukod, a golyós csapágyon úgy szalad, hogy záráskor Zippo-szerű hangja van.
Kisebb flipes telefonok vannak, amik nyílnak maguktól: 6131, 7510 Supernova, vagy a 6600 fold, ami nem rugós, hanem elektromágnes fogja össze.Más rugós Nokia nem volt.
Filmből screenshot kéne.Vagy ERRE gondolsz? - Az egy 8850, de az nem rugós, csak aktív flipes. A 8890-se, ami az amerikai piacos: az csak más frekvencia és kihúzható antennája is van. Vagy mókolt darab (bár hogy hogy, az jó kérdés, hely nincs a telefonban), vagy utángyártott: 8210-re volt nálam olyan UGY előlap, hogy 8850-re hajazott, de rugós flippel.
Fancy-Boy: Persze, logikus, nem európai gyártmány. De akkor se rugós.
-
--HARDCORE--
senior tag
Van valakinek alaplap hibás Nokia 6233-asa? Az enyémhez kellene egy új plexi, akkufedél, akksi, de nem akarok sokat rákölteni.. hátha.. Adnék cserébe két német vodás 6630-ast!
-
ferret77
aktív tag
8600, 8800 és változatai kézzel feltolósak, 8910(i)-nek meg lassan kell kiemelkednie a bölcsőből, ha megnyomod kétoldalt a gombokat. Csak a 7110 jut eszembe, ami gombra lenyílós, csattanós. 8110 kézzel lehúzós, csak a Matrixban volt átalakítva automatára.
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Volt olyan telefonja a Nokia-nak ahol gombnyomásra "levágódott" a flip.
nem a 7110-re vagy 8110-re gondolok, hanem egy kisebb fajtára (8800 ) .
Mindet végignéztem szerintem, de csak újjal lehizhatóakat találtam.pls hep
köszönöm.
-
quailstorm
félisten
Igen a kép borzasztóan megtévesztő, és én nem is a tényleges designra mondtam, hogy előremutató, hanem a designra, ami inkább a kapacitív gombokat juttatja eszébe az embernek.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
ferret77 #37265 üzenetére
"Így már értem, a design előremutató, de rezisztívben nincs értelme."
Tehát quailstorm kolléga azt írta, hogy ez a proto rezisztív.
Erre válaszoltam, hogy az N97-nél már alkalmazták ezt a megoldást. ( tehát rezisztív gombok )A te válaszod: Az N97-é más. Az rezisztív.
Na most akkor?
-
Fancy-boy
addikt
válasz
quailstorm #37263 üzenetére
Pedig az N97-nél már alkalmazták ezt a megoldást.
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #37261 üzenetére
Nem. Simán csak gombok, van nyomáspontjuk, csak egyben vannak a plexivel. A véglegesnek kezelhetőbbek ezek a gombjai. A protonak nem sikerül mindig normálisan megnyomni. Szerintem ezért nem maradt ilyen.
-
dz1989
senior tag
Amit esetleg érdekel egy Philips Azalis 288.
[link] -
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #37257 üzenetére
nem a műanyaggal reagál, nekem 5210 lezárt zacskóban van és hibátlan, de az 5500 sport ugyanott volt, csak nyitott zacskóban és ragad. megfolyt, nedves volt a fumi kívül, de az anyag meg szétporladt.
Ezeket vagy szilikonspray-vel kéne ápolni, vagy soha nem szabadna, hogy bőr érje. Szerintem.
Valóban eljutunk lassan oda, hogy mint a szakértő gyűjtők és régészek, marad a cérnakesztyű. -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #37256 üzenetére
Ez csak a saját N95 8GB-om, amit nem adtam el 3 év nyúzás után, mert 5 évesen már kutya se adott volna érte semmit, aztán csak a szilikon volt a baja.
Hét a szilikon az sokkal rosszabb lett mióta nem használom -
válasz
quailstorm #37255 üzenetére
Tarts inkább N91-et, az szép is, jól is szól, és rendes anyagból építették.
-
quailstorm
félisten
Buborékos zacskóban tartottam az N95-öm, elreagált a műanyaggal és most foltos
Betekertem sütőpapírba, remélem azzal már nem csinálja ezt. -
stufen2
aktív tag
Nincs valakinek felesleges n90 lila színű hátlapja?
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
--HARDCORE-- #37250 üzenetére
Helyesbítek, már van megint BL-5C! (amíg fel nem vásárlom 2 hét múlva
)
-
--HARDCORE--
senior tag
-
golya32
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #37246 üzenetére
Kellene nekem BL-4c akku jó állapotú, van valakinek eladó? 6230 hoz
-
iday
aktív tag
-
quailstorm
félisten
Nekem van 3310 cuccom, de még csak az MBUS kábelt használtam élesben, és mostanában se lesz sok időm...
-
Alister71
nagyúr
Üdv. Vettem egy retro 3310-es Nokiát, ami vadonat új állapotban van, 18 perces a Life timer. Működik is rendesen, viszont azt furcsálom benne, hogyha le van zárva a bill.zár, nem lehet a hívást fogadni. Írja, hogy fogadás, de hiába nyomkodom, nem történik semmi. Ha kioldom a bill.zárat, akkor már tudja fogadni a hívást. Ez így elég idegesítő, nem hiszem, hogy így kéne működnie. Van erre valami megoldás, hogy akkor is fogadja a hívást, ha le van zárva a bill?
-
ferret77
aktív tag
-
RAZR_v3
tag
Még nem számít annyira retronak, de nincs valakinek magyar nyelvű firmware-je Nokia 2700 classichoz (RM-561)? Teljesen mindegy, hogy szolgáltatós-e, vagy sem, a lényeg az, hogy magyar legyen. Megköszönném.
-
arkades
senior tag
Lumia 920-hoz nincs valakinek jóárasított készülék háza?
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #37223 üzenetére
Aino that feel, bro.
-
golya32
senior tag
Lesz valakinek eladó 6650 antennás, akkor érdekelne..
-
quailstorm
félisten
Hát, nem vettem Aino-t.
Teszteletlen volt, személyesen megnéztem, hang van, bill háttérvilágítás van, kép nincs. Gondolom szalagkábel, azt meg értelmes áron nem találtam, úgyhogy ígyjárás, nem vettem semmit.
-
ferret77
aktív tag
A bal oldalin(az a 0 perces) jóval korábbi szoft, mint az új szerzeményen. Mindenhol teljesen ugyanolyan a képe mindkét telónak, menüben is, csak ezt a leveles képet, meg még pár másik képet mutatja halványabban. Még a miki's world-öt is elindítottam mindkettőn, tök egyforma. A jobb oldaliról átküldtem a leveles képet INFRÁN
és ugyanúgy halványan jeleníti meg. Szerintem a korai szoft miatt van ez.
A kijelző alján mások a betű méretek is, meg a térerő ikon kis érdekes figura a bal oldalin. Lejárt sim van bennük, azért nem mutatnak térerőt. -
-
Béééla
őstag
válasz
quailstorm #37204 üzenetére
Nekem volt is, nem volt benne sok köszönet: Pannon GSM-nél volt B1200
-
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #37207 üzenetére
500Forintért nem kérdés...
-
zorzy4
addikt
válasz
Nekem van de tényleg ritka. Sajnos már számomra is kiderült, hogy ritka nem egyenlő azzal, hogy értékes. Legyen ismert és ritka. Max 2000ftot érhet.
-
válasz
Nem szép, de legalább csúnya.
Az Aino viszont királyság.
-
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #37202 üzenetére
Nem valami nagy eresztés, elég olcsón dobálta anno a voda azt hiszem.
-
quailstorm
félisten
LG-600 mennyire értékes? Valszleg szerzek egy Sony Aino-t, és ez is elérhető lenne. Állapota viszont ismeretlen, fénykép alapján nem karcos nem törött. 500Ft-ot ér?
LG-ből nekem csak KG110 van töltővel meg a Shine-t ismerem. Ja, van KP502-m is majd elfelejtettem... -
quailstorm
félisten
válasz
Zotykoresz #37200 üzenetére
Elsősorban a solution a problémás, másodsorban, ez csak VID PID alapján egy kupac valami, más vendortól. Nagyon messze van a valóságtól én nem bíznék meg benne.
Múltkor nekem nem hozta be az oprendszerre lebontott listát, abból esetleg megpróbálnék valamit, ha az lenne az utolsó a neten, de olyan meg nincs.
Ez az oldal leginkább a programot akarja telepítettni veled, átverésre megy.Jó, leszedtem egyet.
Mind át van csomagolva, nem az eredeti binárist kapod meg, hanem egy trükkös vírust és benne az installert, amihez ha jóra kattintasz akkor hozzáférsz, a NOD meg instant blokkolta a netről ezt a szart.
Szóval jegyezd meg hogy ez a site egy átverés.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest