Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lorcsi
veterán
6310-hez komplett burkolatot menynire könnyű szerezni?
rákerestem pár aukciós oldalon és elég feltűnő, hogy menynire jó állapotúakat adnak el..ennyi év után iseladó: vadi új soundcore motion+
-
KSparrow
őstag
válasz stufen2 #29989 üzenetére
Nekem van magyar e90 dummy... mármint magyar gombsoros... A kijelző nem biztos.. de asszem az is az, gyárilag. Az a 9110 meg ismerős
Mai szerzemény: e73 mode, vadonat új, null perces, gyári dobozzal, a hozzá tartozó SIM-mel, minden full full.
Meg egy E71[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
-
MurdR
veterán
BB9000 kell valakinek 4000be akku-töltő nélkül? több darab is van.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
bunkomen
aktív tag
9000-es szériám
Igen tudom i verziók, 9290, 9000il és hasonlók nincsenek, de nem is célomÜdv
-
golya32
senior tag
Jaa én is csatlakozom, céges telefon LG L7II, a privát 6230 nekem ez jött be a legjobban a méret a vonalminőség meg az akku élettartam.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
KSparrow
őstag
válasz T0rnad0 #29978 üzenetére
Igazából nem több, mint egy E61, amiről váltottam, vagy N82, N95; Sima Symbian. csak jó kicsapni teljesen.. Meg jó nagy, kényelmes-bár zsebbe picit nagy. Jó, hogy nem kell kinyitni sms-re válaszolni, sokszor inkább nem is nyitottam ki, mert az már kétkezes, összecsukva meg vakon is simán írtam utcán menve. Na ez a tapisokkal felejtős. Amit a tesztben is írnak amúgy, az a logo plate fura helye, simán lehetett volna a keret végében a * gomb, eleinte fura lezárni, én is a kis üres lapon kerestem. kellett egy hét megszokni, de utána leghosszabb ideig használt telefonom lett N82 után (kb 2,5 év). Persze E90 mellett volt minden, N82, N85, N86, N96, legyen már egy kamera meg zenemobil, meg egy kommunikációra..
A vicc, hogy ma is így van. Tavaly ilyenkor volt a 808 mint főteló, mellé egy 3720 családinak. Amióta megvan a BB és a 808-ba is a kis kártya, a BB a kommunikációs telefon (rendes számom meg a net is abban van) és a 808 meg zenére, kamerára, GPS-nek és családinak van. Egyetlen bajom,hogy hiányzik a retro. Lehet másodtelefonnak lesz valami régi, a 808 meg csak nálam leszNokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Tim82
félisten
-
KSparrow
őstag
válasz golya32 #29976 üzenetére
Na én mindet használtam Volt pár napig 9000-esem, illetve a sajátomhoz jó akku. szerencsére tél volt, és volt kabátzseb, amúgy nem lehet eltenni. A 9110 az nagy kedvenc, a mai napig imádom. A 9210 annyira nem jött be, a 9300 se. A 9500 már jobb, de az E90 mindent visz, 9 hónapig bírtam vele, utána lett E75 proto pár hétre, majd a 808.
-
golya32
senior tag
9500 az még hagyján, de a 9300 az egy nagy szar volt..
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
sz.balazs.95
veterán
-
Dr Dee
tag
Ez komoly üzleti fogás. Kb 1 hónapja vette a vaterán huszonpárezért,most meg:[link]
-
törölt tag
válasz zorzy4 #29966 üzenetére
18e-ért volt fent, eredetileg én egy E51-ért mentem fel pestre, ezt meg munkatársam mutatta meg neten és kért, hogy hozzam el neki. Boltba kipróbáltam, nézegettem, úgy nagy dolgot nem találtam rajta, elhoztam, odaadtam a munkatársamnak, aztán 2 nap után kérdezte, hogy nem érdekel-e engem, mert neki túl bonyolult a menüje, mondta 14-ért odaadja, pont akkor kezdett recsegni a 6230i, úgyhogy mondtam a gyereknek, hogy érdekel. Az E51-ből meg nem lett semmi mert az eladó állítólag nem kapta meg az sms-t amit írtam neki, és ott vártam rá hiába. De még mindig szemezek vele.
MurdR: Keserves, főleg a pénztárcámnak
-
törölt tag
Ezek meg az ékkövek A 6230i ezidáig használatba volt, de a hangszórója eléggé recseg és nem érteni benne semmit, a tartalék telefonból majd átrakom a hangszórót, de félő, hogy annak is ez a baja, majd idővel lehet megjavítom, mert amúgy jó telefon még ma is. Most az E63-t használom, nem rég szereztem, null perces a cucc Bár van még pár telefon ami megtetszett és beszerezném. Sanszos, hogy elkapott a gyűjtési szenvedély. Van mód a gyógyulásra?
-
törölt tag
Nem tudja valaki, hogy a Nokia E51-nek az akksija meddig bírja? Régóta szemezek egy olyan telefonnal de egyik ismerősöm panaszkodott rá, hogy az ő E51-ese naponta kért enni.
-
KSparrow
őstag
válasz Mulderpapa #29957 üzenetére
Nekem van egy, de az meg mikrofonbajos, javíttatni kell. A saját panelomban meg 4 óra van.. Bár ezt inkább el kéne tenni így, nem használni.
-
zorzy4
addikt
válasz Mulderpapa #29957 üzenetére
Valahogy át lehet írni az imeit.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Mulderpapa
aktív tag
Nincs valakinek E51 alaplapja jó állapotban?
Szereztem régebben egyet, ami gyakorlatilag új és az eladó állítása szerint független (ez mondjuk igaz volt), csak azt felejtette el megemlíteni, hogy Telenoros volt és letiltották... szóval minden hálózaton megy, kivéve azon ami nekem kéne. Igaz visszavette volna, de baromi olcsó volt és összesen 2 óra van benne, szóval inkább megtartottam."Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz bunkomen #29955 üzenetére
gsmserver.com-on. Alkatrészt keresni a legjobb, rendelni már sajnos nem, mert nagyon magasak a postaköltségek.
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
bunkomen
aktív tag
válasz Mulderpapa #29954 üzenetére
Köszönöm, akkor nem lesz nehéz keríteni egyet. Hol találtad ezt az infót? Csak hogy legközelebb ne kelljen kérdeznem.
minolta: gigatelt én is néztem, furcsálltam hogy te megtaláltad... de aztán leesett hogy csak majdnem
Üdv
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz bunkomen #29952 üzenetére
Nokia 1100, Nokia 3310, Nokia 3510, Nokia 2600, Nokia 2300, Nokia 1110, Nokia 1112, Nokia 5100, Nokia 2610, Nokia 6030, Nokia 1200, Nokia 1208, Nokia 1600, Nokia 3510i
minolta: Az 5110-hez való.
[ Szerkesztve ]
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
bunkomen
aktív tag
nokia 5100 mikrofon mivel kompatibilis? nem nagyon találom a neten
Üdv
-
MurdR
veterán
válasz korcsillio #29948 üzenetére
Ipari PDA, a mai napig hyártanak ilyen rezisztív kijelzőseket. Ha boltod lenne, és számlaképesen akarnál venni, akkor simán 70k körül mozog, ha nem több. De így aprón semmit nem ér különösebben, bár a 18k nem rossz ár érte. Elférne a polcomon.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Dr Dee
tag
válasz korcsillio #29948 üzenetére
Ez egy vonalkõd olvasó,szerintem semmit sem ér. Kivéve ha van egy közérted
[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
Ez micsoda?Mennyit ér?
-
KSparrow
őstag
válasz Dr Dee #29944 üzenetére
Nekem igazi se volt soha De emlékszem, volt temetője is Erre épült utána a Sims-széria, most meg visszatértünk a Pou-val az alapokhoz
Valakinek egy halom régi Nokia? Vannak dobozban, de csak ha pesten eljön érte személyesen! 2 db 2010, meg vagy 3 2110 biztos van benne Ömlesztve Csere / jelképes összeg. Én nem cipelem, posta meg ne már, annyit nem ér
-
Dr Dee
tag
válasz bunkomen #29943 üzenetére
Kœszönöm!
De szerintem a 06209000749-es számra ilyen kérést 10éve nem küldött senki sem
MMS beállításokat akkar küldeni.....
Amúgy egy érdekesség a fenti 20-as számon keresztül lehetet virtuális Tamagochit is tartani anno a Pannonnál! Normál díjas SMS-ekkel etetted meg itattad stb stb. Erre valaki emlékszik még?
[ Szerkesztve ]
-
bunkomen
aktív tag
válasz Dr Dee #29941 üzenetére
Honfi Márk hozzászólása 2009. 10. 27. 11:56:18
Ha pannonos vagy akkor még ezzel a módszerrel lehet: sms-ben küld el az oplogo normal kódot a 9000749-es számra. Kapni fogsz egy Operátorlogó érkezett! üzenetet. Lépj bele. Az lesz kiírva hogy: A normális kijelzéshez elmenteni! Mentsd el és nem lesz rajta a telefonodon az operátorlogó.kétlem hogy 2009 óta működne ez az opció, de hátha
Esetleg még itt valami: [link] nekem már nem volt kedvem végigolvasni
[ Szerkesztve ]
Üdv
-
Dr Dee
tag
A Vaterán valaki küzd a "nem kapcsol be Nokia 6250-esért"?
-
stufen2
aktív tag
válasz ferret77 #29921 üzenetére
Annyira átlátszóak a hirdetései, mindegyik új, csak 1 vagy 2 hetet használta ekkor meg ekkor, természetesen mindegyik gyűjtemény része (mert amióta valaki gyűjti a gyufásdobozokat azóta mindig van olyan hülye, aki azt hiszi, hogy az alap esetben 50 forintos gyufásdobozt, el lehet adni 100ért, mert azt más gyűjti), de doboz az a fránya doboz valamiért nincs. Ha kettővel elosztaná az árait akkor is sokat kérne. A 8855 ért meg a 60 ezret...., hiszen a a 8850et dobozosan 25 ért vitte a legmagasabb licit nem is olyan rég.
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
ferret77
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz KSparrow #29906 üzenetére
Na szóval: elsőnek 150-es Nokia, a végén még 250-ert 5 alkatrész telefon. De a legjobb cucc egy BlackBerry 8800, ami még nem megy, avfull töltött akkora is azt írja, hogy lemerült. De elnézem neki, mert PROTO!!
-
stufen2
aktív tag
Melyik telefon volt az amelyik ceruzaelemmel is működött?
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
bunkomen
aktív tag
Valakinek közülünk van 3310 gyűjteménye? Azon gondolkodok, hogy ha újra lesz keretem a telefonokra, akkor összeszedek pár gyári előlapos 3310-et és milyen szépen fognak kinézni egymás mellett egy külön polcon
Üdv
-
KSparrow
őstag
Ma nagyon jó piac volt, ha hazaértem, lesz beszámoló.
-
KSparrow
őstag
válasz quailstorm #29901 üzenetére
-
quailstorm
nagyúr
EEEz miféle cucc? Manualja van valakinek hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest