- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotykoresz
tag
válasz
quailstorm #37186 üzenetére
Szia.
Elnézést nem állt szándékomba, nem jelzett vírust a vírus írtóm.(avast) -
iday
aktív tag
Nokia Booklet 3G Win7 drivereket felraktam ide.
Hát ha valakinek kelleni fog még. -
orion1025
őstag
válasz
FoxiestFox #37193 üzenetére
2000Ft, de megküzdöttem érte. Van egy rakatra való mobilos kiegészítőm, köztük pár kevésbé megszokott, illetve nem nagyon ismert darab, majd apránként megválok tőlük.
-
iday
aktív tag
válasz
quailstorm #37195 üzenetére
Csak annyi hogy vannak változtatások.
Nokia Booklet 3G BIOS
winflash_BIOS_2.00.zip 990.60 KB | English
– changes between version 1.5 and 2.0Update splash Logo Visual quality improvement for Nokia hands splash screen.
Add Fn+Del to be „INS” key function Add „Fn+Del” as „Ins” key.
Modify Low battery LED condition DC: a.>=12%: Blue color LED solid lightb.>=7%, <12%: Red color LED solid light c.<7%: Red color LED and flesh AC:a.>=12%: Blue color LED solid light b.<12%: Red color LED solid light -
iday
aktív tag
válasz
quailstorm #37190 üzenetére
Köszi a tippet.
Működik!
A bios pl. gép specifikus, csak erre jó. -
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #37190 üzenetére
Pedig így volt, biza!
-
quailstorm
félisten
Azt én nem tudhatom
Amikor a kezemben volt, akkor 7 Starter volt rajta töküresen.egy csomó bejön
Realtek Audio meg GMA500 az mehet Realtektől és Inteltől is. INF driver szintén verziószám alapján.
Ha még valami kimarad, akkor marad a VID PID alapján hasonló kukázása...
-
iday
aktív tag
válasz
quailstorm #37184 üzenetére
Én mentem el érte, és vettem meg neki.
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #37184 üzenetére
Szerintem neincs, mert Iday kolléga rakta újra e3gyszer a win7 startertr, de amikor lassú volt, felrakta nekem az XP-t. Azóta meg nem is használtam
-
quailstorm
félisten
válasz
Zotykoresz #37185 üzenetére
vírust ne linkelj, ha lehet kérni
-
iday
aktív tag
Üdv!
Nokia Booklet 3G drver packot keresek.
Valakinek megvan, és el tudná küldeni, azt megköszönném.https://nokiabooklet.wordpress.com/2010/10/08/sterowniki/
Itt sajnos minden link halott. -
dz1989
senior tag
Akit esetleg valakit érdekel egy n8 T-mobile-s
-
-
dz1989
senior tag
Akit esetleg érdekel.
[link] -
orion1025
őstag
Van köztetek BB szaki? Került hozzám pár ritkább darab, de mindegyik PIN kódot kér, amivel nem jutottam semerre, kikapcsolni nem tudok ezt a funkciót. Offline módban működnek, a zárolási kódjuk a "gyári" blackberry, de SIM kártyával megáll a mutatvány. Ezt ki lehet szedni belőlük?
-
stufen2
aktív tag
válasz
quailstorm #37165 üzenetére
Zacsiban vannak a cipős dobozokban.
-
stufen2
aktív tag
Azt a ragacsos burkolatot le lehet pucolni egy idő után denaturált szesszel, kivéve 5210, 5100, 5140 stb-t nem lehet, mert azok vastag gumik, de az e65öt, 6151et és még jó pár telefont megtakarítottam vele, de most hirtelen ennyi jut eszembe, igaz alatta színben megegyező műanyag lesz akkor csak rajta. Ezt prémium hatású műanyagnak hívják (Soft Touch), ez egy spec lakk amit a műanyagra fújtak és puha tapintása lett a kemény műanyagoknak. Anno előszeretettel használtak az autógyártók, pl b5ös passat, vagy az akkori octaviák, audik kormánya ajtó nyitó fogantyúja,hátsó dohányrekesze, 2-3 év után mállott és okádékul nézett ki mind...
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
3210-re gyári házat (új, használt, de nagyonszép) hol tudnék keríteni?
Üdv,
Attila -
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #37169 üzenetére
A papír se megoldás, kicsapódik belőle valami folyadék, átázik, beleragad a papír. A zacskónak is marad rajta nyoma, de az még nem olyan gáz. Talán arendszeres izopropil-alkoholos kezelés, a vákuum, vagy nem tudom, mi lenne a megoldás, ha nincs új gyári alkatrész...
Persze az se garancia, de talán... -
quailstorm
félisten
Igen ettől félek én is, használt N95 8GB-om nem fogom bezacskózni sosem. Akkor ami nem gumis, az megy habfóliába, többit meg papírral tekerem be és rétegesen lesznek bedobozolva, jobbat nem tudok.
Kösz az infót mindkettőtöknek.
-
nokiauser
aktív tag
válasz
Kivéve Nokia 5210, nekem a zacsiban valami ragacsos réteg keletkezett rajta.
-
KSparrow
őstag
válasz
Pattintós zacskó, bubis zacsi
-
quailstorm
félisten
Hello!
Mobiltelefonokat mennyire ajánlott hosszútávon buborékos fóliában tárolni? Átdiffundálhat-e festék belőle, kikezdheti-e az anyagot? Ti hogy tároltok készüléket, ha nincs polc meg tartó csak kartondoboz?
-
Béééla
őstag
válasz
zorzy4 #37161 üzenetére
Pedig pont egy PH-s kolléga írt róla egy elég szép cikket (mellékelve mindennel) csak hardver híján vagyok.
-
Béééla
őstag
Üdv, most hogy a kedves német kolléga visszahozta és tele lett a hócipőm az okostelókkal, mindennapi használatra beröffenteném a 7110-es nokiámat.
Mivel a legendárium szerint a rajta levő 4.88-as szoftver még szeret bugzani, szeretném ezt frissíteni, viszont se kanócom, se régebbi gépem amivel meg tudnám ejteni a szoftverfrissítést (és akár magyarítást is ha már úgyis mókolás alatt van)
Kinek van kedve-ideje-energiája (no meg felszerelése) egy ilyet megejteni?
Vagy b esetben valahonnan szerzek régi gépet és kinek van eladó felszerelése? -
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok ! Nokia 225 /lumia 620/ beszédhangszórót keresek.... bárnilyen formában érdekel...
-
zorzy4
addikt
Valamelyikőtök Perzeusz a vaterán?
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! rég jártam erre
Nokia 9300 communicator: Gyönyörűséges állapot, új gyári akku, gyári dokkolóval, független, hibátlanul működik! 12.000ft
Nokia N90 communicator: Szép állapot, szépen működik, napi használatban van, független. 20.000ft
Samsung N400 pininfarina. működik, de viseltes, saját dobozos!!
extra ritkaság!!! Motoros antennás..
ára: 10.000ft
Régi SONY pakk egyben eladó!
van közte viseltes, és nagyon szép állapotú is!
egyben szeretném eladni! 10.000ft
Aki mindent visz, 45.000-ért megteheti!hátha érdekes lehet valakinek!!
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Valaki tud olyan helyet Bp-n, vagy itt PH!-n valakit ahol tudnék venni BL-5B akkut? Sürgősen kellene, mert az 5800-ám behalt és a tartalék telefonomnak meg akksija nagyon gyenge már. (5320 XM)
-
Salmi
tag
Ha jól emlékszem, a Netmonitor kiírta a készülék hőmérsékletét is. Lehet csak bizonyos típusokét, ez már homály.
-
Dlink321b
csendes tag
válasz
nokiauser #37148 üzenetére
Erről jut eszembe hogy annak idején hallottam olyan telókról amiken valami funkciót aktiváltak és egyéb frekvenciákra is rá tudtak mászni persze gondolom nem legálisan. Erről tud valaki mondani valamit hogy mellyek voltak ezek a telefonok és mit csináltak velük.???Köszönöm
-
stufen2
aktív tag
A régi nokiákon, mire volt jó a field test program? Mit lehetett vele csinálni?
-
kovy79
őstag
válasz
Dlink321b #37143 üzenetére
Én pár éve kb 3-400db vegyes akksit kaptam (amiket évek óta nem használtak), és még mindig azokból pótolom a hiányos telefonokat.
Persze volt pár >10éves, ami kuka, de pl. eddig biztos felhasználtam 50-60db bőven 8-10 éves BL-4C/5C akksit és max 1-2db volt kuka. A legtöbbet bikázni kellett. Én nem teszek telefonba olyan akksit, ami feltöltés után 1-2 héttel lemerül, tehát mondhatjuk jónak a felhasználtakat.
Én tapasztalatból mondom, hogy a legtöbb pl. 8 éve polcon csücsülő Li-Po, Li-ion, teljesen lemerült akksival nem igazán van gond.
Persze a NiCD, NiMh akksik a felépítésükből adódóan tényleg elhaláloznak, de a lithium akksikkal nincs sok baj. -
válasz
Earl_Muttley #37140 üzenetére
Igen.
-
Earl_Muttley
őstag
Urak. N-Gage QD kezel memóriakártyára másolt játékokat?
-
tompibest
újonc
Sziasztok 7110 problémában kérném szakértők segitségét. ALPINE CXA-B200 hub nokia kihangositóm ( módositott cark 91) 6310 telefonnal működik, de a 7110 nem csatlakozik.Kiirja hogy autó üzemben van, de a rádióm Alpine iva d 900 már no phone felirattal feladja.Ezekkel működik még:5110,6110,5310,6210,6310i,5130. Bár a gyártó sem irta a listában hogy kompatibilis lenne, de a sima nokia cark 91 tudja kezelni.Illetve mit lehet tenni az ékezetes telefonkönyv problémával, beraktam a sim kártyám és minden ó,á betűs névnél csak a telefonszámot irja ki.Amúgy egy álomszép készülék imádom.
-
david476
csendes tag
Sziasztok!
Van-e valakinek véletlen motorola 3200 vagy 3300 eladóba? -
quailstorm
félisten
Nokia BP-4L eredeti akkut szeretnék venni, nem baj ha használt és nem 100-as, csak akkor az az árában is megmutatkozzon.
Valamelyik nagyon értelmes kidobta a sosem használt N810 dobozát a sosem használt akkuval együttTermészetesen az akku egy használtabb N810-be menne, onnan meg az újba.
-
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #37135 üzenetére
Még nem dugtam fel a töltőre csak azt az egyet.
Most már legalább 2 jó van. Az is sárgás bal szélen
Viszont az még kevésbé karcos, nincs ott a kopáscsík a billentyűn a sok nyitogatástól.
-
válasz
quailstorm #37134 üzenetére
Akkor nekem mégsem hoztál?
-
quailstorm
félisten
Használt, szép állapotú, hátlapján asztalkopott Nokia N810 eladó.
Valamint használt, jó állapotú Nokia N900 eladó, sajnos se doboz se tartozék egyikhez se, csak akku.
N810-hez van gyári műbőr tok, bár elég csúnya már.Lesz normális fotó is majd. Igen N810 kijelző bal felén kicsit sárgás, azzal nem tudok mit kezdeni.
Mit érnek ezek mostanában?
Annyi kérdésem lenne még, hogy ha itt van eBay-es külföldre eladó, akkor mivel szokott postázni? Én még csak Máltára küldtem a Magyar Postával csomagot.
-
quailstorm
félisten
-
zolikaDB
veterán
Egy Siemens A40-nél egy adatkábel mire jó?
[link] -
MurdR
veterán
Valakinek nincs elfekvőben Nokia autós kihangosító szettje? Én nem tudom hova pakolhattam
Illetve ha van esetleg valakinél W124-es Mercibe való autóstelefonja.... -
--HARDCORE--
senior tag
válasz
quailstorm #37129 üzenetére
Bevallom nem próbáltam ki, hogy egy LGA775re telepített XP-t elfogad-e ez a gép, de a win7-et most nem volt kedvem újrarakni. (minek, 1 év múlva úgyis jön az ssd gariztatása...
) PS/2-es billentyű viszont kellett, hogy a jelszavam beírjam és esetleg elkezdje magától felismerni az új hardvereket. Persze driver installálás, minden megvolt ami kell, és így nincs gond a Win7-tel.
Én is eddig a hétig használtam P5Q3+X5460-at, de picit sok volt a fogyasztása 0-24ben. Meg kellett +1 chipset hűtő venti. Amúgy sebességre nem volt panasz.
A játszósabbik gépem meg tavaj változott át P5Q-E E3300 4890-ről Sabertooth X58+ X5675 + 5770re.Igen, némi XP-s játék miatt kellett egy kompatiblis kártya. Bár elvileg a 960hoz még van driver, de akinek van már Spy10et használ vele (vagy már annyira új a gépe, hogy lassan a 7est se engedik felrakni neki), nekem meg épp nem futja most rá, hogy csak úgy kipróbáljam. De én is szeretem azokat a gépeket, amiknél még van szabadságérzet.
A legjobb az MSI K9MM-V, 5200+ X2-es gépen futó Win98SE..Van ennél újabb gép amin még hibátlanul elindul vajon?
Csak költői kérdés...
-
quailstorm
félisten
válasz
--HARDCORE-- #37128 üzenetére
Az odáig oké, csak a meglévő telepítésem sérülés nélkül nem lehet átvinni. Én az újratelepítést akartam elkerülni, XP még Haswellen is megy gond nélkül. Viszont nekem csak az a célom ha XP kell, hogy 2000 körüli fosjátékok, meg a már beállított letesztelt telefonbaszkurálás menjen és ne kelljen soha többé szenvedni vele. Arra meg bőven jó a C2Q.
Jelen pillanatban a Dell 3010-et bármikor le tudnám cserélni szívfájdalom nélkül, a C2Q gépről nem mondható el, mert túl sok meló volt vele, meg 4TB belső HDD 6 oprendszer...
Viszont "bagóért" van mellette egy erőmű, ami már munkára is meg gameplayre is kellett. Párhuzamosan be lehet kapcsolva kétféle rendszerrel két gép egy asztalon, új gép pici helyet foglal, monitor bemenetválasztós. Nem bántam meg ezt a nem szokványos megoldást egyáltalán.Az i5-3470 meg az L5420-nak több mint dupláját hozza, úgyhogy én nagyon örültem
Sajna G41-es a lapom, 1333 FSB mellett húzni nem lehet. Viszont cserébe 50W TDP. Celeron E3200-nál sokkal jobb volt, így is megérte anno. -
--HARDCORE--
senior tag
válasz
quailstorm #37113 üzenetére
Ivy Bridge-hez van még XP driver. Vadászni se kell. Gyártó olalán kint van. Pont ezért váltottam erre, meg mert olcsó volt, és a core2quad teljesítményét hozza, kb fele annyi fogyasztásból. (x5460-> i3-3220) Nem utolsó sorban nincs külön északi híd, ami meg van, az semennyire nem melegszik. Még a procihűtőre se raktam vissza a ventit.. 28°Choz fölösleges. (FPU terhelés esetén is 40°C alatt marad.) Legközelebb a tápom cserélem le olyanra ami el se indítja majd a ventijét evvel a géppel.
-
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #37126 üzenetére
Akkor marad az, h töltöm a saját töltőjével még pár napot...
-
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #37124 üzenetére
Mármint, elkezdhetem tölteni a Siemens S55 akksit egy 6V-os autóstöltővel?
-
zolikaDB
veterán
válasz
Earl_Muttley #37122 üzenetére
Persze, ugyanarról beszélünk, semmi gond! Most pedig keressük a megoldásokat!
-
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #37120 üzenetére
Most reggel rájuk mértem, és 3 illetve 3.2V-ot mutatnak.... Bikázás után ugye, amit a Nokia akkutól kaptak, és az egyik egész éjszaka töltőn volt (a 3.2-es).
Szóval, folytatom, aztán látjuk.
Mondod, h akár 6V-ot is lehet neki adni labortáppal... Ezzel azért ne ugorjak neki, ugye? -
quailstorm
félisten
válasz
zolikaDB #37119 üzenetére
Működhet, nyilván világ végére nem mész vele, de én pár reménytelennek hitt Siemens akkut visszahoztam így, asszem M35-be kettőt, C45 tán nem volt ilyen rossz. M35 az 3 napig volt töltőn mire felkúszott 3,7V fölé.
Nyilván az akku rossz ha nem a telefon. Azt tudjuk hogy bekapcsol, ha tölteni is tud, akkor egyértelmű mi van...Bikázásnál jóval többet adunk az akkunak mint a gyári érték. Fogod a labortápot aztán nyomod neki ezerrel, 5-6V-ot is akár, csak 10 percnél többet ne, ha melegszik akkor se, szóval óvatosan.
Amíg az elektronika lekapcsolja a cellát, addig nem lehet vele mit kezdeni amúgy se.Fel kell hozni a cella feszültségét egy olyan szintre, hogy a védőelektronika már nem kapcsol le. Onnantól tetszőleges Li-po töltővel tölthető.
-
zolikaDB
veterán
válasz
quailstorm #37118 üzenetére
1, Ha csak simán bedugod a töltőt akkor a telefonban a sarukon mérned kell a 4,2V-ot akku nélkül is. Ha ez megvan, nem a töltésvezérlő a hibás. Hanem az akku?
2, Rossz Siemens akkura meg 2 megoldás van.
3nap-1hét konnektor. És értelme van? Tehát lesz eredménye, vagy egy 20 perces akksit kapok érte cserébe?Elvégre is, 14 éves maga a készülék, az akksi meg eredeti Siemens(nek tűnik).
3, Bikázás egyenárammal. Sz.r vagyok fizikából. Ez hogy működik a gyakorlatban és mire jó? (gondolom, amit én csináltam, az is bikázás...) -
quailstorm
félisten
válasz
zolikaDB #37117 üzenetére
Ha csak simán bedugod a töltőt akkor a telefonban a sarukon mérned kell a 4,2V-ot akku nélkül is. Ha ez megvan, nem a töltésvezérlő a hibás.
Rossz Siemens akkura meg 2 megoldás van.
3nap-1hét konnektor.Bikázás egyenárammal. Sajna okostöltő ilyennel nem tud mit kezdeni.
-
zolikaDB
veterán
Üdv kollegák!
Szereztem egy Siemens S55-öst, két akksi is van, de rámérve az akkura 0 voltot mutatott a multiméter. Utána töltőre dugva nem indult el a töltés. A készülék egy Nokia akksival bekapcsolt.
Utána beletettem a Siemensbe a saját akkuját, két drótot rábarkácsoltam a + és - pólusokra, feltettem töltőre, és a Nokia akksit a drótokhoz érintve bekapcsoltam. Elindult a készülék, bekapcsolva maradt, Nokiát leszedtem, de nem indult el a töltés. Így maradt kicsit, majd kikapcsolt.
Viszont újabb bekapcsolás után már azt írta ki, h akksi üres, kérem töltse fel, viszont továbbra sem indul el a töltés.
Akksik nem púposak.
Mire számíthatok, mi fog történni jó vagy rossz esetben? -
orion1025
őstag
válasz
Probléma megoldva. Az egyik Phoenix csont nélkül feltelepült 8.1 mellé, de a flash fáziskor folyamatosan összeomlott a win, így elõszedtem a régi notim, ami pont ilyen célokra van betárazva. Ott már normálisan mûködött XP alatt, illetve ha már buherálva lett, akkor kapott egy függetlenítést is azzal a lendülettel. Most legalább már tudom mik kompatibilisek egymással, így a jövõben vélhetõen gördülékenyebben fog menni.
-
quailstorm
félisten
válasz
zorzy4 #37114 üzenetére
Eredetileg 2010-ben Celeron E3200 volt benne és 2GB RAM. Nem telepítettem újra, csak raktam mellé a következőket, 7, 8, 8.1, aztán a 10-et.
XP-n kívül nincs 32-bites rendszerem (régi játékok+DOSVM és 3.11-es appok+fos driverek), szóval vétek nem vétek, DX11-es kártyával, ez van. Legalább nincs teljesítményproblémám.
De Ivy Bridgre már végképp nem akartam XP-t.Pont azt szeretem a Core2 Quad gépemben, hogy XP-től W10-ig bármi kielégítően fut és rajta is van egyszerre az összes. Most hogy mellette van egy Ivy, párhuzamos munka is megvalósítható. Nem kell a Win10-es munkát megszakítani egy XP-ért. Vagy két gép két monitor, Linux és Windows.
W98SE-t én egy 633-as P3 gépen használtam a Nokia 3310, 3410-hez, de alighanem az cserélve lesz Athlon XP-re, legalábbis fizikailag kicseréltem, de telepíteni nem értem rá.
-
zorzy4
addikt
válasz
Egy core2quad gépen xp használni vétek volt már akkor is. Az utoljára pentiumon volt életszerű. Nálam a a régi ericssonok miatt van egy win 98 és win 95 laptop. A phoneix jaff nekem win 10 alatt is hibátlanul megy.
-
orion1025
őstag
válasz
quailstorm #37111 üzenetére
Ezek mind telepítve vannak, de semelyik JAF vagy Phoenix verzió nem indul el, random hibákkal.
-
-
orion1025
őstag
válasz
quailstorm #37108 üzenetére
Nálam még egyetlen Phoenix sem működött, ez a nagy problémám, pedig három gépen is próbáltam (XP, Win7, Win 8.1), folyamatosan hibákat dobál a telepítéskor, vagy ha az rendben megtörtént, akkor nem indul.
-
orion1025
őstag
Kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Nokia E71 aminek a szoftverét frissíteni szeretném, de a Nokia Suite nem talál hozzá semmit. Egyáltalán működik még ez a "szerver"?
-
totron
addikt
Nokia 6310-et cserélnék (bronz-zöld). Kopott, indítási dallamot kiadja magából, ellenben nem cseng, csak rezeg. Mitől van ez? Csengőhangok böngészésekor sem szólal meg. Cserébe 7210 jöhet, de bármi érdekel és bárkitől, aki nem vateranepper mentalitású.
Vagány volt a floppy, főleg a hangja, modembejelentkezéssel egyenértékű agyba égés.
-
KSparrow
őstag
válasz
Stylewars_kp #37102 üzenetére
Szerintem vagány volt. Én szívesen használnám, bár ennek az az oka, hogy van egy Win 95 laptopom, ami Csak floppyval tud kommunikálni. Persze a rendes gépben már nincs... És a laptop olvasóját is javítani kellene. Egyszer lehet belefogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged