Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sucuka
senior tag
Sziasztok!
Nokia 6230i dummy, ha valakit érdekel. (Nem enyém, csak rábukkantam.)
-
Sucuka
senior tag
válasz zorzy4 #30591 üzenetére
Veled úgyis találkozóm van kedden, úgyhogy akkor Pü-ben folyt köv
(#30592) ferret77: Admin voltam/vagyok még mindig az oldalon. Sajnos a tárhely gazdájával nincs kapcsolatom, de jó lenne tükrözni az oldalt valahová, mert tényleg sok infó, meg hasonló jó dolog van rajta, kár lenne ha elveszne.
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
válasz bunkomen #30549 üzenetére
Mekkora telefon volt anno, nekem is volt! Ez indította el a híres 6600sector nevű portált, amin akkoriban lógtunk sokan. Ismerős esetleg valakinek?
Különben grat hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
válasz Earl_Muttley #30588 üzenetére
Hali srácok, érkezett a "porondra" két Nokia doboz: az egyik egy E61-é, a másik pedig egy 6020-é.
A 6020-as doboz nyitható oldalán törés látszik a kartonon, de összességében jó állapotban van, benne van a "tojástartó" és a magyar használati is.
Az E61 doboz pedig szintén jó állapotnak örvend, ebben is benne van a "tojástartó" és a "Quick Guide" valamint az "Egyéb alkalmazások" ismertető füzetecske.Dobozok áraival nem vagyok tisztában, írjatok, ha kell valakinek.
-
Sucuka
senior tag
válasz Sucuka #30522 üzenetére
Tehát az eőző hozzászólásban található képekhez az infók:
Minden készülék működik, ki vannak próbálva, bár egy-két db akkuhiányban szenved, vagy nemigazán jó már az akksijuk.
És akkor az infók:
Nokiák:
- 8210: új előlappal (fóliás), független, az akkuja 2-3 napot bír, tudok rá rakni 8250-es szoftot is, teljesen magyarítva
- 6230, ezüst színű 6230i-s "köntösben": szép állapotú, T-mobilos, akkuja kb. 3 napot tud
- 6230, fekete: átlagos állapot, kissé koszos, T-mobilos, akku-állapotáról később tudok infózni
- 1616: a kijelző jobb felső sarkára ráfolyattak valami ragasztót, ettől eltekintve nincs semmi baja, akkuja nem az eredeti
- 6080: független, eredetileg pannonos volt, a kijelzője halott, az ki is lett dobva, akkuja nincs, de egyébként működik, egy másik kijelzővel próbálva lett.
- 3120: független, erősen zsebkopott, akkuja nincs, másik készülék akkujával kipróbálva
- 6103: független, zsebkopott, eredetileg T-mobilos, akkuja utángyártott, 3-4 napot bír
- 6070: T-mobilos, szép állapotú, akkujáról később tudok infózni
- 6610i: független, zsebkopott, akkujáról később tuok infózniSony Ericsson T290i: T-mobilos, szép állapotú, keveset használt, akkuja sokat bír utoljára egy éve volt töltve, most is bekapcsolt "pöccre"
Samsung SGH-X480: T-mobile függő, átlagos állapotú, akkujáról később tudok infózni
Samsung SGH-X640: T-mobilos, előlapja erősen kopott, akkujáról később tudok infózni
mindkettő bekapcsolt, működnekTartozékok:
Ericsson A2618s tartozékprospektus, "Service and Support" kártya, magyar használati
Nokia 5510 előlap, hátlap, gombsorok: átlagos állapotban, a kijelző-plexi kissé karcos
Nokia 1600 komplett készülékház, hátlapon van egy apró repedés, valamint T-mobile szitanyomásos "co-branding" logo, az előleapon semmi, szép állapotú
Nokia 6303i Classic doboza, és magyar használatija"Ezek mennek, meg a bárányfelhők..."
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
válasz tolts.hu #30521 üzenetére
Én már nekiálltam
Szóval, ismét fióktúrás volt, néhány dolgot előszedtem, ha érdekelnek bárkit a dolgok, akkor bátran jelezzetek, megegyezünk. Budapestiek előnyben a szállítás miatt, mert 9-én kedden fent járok.
Amik vannak:
Az utolsó képen az URH rádió nem eladó, csak ott maradt a képen
(sikeresen elküldtem a hszt idő előtt, a készülékre vonatkozó infók a következőben.[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
Az alábbi hivatkozott hozzászólásban ((#30291) Sucuka) látható kék Nokia 540-es telefont sajnos nem tudtam feléleszteni, a töltő csatlakoztatása után egy vízszintes csík van a kijelzőn, labortápegységről táplálva rendellnes az áramfelvétele, szóval alkatrésznek használható másik telefon jobb kinézetűvé tételéhez esetleg. Ha valakit érdekel, postaköltség ellenében továbbítom. Esetleg ha Bp-i emberkének kellene, akkor jövő héten kedden este fél 7 és 7 közt a Népligetnél lévő parkolóban oda tudom adni. pénzt nem kérek érte ebben az esetben.
Ha valakit érdekel, írjatok.A piros 640-esek közül az egyik már gazdára lelt, a másikat is nagy valószínűséggel innen viszik, hogy ki lett a "nyertes" azt inkább nem teszem közzé
Valamint ha érdekel valakit, akkor van egy új előlapos, piros 8210-es, igény szerint eredeti, vagy 8250-es magyarított szofftal.
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
válasz ferret77 #30293 üzenetére
Igen, láttam, és nem is csak tőled! Megindultak a privátok rendesen, kapásból 4 embertől jöttek ajánlatok a 640-ekre
Igazából tényleg PMR-rádiók érdekelnének, ez most a fő szempont, nem hiszem el, hogy nincs elfekvőben otthon valakinek
Gondolkodom az árakon, ha más nem lesz, és akkor KP is megteszi, de ha úgy érzitek, tegyetek ajánlatot, ti úgyis jobbanbenne vagytok az árakban.
-
Sucuka
senior tag
válasz bunkomen #30290 üzenetére
Na akkor én is boldogot kívánok! És jó, hogy a "kaland" nem fordult rosszabbra.
Más:
Mai "bolhapiacozás" eredménye két db viszonylag szép, piros Nokia 640-es (NMT450 rendszerű) teló. Mindkettő beindult egy feltöltött akkuról, a saját akkuikból az egyik már elkezdett tölteni. Li-Ion mindkettő, és jó vastagok.
A harmadik készülék egy Nokia 540 (szintén NMT450), kék, de még nem teszteltem, mert nincs töltőm, és akkum sem, a sajátja meg nem indul, bár Li-Ion az is. Ez utóbbi telefonnak sajnos a bekapcs gumigombja hiányzik.
Nincs nagy tervem velük, igazából valószínűleg áruba bocsájtom őket, viszont inkább csere érdekelne, így ha valakinél van elfekvőben kihasználatlan PMR-adóvevő (walkie-talkie) akkor az érdekelhet.Képek:
-
Sucuka
senior tag
Üdv Urak!
Tegnapi 4 órás kemény műszerészmeló, meg némi telógyártásban szerzett tapasztalat meghozta gyümölcsét:
Egy, még május közepén vásárolt billentyűzethibával küzdő N93i-t hoztam vissza az életbe, és lett belőle teljes értékű N-Series Nokia:
(Bocs a képek minőségéért, ha lesz időm, lövök róla műtermi fotókat is.)Gyakorlatilag egy full-dobozos telefon, minden tartozékkal együtt.
-
Sucuka
senior tag
válasz bunkomen #28630 üzenetére
Nos uraim, kicsit elkalandoztam, de néhány oldalt visszaolvasva tudok erre a kérdére választ adni nektek:
bunkomen: Valaki aki otthon van alaplap terén, tudna valami okosat mondani, hogy mi történt itt?
(#28636) MurdR, : Nem, nem romoltt el az alaplapja A látvány teljesen normális.(#28647) KSparrow: Csodálkozom, hogy te meg pont nem tudod
Nos ezt a jelenséget úgy hívják, hogy BGA-underfill, vagyis BGA-tokozású alkatrészek hőre keményedő műgyantával való alátöltése. Ez a dolog még gyárilag kerül a telefonba, mégpediglen több ok miatt is. Az első, hogy ezeket az alkatrészeket ne lehessen cserélni a telefonban, ha ezek meghibásodnak, akkor a teljes alaplapcsere szükséges. Másrészt viszont védelemként is szolgál, így nem tud nedvesség szivárogni a kis "gyolyólábú" integrált áramkörök alá, és nem tud közvetlen károkat okozni. (Persze ez sem jelent 100%-os védelmet a nedvesség ellen.)
Akit esetleg érdekel, nézze meg, hogy csinálják:
-
Sucuka
senior tag
-
Sucuka
senior tag
Készülget egy "csemege" csak nektek. Annyit elárulok, hogy Most is egy DCT-3 Nokiáról van szó
-
Sucuka
senior tag
válasz Gaborpecs #28500 üzenetére
Apródon (OLX) meg vaterán is volt egy szép állapotú 6250, de elég drágáért adták, csak nem ezt vetted meg?
Egyébként tényleg nagyon jó!
Csak úgy megjegyzem, hogy a zöld 8210-est eladásra szánom, ha kell valakinek, szóljatok. Azért nem tettem fel eddig hirdetési oldalakra. De valószínűleg ma lesz a napja.
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
Felfedeztem azt is, hogyan tudok screenshot-okat csinálni a DCT-3-as Nokiákról. Itt van egy sorozat a magyarított nyelvi csomagú 8250-ből:
(Sajnos az összerakáskor a Photoshop növelte a képméretet, ezért nem 84x48 pixel az egyes képernyőképek mérete, hanem nagyobb.) De végül is a lényeg látszik.[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
Nem nehéz, de el lehet szúrni, ha nem figyelsz.
Ezt szedd le, benne van, hogy kell szétkapni: tobidog.com/S5serv.pdf
-
Sucuka
senior tag
válasz sz.balazs.95 #28350 üzenetére
Köszi!
-
Sucuka
senior tag
válasz zorzy4 #28348 üzenetére
"Ha egyszer Pesten jársz..."
2012 szeptemberétől idén március végéig szinte minden szombaton "fent evett a rosseb", mert fotós suliba jártam, amit sikerrel el is végeztem, most főállás mellett vállalkozást indítok hamarosan fotószolgáltatások céljából. KSparrow-hoz be is akartam menni "gyűjteményszemlére" de valahogy sikerült elbaltáznom a dolgot
Ez a kütyüzgetés aprócska hobbi, de nagyon jó, csak kevés rá az idő[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
válasz Dr Dee #28346 üzenetére
DCT-3 Nokiákon nagyon szívesen, bárkinek. Még akár extrákkal is. Úgy értem, plusz játékok, és funkciók szoft-ba integrálása, meg ilyesmik.
Privit írjatok, ha érdekel még valakit.És persze továbbra is kérdés, hogy valakinek felesleges Nokia 7110 antennája akad esetleg? Szerencsétlen kedvencem a kislánykám "áldozata" lett egy röpke időre, és szépen le is törte a végét. Még jó, hogy a hátsó káva bírta, és az antenna volt gyengébb...
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
Megjött tegnap a vaterán árult N93i, amit billentyűzet-problémásnak írtak. Sajnos tényleg nem megy rajta a két softkey, a piros és zöld, valamint a menü, a c, a multimédia, ceruza, és a két oldalsó gomb a joy alatt. Jó kis móka lesz rendbe hozni. Ha menni fog, akkor király, ha pedig nem tudok vele mit kezdeni, akkor megy alkatrésznek. Kíváncsi leszek.
Közben épp most végzett a kis Toshiba notim egy 6110-es magyarításával Elvan a gyerek, ha játszik...
-
Sucuka
senior tag
válasz korcsillio #28282 üzenetére
7110-hez való antennája esetleg valakinek? 6110-eshez való akad, de annak a készülékbe nyúló mérete hosszabb, tehát ha bele teszem, csúnyán mutat, ráadásul az csak 900 megára van kihangolva, a 7110 meg GSM/DCS teló, és féltem a végfokát.
-
Sucuka
senior tag
válasz Dr Dee #28267 üzenetére
Közben ha valakit esetleg érdekel: Eladósorba került egy DSP ROM5 verziójú Nokia 8210. Az előlap vadi új, zöld színű (origi Nokia), a billentyűzet picit kopott: a két softkey, és a fel-le navigációs gombok felületén van kopás. A telóban 5.31-es soft van, magyar nyelvvel. Jelenleg a telefon világítása fehér (kb az a fehér árnyalat, mint egy 8850-é.
Igény szerint természetesen visszarakom bele az eredeti zöld világítást, vagy pl tudok tuningolni a szoftveren is (extra játékok, bővített funkciók stb.). Az akkuja nem valami jó, mint ahogy ezek az "öreg rókák" általában.(A ROM verziót azért írtam, hogy aki mélyebben foglalkozik DCT-3 Nokiákkal, az tudja: ebből a verzióból nem készíthető 8250.)
Ma már sajnos nem tudok képet csinálni róla, de a hétvégén megpróbálom lefotózni, és feltenni a képet, ha érdekel valakit.
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
válasz korcsillio #28214 üzenetére
Megnézzem, hátha van ilyen vadi új? Mit nem ad a Nokiás múlt, mi?
-
Sucuka
senior tag
-
Sucuka
senior tag
Igen.
(Kapaszkodás ) Ez egy ROM6 verziójú Nokia 8210 volt. Amíg meg nem kapta az általam magyarított 8250 fw-t. Előzetes ismereteknek hála, sikerült 3 másik készülék (3310, 8210, 8250) fw-jéből az eredeti gyári Nokia szövegeket kinyerni, és a megfelelő progikkal beleintegrálni a 8250-es fw-jébe. Mint az köztudott, a 8250 távol keleti piacra szánt készülék, ergo ki sem került olyan PPM-mel, amiben európai nyelvi csomag lenne az angoln kívül. Na Sucuka ezt megoldotta szépen magának
Persze DCT-3 telót nem nagy kunszt hekkelni, de mire kiagyaltam, hogy a távol-keleti kódolású fw-ben minden ékezetes karakter rendesen jelenjen meg... na az szép volt.
Az előző képen meg látszik hogy "madzsarú beszé" (by Pákó)
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
válasz zorzy4 #28175 üzenetére
Igaza van minolta5-nek. Ha az SMS unicode karakterkódolásban van küldve, és abban is továbbítja a központ, akkor nem fog megjelenni olyan készüléken, ami csak a GSM 7 bites karakterkódolást támogatja. Próbálj meg egy ékezet nélküli sms-t írni, vagy egy régebbi telóról küldj rá valamit (pl Nikoáról vagy Ericssonról), de azt is ékezet nélkül.
-
Sucuka
senior tag
válasz Sucuka #28165 üzenetére
Jut eszembe, ezt sikerült "megbulizni": http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/nokia_mobiltelefon/nokia_n_sorozat/nokia_n93i_billentyuzet_bizonytalan_1898692346.html
Remélhetőleg nincs nagy hibája, ha mégis, akkor majd valami lesz.
-
Sucuka
senior tag
válasz sz.balazs.95 #28067 üzenetére
Köszi
Tegnap kemény 3 órás munkámba telt, mire megjavítottam benne az eltört szalagkábelt. A történet ott kezdődött, hogy szeretzem egy törött érintős Series 5-öt, na mondom ebből átteszem a szalagkábelt. Frankón rákészültem: szépkap, kábel kiforraszt stb. Utána szétkaptam az MC-218-at is. Pechemre a kijelző beszállítója más (Az 5-é Sharp, az Ericssoné meg Hitachi) ergo a szalagkábel kijelző felőli oldala nem ugyanaz, tehát első körben bukott a mutatvány.
Na de nem hagytam ennyiben, közelebbről megvizsgálva a szalagkábelt, a kijelző felől van rajta egy lyuk, közvetlenül az egyik vezetősáv mellett. A lyuk széle a hajtogatástól berepedt, és a hasadás elérte a vezetősávot is.
Szerencsére a jónéhány évnyi elektronikai iparban szerzett tapasztalat meghozta gyümölcsét, helyrehoztam a kicsikét.[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
-
Sucuka
senior tag
válasz arkades #27907 üzenetére
Én simán lepattintottam az elejét, csak egy régi elhasznált, érvénytelen bankkártya, vagy telefonkártya kell hozáá, ezzel kell szépen szétfeszíteni, és garantáltan nem okozol kárt semmiben. Persze előtte az antennát ki kell venni a helyéről.
Próbálkozz csak, menni fog. De mondom, csak műanyag kártya, semmi fém!
-
Sucuka
senior tag
-
Sucuka
senior tag
Urak, esetleg valakinek:
Nokia 6610, SE Z520i. Mindkettő enyém, a képeket én "lőttem" róluk.
Valamint az után érdeklődnék, hogy PSION 5MX, vagy Ericsson MC-218 van-é valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
válasz zorzy4 #25086 üzenetére
Van hirdetéhez linked? Megnézném
Vettem egy 3210-est meg egy 3120-ast egy 500-asért, sajnos a 3210 térerőgondos, pedig a Nokiás múltammal tudnék rajta segíteni, de műszereim azok nuku Pedig nagy reméányeim voltak ezzel a 3210-zel. Egy működő panel esetleg valakinek nincs?
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
válasz sz.balazs.95 #25000 üzenetére
N93i nagy vágyam, de a sima N93-hoz képest arany ára van!
Más: valakinek esetleg elfekvőben 3210-be való vibramotor?
-
Sucuka
senior tag
Srácok, találtam egy ilyent:
Elvileg ez egy Motorola Talkabout T180, de lehet, hogy T300. Kicsit "felpofoztam" az akkuját. (szétszedtem cellákra, és cellánként felélesztettem egy komoly töltővel, de a kijelzett kapacitásértékek alapján eléggé leharcolt már.) Viszont feléledt vele a teló, így le tudtam tesztelni: Vodafone-függő ez is. Sajnos csak egy érvénytelen voda kártyám van, eszerint működik, mert a hálózat visszajelezte, hogy nem regisztrálható a SIM-kártya. Másik kártyával (T-mob) próbálva spec kódot kér.
Ha jól körülnézek, még töltő is akad hozzá valahol.Érdekel esetleg valakit? Privit írjatok.
-
Sucuka
senior tag
válasz zorzy4 #24929 üzenetére
Nekem még az is van Haveromnak Garmin boltja volt
(#24930) MurdR: Sajnos itt semmiféle átalakítózás nem játszik, az FBUS/MBUS-kábel működik USB-s átalakítóval, ha nem lenne COM-port a masinán, de COM-LPT átalakító felejtős... Csak flash-kábel. Egyébként a gugliban még rajz is van hozzá, fillérekből kijön, csak a csatlakozók a kérdésesek. Bár ha vettél olyan kábelt, amin van, akkor az használható.
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
Amit nem árt tudni:
A DCT3-as Nokiákhoz két féle kábel kell, valamint egy olyan gép, amin XP vagy alacsonyabb oprendszer fut.
A két kábel a következőF-BUS/M-BUS kábel: Ezzel lehet a különböző szervíz-funkciókat véghezvinni (tesztek, függetlenítés, logoküldés telefonkönyv-backup stb)
FLASH-kábel: Ezzel lehet a flash-elést (szoftverezést elvégezni)A két kábel abban különbözik egymástól, hogy az F-BUS/M-BUS kábel normál COM (soros) porta csatlakozik, a FLASH-kábel meg nyomtatóportra (LPT)
Ezen felül a flash-eléshez szükség van XP-alatt egy Userport nevű driverre is, különben a flasher-programok nem tudják "megszólítani" a printerportot.
Csak mielőtt bárki csalódott lenne, hogy miért nem sikerülnek dolgok.
-
Sucuka
senior tag
-
Sucuka
senior tag
válasz stufen2 #24898 üzenetére
Te tetted bele, vagy így vetted? Nokix script kell hozzá, meg flash-cuccok, ezt tudom. Van nekem is rahedli script, csak 3310 nincs most, hogy kísérletezgessek
Látom, van fulldobozos Garmin NavTalk GSM-ed. Nekem is van, makulátlan, dobozos, adatkábellel és headsettel együtt
[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
A DCT3-as telókra rengeteg ilyen szoft létezett/létezik. Azokkal nagyon sokmindent lehetett csinálni. Főleg a 3310 volt brutál módon tuningolható. A 6310i már DCT4 és ahhoz nem voltak ilyen holmik. Maga a telefon generációjának "élete" nagyon rövid volt, hamar jött a BB5, így nem készültek buheraprogik hozzájuk, csak pár darab...
-
Sucuka
senior tag
Üdvözlet Embörök
Jó, hogy találtam ezt a topic-ot! Ment is a kedvencekbe
Mindjárt jövök is egy kérdéssel:
Nokia 8250-es előlapja nincs-é valakinek? A következők miatt kéne:
Most végeztem egy 8210 TELJES! szoftveres magyarításával (full PPM magyarítás: 3 másik teló szoftveréből ollóztam össze a szövegeket, tehát nem saját fordítás, minden szöveg eredeti NOKIA , és többszörösen ellenőriztem le mindent. A T9 kivételével minden működik rajta. Kiszedtem belőle az ázsiai nyelveket, csak angol és magyar van benne.)
A telefon némi hardveres tuningon is átesett, a zöld világítást kékre cseréltem. Ha valakit érdekel, posztolok róla majd képet is. Most egy fehér 8210 előlap van rajta. Elvileg írok cikket is róla valahová, de ez még a jövő zenéjeIgazi kuriózum lett így most: fehér 8210, 8250 szoftverrel, ami ráadásul magyarul "beszél", hisz a 8250-est eredetileg kelet ázsiai piacra szánták, magyar (és még egy sor másik) nyelvet tartalmazó nyelvi csomag soha nem létezett hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Crypto Trade
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest