- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly #20997 üzenetére
Húú, de finom! elfogadnám!
Az a baj ezzel az enyémmel, hogy így, hogy nem megy a Floppy, és a szoftverben outlookon kívül más internetes felületet nem találtam, nehéz lenne bármi módon lementeni az adatokat. Szóval nem sok értelme lenne elvinni az egyetemre jegyzetelni, hacsak nem poénból egy kamu óráraMajd egyszer talán
ha nagyon átmennék hipsterbe
-
MurdR
veterán
válasz
Playstation1 #20992 üzenetére
Én ugyan így vagyok a Timeportjaimmal. Van 3db, és mind vodás.
(juteszembe ha van valakinek kék háttérvilágítású timeportja, talán t250, az jelezze már püben)
-
Gaborpecs
csendes tag
egy újdonság
[link] -
Gaborpecs
csendes tag
válasz
ment a privát
-
zorzy4
addikt
válasz
Nem hiszem. De mivel rengeteg van belőle, érdemes nézelődni, hátha belefutsz egy függetlenbe.
-
Playstation1
csendes tag
Üdv. ! Van köztünk Motorola fan ? Régóta szeretnék egy Motorola Talkabout T2288-at
Lehet ezt a típust függetleníteni ? Vodásom van csak -
-
KSparrow
őstag
No srácok.
A compaq laptopot szétkaptam, egy napot szereltem, tisztogattam. Nagyon durva
A szalagkábele olyan, mint pl 9210, szóval rendes fólia, nem feltekert kábelköteg.
a kijelző 640X480. Az E90 elvileg 800x352Az akku halott, de megy sima magnókábelról is.
Az "egér" a kijelző mellett van, és magát a golyót kell tekergetni, az egér két gombja a fedlapon van.
A gép megy, a processzor órajele ismeretlen, de a RAM az 16MB. Win95 van rajta, egy Office97-tel, igazi retró vasÉs mindezt 500-ért
-
zorzy4
addikt
válasz
stufen2 #20970 üzenetére
Egyik sem. A infra takaró belülről illeszkedik, míg az eredetin kívülről. Az eredetin nincs újkorában belül fólia, és a másikon a hangerőgomb túl csillogó. De attól még nem feltétlenül vacakok, ne dobd ki. Nyugodtan tedd fel telefonra, eredetit úgysem találsz valószínűleg.
-
ferret77
aktív tag
-
LaciGSM
aktív tag
a képen még nincs rajta, de szereztem egy samsung M7600 Beat Dj-t is!
Régi nagy kedvencem volt, a Bang & Olufsen hangtechnikával igen szépen szól
Imádom a régebbi ,valamiért különleges telefonokat.... -
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #20959 üzenetére
Igen, de ennek a 30forintos telefonnak azért van egy külön története...
Szoktak lenni a nagypiac végében általában. De amik vannak telefonosok, azok valami brutál árakon árulnak. fél éve Nokia e51 12000. és kacos volt mint az állat.
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #20959 üzenetére
Jó is hogy itt vagy, boldog szülinapot!
-
MurdR
veterán
válasz
Stylewars_kp #20957 üzenetére
Jólvan, csak azt hittem vyn valami nagyon jó hely
Én is anno jártam ki a Bosnyákra, ott vettem 30 forintért a nokia 8310emet -
KSparrow
őstag
Na a a mai piac: nem volt nagy, még egy normális gombú 3100-át se láttam. de volt 2 headset, 100-100 FT-ért, és egy Compaq series 2850E, 500ért. annyiért nem hagytam ott. http://lanexperten.exoda.de/Clients/hscomputer/_eBayPictures/18205854-75CX.JPG
Ő az. -
golya32
senior tag
Van egy felesleges Mitsubishi M342i érdekel valakit?
Bekapcsol fel áll a hálózatra, sajnos nincs töltőm ezért ki is kapcsol -
Tim82
félisten
válasz
LaciGSM #20949 üzenetére
Ahogy olvasom, mások is panaszkodnak, hogy nem megy épp semelyik alsó gomb (sem az automatikus továbbítás vissza a topikba hozzászólás írása és elküldése után - úgy rémlik, ezek a funkciók JavaScript-alapon mennek, gondolom, épp rosszul sikerült valamelyik hegesztés az oldal kódjában).
Elvileg taggel is megoldható a kép beillesztése. [IMG] és közé kell tenni a képlinket.
Így:
[IMG]http://kepfeltoltes.hu/view/130330/gy_jtem_ny_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerk.: Na szép, ez sem működik, eltűnik a [/ IMG] (betettem egy szóközt, hogy ne tűnjön el, mit írtam, ha már nem működik).
-
LaciGSM
aktív tag
nah majd így:
http://kepfeltoltes.hu/view/130330/gy_jtem_ny_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
LaciGSM
aktív tag
így áll most a pici gyűjteményem
Miért nem tudok berakni képet???
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #20944 üzenetére
Burkolat alapján eredeti is lehet. majd kiderül. ha megjött, fotózd le a belsejét, és tedd fel a képet!
Vagy az alábbi linkről le tudod tölteni a service manual-t, amiben találsz robbantott ábrát, képet a főpanelről, és a bontást lépésről lépésre.
https://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.sakulpol.com%2Fsoubory%2Fdownloader.php%3Fdl%3D44&ei=jpxWUai1FYfGtAbI9YHgBw&usg=AFQjCNFWGxFgZ3eFvf1TEHYp0_osY7cAfA&sig2=opLsve2s0oaG9_JbysMKvA&bvm=bv.44442042,d.Yms&cad=rjaSajnos a Link gomb valami miatt nem működik.
-
csoda120
aktív tag
-
tolts.hu
őstag
Mára is megújult egy 3310-es:
(a zöld)
-
alufelni
tag
válasz
zorzy4 #20928 üzenetére
Nekem csak átmenetbe volt Mars,azt eladtam gyorsan....
És ez lett ,ez jobb volt,igaz nem sokkal,emlékszem 2000-be vettem meg az első 3210-em,akkor még 28-at kértek érte -
pszili8
aktív tag
-
Gaborpecs
csendes tag
Pár apróság érkezett.
Nokia 9110i új full,Samsung Q100 új full.Siemens S40 karcmentes,Samsung SGH A400 -
Buster17
addikt
Nokia 5300 retornak számít? Hát a sok érintőkép huszár mellet akár
Régen kaptam karácsonyra aztán megvolt vagy 4-5 évig, de csak úgy bírta ki hogy volt néhányszor szervizben. Egyszer képernyő csere, antenna csere, majd legutoljára ház és alaplap csereLegvégén csak szalag kábeles volt, de akkor már nem csináltattam meg, hanem eladtam.
Na azóta kell ilyen telefon, nagyon szerettemBár a nokia 3310-esem még mindig megvan és még működik
-
kadam4
tag
válasz
alufelni #20867 üzenetére
Súlyra elég nehéz. Ha ki van nyitva, akkor fel is billenne a készülék, ha nem lenne rajta kinyitható támaszték.
KSparrow:
Gondoltam, hogy tetszeni fog itt több mindenkinek. Én eddig nem is tudtam, hogy létezik ilyen 2110-hez.
Majd hétvégén megnézem, hogy mit tud. Eddig még nem volt időm sajnos kipróbálni.minolta5:
Sajnos ez nem az enyém. Egy kollégám hozta nekem mutatóba. -
stufen2
aktív tag
válasz
orion1025 #20904 üzenetére
Nem piacról van, a 8850 esek egy gyűjtőtől, a 8310-es dokker meg vakeráról, kemény 800 pénzért, az eladó azt se tudta mi ez
szerencsémre, sajna a Kanizsai bolha telefon téren nem jó, de más téren Dunántúlon állítólag a legjobb, eddig egyszer volt ott telefonos kapásom egy 8910 dokker, egy osztrák faszitól vettem.
-
alufelni
tag
Nokia 3510,Ericcson K800 as előlapjaim vannak(mindből 1 db,a K800 komplett ház,de plexi nélkül)
Egy Milka csokiért vihető -
orion1025
őstag
válasz
KSparrow #20899 üzenetére
Nem, ez már az a rész miután elrabolták őt meg a Leját
Előző héten volt valamikor, talán csütörtökön.Erre a Berényi Kft-ben a Balázs ráguglizott a telefonra, és kidobott egy találatot neki, mintha helységre keresnél rá, de ezt egy "vaktérképen".Nekem ez volt az a pont, hogy ütöttem az asztalt....A novákot bezzeg a kutya sem akarja elrabolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest