- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Dee
tag
Ez nem kelt el.
[link] -
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #28888 üzenetére
de izgulok, mert gyűjteménybe megy, nem eladásra. Philips Thermoprotect
Mindegy, ma megjött egy Nokia N8 makettem, de nem Dummy, 7" kijelző van benne, 512-es memória, és hangszóró. Most konkrétan a Gru 2 van rajta, magyarul, simán megy a film
De megvan az eredeti filmje is szerencsére.
-
KSparrow
őstag
Vettem ma egy 6101-et, 3000-ért. Oké, tudom, drága volt, meg 500 órás, de legalább végre szép, a panelt meg majd mondom itthon átcserélem. Oké, épp a matricát hevítem hajszárítóval, nem figyelek kicsit oda, hát nem megolvadt a közkeret !? Ezmi? és GYÁRI cucc!
-
KSparrow
őstag
válasz
Zotykoresz #28884 üzenetére
Ja, tényleg
szerencsére a többi (5 db E60, 7600, 2 3250, 7260, N90, E90, 6630, egy 6620, E75 mind mennek. Ja, meg a 7700 is -
LaciGSM
aktív tag
Vannak elvetemültek mindenhol!
Aki jár a bakancsos piacra, az tuti hogy találkozott már a legszélső (fedett) sorba egy idősebb házaspár árul mindenféle kínai vackot... Ők árultak 2db nokia 6630-at.Több mint 1 évig láttam kirakva őket ... Megkérdeztem a fickót.... 12 ezer!! mondom a kettő együtt? DEHOGYISSSS.. darabja... 100ezer forintos telefon vóót, mit képzelek én magamról
-
bunkomen
aktív tag
Komolyan mondom felháborító amikor EZEKÉRT elkérnek 5 ezer forintot. Vagy egy másik hirdetésében 6db 3410-ért 13 ezret.
-
KSparrow
őstag
Semmi köze egymáshoz, miért gondolod?
Bocs, mind2 telefon POP-portos. Ennyi. Az e50 üzleti, Symbian, BL-5C akkuval, memokarival, joystick-kal. A 6650 vastag töltő, BLC-2 akku, S40... Több köze van a 7600-hoz.
Amúgy jó is hogy elővettem, régóta agyalok, mit használjak, legalább estére kipróbálom most -
egyébként jól sejtem, hogy a 6650 az E50 elődje?
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #28867 üzenetére
Böszme, ronda, kijelző gyatra, nem fér el a zsebemben, lehúzza a rövid gatyát, semmi extra nincs benne, kb egyszer használtam és ment is a polcra. Abban az időben már rég volt belső antennás, nem értem miért nem lett ez is az, külsőre meg sokkal szebbek voltak a többiek. A lapát kezembe meg kényelmetlen.
-
Azt hiszem megtaláltam az ideális felnyitható telefont a Samsung U300 személyében.
ha valami, hát akkor ez nagyon jól néz ki!
a mai bilisamsungok elbújhatnak emellett.
-
LaciGSM
aktív tag
Tud valaki eladó Mobiltelefon TOTEM-et? szükségem lenne, egy nagy műanyag totemre, vagy táblára! igazából a tipus mindegy! HA valakinek van, vagy tud esetleg, szóljon!
Illetve GSM bolt felszámolásból , pult, vitrin, fali akasztó, ilyesmi érdekel! Köszi!!!!! -
KSparrow
őstag
-
zorzy4
addikt
Emberek, így felizgul mindenki az 6650 proto, ksparrowon kívül, még ketten akarják megvenni. Biztos lenne amire elcserélném mondjuk egy sony mz5, de nem eladó.
-
zolikaDB
veterán
válasz
imi290 #28842 üzenetére
De egy jo kis ME45/S45/SL45/S55 azert eleg komoly darab volt anno. En mai napig szeretem az ME45-osomet, sokaig csorgattam ra a nyalam, meg akkor is, amikor 7650 es tarsai voltak a menok. SL45i-re meg foleg! Most is
A Siemensnel a szinvonal a szines kijelzosokkel kezdett lefele menni. Majd be is fuccsolt a mobil agazat. -
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #28845 üzenetére
1000ft. Így néz ki, mit itt a fórumban, csak az állapota nem ilyen szép.
-
imi290
aktív tag
-
Zotykoresz
tag
Sziasztok. Valaki nem akar megválni egy nokia 7710 től?
Donornak kell, sajnos a héten vittek el előlem a vaterán egyet -
MurdR
veterán
Valakinek valami új szerzemény?
-
stufen2
aktív tag
-
MurdR
veterán
Gyerekek, ismét leesett az állam, és rá is jöttem, hogy a büdös életben nem lesz hedwigem. Meg lehet nézni, mennyiért kelt el egy nem működő kopott darab. 190.000 forint átszámolva.
http://m.ebay.com/itm?itemId=131186298482 -
zorzy4
addikt
Na most nekem kell egy kis segítség. Phoneixet ki keni-vágja?
-
Sucuka
senior tag
válasz
bunkomen #28630 üzenetére
Nos uraim, kicsit elkalandoztam, de néhány oldalt visszaolvasva tudok erre a kérdére választ adni nektek:
bunkomen: Valaki aki otthon van alaplap terén, tudna valami okosat mondani, hogy mi történt itt?
(#28636) MurdR, : Nem, nem romoltt el az alaplapjaA látvány teljesen normális.
(#28647) KSparrow: Csodálkozom, hogy te meg pont nem tudod
Nos ezt a jelenséget úgy hívják, hogy BGA-underfill, vagyis BGA-tokozású alkatrészek hőre keményedő műgyantával való alátöltése. Ez a dolog még gyárilag kerül a telefonba, mégpediglen több ok miatt is. Az első, hogy ezeket az alkatrészeket ne lehessen cserélni a telefonban, ha ezek meghibásodnak, akkor a teljes alaplapcsere szükséges. Másrészt viszont védelemként is szolgál, így nem tud nedvesség szivárogni a kis "gyolyólábú" integrált áramkörök alá, és nem tud közvetlen károkat okozni. (Persze ez sem jelent 100%-os védelmet a nedvesség ellen.)
Akit esetleg érdekel, nézze meg, hogy csinálják:
-
gandol
csendes tag
Ericsson telefonokat vennék, elsősorban 337, 388, 688 és T100 érdekelne, lehetőleg szép és üzemképes állapotban!
Ha van ilyened eladó akkor kérlek írj privátot és megbeszéljük a dolgokat! -
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #28815 üzenetére
De 7610 házat a mai napig látok hirdetve, 6600ba nem szoktam belefutni. Főleg nem házba. Na mindegy, 2500at még megér nekem. Igaz a telefont 500ért vettem
-
szerintem 4 ezret ér.
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #28811 üzenetére
Na menj aludni szerintem
-
MurdR
veterán
Látszik hogy péntek van
-
MurdR
veterán
Mit ér egy komplett vadi új gyári nokia 6600 elő-hátlap-ház-bill. csomag?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest