- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
bunkomen #28969 üzenetére
Szóval, idáig az volt a szempont, hogy ritka különleges telefon legyen. Kétsávos de még monokróm. Mostanában, mivel 2 kivételével mindent beszerzem amit akartam, engedékenyebb vagyok. Ha valamiért tetszik, jöhet őskövület, vagy színes kijelzős is.
Veleko Jó poén volt......
-
LaciGSM
aktív tag
Valakinek nincs egészen véltlenül Samsung N400 előlapja? legalább előlap, gombsor kellene.
Úgy néz ki, szereztem egyet, de elég viseltes.... -
ferret77
aktív tag
Tud valaki szervizt, ahol cserélnek Note1 belső bekapcsoló gombot? Forrasztva van az alaplapra.
-
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #28992 üzenetére
Én is valami hasonlóra tippeltem. És mondjuk féltem is tőle, mert így nem érdekel
-
quailstorm
félisten
Hirtelen nem tudtam melyik topicban vagyok
MurdR: szótár, fordítógép esetleg?
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
golya32 #28984 üzenetére
Nekem volt Note 2, Note 3, G2, és most van a FLEX!
Azt kell hogy mondjam hogy az LG a Flexxel olyat tett az asztalra, mint senki más! ilyen jó, gyors, stabil telóm még nem volt!Bátran ajánlom neked a G2-őt is... nagyon jó teló lett! ne félj tőle! simán lemossa a Note 2-őt, de talán még a 3mat is! ( egyébként a Note 3 akkura nagyon sok a panasz! annyit sem bír mint a Note 2)
-
golya32
senior tag
Milyet vegyek fő telónak note2-t vagy note 3-t
Most note 2 van csak a kijelző szarakodik, elégedett vagyok vele.
Viszont a 3-t meg kipróbálnám, boltba már összehasonlítottam a 2 telót a külső méret ugyanaz, csak a kijelző nagyobb, viszont a 2 az elmegy simán 2 napot, a 3 már nem biztos a nagyobb kijelző miatt. -
golya32
senior tag
Én is csak azokat gyűjtök ami tetszik, vagy amiért régen odavoltam.
Pl palm-ból már elég sok típus megvan.
Nekem jó a sharp is, nem ragaszkodom a nokiához. -
LaciGSM
aktív tag
Én nem márka szerint gyűjtök! olyan érdekel ami ritkaság, vagy régi nagy kedvenc volt...
-
bunkomen
aktív tag
válasz
KSparrow #28974 üzenetére
Ma azt álmodtam, hogy az egyik ismerősömnek 7700-ja volt és a szájába rágtam, hogy ha megunta akkor el ne adja, hanem engem hívjon
Amúgy én 2 éve gyűjtöm a Nokiákat és most tartok 97 db-nál. Most jön majd a neheze, a drágább és ritkább telefonok. De remélem 2022-re én is hasonlóan fogok állni velük
-
KSparrow
őstag
válasz
bunkomen #28973 üzenetére
Mindent, ami Nokia. A szobám egy archívum, múzeum, raktár, amit akarsz
idén asszem 9. éve gyűjtök. 271 típus, ebből (hirtelen fejből összeszámolva) 22 PROTO, (ha minden fázist más típusnak nézünk, és 7 olyan PROTO-m van, ami nincs meg véglegesben. Ilyen pl e60, van belőle 5 fázis,gyönyörűen látni a folyamatot, de végleges nincs, csak majdnem végleges proto) de van olyan USB modemem, ami nem jött ki, E75 proto.. Van még az N-gage QD proto, 7600 proto, első, még nem kiadott szériás E90, egybesajtolt N90 proto, 3650 prot 7650 szofttal, na meg a 7700
Véglegesekből meg a majdnem teljes N széria (N81, 92, 97 hiányzik), a teljes strapa-széria, a komplett 7260-70-80 illetve L'amour széria, kommunikátor széria (9000, 9110 és i, 9210 és i (ja, a 9210i is PROTO) 9300, 9300i, 9500; N97 ugye nincs, de van mini, E90 E7). Az NMT szett is elvileg teljes, 250-340-350-440-450-450VIP-540-550-640-650-720; Nokia 100, 101 ( a régi, olyan mint 2010, és az új 100-101 is megvan) Nokia 252NC, stb stb... sorolhatnám
Amúgy nekiálltam fotózni őket, mindet valamennyire bekapcsolva, elég lassan megy. Majd ha egyszer eljutottam oda, hogy megvan mindegyik, akkor nekiállok (terv szerint) weboldalt csinálni. Oda ki lesznek téve.
-
bunkomen
aktív tag
Pangás ellen felhozok egy témát. Ki milyen típusokat gyűjt és miért?
-
KSparrow
őstag
válasz
sherlock82 #28967 üzenetére
Ugyan, én ma a Z10 mellett egy 5110-est használtam
-
KSparrow
őstag
válasz
sherlock82 #28965 üzenetére
Naja, de ha mondjuk 3000 a telefon, +3500 az akku, az 6500, az meg már sok érte.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #28959 üzenetére
Jó cucc. Szerintem úgy rendezd el ahogy neked tetszik. Nekem mindig magyaráznak hogy megjelenés szerint jobb lenne, de én típus szerint sokkal jobban átlátom szóval úgy is marad
Majd ha már lesz helyem kirakni őket dokkolókba, meg fektetve rövid leírással ellátva, akkor szépen kis csoportokat lehet alkotni. De ez még jó messze van.
Lényeg a lényeg, király a vitrined
-
ferret77
aktív tag
Megvettem ezt a két vitrint
[link]
Hogy rendezzem majd el a telókat szerintetek? Megjelenés dátuma szerint, vagy széria szerint? -
gandol
csendes tag
Siemens S25 van valakinek eladó? Mint mindig, szép és üzemképes érdekel!
-
Don Pityu
csendes tag
Maradék telefonokra és alkatrészekre ajánlatokat várok,lehetőleg egyben és személyes átvétellel.Ajánlatokat ha lehet mailban.
[link] -
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #28949 üzenetére
5 a nagyon szép, 8-ért én még nem láttam- vagy ha igen, az eladón rajta is maradt. 2-3 max, vagy nagyon max ha 5, és újszerú (azaz nem fényes, ragasztott, ilyenek) Talán 7, de akkor már Doboz, mindene legyen meg és legyen szép is. Ha van doboz de fényes, akkor megint csak 5.
-
zorzy4
addikt
válasz
sherlock82 #28948 üzenetére
Csodálkozom, mert sok van belőle. 5-8000 a piaci ára (nem bolha, ott 500ért is kapni jót), itt 2-3000ért szoktuk adni egymásnak. Szóval 3 féle ára van.
-
MurdR
veterán
válasz
sherlock82 #28945 üzenetére
Ár?
-
válasz
sherlock82 #28945 üzenetére
hát ha lenne rá pénzem, akkor szívesen megvenném.
-
sherlock82
senior tag
Sötét színű t28 -as Ericcson, töltővel érdekel valakit?
Akksi nincs hozzá, korához képest szép állapotban van.
Ha érdekel valakit holnap mellékelek fotót. -
susu88
tag
Esetleg valakit érdekelhet:
[link] -
ferret77
aktív tag
Nálunk a házban lakik egy idősebb villanyszerelő, ő 6310i-t használ. Van egy ismerősöm, LG G Pro2-t használ, most gondolkodik, hogy eladja-e a Note3-at, másodtelónak egy 5310-est használ. tip-top állapotú. Van neki 6310i-je, ezüst, nulla kopás, fóliás. Azt mondta, ajánlottak érte 40-et, de nem akarja elkótyavetyélni.
Van neki 2010, 1610, 6600, meg mittomén, mind top állapotú, még a papírjaik is megvannak, meg a bankkártyaméretű SIM is.
-
ferret77
aktív tag
Ülök a metrón, balról gyors kattogást hallok. Odanézek, faszi itt nyomja a 3310-est
-
bunkomen
aktív tag
Eladó cuccaim! Főként alap alkatrész telók, de valakinek lehet pont az hiányzik
Cserébe jöhetnek a következők: ITT
Kiszedegettem a listámból azokat a telókat amik még hiányoznak. Értelemszerűen nem a 20 ezres telókat várom most itt cserébe, hanem pl: 2310, 2630, 6110, 6230 és így tovább
Illetve alkatrészek is jöhetnek: [link]
-
-
MurdR
veterán
válasz
Luck Dragon #28924 üzenetére
Na mit?
-
Egy siemens Sk65-ért mit nem adnék
-
ferret77
aktív tag
Tényleg, ti jegyzitek valamilyen módon a telóitok IMEI számát? Pl arra az esetre, ha betörnek és elviszik őket, majd meghirdetik, az alapján elkapható az emberke.
-
miért van az, hogy csak a 2000 és utána készült telók IMEI száma kezdődik 35-tel?
-
a bal szélső milyen teló?
-
zorzy4
addikt
A francba, hogy itt sem fogadnak el fél vesét. [link]
-
zorzy4
addikt
válasz
ferret77 #28901 üzenetére
Mondjuk még sokan nem fogják, hogy Mo.n nem nagyon adnak ki a gyűjtők 20-30000et egy telefonért, nem hogy 60000et, legyen akármilyen ritka. Nekünk is van novinyúlal és ksparrowal egy motorola 8200 jaguar, korábban tettem fel képet. Teljesen karcmentes matt állapotú, van benn kb 20óra, hibátlan független. El kéne adni 150000ért, az 50 kop.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BestBuy topik
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest