- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
-
alufelni
tag
Szerintetek megér a 2-ő ennyit ?
Szerettem ezt a gépet. -
zorzy4
addikt
T29 es van nekem, de 3000ért nem bírom eladni.
-
KSparrow
őstag
válasz
alufelni #21175 üzenetére
velünk is eljátszották már, pedig én nem is emeletesben lakom. Az már más kérdés, hogy 2 éve nincs csengőnk
ha várok valamit, kiteszek egy cetlit, hogy kopogjon a postás, mert itthon vagyok.
Csípjetek meg: ezért van aki pénzt, az az oké.. de ennyit?
-
ferret77
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #21172 üzenetére
Apród.
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz
Mulderpapa #21162 üzenetére
milyen 100% info alapján mered állítani,hogy az imei alapján nem eredeti?
a netes imei chek alapján?Én megnéztem 3-at és mindhárom különbözőt ir!
100% infot csak a Nokia tud adni!Club Nokia általában megmondja!
ez szerint eredeti pl [link] -
ferret77
aktív tag
Ez így 1000pénz+posta volt.
-
LaciGSM
aktív tag
nem tudjátok véletlenül hogy a Sharp Sidekick-hez milyen töltő jó???
-
allando
tag
válasz
Mulderpapa #21162 üzenetére
Köszönöm
-
stufen2
aktív tag
válasz
allando #21160 üzenetére
Billentyű tuti nem, és koreainak kéne lennie, ilyen az eredeti billentyű
Ettől függetlenül az alaplap lehet az, de kicsi az esély rá
-
allando
tag
Sziasztok,
Ez ugye szerintetek se eredeti? -
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #21153 üzenetére
1. ez nem sayn design
2. ez egy stingray
3. egy ukrán dizájnstúdió csinálta ezeket anno, meg lehet talán most is, egyedi megrendelésre, több ezer euróért
4. nem ehhez való a hátlap hanem egy sima sirocco goldhoz, ha egyáltalán eredeti....
5. szerintem a billentyű betűtípusa se ez
6. hol van a tanúsítvány?
Szerintem tuti nem eredeti.Kb. annyira eredeti mint ez, ebből össz-vissz 10 darabot csináltak 0-tól 10-ig és certifikációval van ellátva mindegyik, ugyan úgy mint pl. a sayn design
de nem ugrik be fejből az ukrán cég neve, ha megtalálom majd közzé teszem
-
Ezt figyuzzátok!
2010-ben már bemutatták... Leesett akkor az állam, de azóta is semmit nem találtam róla.
Menőzős, és nem droid, nem ájfon, nem wingyóz, nem symbian.
Hát akkor meg mi?
-
zorzy4
addikt
-
alufelni
tag
Ez tuti eredeti ilyet nem láttam még
-
KSparrow
őstag
nem tudom mennyire tudjátok, de ma van a 40. Évfordulója, hogy Martin Cooper, a Motorola mérnöke elindította az első mobilhívást egy igazi, kézi készülékről. Én most jövök a Műszaki Múzeumból, ahol egy kisebb riportra voltam hivatalos. Elvileg ma este megy le az RTL club esti híradójában.
-
csoda120
aktív tag
Szereztem egy 6310i-t
Ilyenem még nem volt soha, csak sima volt. -
stufen2
aktív tag
Limitált kiadás. Csak sajna nincs semmi hozzá ami az eredetiségét igazolná, csak a töltő.
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #21128 üzenetére
egyszer lehet, de anno régen láttam egy újságban és most a napokban is láttam valami régi újságban ahogy rendet raktam a szekrényemben és most kicsit felpiszkálta a fantáziám, inkább egy szép 8910 est vennék majd a közeljövőben, mert már igen megbántam amit elpotyáztam kb egy fél éve
-
stufen2
aktív tag
Van valakinek amúgy tapasztalata a Haier P5 ről?
-
KSparrow
őstag
válasz
TommyX_ #21113 üzenetére
Én egy ideig hallgattam sokmindent, Daft Punktól Prodigyn át RHCP-ig. Aztán jött a Rammstein, majd az anol metálok. Leginkáb folk, az szeretem, ha van benne rendes hanszer, dallam, ugyanakkor jó gyors ritmus. nem rossz az Amon amarth és 1-2 Slayer számse, de az már kicsit sok nekem.
Igaz, fentebb azt állítottam, szeretem a hangszereklet, de ez az együttes meg azért spéci, mert csak a dobosnak van hangszere, amúgy acapella metál -
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #21111 üzenetére
Metált én csak az ekében meg a traktorban bírom
Amúgy szerintem ezt soha nem übereli senki, valahogy úgy kompakt a klipp meg a zene is ahogy van, emlékszem egyszer unokatesóm meg a hülye haverja berakta a szegedi média márktba az összes tévére, majd elszédültem nem tudtam hova kapkodni a fejem, de azt látni kellett volna, hogy hogy nézték a férfiak, hány csaj cibálta el a pasiját a bolt másik sarkába
-
ferret77
aktív tag
válasz
Zotykoresz #21103 üzenetére
Szerintem csak S60-ra van. Az lcg oldalán legalábbis csak az van. v2, v3, v5, S^3.
-
tolts.hu
őstag
válasz
Mulderpapa #21057 üzenetére
Hű de szépek!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest