- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A mostani 6230i-vel nincs bajom, tökéletesen üzemel, meg vadi új előlap van rajta, igaz a 6230-é. Meg egy 1020mAh-s akku van benne, az elég sokáig bírja. Csak időnként szeretem cserélgetni a telefonokat, akár újabbra akár régebbire, hogy sose unjam meg őket. Aztán időnként visszatérek a félrerakott telefonokhoz.
-
törölt tag
válasz
sz.balazs.95 #29597 üzenetére
Eddig egész jól meg is voltam nélkülük
Igazából egy zsír E52es bőven elég lenne nekem, vagy egy E51, olyat tudnék is szerezni csak azt fel kéne újítani. Mindenesetre nyitott szemmel járok és ha találok egy szép régi telefont, azt igyekszem megmenti magamnak az öreg napjaimra
-
válasz
#43755008 #29596 üzenetére
általánosítás, általánosítás, és még több általánosítás.
a rövid üzemidő valóban probléma - hogyha aktívan használod a mobilt.
Egy régi mobilt is szépen le lehet meríteni aktív használattal, csak régen nem volt divat a wap, max. a játékok voltak, amivel lehetett szívni a telefon akkuját.Az Androidos fagyás messze nem általános. 2008-2010 környékén nagyjából gyakori volt, de ma már ha nem nyúlsz nagyon félre, akkor nem fogsz fagyást tapasztalni. Pl. ha veszel egy Moto E-t, az ilyen szempontból kitűnő, hiszen nincs teleszórva bloatware-rel.
A Lumiáknál csak nagyon ritkán fordulnak elő ilyen jellegű hibák.
Ha neked nincs szükséged az okosteló plusz funkcióira, akkor nem veszel ilyet, a te dolgod eldönteni, senki nem kényszerít rá.
-
törölt tag
válasz
sz.balazs.95 #29595 üzenetére
Eleve ez az 1-2 naponta töltögetni, meg az androidoknál sokan panaszkodnak a fagyásra, akadásra, a lumiáknál meg hiába, hogy stabil a win8 de a frissítéseknél azért előjönnek olyan dolgok mint pl. a naptár nem működik vagy nem ébreszt, vagy az újabb frissítéstől belassul a rendszer, meg elég sok a gyári hibás telefon is, dobozból ki, ja ennek rossz a kijelzője, ezt nem lehet bekapcsolni és 2 naponta visszarohanni vele a boltba nem a legjobb. Értem én, hogy komplett számítógép van az ember zsebébe, de tényleg kell ez nekünk? Régi telefonoknál ilyen szintű hibák nem igen voltak, ezért sodródom kicsit a régi mobilok felé, azokkal sose volt gondom
-
-
törölt tag
Igazából t39 lenne a legbabáb de olyat újszerűben találni nem nagyon lehet, épp a napokban nézegettem lumiákat, mert az alig 9 éves 6230i-m helyett kéne valami rendes, de elég lehangolókat olvastam az okostelókról és egy ilyen öreg t20 jóval tovább bírja mint a mai csúcsmobilok. Bár a 6230i-től nehezen válok meg, mert egy töltéssel lazán el van egy hétig
-
-
törölt tag
Sziasztok, szerintetek ez megér 5ezret?
http://olx.hu/hirdetes/ericsson-t20s-uj-igazi-retro-ID21EXT.html#17f8235ee9
Ha tényleg új és patika állapotú akkor egész sokáig lehetne még használni az ilyet, persze az emberek bután néznének az utcán, hogy mi az? -
stufen2
aktív tag
Nem tud valaki eladó nokia X5-01-et?
-
-
stufen2
aktív tag
Ezeket szereztem mostanában, meg még egy rakás dummyt, de már különválogattam őket és nem tudom melyek voltak
A JBL dokkolót haveromtól kaptam kb. 3szor ha használta, még fóliás. Érdekes a "gyári" dummyja is, csak egy hajlított műanyag, hátulja nincs és egy sima vignyetta van az elején. Az 5310es dummyk eredetileg nem mentek bele a 3,5 feles aljzatba, de a 3,5 mm-es fúrószárral megoldottam a problémát, mostmár simán belemegy a helyére. Az SE füles is dummy. A 6630asok közül csak a jobb oldali az új, érdekes mert azon CNN-es hologrammos kép van, amúgy külsőre ugyan olyan, mint a másik. A működők meg működnek.
-
KSparrow
őstag
válasz
korcsillio #29580 üzenetére
csak telefonnal együtt, de az se új, csak szép
-
MurdR
veterán
válasz
korcsillio #29580 üzenetére
2 nappal késtél el
volt egy fekete
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Nincs valakinek nokia 6300 fekete előlapja,vagy esetleg komplett arany burkolat? -
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
Refurbished N95-öt rendelt már valaki Kínából?
12-13k körül dobálják és szerintem még mindig bizalomgerjesztőbb, mint az itthoni utángyártott házas lefingott példányok. Vélemény? -
Dr Dee
tag
Mi van az emberekkel? 7 db telefont adtam el 3 nap alatt
-
ferret77
aktív tag
Találtam jófogáson egy N76-ot. Szegény elég kopott, de hátha érdrkel valakit. [link]
-
tolts.hu
őstag
Sziasztok!
Valakit érdekelne a mobiloknak készített vitrinem?
Sajnos nem passzol a szobába a fehér...
Várom az ajánlatokat érte. -
stufen2
aktív tag
Mi van akkor, ha a 3510i-m azt írja ki, hogy a "telefon korlátozva"?
-
Dr Dee
tag
Olcsóón valakinek?
Nem nézz körül mielőtt beárazza! Ez olyan mintha,most elővenném az enyémet,amit anno 100 "Matyiért" vettem és most legalább 30 ezret kérnék érte[link]
-
válasz
Earl_Muttley #29564 üzenetére
ne félj, jössz te még az én utcámba!
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
sz.balazs.95 #29563 üzenetére
Addig jo neki akkor...
-
-
Dr Dee
tag
Keresek Nokia "tojástálcát". 5110,6110,6150 valamelyikhez!
Magyar lelleményeség! Ebayen árulták,olyan 30 ezer Ft-ért:-)
-
Elims
veterán
Sziasztok!
N95-höz hol lehetne venni legolcsóbban tényleg eredeti akkumulátort?
Esetleg vkinek nincs egy eladó jó állapotban? -
zorzy4
addikt
[link]
Rossz topikba ment. -
MurdR
veterán
-
-
golya32
senior tag
Meg van a 8210 esetleg valakinek fölös jó akkuja van?
-
stufen2
aktív tag
Érdekességek
N950
Elgurult a gyógyszer...
U15 -
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #29537 üzenetére
-
-
-
ferret77
aktív tag
Klón N95 25000-ért
[link]
-
LaciGSM
aktív tag
Végre megvan az N400. Képek hamarosan..........
-
bunkomen
aktív tag
Valóban nem ér annyit egy N73, hiába dobozos. Nekem volt egy felesleges N73 ME szép állapotban függetlenül. Örültem, hogy 5-ért elment töltővel.
-
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #29529 üzenetére
Annyiért már inkább 8800-t szereznék be
-
-
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #29527 üzenetére
vegyél
-
-
MurdR
veterán
válasz
sz.balazs.95 #29524 üzenetére
8 max akkor, ha hibátlan és full dobozos.
-
Janesz_20
tag
válasz
sz.balazs.95 #29524 üzenetére
egy két helyen zseb kopott ! Köszönöm az infót
-
-
Janesz_20
tag
Szép jó estét!
Nokia N73 mennyit érhet manapság (Vodafone-os)? Töltő , adatkábel és egy kicsi 128mb-os memkari van hozzá! -
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Ma végre erőt vettem magamon és mamámék padlására felmentem turkálni. Ide hordtuk az évek alatt már használaton kívüli cuccainkat.
Rengeteg király retro cuccot találtam kiskoromból. Legszívesebben hazahoztam volna az összes játékotMég a sárga kazis nintendo hamisítványt is megtaláltam, amiről azt hittem, hogy már nincs is meg. Na ezt már be is pakoltam, hogy hozom haza, de aztán kiderült hogy játék nincs is hozzá. Pedig dobozában full tartozékos. Majd kerítek egy játékot hozzá.
Na és a lényeg, megtaláltam az anno névnapomra kapott Nokia 3410 dobozát, papírokkal. Pár száz forintos tétel, de nagyon örültem neki
-
stufen2
aktív tag
A nok5100 hangszórója melyik típuséval egyezik még meg? Mármint az amit a fülemhez teszek.
-
ferret77
aktív tag
Ezt vettem apósomnak tegnapelőtt. Persze ő állta. Napi használatra lesz. Irigylem is érte.
-
zorzy4
addikt
Jó vételnek tűnik. [link]
-
stufen2
aktív tag
-
MurdR
veterán
Nálam meg egy ZTE Atlas W (pannonos) jóáron (6k) vagy csere.
-
Earl_Muttley
őstag
Lenne itt egy vodás-hibátlan Nokia C3, ha valakit izgat. Csere is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged