- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr Dee
tag
Amúgy meg nagy a szátok
De igazán nagyot kevesetek villantott!
Ti mindent 100ft-ért vesztek?
Hagyjatok màr engem ezzel a rossz dumával...... -
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Valakinek nincs egy felesleges 6110? Nézegettem vaterán, apródon... El vannak szállva az árakkal. 500ft-os telefonról van szó.
-
KSparrow
őstag
válasz
Dr Dee #28385 üzenetére
Nekem hiába mondod, mert nincs eladó, csak ami nem megy.
(#28386) bunkomen: a gombsor mindenképp szebb, de az előlap még le van lakva, fényes. Mondjuk az enyém meg új, rajta a gyári fólia, szóval anyagában még érdes, zsebben nem volt soha.
Ja és van egy új kék is, az bliszterben, egy szintén fóliás-bliszteres 8110 új előlappal -
KSparrow
őstag
többért hirdettem.. Minden ilyen, ami strapafon, mállik. 5140i-m is, pedig az új előlapot hapott, és nem használtam. 5140 még nem, 5210 és 5100 meg még szintén nem, mert új előlap van rajtuk. egyetlen, ahol más anyag van, az az 5500 (kivéve az alja, ami el is repedt... majd most láttam, hogy miután megragasztottam, mintha eltört volna, úgy törik le. kell egy új hátlap rá, egy vagyon lesz. vagy így marad (ez lesz))
-
Nokia 3110-hez van valakinek felesleges hátlapja? (nem az akku-ra gondolok, hanem az afelett levő részre.)
vagy esetleg donor? -
gandol
csendes tag
válasz
korcsillio #28372 üzenetére
Szia!
Érdekelne a LiveView!
Mennyi az ára és/vagy mi érdekel cserébe? -
korcsillio
addikt
Sony liveview esetleg nem érdekelne valakit?Rendeltem hozzá új akkut(még nem jött meg).Csere is érdekel...
-
úgy látom, hogy most már sikerült nagyjából hibamentesre elkészítenem az oldalam bétájának az alapját.
a következő lépés a tartalommal való feltöltés lesz. ez már most folyamatban van.
ha bármi hibát találsz, vagy csak javaslatod van az oldal fejlesztésével kapcsolatban, ne tartsd magadban!előfordulhat, hogy a böngésző gyorsítótárát üríteni kell a megfelelő működéshez.
-
bunkomen
aktív tag
Ezt találtam
:
"Eladható állapotba került egy NOKIA n73 telefonom ma hoztam ki a szervizből kapott új hangszórót+hangerő gomb javítva+vadonatúj aksi,mindennel együtt 7000ft volt,korához képest jó állapotban van.Független elméletileg.
Ár:12000ft.
Én ennyire tartom,nem kell a privát űzi hogy ma,meg most,meg azonnal ennyiért viszem,ha nem viszed el ennyiért akkor elfér a polcon is!!!!" -
Sucuka
senior tag
-
Sucuka
senior tag
Nem nehéz, de el lehet szúrni, ha nem figyelsz.
Ezt szedd le, benne van, hogy kell szétkapni: tobidog.com/S5serv.pdf
-
-
Sucuka
senior tag
válasz
zorzy4 #28348 üzenetére
"Ha egyszer Pesten jársz..."
2012 szeptemberétől idén március végéig szinte minden szombaton "fent evett a rosseb", mert fotós suliba jártam, amit sikerrel el is végeztem, most főállás mellett vállalkozást indítok hamarosan fotószolgáltatások céljából. KSparrow-hoz be is akartam menni "gyűjteményszemlére" de valahogy sikerült elbaltáznom a dolgot
Ez a kütyüzgetés aprócska hobbi, de nagyon jó, csak kevés rá az idő -
Sucuka
senior tag
válasz
Dr Dee #28346 üzenetére
DCT-3 Nokiákon nagyon szívesen, bárkinek. Még akár extrákkal is. Úgy értem, plusz játékok, és funkciók szoft-ba integrálása, meg ilyesmik.
Privit írjatok, ha érdekel még valakit.És persze továbbra is kérdés, hogy valakinek felesleges Nokia 7110 antennája akad esetleg? Szerencsétlen kedvencem a kislánykám "áldozata" lett egy röpke időre, és szépen le is törte a végét. Még jó, hogy a hátsó káva bírta, és az antenna volt gyengébb...
-
Sucuka
senior tag
Megjött tegnap a vaterán árult N93i, amit billentyűzet-problémásnak írtak. Sajnos tényleg nem megy rajta a két softkey, a piros és zöld, valamint a menü, a c, a multimédia, ceruza, és a két oldalsó gomb a joy alatt. Jó kis móka lesz rendbe hozni. Ha menni fog, akkor király, ha pedig nem tudok vele mit kezdeni, akkor megy alkatrésznek. Kíváncsi leszek.
Közben épp most végzett a kis Toshiba notim egy 6110-es magyarításával
Elvan a gyerek, ha játszik...
-
MurdR
veterán
válasz
korcsillio #28337 üzenetére
Soha nem kaptok hozzá linket, ez az én bányám marad
mindjárt felteszem hogy miket csemegéztem össze magamnak
-
zorzy4
addikt
Valaki gyűjti a személyhívókat? Van egy fóliás nec.
-
stufen2
aktív tag
Ritka, miért? Mert az óvodások festették a minőségből ítélve.
-
MurdR
veterán
Most megyek egy régi haverhoz Újpestre. Véletlenül találtam rá olxen. Van vagy 300 telefonja, megyek csemegézni.
-
MurdR
veterán
válasz
korcsillio #28330 üzenetére
Át lehet forrasztani. De miért szenvedsz vele, amikor 3-4ért vaterán tudsz venni?
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Earl_Muttley #28325 üzenetére
minolta elvitte
-
MurdR
veterán
válasz
korcsillio #28327 üzenetére
Az első ha működik akkor jó annyiért. A másodikat hagyd, ki van törve a on-off mikrokapcsoló.
-
Earl_Muttley
őstag
Nokia DT-10 dokkoló, 1500 ft.
N91-hez való. -
Dr Dee
tag
Ez ez valakinek?[link]
-
stufen2
aktív tag
-
Az létezik, hogy egy telefonnak SMS írás közben száll el a végfoka?
-
zolikaDB
veterán
Urak, ez mi volt, miért nincs már, nálunk ugye nem forgalmazták? -> Morotola T900
-
novinyul
veterán
Valakinek?
[link] -
zolikaDB
veterán
Na, még egyszer, hátha valaki figyel! BLB2-es akksija van vkinek eladó?
-
shimano1978
csendes tag
Nokia 6700-hoz valakinek valami??
Elsősorban antenna takaró és keret kellene.
Persze csak gyári!
De más is lehet.
-
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #28300 üzenetére
persze, én is apródozom.
Ja. Ma bementem egy GSM boltba, sose voltm, mondom mi lehet bent. Holl kinyit, hol nem... pár 5110 előlap, 8210-re gyári új piros, zöld, meg asszem fehér. Meg volt egy 5100 előlap is, nekem meg az kellett volna egy gyári. Na mondom megkérdezem.
Narancssárga, fóliás, új, 500-ba elhoztam, már a telefonon van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest