- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #28797 üzenetére
Na gyerekek a szívem szakadt meg: Nokia újrahasznosítás
Csak egy hónapot had dolgozzak itt, fizetést se kérek. Asszem bővülne a gyűjtemény rendesen. Megtömném az alsógatyát a jó Nokiákkal -
gandol
csendes tag
-
ferret77
aktív tag
-
golya32
senior tag
3330 bővített menüs van valakinek eladó?
Akku előlap nem kell. -
ferret77
aktív tag
Az én 3660-om 1000ft volt+500ft a gyári, fóliás kék előlap hátlap, gombsorral
Itt nem szokás egymásra licitálni
-
novinyul
veterán
Érdekel valakit 0 perces,dobozos Sony Ericsson T200?
-
bunkomen
aktív tag
Vaterán van egy Nokia 3660 licites még 6 nap.
Lenne rá 5 ezrem. Ha valakinek többet megér, nyomassa nyugodtan(de szóljon). Amúgy meg legyetek kedvesek nem felnyomni az árát mindenféle kis licittel, mert a végén csapok csak le -
zorzy4
addikt
Benefon Q nmt válltozata [link] . Durva ára van, akkor menyit érhet egy gsm verzió........
-
djdaniel
senior tag
nokia 3310 működik, jó állapotú.
nokia 3210 működik, átlagos állapotú.
Ezek még érnek valamennyit ? mert a 3210-ből minimum van 5db-om ami porosodik. -
zorzy4
addikt
Vodás motorola c150 valakinek ingyen kell? Akku, töltő nincs, de használtam, hibátlan.
-
MurdR
veterán
válasz
quailstorm #28764 üzenetére
Olvastam olyat, hogy kész sablonokat is le lehet tölteni. Érdemes vadászgatnom vagy trágyák nagyon?
-
válasz
Earl_Muttley #28760 üzenetére
jó, engem viszont vastagon érint, mivel elsődleges OS számomra.
de most már tényleg alaposan kiveséztük a témát.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
quailstorm #28755 üzenetére
Valahogy nincs benne annyi funkció, és nem éppen átgondolt. Linux meg egyelőre nem érint!
-
válasz
quailstorm #28757 üzenetére
Nekem meg még eszembe nem jutott a Win-t munkára használni.
Én csak a játszás miatt viselem el, meg a metro UI miatt. (tableten veszett jó!)
A Wine-ban nem bízok, akkor már inkább KompoZer.MurdR: ez alól sajnos a régi notik kivételek, ott előfordulhat driver gond a régi hardver miatt
-
MurdR
veterán
Linux
Amúgy notin aztat is használok. Élvezem hogy amikor hozzám kerül egy-egy újabb noti, akkor nem kell órákat szöszölni a drivervadászattal, csak telepítem 20 perc alatt és megy minden.Többiek: a sharepointhoz sem kell ismerni a html kódokat? Mert akkor lehet azt is meglesem.
-
válasz
quailstorm #28755 üzenetére
csakhogy a hajamra kenhetem a sharepointot, hogyha egyszer nincs Linuxra
-
válasz
Earl_Muttley #28753 üzenetére
miért, mi bajod a KompoZer-rel?
-
bunkomen
aktív tag
-
zorzy4
addikt
7200nál tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni az aktív flippet? Nem találom.
-
MurdR
veterán
A html kódokat már rég elfelejtettem, de egy hiperhivatkozástól nem dobok hátast, nagyjából tudom mi-hogy...
Meg tudsz nekem csinálni egy olyan weblapcsomagot, ami egy főoldalból, és kb 50 aloldalból áll? Kapol érte valami ajcsit
Semmi extra nem kell, sem háttér, sem semmi. Az se érdekel hogy ha az aloldalakat is nekem kell átírogatnom, csak mostanában nem érzem a ritmust.
-
MurdR
veterán
Ha valaki tud lámabiztos weblapszerkesztőt, ne tartsa magában.
Balázs: van. Cseréld ki az előlapot és az akkor olyan mintha másik telefon lenne.
ja hogy nem megy rá?ne foglalkozz vele.
-
MurdR
veterán
válasz
zorzy4 #28710 üzenetére
Köszi. Meglátom még hogy marad-e a jelenlegi helyén, vagy csinálok egy vadi újat. Csak sajnos kijöttem már a gyakorlatból, 10éve csináltam utoljára weboldalt, mindent elfelejtettem. Nekiálltam Frontpage-dzsel, de nem akarja az igazságot nekem, össze vissza memteget mibden szart.
-
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
zolikaDB #28694 üzenetére
A 6310i sajna hibás, nem kapcsol be!
Az Accompli nagy szám volt, amikor a Media MArkt akciózta, vettem is belőle anno.
A képen ha rendesen nézed, akkor a 008 alatt V50 motorola van, ha így nézed ahogy feltöltötte, akkor egy Motorola Flipout van alatta/mellette! Az is hibás sajnos -
bunkomen
aktív tag
Na gyerekek ilyet se látok minden nap: Dobozos Nokia 7650 kíváncsi leszek mennyiért megy el
-
bunkomen
aktív tag
Jól megszívattatok a 112-es hívószámmal. Gép veszi fel mi? Persze
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest